ledig dag.

idag är min enda lediga dag denna veckan så jag försöker planera den väl och efter mina behov. Men det är svårt. Min stora syster ska åka till pappa idag och vill att jag ska åka dit, det vill jag men jag orkar inte sätta min på pendeltåg efter pendeltåg i ca 1,30 timmar. det är sånt man vill slippa när man är ledig bara En dag på en vecka. Sen har jag en massa saker jag känner att jag vill göra, ta en långis i skogen, det är super fint väder!!!! åka ner till stan fixa astmamedeciner, klippa mig :) städa och plocka lite här hemma. Laga mat till pojken när han kommer hem osv osv. Bara lalla runt. Varför ska de lediga dagarna vara så korta för? de går så snabbt så man hinner knappt vakna innan man ska sova igen.
Nä det blir ingen tripp till pappa, dom får bli lite besvikna men jag vill ha en Lynn dag idag!
Jag mår bra idag, konstigt nog med tanke på att jag drömde om grodor hela min snooze period som var på 1 timme :S jag är pigg och glad och vill hitta på något, väldigt sällan jag känner så på mina lediga dagar, då brukar jag vara en säck potatis :P inte orka eller vilja något.
Veckan kommer bli tuff, det vet jag. Hoppas verkligen att jag klarar det. Med tanke på att pollen och all annan jävla skit som man är alergisk mot kommer upp nu så är det lite jobbigt att ens gå ut. Jag ser nämligen ut som en svullen smurf efter ett tag. Snorig näsa kliande ögon rinniga ögon.. jaa ni förstår. Men sommaren är ändå bäst. Och min sommar börjar nu! Man måste börja med sommaren tidigt äta glass vara ute grilla annars blir sommaren så jäkla kort.
Nu ska jag ringa min syster så hon blir besviken på mig, sen ska jag klä på mig och ta en sväng med min håriga älskling!!

?

Ledig idag, men det är dock ingen ursäkt till att sova till 9.30. urs.. men nu är jag utvilad men blev helt off när jag kollade ut genom fönstret. Det blåser som attan och det ligger ett tunnt lager med snö på hela tomten. Tänkte ju gå en riktigt långis idag det är väl bara att göra tror jag, men sugen är jag inte. urs. Ska försöka få lite gjort här hemma också. Precis smällt i mig frukosten och sen blir det till att städa huset. Tvätta diska och baka :D Ska försöka hinna med så mycket som möjligt så man får ut lite av sin lediga tid, inte bara låter den blåsa förbi. phu.. nu en prommis med leona.

cant do a damn thing..

sitter och lyssnar på överdrivet hög musik, nästan så att det skrollar ur högtalarna, allt för att inte höra hur mitt huvud dunkar. Har sån jäkla huvudvärk när jag kommer hem från jobbet. Kanske beror det på de oregelbundna arb.tiderna och mattiderna? mycket möjligt, inget att göra åt. Sitter och drömmer om sommaren då jag kommer att vara rik, och helt trasig i kroppen. Men vadå da? jag har ju råd att köpa en extra glass ^^. självklart är jag glad över att jag för en gångsskull fått ett fett schema med väldigt mycket tider. Mer än heltid. Men det blir hårt som fan. Lyckats byta bort nästan alla mina helgtider, vilket är nice och gör livet på jobbet så mycket bättre. Vill vara ledig på helger och jobba veckodagar! nu blir det ju typ så :) annars knallar det på i sin vanliga fart. Upp och ner hit och dit. Ledig i morgon och ska inte göra så många knop då. Fixa inför i helgen då det blir lite vårinvigning med grillning och alkohol här. Städa, sitta vid datorn och träna vovvan. Har gjort upp värsta träningsschemat inför tävlingen den 8maj. Kan lägga upp det i morgon, idag orkar jag inte med sånt.

Precis smällt i mig en hemmagjord nacotallrik, nu ska jag ut och hjälpa Martin med släpet.

ett steg i rätt riktning.

vädret pendlar mellan strålande sol och grådassigt. hela dagen har det varit så.. men jag borde väl ta och gå en långis med Leona, var ett tag sen jag promenerade henne nu. det är Martins jobb när jag jobbar.
Idag var sista gången jag träffade Elin, hon ska på mamma ledighet nu så vi hade sista samtalet idag och det känns bra. Att börja prata med Elin var det bästa jag någonsin gjort, jag har rett ut knutarna i mitt liv som gjort att jag inte kunnat gå vidare, förstått varför saker och ting är som dom är. Och varför livet är så orättvist. Hon har fått mig att växa så i mig själv att jag nu är på väg att bli den tjejen jag var förr, en tjej som inte tar skit från någon och står på sig, är glad, och som vill kämpa.
Ledig från jobbet idag men har haft fullt upp med en massa annat, träffade Elin, sa hejdå till körskolan, hämtade ut körkortet ♥

lånade en bok på biblan idag som handlar om fobier, den verkar as bra. Fakta bok, hoppas jag blir av med min grod/padd fobi.. kan ju inte gå utanför dörren när det är mörkt på sommaren eller om det regnar.. vet att det låter as töntigt men det är sant jag får panik. jag vet att dom inte är farliga men de är så jävla vidriga, okontrollerbara, äckliga. Får hoppas att boken hjälper iaf. I morgon blire jobb igen.. phuu.. blir lite pengar iaf men om det är värt det är ju frågan ? Nu ska jag ta mig ut med lurvas så hon blir trött någongång. sen är det matlagning till mannen som är så duktig och lagar bilen idag :D

sick and tierd.

urs.. min kropp skriker efter vila. Sömn. Lugn och ro, avslappning. Men sånt finns inte riktigt tid för nu. Allt bara flyger förbi, dagarna, timmarna, minuterna. Jobbet, boende, allt bara känns så hopplöst vissa perioder och andra så känns det helt ok för att jag vet att det kommer lösa sig. I morgon, Äntligen är jag Ledig. Händer så mycket skit grejer på jobbet nu att jag inte ens orkar tänka på det. Vi anställda är också människor, vi vill bli behandlade på ett rättvist sätt men någon rättvisa finns inte med på kartan, vi förväntas bara ställa upp och inte får man någon uppskattning när vi gör det heller. blä. Jag vill komma vidare i mitt liv. Jag är rastlös. Jag vill utvecklas och bli något stort. Göra något jag trivs med. Tills dess får man härda ut, tyvärr. så less.

Hatar att komma hem helt slut i kroppen, med spräng huvudvärk och minsta lilla gör att jag börjar tok grina. Jag vill inte det här längre. Varför kan inte allt bara bli som man vill någongång?

April..

.. är nog min älsklings månad. 16 April 2008 fick jag jobb i sthlm på djurkompaniet, mitt drömyrke och arbetsplats innan det byttes både personal och chef. 14 April 2009 fick jag jobb på mcdonalds i enköping, väldigt lärorikt och ett härligt gäng man jobbar med. Och idag 13 April 2010 fick jag mitt körkort :D :D weeii.. första gången gillt, det är inte så ofta jag fått säga det! Är så oerhört lättad och lycklig just nu så det finns inte ens ord för det. Jag och Martin kom precs in från en bilsväng och det kändes så fruktansvärt bra, han i passagerar sätet och jag som styrde och ställde ;) så nice.. så ja 2010 är nog mitt favoritår.. ♥

Nu ska här planeras in både en sväng till Hanna, Malin och Ullared, här ska köras!

vår

har ni tänkt på att alla verkar så mycket gladare och trevligare på våren, eller ja så fort solen är framme iaf. Så härligt, jag själv är på bra mycket bättre humör när det är soligt ute än annars. Idag har jag pluggat lite.. känns bra, känner mig redo, vi får väl se hur de går. på torsdag när jag får pengar ska jag fylla min mobil med några kronor för att sedan ringa jälla skolan och skriva upp mig på höstens Zoorf utbildning, så laddad :D Det kanske tillsist, äntligen leder mig till mitt drömyrke.. vi får väl se!
Åkte ner en sväng på stan idag för att handla och köra lite, sen hem och har suttit på tok för länge vid datorn nu, läst en massa bloggar, och inte gjort något vettigt :P nu ska jga ta mig utanför dörren och leka lite med vovven. Ikväll ska vi åka till svärföräldrarna, äta god middag. Martin ska på styrelsemöte så jag får väl ta en sväng med dogsen i vårvädret - inte fel det heller.

Ska lyssna lite och försöka sjunga med i lite nickelback.. sen är det dags att kliva ut ur huset :)

mår dagens ungdomar sämre än ungdomarna förr?

Läste för några veckor sedan en artikel som hade denna rubriken. Alla de intervjuat hade svarat "nej - typ en /klass mår dåligt, max." Jag tror att det är fler. Människan kanske inte mår sämre nu än förr men det är många som inte mår bra. Alla dessa skönhets ideal. Man ska vara så smal att kroppen precis klarar av att bära en. Vågen ska visa så lite som möjligt. Man ska ha nyaste kläderna, snygg snabb bil, bra betyg, träna/idrotta, hälsosam kost, umgås med rätt folk. Allt är bara rätt och fel nu för tiden. Det finns inget mitt i mellan, och det är så fel. Det är ok att vara olik andra. Man behöver inte se ut som alla andra tjejer, man behöver inte färga håret, banta, tatuera sig, sminka sig anväda kjol mm. Bara för att folk ska tycka om en, bara för att man ska få en pojkvän.
En riktig vän är någon som tycker om en som man är. Innuti sig. Inte utsidan. Det är dom som alltid kommer finnas där för en vad som än händer. Tyvärr finns det allt för få sådana vänner.  Kanske är det för att man inte vågar visa vem man igentligen är, man har ett skal utanpå kroppen som man visar upp och som folk läser av, men det är inte du. Och när ens vänner kommer på det så blir de svikna. Dert bästa är att vara sig själv. Alltid.

Det värsta är att människan bryter ihop på alla dessa ideal, man måste vara så mycket nu för tiden och det kräver så mycket energi för att man ska orka ändra på sig, att man inte orkar längre. Man får inte vara fel, man får inte begå misstag, måste vara felfri, för det är ju alla andra eller?! Varför är det så här för?! Varför kan man inte bara acceptera vem och vad man är och leva med det. Visst att man kan ändra sig lite men det ska inte gå överstyr, man ska inte behöva ta sönder kroppen och ligga hemma och vara helt trasig i huvet för att man inte är snygg, smal, nyttig, ambitiös..
Ta det inte fel, jag tycker det är helt ok om folk tänker på vikten, att folk färgar håret då och då, tatuerar sig mm. men det får inte gå överstyr. Man måste älska sig själv, det viktigaste tror jag är att man inte ändrar sig för någon annan, utan det man gör är på sina egna villkor. Man måste ta kontrollen över sitt eget liv, ingen annan får bestämma över en.



löpar tider.

Leona har börjat löpa.. åh alltid när man planerat in en massa kul under våren. Får hoppas hon hinner sluta innan Skogås tävlingen annars blir jag ledsen på henne, Men jag anmäler mig iaf så får vi se om hon är redo eller inte.
Helgen har vart nice, i går bussade vi över till Jocke som firade sin 21års dag några dagar för tidigt. Det firades med killgänget och "flickvännerna", grillat, tårta och god dryck :) älskar kalas. höll igång riktigt länge på kvällen och runt 2-3 gick vi hem till Magnus och Linda för att sova lite på deras soffa innan bussen hem gick strax innan 6. kom hem klockan 7 och tog en redig tupplur. Men det blev en bra dag idag ändå, hunnit med att vårstäda ordentligt i trädgården, plockat ex antal kilo hundskit, tagit en långis och kört hem bilen :D 
Nu ska jag plugga lite teori sen blir det ett avsnitt av andra avenyn :D

Påsken är över..

denna långhelgen har vart fullprobbad med en massa händelser, i Torsdags åkte vi ner till skövde för att träffa mamma och mina systrar. Solade solarie på kvällen :) så skönt!! sen blev det en långpromenad med Leona, och en massa tvtittande, Påsk middag på Fredagen hos mamma, bio med Lillasyster "Prinsessan och grodan" - den var verkligen jätte bra, ganska rolig :) hem till mamma för att leta ägg och äta en massa godis, och lite mera påsk mat. På kvällen tog vi bussentill Falköping och hälsade på syrran och hennes kille. tog några öl och bara tjatade hela kvällen. Lördagen var seg.. jätte seg. Med tanke på att jag skulle jobba 22-06 så var jag inte på humör, speciellt inte eftersom jag inte kunde sova :S den dagen bestog mest av att vila, kolla tv. Så träffade vi Leonas förra ägare. och sen åka till jobbet. söndag sov halva dagen ut på en riktigt lång promenad och sen fixa iordning sig för att på kvällen möta linda och magnus på olearys, riktigt rolig kväll, med mycket dricka och skratt. Igår bjöd vi över Martins föräldrar på middag, blev jätte gott, och jag åt som vanligt för mycket så legat och haft ont i magen halva natten..

Idag är jag ledig igen.. blir en runda på stan och köpa lite kläder :D :D :D sen ska vi fixa till vårt akvarie som vi fick av mamma när vi var hemma. har saknat att pilla med akvarien, sysslade ju med sånt varje dag när jag jobbade i stockholm- jobbigt att byta ner sig från 64 akvarium till 0.. men nu så får jag börja pilla runt lite igen :)
nåja nu ska jag ut i vår vädret, när solen väl tittar fram så får man väl passa på :D


Glad Påsk!

ja nu är det påsk helg, shit vad fort tiden går.. urs.. man måste verkligen stressa runt bara för att hinna med lite om dagarna. Ska hinna städa, ducha och packa innan Martin kommer hem ca 12, då blir det lunch sen en 4timmar lång bilresa till Skövde. Sola lite solarie :D sen pussa och gosa med min familj! Har en massa grejer vi vill hinna med i helgen men vet inte om tiden räcker till. Ska iaf gå på bio (så mamma om du läser detta säg inget till nikki, det ska bli en överaskning!!!) sen blir det mat på donken, ska hinna med att träffa Stora syster Fia också.. vara ute och gå med Leona, sova, äta. Sen skulle jag vilja hinna med en sväng till Malin och ev en sväng till Stig men vi får väl se, mest klockan som bestämmer.

Ska försöka ställa om min dygnsrytm nu också, jobbar natt för första gången ever på Lördag 22-06 så ska försöka lära mig att sova länge på dagarna och sen vara vaken länge på nätterna nu i helgen, får väl se hur det går :P wellwell. Nu måste jag sätta fart om ja ska bli klar här någon gång..

ha en härlig påsk och ät överdrivet mycket godis!!