swing it magistern.

stavas verkligen magistern så?! jaja hur som helst. Idag är det Fredag, alltså helg. Nu för tiden ser jag Fredagen som en helgdag då jag bara kan njuta för mig själv och tänka för det mesta på mig själv. Alltså inga måsten tex som att städa, tvätta, men jag får göra det om jag får lust till det. Idag tog jag en tupplur efter att ha hämtat Petra på morgonen. Sen blev det ut på långpromenad med henne och sen en kort sväng med Leona. Tänkte ta en långis med Leona ikväll/em. Har massor med energi idag känner jag så ska fortsätta pilla lite med designen här på bloggen som ni ser så är det något litet som hänt.. Har fått upp motivationen till att försöka göra det själv ännu en gång. Men lär väl tröttna snart, så mycket koder och texter hit och dit och ja.. jag fattar fortfarande ingenting :P Men jag vill verkligen kunna ändra själv och inte belasta andra med det, och sen är det kul att ha något att göra om dagarna. Sen tänkte jag att jag ska överaska min kära sambo med att tvätta strumpor å grejer, han har tjatat nu i några dagar om att strumporna börjar ta slut. Och tvättkorgen börjar bli lite väl full.

Igår kväll ringde Jenni och ville ta en promenad med mig och Leona, så vi hakade på. Blev en jätte härlig runda på 5km. Verkligen skit fint där vi gick.. Det gick jätte bra med Leona och xacho, trotts att hon löper och han är avels hane så bara Jenni sa till hono så slutade hon och så sprang han iväg och lekte med Jassa i stället. coola hundar det där. Jag tycker så mycket om dom och jag är så glad att jag lärt känna Jenni. Man blir så motiverad till att träna och hålla igång sig själv och hunden när man ser henne och hennes hundar. :)
Det blev födelsedags fika igår hos svärföräldrarna. Svärmor fyllde och det firades med hembakad tårta och hembakade bullar! Super gott!!!!:D

Nu ska jag leka vidare här på bloggen lite..
♥ 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback