lyckopiller

sitter och äter lite choklad, jag blir alltid på bra humör så fort jag får i mig lite choklad. konstigt det där. Idag har jag jobbat, Och köpt påskgodis.. så nu är nästan alla äggen klara till påsken. Sen lyckades jag byta bort min tid på Torsdag, så jag jobbar några timmar i morgon i stället så åker vi till Skövde på Torsdag, stannar till Lörda, jobba natt på donken, sen träffa Magnus och Linda på söndag, och middag med Martins familj på Måndag.. ja huja mig hur ska jag klara detta?! blir nog en lååång natt på lördag. får hoppas att det rullar på fint ändå, och att jag klarar det :)

Va ute på en riktig power walk igår, jag martin och Leona, sov som ett barn när man väl la sig i sängen, helt slut i kroppen. Härligt det. Nu har jag ont i ryggen, överansträngning säkerligen, blir så när jag inte jobbar på några dagar och går på ett 8 timmars pass direkt, 9 timmar utan att vila ryggen är inte min grej..  blir bättre när man får sova några timmar.
Nog med gnäll nu blire sängen!

sjukt.

det är så sjukt så fruktansvärt sjukt att det är så här. Att det kan bli så här. Kolla in och tyck till i mina komentarer, vill gärna se vilka som tycker som jag.

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

ViSst att man kan vara tveksam i början av utredningen när killen blir anklagad, självklart. Tycker att man ska vara skeptiskt och kolla fakta först. Men vad har det blivit av folk? Tänk om man skulle vara i samma sits som dessa två tjejer, när man blivit våldtagen och kränkt, då blir man också lämnad, ensam av alla. Ingen vill vara med en, för man är ett jävla luder, en fitta och allt vad de nu var.. hur går det ihop?! Är det så samhället fungerar? Ska man inte få hjälp att må bra igen måste man ta till egna metoder och flytta ifrån det lilla man har kvar?

Att sen fortsätta att tro att killen är oskylldig när han dömts för två våldtäkter, med bevis, och erkänt, ja då är man väl inte klok. Han har ju erkänt för fan, det finns självklara bevis och vittnen, vad är det frågan om? jag tycker att folket i den lilla byhålan borde få sig ett straff, jag hoppas verkligen att de lär sig på ett eller annat sätt vad de har gjort. Hur illa de gjort dessa två flickor.

Hur vågar man skriva så hemska saker på internet om tjejerna, och hylla, stötta, och finnas där för killen? För det första så är det kränkning mot tjejerna och sen mordhot, och ja det kan man åka dit för. Men tänker dom på det.. nej. Jag skäms över skolans agerande i fallet. Det skulle inte behövt bli så där. De skulle informerat eleverna om rykten och om kränkning, och kanske skrämt dom lite, fått eleverna att skämmas. Men dom bara lät det vara, va "neutrala", men utan att dom vet det så tar de ställning emot flickorna. när de inte stöttar dem. Jag skämms över de kvinnor som intervjuades över telefon som hade hört det av "bekantas bekanta" hur pinsamt är inte det? en vuxen kvinna som säger så.. va? Rykten kan verkligen förstöra en människas liv, och i detta fall tyvärr två.
Jag hatar rykten, hatar dom, ta reda på fakta i stället. Det värsta är att människorna som kommer med ryktena och som tror på dem inte vågar stå för vad de sagt eller tycker. Ni förstör ju två tjejers liv, fattar ni inte det?!

Jag hoppas att de som sprider dessa hemska rykten om tjejerna och de hemska sakerna om dem på internet lär sig på sina misstag, en läxa.

Och jag hoppas verkligen att dessa två tjejer som varit med om detta hemska får ett underbart liv, och underbara vänner som finns där för er. Jag önskar er lycka till!

Brevlåda.

kom på idag att det var några dagar sedan jag kollade brevlådan.. ren slapphet, vet inte varför, går, åker bil och cyklar förbi där flera dagar i veckan men tänker inte på den. Så idag när jag kom hem från stan så ser jag att locket putar upp på den, ojdå.. ja den var ganska full, väldigt mycket reklam men även lite viktiga brev från vägverket, brukshundklubben, jobbet, och världens bästa tidning.. Härliga hund!! :D Upptäckte även att det kan vara bra att tömma brevlådan lite oftare nu i "blöta tider" eftersom viktiga papper lätt förstörs, klarade mig fint denna gången iaf! Idag ska vi åka och slänga sopor, går knappt att gå utanför dörren för de börjar lukta, och dörren går knappt upp av alla soppåsar. jaja, min innehålls rika dag :P

I morses var jag trött, riktigt trött, vet inte varför men ville bara inte gå upp ur sängen. Tänk att det kan vara så skönt att sova, bara ligga ner bäddad i sängen och mysa. idag ska jag pilla ihop till ett collage också, av våra vänner och bekanta, mina foton räcker till mycket! Älskar att ha mycket bilder, och foton hemma, det speglar så väl vilka man är, vilka som bor där. Nu städa sen ut en sväng med djujet.

"hemkommna"

hur fasen stavas det?! skrivit ordet ett par gånger nu, de kanske inte sitter ihop? jaja.. vi är iaf hemma nu, efter en helg i Ösmo. Var skönt och bli lite ompysslade av pappsen och hans brud. Tog en sväng upp till Bella och kim direkt när vi kom och lekte med Saga, Ilona och Andy har också kommit hem, de ska bo i sverige nu ca 1år alltid kul att träffa dom :) Planerat in en kryssning med en hel del av "pappas familj" eller vad man ska kalla det :P Bakade muffins och kakor långt in på småtimmarna och några glas vin rann ner också.. Imorses var det inte alls lika roligt att vakna, Skulle som sagt på dop och vaknar 2 timmar innan dopet börjar och på tv står det att klockan är 12.. skojsigt fick lite smått panik, men vi hann iaf :) Dopet var jätte mysigt, inga tårar från lilla Saga inte, och Jocke som är både morbror och Gudfar läste upp ett fint tal. Böev inte så många fina bilder men ska försöka lägga upp några i morgon. Nu väntar Sängen!!

Natti!!

sweet

överlevde mördarpasset på jobbet igår. Galet mycket folk, pendlade mellan kassa,DT, och Lobby. Gick bra, rullade på ganska fint ändå, några surisar till kunder men så är det ju ibland :) Kom till jobbet och mådde skit igår, var verkligen inte sugen på att jobba hela dagen lång, lönehelg.. men med tanke på att man jobbade med ett toppen team så gick timmarna så fort, och nej jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Tack ska ni ha! Idag mår jag prima.. Hungrig men ska försöka vänta till karln vaknar så man för en gångsskull äter frukost tillsammans, men just nu känns de som han kommer sova hela dagen :P
Idag blir det en resa till Nynäshamn till pappa, ska försöka vara där ganska tidigt idag iaf, i morgon väntar Sagas dop :) köpt en fin "mitt första året" bok till dom. Party blir det i kväll, och ja de ska bli nice. kul att träffa "pappas familj" lite!

Måste bara påminna mina läsare att kolla in på Nelly.com s fruktansvärt mycket jag vill ha därifrån nu.. åhh så fina kläder. Ge mig lönehöjning nu tack!

Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya.

och idag kom det nya.. skit alltså.. jag håller på att bli sjuk, riktigt sjuk. Innefrån och ut denna gången.. det börjar liksom inne i kroppen, och jag kan känna hur det sprider sig till näsa, svalg,huvet, ögonen allt. I vanliga fall brukar det börja med en snorig näsa, iaf för mig men nu är det helt innefrån. Kroppen håller på att lägga av känns det som. idag ska jag jobba 14-23.30 lagom roligt pass, precis hela dagen. Har sovit i pyamas och strumpor i natt, så kurerar jag mig. En frukost som ska toppas med en c-vitamin brus tablett. Jag brukar må lite bättre när jag får i mig lite frukt och så men fruktskålen är tom här hemma så man tager vad man haver.
Nå ja nu ska jag ta mig till duschen och sen blire att åka till jobbet.. hatar att jobba när jag är sjuk!!

early morning.

idag är jag faktist uppe riktigt tidigt.. och på bra humör! inte illa för att vara mig :P vaknade 10 över 7 av att martin rusade runt i huset, han hade försovit sig. "Du får fixa fiskarna" säger han i samma veva som han stänger dörren.. visst, lättmatch. Började byta vatten till de små rackarna och de börjar leva halv djävel i vattnet, dom bara flög runt, hoppade och rakt in i väggen, igen och igen.. shit.. de gick ganska långsamt att byta vatten idag! Men nu är det gjort, tror dom kanske är hungriga.. jaja Martins fiskar martin göra. Jag skulle vilja ha ett riktigt stort akvarium med stora akvarie fiskar i, vackra med fina färger. Älskar att pilla med akvarium :) Jag vill inte ha en massa mörtar, dom är bara fula sen känner jag mig så taskig, för de kommer ju strax bli uppätna.. inte av oss men av annan fisk.. jaja.

Idag är det party musik som strömmar ut ur högtalarna, sitter och peppar mig själv lite för idag ska jag slänga in mitt cv på några butiker som söker här in stan, sen ska jag på en fortsättnings intervju :D feels nice! Sen ska jag ringa ett viktigt samtal.. hur jag nu ska våga göra det.. pumpen går redan i 120.. Men allra först frukost, och sen en långis med Leona. Idag hinner jag verkligen med det, bussen går inte förens 11 typ :D skönt att ha mycket tid på sig! Ikväll blire att jobba några timmar, känns bra, i morgon jobbar jag monster tiden 14.00-23.30 kul tid, ingen morgon ingen kväll.. verkligen hela dagen.. och hur jag ska ta mig hem.. ja det är ett mysterium bara det.


"Glöm dina bekymmer, Imorgon kommer nya"

Någon som känner igen dessa ord?

snabbare än blixten.

Vad dumpade ner i brevlådan idag tro? jo lite över 200 fotografier som jag framkallade i måndags :) så nice, har suttit och pillat med dom ett tag nu och vissa av bilderna har till och med fått en egen ram!! Vart in till stan idag, brummade runt en stund och sen träffade jag Elin, kära någon, hennes mage blir bara större och större, ser så mysigt ut. Känns läskigt att det lilla barnet där inne kan höra oss, får hoppas att den inte lyssnar så bra, inte menningen att barn ska höra vad vi säger :P Köpte även med mig lite Påskliljor hem, så lite påsk fint är det nu! Nu ska jag laga mat till min pojke som snart kommer hem :D

vad är det som händer?!

är jag inne i en allt-är-bra perriod?! allt känns bara så sjukt bra. Dagar som dessa bara älskar jag, stå i köket med saker att göra upp till öronen, bakar, tvättar, lagar mat, städar sammtidigt! Underbara dag!! Hoppas denna känslan håller i sig länge länge.. Känner mig så jävla go.. har hur mycke energi som hälst och så mycket jag bara vill och ska göra.. nu nu nu jävlar!!!

Lite mål som kommer uppfyllas i sommar:
1. 1pris i Lydnads klass 1
2. Ta körkort
3. Jobba mer, få mer pengar, = roligare fritid!


Då kommer jag garanterat vara lycklig resten av mitt liv. Ha denna känslan kvar :D

Älskar mitt liv! ♥

I feel good...

gårdagen var underbar!! underbar räcker inte ens till, vet inte vad jag ska kalla gårdagen men den var som en dröm.. Åkte in till stan och köpte en maskara och en såndär grej som böjer ögonfransarna uppåt, har aldrig haft en sån men testade Annas när jag var hon henne så ja, nu ligger det en sån i min sminkväska också :D brummade runt lite på Uppsalas gator och hade sket sköj med körläraren, så längesen vi sågs nu så vi skrattade nog igenom oss hela uppsala :P Jobbintervjun kändes också väldigt bra, sånt får man ju tyvärr inte veta förens någon vecka efter, men de känns bra!! Testade även på ett nytt recept igår, jag och Martin har kommit in i värsta Vad-ska-vi-äta perriod, så in på tasteline och upp med en suverän kycklinggryta.. å så gott verkligen! spännande att göra något nytt också :D Skickade även in lite bilde på framkallning igår, verkade funka bra, lite närvös bara, första gången jag gör de över internet men de ska nog gå bra :)

Idag har jag en massa att stå i, kom ytterligare några centimeter snö nu, så ska skotta. städa huset, baka kakor, fixsa middag åt min älskade pojk, tvätta och ringa lite samtal :D

ska även försöka klämma in en resa till skövde på påsk lovet, annars lär min lilla syster döda mig. Saknar henne så himla mycket!

man börjar prick slutar cirka.

jaha du, fuck heller. nu gällde inte denna komentaren mig men en jobbarkompis till mig och resturang chefen sa så när denna slutade och sa att hon verkligen måste gå. visst visst, fullt med folk var det, men det är ändå inte de anställdas fel att de inte tagit in fler till de arbetspassen. Förstår inte hur man vågar säga så som chef, kanske för att nästan ingen på arbetsplatsen är med i facket. Men jag kan lova, händer det mig och jag verkligen måste gå ja då kommer ja fan skicka facket dit. Hur som hälst får man inte köra med folk faktist, och denna tjejen var verkligen jätte ledsen och grät "pappa kommer verkligen bli skit arg". stackarn.. sånt här får inte hända bara..

Annars en bra dag igen på jobbet. Allt fler säger upp sig från jobbet, konstigt nog bara de man tycker om känns det som, två som jag tyckt riktigt bra om har sagt upp sig nu på väldigt kort tid.. Lycka till, till er!!
Nu är jag ledig några dagar till, men troligen ringer väl telefonen ganska snart och ber mig hoppa in extra, inte fel det, men idag full rulle. Tanken var också att jag skulle fika med Linda idag eller i morgon men hon har inte hört av sig än :( Många vänskaper som bara flyter bort tycker jag, på de senaste åren på tok för många. Förstår inte varför det blir så, man hinner knappt me någonting längre, och glömmer lätt av att till och med ringa en gammal kompis. Konstigt nog så har jag fortfarande kontakt med min närmaste kompis från skövde. Vi kan ringa till varandra och prata länge länge, sist vi sågs hade det gått 3år sedan gången innan, men de kändes inte. vi pratade som om jag var där varje dag :P så ska det va. Börjar få en och annan fin vän på jobbet också, en del roliga och sköna människor. härligt, vänner får man aldrig för mycket av :)

Malin, du kommer alltid vara min bästis ♥

tänk mindre, lev bara.

åhh vad jag hatar när tankarna bara snurrar runt, hur mycket man än försöker tänka possitivt så blir allting bara negativt ändå. hur man än gör. Förbaskade huvud. Det vill verkligen inte det jag vill. Satt på bussen och verkligen försökte tänka bra tankar men de gick inte allt bara drogs åt det negativa.. men nu så är allt bra igen, hemma. Skönt. Jobbat idag, timmarna rullade på ganksa fort. Martin och Joar tog sig till Gävle ikväll för att gå på inflyttningsfest, så här sitter jag vid datorn. Att jobba varannan helg är inte så kul.. men då är man iaf Ledig varannan också.. men det känns alltid så långt dit :( Men men.. i morgon jobb.. sen på måndag händer grejer. Ska på jobbintervju, få se om de har något bra schema att erbjuda, kanske kan man variera med det jag har nu. Vill ju inte lämna bygget helt, gillar mina medarbetare. Men jobbigt långt att åka, sen månste jag jobba med, ha en försäkran om att jag får ett visst antal timmar varje månad. Lite rutin skulle inte vara fel i mitt liv som det ser ut nu.
jaja nu ska jag sitta här en stund till sen blire en snabb sprommis i mörkret med djujet, och sen SOVA!!!

på tal om inget, Jag fick jätte ont i min ena tand precis.. hmm hoppas de går över.. vill inte gå till tändläkaren längre, onödiga utgifter :P

remember me

Älskar den, jag bara ÄLSKAR DEN!!! underbara film, kolla inte på den om du inte vill gråta.. för det gör man. Så underbart bra film som verkligen får en att tänka efter vad som egentligen är viktigt här i livet. Vad som är värt att värdera och vad som man egentligen kanske inte borde göra. Inte slösa bort sin tid utan bara köra på och ha kul, våga. Sånna känslor skänkte verkligen den filmen till mig.
Var typ jag och Martin + 100 14åriga tjejer i salongen. känns ju bra?! :P

Idag blev det ågra jobbtimmar till på bygget. Underbart folk jag jobbar med, trivs verkligen med det gänget som vi var idag, timmarna bara rusar förbi när vi jobbar ihop. Och det känns fint! Trodde verkligen jag skulle va trött och lättiriterad idag eftersom jag vaknade låångt innan min hjärna gjorde det, sen midda bussen och va tvungen att gå 2km till nästa busshållsplats, hann precis till jobbet iaf!!! tack och lov, men känslorna ville annat och det blev en bra dag. Nu väntar middag :D Och joar trillade som vanligt in, fiske för pojkarna i helgen. Jag däremot ska vara duktig och jobba :)

...

dagen har tillbringats på stan, inte gjort så mycket mer än drömt, önskat, och velat ha. Vet precis vad jag skulle vilja fylla min graderob med för kläder i vår/sommar. Kollade även på en lägenhet, var inte som vi tänkt oss så hoppar den. Har ju inte tänkt att flytta förens i höst, men alltid bra att vara ute i god tid. Anledningeen till att vi vill flytta är att vi inte trivs så bra här, på sommaren är det det perfekta stället, kan ha många långa sköna kvällar med kompisar inga jobbiga grannar som stör, bilar, båt och släp får plats bra på gården. Men om man ska fundera på framtiden så vill vi inte bo här, vi vill köpa ett eget hus där man kan bilda familj och trivas länge länge. Och då skulle vi behöva mellanlanda någonstans där det är billigt men bra så vi kan fixa ihop handpenningen till drömhuset :) Så ser våra planer ut gott folk! nu vet ni det :)

i morgon är det jobb, heldag blev det :D nice, sen är det jobb jobb jobb sen ledig igen, från jobbet iaf, då är det en massa annat inplanerat! tjaaoo

ingen slappdag här inte.

igår var en riktig segodag, ingenting vettigt hände och efter min powernap runt 14 tiden som varade en timme så blev jag av med huvudvärken iaf. Då tog vi en promenad och sen blev det till att börja med maten. Idag är det lite skillnad, har precis vräkt i mig en stor mumsig frukost, ojojoj kan inte förstå hur mycket jag kan få in ibland, men vad gör väl det nu när det är dags för träningstider. Ska strax ut på en kissrunda med Leona sen en sväng in i duchen. Under dagen så ska jag försöka hinna med en träff med Elin och sen kolla boende :D får hoppas att det är så bra som det låter, man brukar ju stöta på ett par nitar lite då och då i jakten på något annat :S får hoppas att detta inte är en nit!

Nu har jag och IdaMaria skakat hand genom bloggvärlden att vi banne mig ska ta tag i vårt träninda, började prata om det när vi jobbade ihop för ca 1år sedan. Har inte träffats sen dess, tråkigt nog. Men nu så är det ändring. Nu får jag ju en helt ok lön så man har lite att leka med iaf :)
Har lyckats få till mig 8 extra timmar i veckan på jobbet nu, torsdag och fredag, så nice! sen så blire jobb hela helgen medans Martin åker till sin kompis som har inflyttningsfest!! jaja nu ska det bli pinkrunda!  tjaaaoo

lycklig och less?!

sitter och funderar på om man kan vara lycklig och less sammtidigt?! för i så fall så är jag nog det. Känner mig väldigt lycklig och duktig att jag har gjort så mycket på mina lediga dagar nu det sista, alltid fullt upp. Mycket lek och gos med Leona, promenader och träning. Känner mig som en duktig hundägare :) Det känns på något sätt att allting kommer att lösa sig nu. Antingen så kommer det hända en stor grej i vårat liv inom kort annars så kommer allt vara som vanligt.. spännande tycker jag :)
Samtidigt så kryper det i kroppen på mig och jag längtar till jag står innanför kassa linjen på Mcdonalds och serverar burgare, längtar.. är det konstigt med tanke på att jag nyss vart med om ett rån?! kanske.. polisen har ringt mig nästan varje dag nu.. förstår inte men för en gångskull så tycker jag att dom jobbar på oerhört bra, frågar om man mår dåligt och vill ha hjälp, frågar om man känner sig krängt och vill ha ersättning. Ja mycket bra uppföljning av de inblandade, stort pluspoäng till dom :)
Bakade igår, blev chokladrutor, eller vad det heter, sånna med pärlscker på :D jätte goda, sitter och trycker i mig några nu. Kanske borde skicka några till Hanna :P ge igen lite!!

I morgon är det dags att välja ja eller nej, flytta eller stanna kvar.. :)  den som lever får se :P

sanna drömmar

drömde jätte läskig dröm i natt om att Leona blev attakerad av en pittbull/amstaff hund. Den bara hängde sig fast i henne och när jag tillslut fick loss hunden så såg jag att det var mig den bitit inte Leona :S skit skum dröm. Idag blev det en lång härligt stadspromenad för mig och Leona hela 2,5 timme var vi ute och gick längst ån, i centrum, i en liten skogsdunge, jätte härligt vår väder idag. Och för en gångs skull så hade jag tagit på mig lagom mycket kläder!  På våran promenad så möter vi iaf en amstaff/pittbull hund, en jätte fin och ingen av hundarna brydde sig om varandra men när vi är jämnsides med den andra hunden så får den världens tokfnatt och slänger sig mot oss och börjar hugga i luften och låta som ett monster. Leona reste ragg men gick väldigt lungt förbi hunden ändå, tillskillnad från mig som flög en halv meter och sa ganska högt "åh jävlar" på väg till hjärtattack men de gick bra ändå hjärtat hittade sin nomala puls :P Man vaknar allt till när något sånt händer.
Nu ska jag se till att baka lite kakor och sen hänga upp tvätten.

ett glas vitt tack.

ledig i helgen som jag tidigare nämt, väldigt skönt. Känns som det var ett tag sedan jag och Martin hade en hel helg ihop. Igår kom Kimmo över och tog några glas med oss, blev en lång kväll och jag däckade i sängen :D längesen jag gjorde det nu. Hade allsåg på youtube.. haha tur att vi inte bor i lägenhet, då hade vi aldrig fått bo kvar. så illa som vi sjöng :P Idag blir det lite slappt, ska dra iväg till brukshundklubben och leka runt lite senare, kul :D längesen jag var där nu! Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna.

Recentioner

har sett en hel del filmer senaste tiden och lite tips på sånt är ju inte helt fel :)

Casanova: En bra och intressant film som handlar om fattigdom och boxning. Ganska bra faktist, svår att hänga med i om man inte tänker på årtalet den handlar om. Men den var bra, en riktig hemma film.

Percy Jacsson- Kampen om åskviggen: Riktigt bra film, såg den på bio, och det måste man göra. Så mycket bättre ljudkvalite på bio än hemma och den blir mer spännande på bio. mys. Värd att se tycker jag :D

Varannan Vecka: En lustig och helt okej hemma film. Bra skådisar och en typisk svensk film. Bra att se om mna inte har något annat för sig.

Nyckel till frihet:
otroligt lång så jag har inte kollat klart den helt, en halv timme kvar typ. Men en väldigt bra film. Även denna en hemma film, dock ingen film som man sitter och öser in en massa godis och annat skit i sig, den är så intressant så man glömmer av att äta upp godiset! väldigt bra film alltså :D

Bröllops fotografen: Helt okej film igen, ibland rolig men de hände inte så mycket i den så den var nästan lite långtråkig. Men det värmländska dialekten håller en vaken, det är ju så gött å lyssna på :D

Lite film tips som sagt.. se så hem och titta :D

lång natt.

hade rånförsök på mcdonalds igår, de läskigaste jag vart med om på länge måste jag erkänna. urs, förstår inte vad folk tänker med. Tänker inte skriva om vad som hände för de skulle bli så långt inlägg då, kort och gott de fick inte med sig något och polisen tog dom kort efter. För en gång skull så uppskattade jag polisens jobb, de var där på nolltid och gjorde ett jäkla bra jobb, trevliga och roliga gubbar! Tack ska ni ha!

Mina älskade jobbar kompisar, ni är guldvärda, Nu först vet man vilka som är ens riktiga vänner, de som ställer upp i vått och torrt och finns där när något jobbigt händer. Vi är ett jäkla bra team Mcdonalds Enköping! Så glad att jag jobbar ihop med er :) Och min älskade pojkvän som kommer och hämtar mig sen på kvällen, du är också guldvärd. Vet inte vad jag hade gjort utan dig men jag älskar dig så sjukt mycket ♥

Ang. förra inlägget så läste jag om de i tidningen var tydligen en blottare polisen jagade i Sävja, tyvärr så hittade dom inte honom :(
Nu är jag lång ledig, hoppas jag får in några jobb timmar nästa vecka, så länge ska jag bocka av min att-göra-lista. Den är låång kan jag säga :P nu blire promenad i vårsolen :D

jävla drag i Sävja :S

de finns några få ställen även i Uppsala som är så kallade ghetton, det är dit dom jobbiga jävlarna flyttar, och hamnar det någon vettig i det lilla samhället/förorten då blir den också en buse inom kort tid. Bra att de håller sig till speciella småorter så att de inte är utspridda över allt, vet inte o jag klarat av att gå utanför dörren då, vet ju bara hur det var att bo i lillsidan i Enköping, huja.. Men så igår skulle jag besöka Elin, som bor i Sävja. Går i solen och lyssnar på fåglarna och blir störd av två polisbilar som kommer i en jädrans fart och kör förbi mig, utan sirener ^^ När jag kommer fram till Elin så står polisbilarna bara ett stenkast där ifrån, mycket folk har samlats och polisen slänger ut hundar för att leta efter en man med gråjacka.. Ja jag är lite väl nyfiken och stannade en bit bort och låtsades vänta på någon bara för att få lite info om händelsen :P Poliserna försvinner på jakt efter en man. Jag går upp till Elin och när vi sitter där och snackar så ser vi polishellicopter utanför. Läskigt tycker jag. inte så vanligt att polisen använder hundar och hellicopter om det inte hänt något allvarligt. Hoppas de fick tag i busen.

Jag piffade upp mig lite extra igår och tog på mig mina klackskor/boots såå snygga, men inte så jätte skönt att promenera runt i, speciellt inte om man heter Lynn och typ aldrig använder hög klack. Men någongång ska man väl vara fin också?! men ni som går med klackisar ibland, är det så att det känns som om alla kollar på en?! att man hörs och syns över hela torget när man klackar runt där. på något vi så känner jag mig lite märkvärdig nästan. jag vet inte men kanske beror på att jag har på mig klackisar väldigt väldigt sällan. ovan liksom. jaja ikväll blir de jobb 16-22, så ska ta en runda med Leona i skogen och sen fixa iordning mig.

these boots are made for walkin´

Ledig idag. Så himla skönt. Vaknade runt 8 tiden av att Leona satt och tittade på mig och när jag satte mig upp ur sängen så började svansen vifta som en galning. -ja det var dags att gå upp. Gjorde som hon ville och vi ska aldeles strax ta en tur i skogen så vi båda blir trötta. Sen blir det ner till stan för att springa lite ärenden hoppas på bra respons och att jag hinner med allt jag ska hinna. Städa lite smått borde jag göra här hemma också. Leona har fått sig en omgång olika hundben, lycklig vovve nu, en massa olika, olika smaker, former, dofter. göttans!

Igår var det en lång jobbdag, närmare 9 timmar sen + 1 timme lunch, längesen jag jobbade så länge. men igår behövdes det, det rullade med folk hela tiden, och vi var 2 sjuka :S vilket innebar 1 i kassa 2 i DT 1 i KÖK.. urs. men vi klarade av det jävligt bra, alla var as glada och peppade på att vi skulle klara det med bra tider, och jaa det gjorde vi :D jävla bra team igår!

Nu ska vi ut i skogen.. jag och min lilla flicka ♥

workworkwork

jobbar som bara den nu känns det som, därför jag inte hunnit blogga även om jag velat :( när jag inte har jobbat har det vart fullt upp med handling, städning, matlagning, aktivering av hund och umgås med vänner. I Fredags kom Björn över, blev middag, och filmkväll. Lördag var det jobb för min del och pojkarna gav sig ut på en fiske rutt. Idag blev det en runda i Björklinge. Alltid lika myssigt med "hela" familjen på promenad :) I morgon blir det jobb igen och sen är jag LEDIG!! hela helgen till och med :D längesen man var det! så fullspikad helg har vi framför oss.

Nu Pannkakor. Sen Sängen.

som att få kallvatten över sig.

nu är jag arg. Sur irriterad, eller ja jag vet inte riktigt vad jag är. Sitter och lyssnar på Dia Psalma och deras hat låtar. Tänkte ta en dusch innan vi åker och handlar mat och godis till filmen ikväll. Tänkte nämligen ha en så kallad mys kväll, med flera timmar under täcket och inte göra någonting. Älskar sånna kvällar ibland, speciellt när man är med sin älskling! Men väl i duschen, naken, och sugen på att ta en skön dusch, kanske raka benen?! ja men då, när det varma vattnet siprar över min kropp och jag ryser för att det är så jädrans skönt att duscha.- Då blir vattnet iskallt! ja de va ju bara till att stänga av vattnet och ta på sig en morron rock. BAJS! Hatar att bo i hus när de blir så här!!! duschningen av mig får vänta tills i morgon. och på tal om i morgon så blev de precis ändrade planer för min del. Efter en träff med Elin på förmiddagen så drar jag till stockholm på shoppingrunda med min älskade syster och hennes kompis!" såååå taggad. Ska bli mys att träffa henne igen! :D   


Nytt inlägg

längesen jag bloggade nu, några dagar sedan iaf. Har tänkt att jag ska sätta mig någon kväll efter jobbet men har inte haft ork till det. Just nu sitter jag och lyssnar på Gyllene Tider, bästa sommar musiken som finns :) Idag blev det sovmorgon, ut på promenad med Leona som tyvärr bara blev en timme lång, vägarna har blåst igen här ute "blåser som attan" så har typ ingenstans att gå, och på bilvägen vill jag inte ge mig ut på, förarna ser nog inte så bra heller. Ska aldeles strax ta tag i detta hemska hem, är så rörigt här nu och sen ska jag försöka hinna göra lite matlådor så man har. På vår promenad idag träffade vi en av grannarnas Rottis pojke, eller jaa gubbe. 10bast är han sen är han inte så manlig heller, han har inga kulor kvar stackarn :( kul hade dom iaf, Leona fick igång honom så de busade runt i snön. Ägaren blev chockad och sa att det var längesen han lekte så med en hund! Den närmaste grannen har skaffat sig en schäfer valp!! har inte sett den än, men jag bara VET att den är super söt. I morgon är jag Ledig igen och om vinden lyugnat ner sig så tar jag tåget till stockholm och myser lite med pappa och min farbror Lars, längesen jag träffade honom nu, såå hoppas jag kan ta mig dit!
I helgen: Jobb!


Började grina på jobbet i Tisdags, jag vet. Inte direkt mig likt att gråta offentligt men då gick det inte att hålla igen, tror det berodde mycket på stressen och att jag kände mig så otroligt dum, jag verkligen tog åt mig av det hon sa.
Jag hade en gäst i Kassan som hade en rabatt kupong som barnen får när de fyller år om de är medlemar i Ronald mcdonalds klubben. Det finns två exakt likadana kuponger, den ena är att gästen får en happymeal gratis, den andra att de får en meny högsta värde 60kronor. Kollade inte så noga på kupongen och tog förgivet att gästen ville ha happymealen gratis. När hon betalat så frågar hon varför det blev så fasligt dyrt. Och då gav jag henne kvittot, fick till svar "jag fattar ingenting av dessa kvitton du får läsa upp vad du tagit betalt för". så ja började rabbla upp det hon köpt och avslutade med "och happy mealen som du fick gratis där också" kvinnan som står med sina två barn ca 12 respektive 14 år, blev skit sur. Ja fråga mig inte varför men hon lackade verkligen ur, och sa att hon verkligen inte vill ha happy mealen gratis, hon ville ha någon dyrare meny för den kupongen. Jag tog upp Kupongen och kollade. "jaha, det hörde inte jag"- säger jag lite försiktigt. "Men det ska väl inte vara så jävla svårt att fatta"- säger hon inte alls glad. (Måste bara påminna om att det är lov, lunch tid och sjukt mycket folk på resturangen som kollar på oss) Skämms som en tok gör jag och frågar vilken meny hon vill ha rabatten på och säger att vi fixar till det. "På den dyraste fattar du väl?!" (hon är verkligen inte glad) Fixar återköp, och ska försöka mig på att räkna ut hur mycket pengar hon ska ha tillbaka och så ska hon skriva under en lapp på att jag gjort återköp. Måste stå och förklara för henne varför hon ska skriva under, då börjar hon rabbla en massa om att hon är då advokat och hon skriver inte på vad som hällst. då bara kände jag att det inte gick längre jag tänkte inte stå där och bara ta emot en massa skit av en kärringjävel när jag faktist inte gjort något fel, så gav challe pengarna och sa åt henne att hon fick ta hand om den gästen för jag orkade inte, gick in i omklädningsrummet och där bara brast det. Jag var så arg, så frustrerad på att det finns sånna människor som henne. Som verkligen blir skit sura på ett litet fel som är väldigt lätt att fixa om hon inte ska börja bråka. Men nej nej vi gapar lite så vi får allas uppmärksamhet och sen så talar vi om för den här dumma jäveln att hon inte sköter sitt jobb och att hon inte fattar ett skit.

Om jag inte vart i tjänst så hade jag inte hanterat det så här, då hade jag verkligen gått på henne och gapat tillbaka och frågat va fan de var för fel på henne. Fattar inte att jag tog åt mig, jag brukar inte göra det.

Fick höra sen att hon himlade med ögnonen och sa "började hon böla" Och då hade challe sagt till henne att hon inte behövde vara så taskig, och att jag bra gjorde mitt bästa. Kom in igen när hon hade gått ifrån kadda och alla gäster som hade hört henne bara kollade på mig och var överdrivet snälla! HA! gulliga en del är. Nu kan jag säga att jag gillar mina medarbetare ännu mer, att få ett sånt stöd av dem, och veta att de finns där när man behöver dem är verkligen guldvärt. Det frågade vad som hände, hur jag mådde, och Challe skötte verkligen situationen skit bra. känner mig på något vis trygg på jobbet nu. För jag vet att jag har mina medarbetare!

Nu ska jag äta lunch sen ska jag städa! ha de nice