Rubrikfattig.

Förstår inte att det ska vara så himla svårt att komma på någon rubrik ibland. Ibland är det bara tomt på den fronten, som idag.

Helgen har varit bra, bortsett från i Fredags, så har övriga helgen bjudit på de mesta jag kan drömma om. Blev en lång sovmorgon på Lördagen, ut en sväng med Leona, käka pizza, gick en bit till. Hem och spelade dator, städade in till stan för att gå på Bio, käka BK och sen spela biljard. Bara jag och M ♥ Känns så himla underbart. Hade verkligen en helmysig dag med honom och väldigt skoj. Gårdagen bjöd inte på mycket mer än jobb. Med det var skönt att vara inne på banan igen. Varit ledig/sjuk på tok för länge så skönt att vara inne på banan igen :)

Idag blir det jobb igen. Börjar inte förens klockan 16 så har tänkt hinna med en del innan. Städa, göra matlådor, gå till djuraffären köpa en ny klicker och en schäferkarda står på listan också. Leona har börjat fälla vinter pälsen.. verkligen det värsta med att ha hund. Ligger små högar överallt i lägenheten men nu ska dom bort. Och då är bästa vännen en schäferkarda. Bra tips om ni har en lite små långhårig hund, eller en med mycket under ull!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback