personalfest avklarad

Gick på min första riktiga personal fest igår, har vart på några små patyn tidigare men inte med hela jobbet, och igår var även strängnäs donken och eskilstuna donken med. Mycket trevligt, fick gå tidigare från jobbet så jag kom i tid till festen, väldigt många hade varit på förfest innan så det var en del fylla kan ja säga. Även jag blev lite dragen, men som tur är så mår jag bra idag ändå :) Hade lite priser och diplom att dela ut, tycker att rätt personer "vann". Konstigt nog så var vi den grupp som var mest utklädda, vi hade en julgran, tomte, paket, stjärngosse/vätt, en ren, Ängel, jaa det var nog alla, sen hade de andra vilket inkluderar mig, något rött på sig och tomteluva. Bra drag.
Ett stort minus går däremot till maten.. fasen urs säger jag, skolmatsvarning, man fick ställa sig i kö, och där framme så lassade tanter upp maten på tallrikarna, potatisgratäng, med något kött och brunsås. maten smakade bra, men tycker de borde gjort det med stil i stället, sallad fanns det också, helt ok.

idag händer inte så mycket, började med att göra pannkakor som jag nu har mumsat i mig :D tagit en kortis med hundarna, så nu ks ajag försöka städa i ordning lite och sen blir det en sväng i skogen, det behöver vi nog alla tre :)

ha de så bra!
Kommentarer
Pernilla säger:

Vad roligt med personalfest =) Då har vi varit på temafester båda två då.

Jag åkte faktist igenom eskilstuna mot strängnäs i helgen, tänkte på dig då =)

2009-12-08 | 16:08:32
Bloggadress: http://www.onetaste.se
maria säger:

fylla, nejvadå ? Det var väl INGEN från vårt Mc som va full ?? (A)

2009-12-08 | 22:53:40
Bloggadress: http://sockerdockaa.blogg.se/
Hanna säger:

Jag vill också gå på personalfest... alla gör ju det och de verkar så kul!

2009-12-09 | 09:53:55
Bloggadress: http://lahija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback