Välkommen 2012

Dagarna springer på och 2011 har numera gått över till att bli 2012. Det är med förväntningsfulla blickar jag stegar in i det nya året och jag hoppas på många sätt att det blir som året innan samtidigt som jag hoppas att det verkligen inte blir det.
2011 var året som började med en tragisk olycka som skakade om mig och mina vänner väldigt rejält, en olycka som jag trodde skulle lära mig att ta till vara på dagarna och njuta mer utav livet. Så blev det till en början.. men sakta och säkert kom man tillbaka till de vanliga dagarna då man hellre jobbade än att träffa nära och kära, när man kunde fördriva en hel dag utan att egentligen göra någonting. Självklart har 2011 lärt mig väldigt mycket, jag vet att allt kan ta slut precis när som hellst, och det är inget jag kan styra över. Slutet av Januari och tiden att återuppbygga sig själv efter det som hänt är absolut det värsta med hela året. Juli var också en ganska jobbig månad, men på ett lyckligt vis.. jag träffade den lilla svarta som 2 veckor efter skulle bosätta sig hos mig. Lyckan och längtan var enorm. Augusti kom som ett glädje rus rakt in i mig och jag minns inte så mycket annat än att vi 3 hade blivit 4a! Det är absolut det bästa som hänt under hela året. Längtan som varit så stor.. äntligen var hon min ♥ Tiden som följde var ett enda glädje rus till den dagen då jag insåg att hundarna inte fungerade så bra ihop, de vek av från mina drömmar och blev inte alls som det var tänkt. Men vi höll ihop alla 4a och idag sitter vi här och tar emot 2012 med förväntansfulla blickar.

2011 är absolut det värsta året jag varit med om, det bröt ner mig till en grund som jag aldrig tidigare sett, Samtidigt som jag aldrig varit så lycklig. 2012 kommer bli året då jag hoppas jag blir som jag var tidigare, jag orkar inte må som jag gjort och kommer inte heller tillåta det, jag tackar verkligen mina vänner, hundar och familj för att ni stöttat mig under denna tiden, både medvetet och omedvetet. Jag ser fram emot ett år fullspäckat med hundgöra massa hundtävlingar, Tränig, jobb och feta nöjen!


Kommentarer
Hanna säger:

Ja a du.. 2011.. Det året glömmer vi nog aldrig med både all sorg och med lika mycket glädje som det bestått av..!

2012-01-02 | 21:52:02
Bloggadress: http://hijateja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback