tur och retur.

Båda hundarna är vaccinerade och klara. Det gick super bra, båda var lugna och tysta! lilla Freja väger nu 11.40kg nästan 3kg på 11dagar.. inte illa det inte!
Efter veterinären blev det lite hundben och hundmat inhandlat sen en sväng i skogen för lite svamp plock innan kursen drog igång.
Leona spårade jätte fint, jag borde lyssna mer på henne och inte tro att jag alltid är den som vet mest, efter sista vinkeln så började hon gå mer åt höger, jag envisades med att gång på gång föra in henne mer åt vänster där jag gått spåret, sen så lägger hon sig ner och stretar emot allt vad hon har och jag försöker säga till henne men då ser jag att hon hittat slut-apporten!! haha.. berömde Leona massor iaf! Andra spåret gick vi också på en åker men med gräs/sly upp till knäna.. man såg ganska tydligt vart man hade gått! Leona satt och skrek nästan när jag kom tillbaka efter att ha lagt spåret, galet taggad! Andra spåret gick fort som F** jag bromsade henne så mycket jag kunde utan att förstöra hennes fokusering, nosen i backen och hon gick verkligen fullt ut. Vinklarna tar hon gallant! Räta, som böjda. Roligt att se :)

Freja tillbringade tiden i bilen så länge och fick komma ut medans vi satt och fikade. Busa av sig lite med de andra hundarna.

Igår tog vi bilen till Pappa, kul att träffa honom igen, jag köpte med mig lite lunch och jordgubbar, som vi mumsade i oss. Pappa granskade Freja och tyckte att hon var väldigt fin :D Leona var fortfarande lite för tjock men det är på gång! Blev en långresa för lilla Freja.. men hon klarade av det bra, stannade en gång för kissning och när vi kom fram fick dom springa av sig lite och sträcka på benen.
Idag är det besiktning utav bilen som gäller, är lite nervös om jag ska vara ärlig!!
Kommentarer
Hanna säger:

Vad roligt att spåret går så bra!! För visst är det roligt??!! Lite bilder skulle vara roligt också! Tur Frejan blev godkänd av far din också då ;) Å Good Luck med bilen!! De går nog bra ska du se

2011-09-23 | 08:12:16
Bloggadress: http://hijateja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback