ohälsosamt.

fick ju höra av min frisör i måndags att det var väldigt ohälsosamt att jobba på mcdonalds. Och igår fick jag verkligen bekräftelse på att det är det. Smällde i min pommes, chicken Jr, esmeraldhjärtan, och 4 nuggets. Jävligt gott. det kan ingen säga något om, och när man inte jobbat på X antal dagar så får man allt lov att frossa lite extra. Igår var dock en väldigt bra dag, jag började jobba 8.30 vilket innebar att jag var tvungen att ta 06.45 bussen hemmifrån. Så gissa om jag var på gott humör när jag kliver upp klockan 06 på morgonen. Jag sa det till Martin att de var bäst för han om han var tyst och inte var i vägen. Jag har verkligen inget kul morgon humör. Verkligen inte. Lite synd. Men jag kom upp hann iväg till jobbet, körde min runda, sen blev det lite fika med alla möjliga i fikarummet *mys*. Väl hemma så handlade vi hem lite mat, tänkte äta veg. Och så fick det bli. En stor sallad, paprika halvor med Quornfärs i ugn.
Ibland undrar jag hur vegetarianer tänker, så fruktansvärt dyrt, och äkligt med quorn. Soya produkterna är helt OK men också dom fruktansvärt dyra. Vart jobbar ni om ni har råd att äta så dyr mat? 300g quornfärs kostade 32kr ^^ Fattar ni vad kilo priset för en sån går på?! helt sjukt. Önskar jag kände en vegetarian så man kunde få svar.

Nåväl. idag är jag Ledig igen :( känns segt att jobba en gång i veckan, men sen jobbar jag visserligen i helgen. Men inte hänga läpp för att man är hemma. Idag ska jag käka lunch med Linda :) blir en efterlängtad Sallad, pratat om de ganska länge nu men inte blivit av att vi käkat det. Men nu så!!

Vi har nu äntligen möblerat om här hemma, måste lägga ut bilder på de, får bli i morgon. verkligen mycket bättre än innan, huset känns mycket större, och mer vi. Det svåra nu är att försöka hålla det väl städat, det är varken jag eller Martin bra på. haha..



Hur svårt ska det vara att kolla in i kameran? bärta lyckas ju en gång. men vore kul med ett fint kort på dom.
Bärta (martins föräldrars hund) och leona
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback