frukost

hmm datorn stängde av sig när jag hade kommit en bit på det här inlägget.. skummt men vi börjar väl om då :P

Jag älskar mat, att laga den att äta den. Spelar ingen roll vilken tid det är på dygnet bara jag är hungrig eller lite småsugen så kan jag äta. Men nu i någradagar när jag vaknat har jag varken varit vidare sugen eller hungrig på morgonen, men när jag väl tar en macka så slinker den ändå ner och då först känner jag att jag varit hungrig..

jaja nåväl kom på det nu eftersom jag inte ätit frukost än men jag får väl ta och göra det snart :) Igår var det mycket resande igen och inte blev det bättre av att ena pendeltåget när jag skulle hem var inställt så fick vänta i 30minuter innan det andra kom. så pissigt. Hatar sthlm och Uppsala kollektivtrafik. Alltid ska det vara något. Men men igentligen så hade jag ju inte så mycket för mig men det är ändå läskigt att vänta på tåget mellan 22-23, finns så mycket skumma typer där ute tyvärr. Lämnade Cindy hemma hos pappa och satt och kollade på medans han tvättade fönstrena, duktiga han. Sen kom lilla Saga och isabell ner och hälsade på, då fick jag gulla med ett snorigt litet barn som snart fyller hela 1år! kära nån vad tiden går fort.. På tal om barn så känns det som om alla jag känner har en bulle i ugnen, eller ja många iaf. 2 i släkten, eller ja 3 om man räknar med min plast/styv-bror. och minst 3 av mina kompisar. Märks att man börjar bli äldre konstigt nog känner jag mig fortfarande som 19 :P  Alla blir vuxna så fort, skaffar familj och barn, och endel av dem (så som jag vill ha det innan jag får barn) har hus, fast tjänst, en arbetande karl, bil, körkort. ja ni förstår grejen, Svensson - i love it!

Vaknade i morse av att Leona satt mitt emot mig och pep.. ja fanns inte så mycket annat att göra än att skynda sig på med kläderna ner för trapporna och sen ut med Hunden.. Stackarn. Dålig i magen kan inte vara kul när man är hund och inte kan bestämma själv när man kan bajsa. Allt styrs ju av oss människor, när vi "orkar" ta ut dom då får dom lätta på trycket och förstå då om man är magsjuk.. ja fy fasen säger jag bara. Då springer man ju på toa stup i kvarten. stackarn.

Nu ska jag se till att6 få i mig något att äta och sen ska jag fixa i ordning våra pärmar som vi har och sen scrapbooking fotoalbumet på Leona som inte är helt klart än :) städa i ordning lite, sen in till stan köpa hundmat och lämna tillbaka ett par skor som gått sönder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback