Spår & Lydnad

Igår bilade jag till Hanna efter ett kortpass på jobbet. Det blev 5timmar spår, lydnad och fika i skogen. Leona spårade på ganska bra, hon var inte lika snabb och stressad som vanligt, men inte heller lika noga. Men hon gjorde sitt jobb och hittade slutet :) Freja vet jag inte riktigt vad det var för fel på i början, funderar på om jag släppte på henne fel eller vad jag gjorde.. hon velade runt och kissade (!) tillsist hittade hon på spåret, tog vinkeln fint och spårade på till slutet. Fick en massa bra tips av Hanna som jag ska testa så att Freja får upp glöden och ett riktigt intresse för spårningen.. Nu ska det tränas! Visade upp våra inkallning skills och Hanna tyckte det såg mycket bättre ut än sist :P känns som att vi börjar komma någon vart nu, Äntligen!



Teja gick ett super bra spår efter att de avbrytit ett spår eftersom Teja inte alls gick som hon brukar. När hon gick andra gången.. jaa vad ska man säga, super snyggt!
Vilda och Jenny spårade också, och det gick väldigt bra det med :)

I morgon kommer min kusin och hans kompis som ska sova här till på Söndag, då de ska spela Paintball SM i Uppsala. Har inte träffat honom sedan i somras så det ska bli trevligt. Kul att man kan hjälpa till med sängplats när det behövs :)
Nu ska jag ladda inför morgondagen då Leona ska få visa upp sin elleganta sida i Utställningsringen, hon är för tillfället inte alls bra vän med mig eftersom jag duschade henne nyss.. hoppas hon blir gladare till i morgon :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback