huset fullt av hundar.

Igår blev det först en sväng till Elisa för att hjälpa henne med att bära lite möbler. Och som jag så riktigt viste så skulle klockan springa på snabbare än mig och jag kom inte mindre än en timme försent till henne. Efter en stunds bärande och flamsande tog jag bilen vidare till Hanna för att korka upp flaskan, promenera hundar, prata hundträning umgås med Johan som också hittat dit. Huset var fyllt till bredden av hundar. 2 tollare, 2 schäfrar och en blandras. Lilla jack russeln Hija fick semester över denna kvällen. Efter en anorlunda natt.. med en massa skratt och flams från både människor och hundar så vaknade jag ändå på ganska hyfsat bra humör.

Var tänkt att det skulle bli jobb för mig ikväll men återigen lyckas någon byta ut min dag utan att prata med mig så på schemat står de att jag ska jobba i morgon. hmmm tror inte det va. Försöker få tag i min chef så hon fixar in någon annan. blä vad jag verkligen HATAR att vara vikarie som folk tror de kan göra hur som helst med. Så trött på det. Nu ligger tvätten i maskinen, golven glänser. Inte så mycket tråkigt kvar att göra. Blir en sväng med hundarna sen ska jag fortsätta med min tavla :)
Kommentarer
Hanna säger:

Huset fullt av hundar kan man verkligen kalla det!! Men tyckte dom skötte sig bra allihopa endå, trots allt :) Kunde varit betydligt värre.. Tack för du kom, även om det inte blev allt för många timmar! Men vi ses snart igen..! Måste

2011-10-21 | 18:47:41
Bloggadress: http://hijateja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback