snorungar och sovmornar.

Fredagen rullade på bra, på tok för fort men ganska bra ändå. Köpte lite smått och gott i Gränby, 2 pekböcker till Saga som fyller 1år i morgon, det bästa är att den ena boken har några knappar som man kan trycka på som det är lite melodier i! En till Present till martin en fin "toa" skyllt. lite tejp och inslagningspapper. Passade även på att slänga in mitt cv lite här och där och nu är det bara att hoppas igen då. Hatar Arbetsgivare som inte hör av sig, ca 1 av 10 mailar eller singer tillbaka och då är det för att säga att aställningen gått till någon annan. Men dom andra 9då?! är det så svårt att skicka ut ett fjuttigt litet mail där det står att dom inte vill ha en? jaja det är väl bara att ta.

På lördagen blev det sovmorgon, och sen åkte vi hem till pappa. Blev lite middag och lilla Saga kom ner och fick sina presenter, en väldigt glad Saga satt och bläddrade i böckerna och gaggade runt. Hon har en massa ljud för sig nu, jösses vad fort det går med dom små liven. Känns absolut inte som att det var 1år sedan hon kom till världen.
Åkte hem igår och satt uppe länge och kollade på filmen med Will Smith på 3an "jakten på lycka" verkligen jätte bra film. sevärd för de som tappat hoppet. Nära till tårar ett antal gånger under filmen men som tur var var det ingen grinfilm :)
Idag tvättar jag, sen blir det en sväng ner till stan för att posta lite brev.
Sen borde jag kanske säga att det gick bra för Martin i fredags med bil tittandet så numera ingår även en
Ford Mustang 70á i våran familj ;) så nice!!!  Den kommer hemnu i veckan och då är det bara att sätta igång att slipa och måla så ska den nog vara snygg inför våren/sommaren 2011 :D


lilla Saga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback