sömnlös.

i natt var det inte lätt att somna. Jag har nästan aldrig haft svårt för det men igår kväll var allt fel. Sängen var obekväm, kändes som att den lutade. kunde inte hitta en bra slappna av possition utan allt bara kändes fel. Mitt i allt hör jag Martins tunga andning, han har då aldrig legat uppe sömnlös, sover så tungt och skönt. Helt plötsligt så blir jag pigg, varför varför?? vad har hänt med mitt sovande, allt gick så bra. La mig tidigt och vaknade tidigt. Känns inte kul att gå upp klockan 9 på morgonen, hinner inte göra något känns det som. Och nu har jag fastnat i det. Somna tidigt, vakna sent. Varför? lite självdiciplin behövs nog här. I vilket fall, sista gången jag kollade på klockan va hon halv två. Inte kul. Sen borde jag somnat. As trött i morses och hade lovat martin å göra frukost innan han åkte till jobbet. Inte så pigg på det, så Jag fortsatte att sova, han tycker bara jag är slö. tråkig. Hur kan du sova så länge?! Det är skönt. Plus att det inte alls är mys att gå upp när termometern står på 15grader, innomhus.

Gav mig fan på att jag skulle få i gång spisen. Och jajamen gick bättre än sist då det rök in en massa. Men nu så bara pang poff. Klart. det brinner som bara den!

Svärmor kommer klockan 13, blir en körsväng. Sen händer inte så mkt. Huvet är inte som det ska vara idag. Upptäckte på morgon promenaden med Leona att hon inte tar ut bakpartiet så som hon ska när hon springer. Känns inte kul. Får börja massera henne nu. Måste bli bra innan snön kommer. I vinter blir det Drag!!

nää dags att se till att det blir en dag av denna också. tjao
Kommentarer
Ida säger:

Värsta snygg bloggdesign du skaffa dig! :)

2009-10-15 | 17:20:19
Bloggadress: http://lifeisfordummies.blogg.se/
linda säger:

tack själv, det var så skoj! :)

nej, vi kanske kan ta en dag igen redan nästa vecka? så kan vi köra hårt på dina kuponger då ;D

hoppas körningen gick bra! kramis

2009-10-15 | 17:20:44
Bloggadress: http://goodshoeswontsaveyou.blogg.se/
hanna säger:

Brr det lät inte kul med 15 grader inne! Vad som jag hade för några dagar sen innan jag fattar hur man fick på värmen! Men nu är det varmt och skönt :)Jag håller på letar efter kvällstävlingar men de verkar inte finnas...

2009-10-16 | 09:48:49
Bloggadress: http://lahija.blogg.se/
Sofie säger:

Men hanna jag lärde dig ju hur värmen funkar hos dig! haha.. Hoppas medarbetarsamtalet går bra idag! Men de ska inte va nå problem!

2009-10-16 | 11:19:42
Bloggadress: http://ekcaz.blogg.se/
Matilda säger:

Snygg design

2009-10-21 | 22:19:28
Bloggadress: http://www.dreamteams.webb.se
Matilda säger:

Snygg design

2009-10-21 | 22:20:59
Bloggadress: http://www.dreamteams.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback