Äntligen Helg.

Tänk att man fortfarande kan säga "Äntligen helg" nu som man gjorde när man gick i skolan. Det var en befrielse. Skolfritt, bara vara med kompisar och ingen tanke på kommande veckas prover osv. Nu ser jag mer att Helgen är nästan som vanliga dagar. Ibland händer något spännande och ibland är det jobb.

Idag blev det jobb några timmar, riktigt surt att kliva ur sängen 06. Har blivit bortskämd med sovmornar nu det senaste när jag jobbat kväll. Men idag var det dags för ett morgon pass. Lagom till att jag ska gå hem så vräker snön ner.. Inte så skoj.

I morgon blir det upp alldeles för tidigt. Strax innan 05 ska jag upp. Håll er inomhus då mina vänner, för jag ska ut och köra. Fram och tillbaka till Arlanda. Phuu.. lär inte vara så pigg.. men det blir tidigt i säng i kväll så får vi hoppas jag är någorlunda på humör i morgon när Sambon åker iväg.. 10 hela dagar.. urs. Längesen vi var borta så länge från varandra nu.. well well, han får kul och jag får kul. det är det som räknas!

Ska strax ner till ica för att handla lite till middagen som blir Kyckling och en stor sallad! Mys kväll idag.. Tänkte att det ska vara klart tills M kommer hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback