Plugg

En helg i studiernas tecken väntar och jag ska första dagen i skolbänken framföra ett föredrag på max 5minuter. Hur ska man lyckas med det inför folk man aldrig träffat? Jag har skrivit ihop ett litet A4 som jag får hets läsa för att hinna med allt jag vill ha sagt. Inget "öööh" eller "och" har jag tid för att klämma in. Hujeda mig.. dock är jag nog en av få som faktiskt gillar att prata inför okända människor. Tycker det är fantastiskt roligt att försöka påverka och framföra min egen åsikt om saker och ting. I morgon kommer jag föreläsa lite om hunden på sommaren, sommar plågor i alla dess slag. Får väl se hur det går..
 
Gårdagens promenad med hundgänget gick oväntat bra. Freja skällde endast ett fåtal gånger och det var när någon hund smög sig på bakifrån och skulle nosa henne i prutten. Sånt gillar vi inte! Hon gick med väldigt behagligt tempo till och med!! Super stolt över min lilla tös.. 42 hundar var det som promenerade tillsammans :)
 
Vaknade tidigt idag.. 7 klev jag upp ur sängen. Började med ett bra tempo och studsade in i duschen på en gång. Frukost sen dog jag lite och blev påmind om hur trött jag faktiskt var.. att jag kanske borde sovit någon timme till. Var inte ute med hundarna förens kl 10 då jag mötte upp Jenni vid Herrgården för lydnadsträning. Fick mycket bra tips och lite "läxa" till nästa gång. Vi ska jobba på bakbensrörelser och sen ingångar. Vad var det mer då? :O måste extra kolla med Jenni så jag inte glömt något ;) Trevligt pass och Freja visade tydliga tecken på trötthet när vi avslutade. Jenni körde med Draken som var super taggad men ändå kunde koncentrera sig!! Tokigt hur det kan vara. När Freja är uppe i den nivån kan hon inte göra ett dugg. Fick se en fin lydnad och ett fint spårarbete. Sen fick Pantertanterna Leona och Jassa hälsa på varandra lite.. Jassa har blivit väldigt grå i ansiktet men är fortfarande sitt gamla jag. Leona har knappt ett grått hårstrå men var inte ett dugg intresserad av att leka.. lukta och kissa är hennes passion i livet! haha..
Nu inväntar jag mannen så får vi se vad kvällen bjuder på.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback