Livet med en klackspark

Överlevde 18.5timmar på jobbet igår/idag. Konstigt nog var jag inte så trött. Fastän jag suger på att sova på dagen. Men att jobba natt börjar faktiskt bli ganska skönt.. mysigt på något vis att höra hur alla snarkar och myser ned sig i sina varma mjuka sängar!
 
Blev en sväng till Ridhuset med min svarta tjej idag. 2timmars träning och det var sjukt mycket folk som tränade där idag.. kanske 15pers. Vilket innebar att man inte hade så mycket yta att träna på. Men det gick bra ändå!
Freja skötte sig riktigt bra och ligger snart på plussidan igen hos mig. Härligt tempo och börjar klara av allt fler och jobbigare störningar. Idag kunde hon gå fot riktigt fint med härliga svängar och snabba halter fastän agilityhundarnas ihärdiga skall, inkallningar och pipleksaker. Ibland kan hon, den där tjejen.
Tränade även möte med människa och hund, att stanna och prata nära någon det gick ganska bra, lite svårare när det är busiga valpar man möter, då vill hon bara fram!!
Avslappnings övningar i ridhuset gick sådär. Hon låg fint och var jätte duktig, Men när andra hundar springer efter bollar eller en glad liten valp springer på en inkallning... då kan hon inte ligga still.
Grymt nöjd med dagens träning och nu sover lilltösen här hemma!
Kommentarer
Hanna säger:

Hon kan min favorit Fräs minsann ! Bara matte som måste tro mer på det! :)

2013-01-06 | 22:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback