Nissin Nudlar med Sobasås

Bloggar jag via mobilen och ska lägga upp en bild blir den alltid så här, på sidan. Sjukt störande. Vet någon hur jag ska göra då? Jag har en Android telefon, därför ingen App :( Så här ser iaf min arbetsplats ut. Igår gick det bra, tog inte långstund innan jag blev varm i kläderna! Dessutom var nudlarna sjukt goda!

Snart är det dags igen. Hundarna har fått springa lösa i Herrgårdsparken. Jätte duktiga var dem, Freja fick för sig att hänga på Leona ut i vattnet men insåg snabbt sitt misstag när hon knappt nådde botten ;) kallade in flickorna och de kom så fint!

 

En liten påminnelse i sommarvärmen. Tänk på era gullungar som får sitta i bilen under mcdonalds besöket, eller bankärendet. Det är inte så skönt efter ett tag!
Kommentarer
Hanna säger:

Ingen aninig varför bilderna blir snea..! Försökte ringa dig igår med din tele var bara avstängd!

Varför är du och Elisa så osams? :( Det var en RallyMix kurs vi började på. Vet inte om det är jätte kul men jätte bra träning för Teja :)

2012-05-09 | 05:46:46
✫Familjen Bus✫ säger:

Usch ja! Det är hemskt hur varmt det blir en varm sommardag. Hoppas fler får upp både ögon och tänker sig för efter denna infobild,



Jag har en systemkamera, Canon eos 450D. :)



Har inte haft mkt tid till att greja med din blogg. Men niclas är borta på lördag och då kommer jag ta mig tid till att börja. Lite osäker på hur du menar med bakgrunden bara. :/

kram

2012-05-09 | 10:42:11
Bloggadress: http://familjen-bus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback