sommar värme.

Onsdagen tillbringades ute vid kusten. Klippor, havsbris, gofika, gott sällskap av svärföräldrar och svägerskor. En ganska duktig Leona också faktiskt. Helt galen på vägen ut till klipporna, helt tokig i kanske en halvtimme, efter lite bad, då hon insåg att det var inte så himla roligt att simma runt i havet när vågorna förflyttade henne fortare än vad hon kunde kontrollera, så låg hon på en klippa och njöt av att se ut över havet och hålla koll på de få människor som låg och stekte på klipporna.
Några öl på Slupen på kvällen och några glas vin. I Torsdags blev det lite shopping, sen begav vi oss till Björklinge och sol och bad var tanken för denna dagen. Men blåsten hindrade mitt badande så jag satt kvar på stranden insvept i filtar och väntandes på att Älsk och Kimmo skulle tröttna på sitt badande :P
Igår var det också en väldigt blåsig dag, men solen var framme och värme ganska lagom mycket. Långpromenad med Leona, lunch på grillen, till Björklinge för sol, bad, och volleyboll. Kvällen fortsatte hemma hos Kimmo med film tittande och öl för killarna eftersom jag aggerade chufför. Mot småtimmarna blev det en snabbtitt hos svägerskorna  för att sedan leta sig hem i mörkret. På vägen hem såg vi ett vildsvin som sprang över vägen. Första gången jag såg ett!! Stor som bara den var den.


Idag blir det resa till Skövde för att mysa med familjen ♥
Kommentarer
✫Familjen Bus✫ säger:

Mysig bild!

2011-08-02 | 12:50:04
Bloggadress: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback