vaccination

Idag ska pluttan ta 12v vaccinationen. Spännande, fast samtidigt läskigt! Leona ska också få sig en vaccinations spruta lika bra att ta båda samtidigt.

Igår for vi iväg till Elisa mitt ute i skogen, hjälpte henne att packa lite kartonger inför flytt osv, sen fick hundarna springa lösa under promenaden i skogen.. Märks att Freja blir väldigt irriterad på Leona när Freja inte hinner springa med :P Leona är ju väldigt snabb, inte många som hänger med henne även om de är fullvuxna. Åt lite hästbajs, och Leona sprang fram till stängslet och fick sig en stöt.. skrek till och gick inte nära igen.. bra de! Freja fick se hästar för första gången.. mycket spännande varelser, inte ett dugg rädd, och inte för frammåt heller, hon stog och bara kikade, näsan gick som bara den och svansen svajade lite försiktigt. Spännande!

Väl hemma ringer svärmor och vill ta en promenad, Leona fick stanna hemma och Freja fick följa med en sväng.. JR Bärta tycker Freja är ganska läskig nu, Freja är nästan dubbelt så stor som Bärta.. hjälp! Sen blev det en sväng till jobbet för min del, hundarna sköter sig så fint när jag är borta, tysta och vilar. Bra att man tröttar ut dom lite innan man går hemmifrån! När Martin kom hem tog han ytterligare en sväng med dom så mycket spring igår för den lilla, men det är bara att ta det lugnt så hänger hon på bra.

Efter vaccination blir det kantarell letande, och senare spår och lydnads träning på kursen ikväll med Leona. Först ska vi ta en sväng med Jenni och hennes boxrar! Hoppas kameran vill fungera idag.
Kommentarer
✫Familjen Bus✫ säger:

Hihi precis som barn... Barn får ju oxå vaccination :)

Hoppas det gick bra och att hon inte blev ledsen :(



kram kram

2011-09-21 | 10:52:10
Bloggadress: http://familjen-bus.com
Hanna säger:

Vad duktig hon verkar vara lilla fräsan! Hoppas det gick bra hos vet också :) Skoj med kursen... Sådan vill jag me gå...

2011-09-21 | 18:09:42
Bloggadress: http://hijateja.blogg.se/
✫Familjen Bus✫ säger:

Hej! Kul att du tyckte om videona. :)



Jag kan berätta lite snabbt. Om du använder tex vimeo.com



Så efter man lagt upp en video på den sidan, så ska man tycka " </EMBED> loggan uppe i videons högra hörn. Där får du en HTML-kod.



In på blogg.se och sedan "skriv nytt inlägg". I fältet finns det en liten knapp som heter just "html".



Där inne lägger man upp koden, sedan uppdatera o filmen ligger i inlägget :)



kram kram

2011-09-22 | 10:17:01
Bloggadress: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback