sekund minut timme.

Martin är ute och klipper gräset och jag förväntas städa också. Men ja har ingen ork. Jag har tappat bort den någonstans. Energi nivån åker upp och ner mellan varje minut. ibland jätte taggad ibland död.. bara ta sig i kragen! I veckan händer  mycket och jag vet inte riktigt hur jag ska få mina dagar att gå ihop ibland. I morgon kommer Anna och hälsar på, mäklaren kommer också.. han skiter igentligen jag i men han lär väl sno några av mina dyrbara minuter. Tisdag jobb. Onsdag lunch med Linda, tinget, och sen träffa några av förra klassen :)  torsdag och fredag jobba. Och i helgen blir det till att träffa gamla klassen igen :) mycket kul på gång!!! åååh älskar sommaren!

nä nu ska jag börja städa lite fort så martin inte tror jag sitter och slöar :P haha..

10stycken

det är 10stycken som mest som läser min blogg.. annars i snitt 4st/dag. ganska bra ändå tycker jag eftersom jag inte skriver något vettigt. hittade ingen bikini igår heller. sprang runt i alla affärer tror jag men hittade ingen som föll mig i smaken. Liksom hur svårt ska det vara? snygg och skön bikini går inte att kombinera tydligen.. hmm. fick iaf med mig ett par skor eftersom jag spillde soya över mina vita när jag jobbade. en vit bh och sen ett linne till Martin. Ta det lungt nu mina få läsare jag ska inte svika er det ska inte bli någon mode blogg det här. Men det är just i början när jag får min lön som jag sprätter runt dom lite :P Hittat jätte fina grejer till lägenheten också. Tänkte klicka hem det från nätet lite närmare flytten så det inte bara ligger ivägen. Så kul :D
Martin hjälpte mig iaf med bikini problemet igår och jag hittade en som jag är nöjd med som jag tror kommer funka bra.


Dom två fick det bli :) så nöjd hoppas bara dom kommer hem snart snart snart.. ellos.se hittade jag dom på. Fanns massor med fint badmode där :)
Det gick bra att jobba på Ayako sushi igår, blir bättre när man lär sig allt och alla. Då flyter det nog på. Men än så länge vet jag inte. Ska jobba några timmar på donken idag så ska jag försöka få tag på mitt sommar schema annars vinkar jag hejdå. vill inte planera mitt liv veckovis. Det mår ingen bra av. Och att inte veta om man har råd med hyran nästa månad är inte heller så kul så nu får hon skärpa sig.

Har ingen motivation idag. Har igentligen inte haft det på hela veckan. seg som en filbunke. Hoppas det ger med sig. Ska försöka fixa lite här idag. På måndag kommer Anna och då kommer även mäklaren som ska värdera huset det är nog bra om det ser bra ut då :P




bikini

hatar att köpa underkläder. Dock främst bh och bikini. Antingen finns inte ens storlek på några av de snygga modellerna eller så sitter den vanliga storleken man har väldigt konstigt. fula modeller dyra modeller och det slutar alltid med att man går in med 10st i provhytten och sen inte köper en enda för alla var fel. Letade bikini överdel igår och får väl fortsätta med det idag. hittar ingen som är snygg, skön och passar mig. så efter mina timmar på ayako sushi ska ja ge mig ut på jakt och jag ska inte komma hem förens jag har en bikini med mig. Är lite orolig att jag kommer få med mig en massa annat också.. men vad gör väl det :)

nu ska jag hoppa in i duschen sen göra iordning mig snabbt som bara den så jag kommer iväg idag...
tidsoptimist ?! javisst.

hej hopp gummi snopp.

idag blev det två klänningar och lite underkläder köpta :D så nöjd. Köpte även med mig jordgubbar och när Martin slutade jobbet blev det en runda på ica för att köpa daimtårta och mat.. Mumsat och ätit heladagen. svärfar kom över på fika och tog med sig Bärta hem.. så nu är det tyst och lugnt här hemma igen! snart är det sovdags och i morgon ska jag jobba lunch på Ayako sushi inne i stan. Provjobba för att se om jag vill börja jobba där. vi får se vi får se..
Sommar planerna har börjat ta plats i kalendern. känns så nice. Ska verkligen njuta av varje dag denna sommaren :D
Det var nog allt tror jag.

hemlängtan!

ibland längtar jag bara hem så himla mycket. Så hela kroppen bara skriker och vill dra härifrån. Sammtidigt som jag älskar mitt liv som det är nu. Allt börjar hitta sin plats i livet och äntligen ska vi få flytta in till ett riktigt hem.. som jag längtar. Märks på oss båda två att vi är mycket gladare nu, och förväntansfulla. idag blir det en runda på stan för att shoppa upp min lön.. kanske inte hela men en bit av den ska jag göra mig av med. Innan de ska jag försöka göra mig i ordning och sedan åka med martin hem efter min utflykt i stan. i morgon har jag inga planer och det känns bra.. underbart.. 

Hatar att vi inte fått hela vårat sommarshema.. suger balle gör det. vi vill ju också kunna planera. eller ja iaf jag. Jag vill inte sitta hemma de dagar jag är ledig och inte göra ett skit. Jag vill åka runt. Träffa mamma pappa syskon och kompisar. Men det tar de inte hänsyn till. fan hatar detta jävla systemet. Man vill väl kunna planera och boka biljetter i förväg.. åhh. jaja på vissa ställen suger livet :P

nu ska jag ut och busa med skit hundarna :D

den 25e smäller de!

idag är det löning, vilket är en lycklig dag för de allra flesta, inklusive mig. I torsdags efter jobbet tvingade Robban med mig till MAX som öppnat dörr i dörr med vårat jobb. Kom inte hem förens vid 01.30 ca. Trött som en gris dagen efter. Försover mig. Panik går med väska och hund till bussen. Missar bussen. Missar tåget. Beställer ny billjett. kommer fram till värsta åskovädret. svettig och smutsigt hår så är jag framme i skövde 3 timmar senare än beräknat :S lyckodag! Blev en ganskja lugn kväll med lite raggaråk några öl, hög musik och mycket skratt :) Lördagen vaknar trött sovit 5 timmar.. åker hem till Mamma och lämnar Leona. och hela dagen gick till att förbereda inför kvällens bravader. Smink,kläder,smycken ja allt låg utspritt överallt. precis som det ska vara. Fulla och glada och efter många kisspauser kommer vi fram till olstorp. en kul kväll som även den slutade väldigt sen och efter bara några få timmars sömn kom mamma och hämtade mig dagen efter hos malin. Åt middag hos mamma och sen tog jag tåget hem.
Har under min lyckliga helg åkt på tinitus i ena örat, först var det i båda med i det vänstra försvann det under söndagen. Men höger örat vägrar ge sig. Det driver mig till vansinne men nu äntligen börjar jag vänja mig och hoppas att det snart ger med sig.

Igår blev det jobb några få timmar. efter det skrev vi kontrakt på lägenheten som vi flyttar in i den 1a augusti, nya tapeter, skåpsluckor och golv skulle väljas i nästan alla rum :) den som var så fin redan kommer bli annu finare nu :D i morgon blir det en runda på stan för att komma in lite nya möbler och nya kläder :)

Bärta bor hos oss tills i morgon kväll. Hämtade henne igår. Lite mysigt med sällskap för Leona. ska försöka ta mig iväg på en promenad med dem strax.
nää det var nog allt tror jag.. :D

En ängel med vingar.

Min mamma ringde och väckte mig idag med ett tråkigt medelande. Ännu en av de vackraste människorna, en av förebilderna av mitt liv har lämnat våran jord. Hans fru gick bort i Januari vilket kom som en chock, det var det första dödsfallet jag varit med om. Nu var man ändå berädd, visste att det någongång skulle ske. men det gör lika ont varje gång. Det som gör mest ont är att jag inte fick ta farväl denna gången heller. Och det är svårt. Det gör ont. Jag hade verkligen velat finnas där när han blev sjuk blev frisk och sen sjuk igen. Hålla hans lilla hand och krama om honom, visa att jag tänkte och fanns där för honom. Nu får du äntligen vara med din fru igen :)

RIP Stig 20/5-2010

Anledningen till att just MajBritt och Stig varit sådanna förebilder för mig är att de har hållit ihop så länge. Varit gifta sedan ung ålder och alltid varit varandra trogna. Alltid älskat varandra och Varit helt underbara mot allt och alla. De har haft humor och glädje, alltid ett leende på läpparna. Man har sett i deras ögon att de njuter utav livet och älskar det.  Saknar er båda



Iväg på killing passet 14-23.30 idag då. Ska ta bilen så Martin slipper hämta mig i natt i Uppsala, vilket också gör att jag kan åka lite senare än vad jag kunnat om jag tagit bussen. Och då hinner jag klart med all packning och städa lite till innan jag kan lämna huset. Martin bokade biljetter igår till mig, min underbara. Så nu kan jag ta mig hem och krama om de som behöver mig. Sitta och hålla om min familj lite. Sen iväg och träffa Malin och mysa med henne. Ska bli så nice. Jag brukar alltid säga att jag inte har någon riktig vän men Malin är verkligen en riktig vän. Ställer alltid upp och finns hos mig fast än det är så långt mellan oss. Det kan dröja år och dar, sist tog det 3år mellan gångerna vi träffades. Men vi känner varandra så väl så det kändes som vi umgåts helatiden ändå. Jag längtar!

1Augusti flyttar vi, vilket känns underbart!!!! vill börja packa nu men ska försöka hålla mig lite till :P fått lönespecefikationen och det känns verkligen inte som om donken fuskat med min lön iaf, den är fin denna gången. Välförtjänt! Det lär bli lite nya vårkläder i veckan och ska även passa på att köpa lite nytt till lägenheten. Har ytterligare ett rum att fylla ut där. Blev även uppringd igår av ett jobb.. Lite smått chockad. Men ska dit på tisdag..


Mitt i allt det tråkiga så känns livet bra ändå

pinsamt..

kommer inte nämna något om dokument innefrån som sände i söndags på svt, så har jag inget sagt. Men jag tycker det är konstigt att jag jobbar på ett sånt perfekt mcdonalds. Vilken tur jag måste ha. Vore ju inte kul att bli tvingad till att jobba när man är sjuk osv.. ojojoj.. bull!

ja som sagt. Cp jobbat i turbofart dessa dagar och än är det inte slut. Men idag fick jag iaf sovmorgon som satt fint. Har gått på sparenergi de flesta dagarna. Och försov mig i går morse men hann ändå i tid :D På fredag är jag Ledig och då tar jag tåget till Skövde där jag blir hämtad av Malin där jag ska tillbringa min helg. Blir en vända till mamma också men mest med Malin, ska bli så mys! ska försöka hinna med att städa lite idag och packa så man har det klart! så man kan slappna av när man åker härifrån.
nää nu måste jag sätta fart, hatar att timmarna bara flyter samman till en enda klump och så vips har man inte hunnit med ett skit. blä. så får det inte bli idag. hopp iväg..



kaboom..

sitter och äter frukost. börjar inte förens 15.00 idag men gick upp vid 8 tiden ändå. sitter och njuter, njuter av allt. I augusti byter vi blad, lämnar förra kapitlet och börjar på ett nytt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen men allt, precis allt känns så skrämande bra. Läskigt bra. Känns så långt borta men vi vet ju att tiden bara rullar på, dagarna flyter ihop så en vecka känns som en enda dag.
I Augusti tar vi vårat pick och pack och flyttar här ifrån. Bort från Uppsala men inte så fasligt långt. 30 minuter med bil ca 50 minuter med buss. Österbybruk. En liten bruksort utanför Uppsala. Hur fint som helst. LÄgenhet på 3rum och kök. Ny renoverad. Och jaa alldeles alldeles underbar. Den är vi. Stor rymlig fräsch. ååh vet inte vad jag mer ska säga. Känns bara så bra nu. Allt. Allt kommer ändras i Augusti. 2010, jag älskar det. 

De närmsta 14 dagarna känns inte ens jobbiga. Eller joo men när jag tänker att det kommer ske en förändring väldigt snart så gör det inget. 10dagar på raken med jobb 9 timmar var.. Fy fanken.. men sen är det slut. Ett nytt kapitel. Ett nytt liv. En början på en framtid.

Lycka♥

<3

ibland är det bara så svårt att veta hur jag ska göra med dig. Om jag ska stänga dig ute eller om jag ska hålla dig i min famn och skydda dig mot allt ont där ute. Hur jag än gör så blir det bara fel och du bara svart målar mig inför familjen. Vänder mig ryggen till så fort jag inte är i närheten. Men alltid, alltid har jag ställt upp för dig. Och när jag för en gångs skull verkligen inte kan så blir du sur. Jag kommer alltid finnas hos dig, oavsett vad du gör eller vad du säger till andra om mig. Jag kommer alltid skydda dig, och hålla om dig när det händer något. Jag vet inte vad det är som händer men något har hänt mellan oss. Våran relation går upp och ner och ibland vet jag verkligen inte vart jag har dig. Om jag får plats i ditt hjärta så som du får plats i mitt. Du gör mig så fruktansvärt ledsen ibland, att jag bara vill skrika och slå på dig men samtidigt skyddar jag och försvarar dig inför alla. Jag kommer alltid att Älska dig. du kommer alltid vara min bästa vän som jag kan prata med om allt här i livet. Men ibland undrar jag om det är värt det, Kanske borde jag ta tag i dig och fråga vad sjutton du håller på med. Men det kanske är bäst att låta dig leta vidare efter vem du är på egen hand, jag hoppas att du vet att jag finns här när du kommer hem. När du vet vad du vill med ditt liv och vem du vill dela ditt liv med.

Jag finns här för dig, snälla finns här för mig då. Jag lyssnar på dig, varför kan du inte ta dig tid att lyssna på mig? Behandla mig så som jag behandlar dig.

Jag skulle aldrig göra dig illa, inte igen. Men det känns som om du inte har släppt det förflutna eftersom du drar upp det för folk du knappt känner, och det får jag lida för sen. Snälla snälla. Du säger att du förlåtit mig och lagt det bakom dig men gång på gång så märker jag att det är en lögn och att du fortfarande är rädd att det ska hända igen. Men jag kommer aldrig svika dig igen. Aldrig!

Jag Älskar dig sis♥

fler länkar!

uppe med tuppen idag, eller jaa iaf en timme senare än tuppen. Men för att ha en ledig dag så är det väldigt tidigt tycker jag. Men utvilad och pigg är jag och det är ju det som räknas. Super fint väder idag :) så det får bli en skogsrunda. Sitter nog fint för både mig och Leona. Kanske ska passa på att fota lite fina vår bilder nu.. :) hmm ja vi får se om de blir något av det. Precis ätit frukost och känner att jag suttit här lagom länge nu för att snart lyfta rumpan från stolen och se till att det blir en dag av denna också. Men ni måste ju hålla med om att ibland är det bara så skönt att lulla omkring i morgonrocken med smutsigt hår och inte göra något vettigt :) ingen precis tid att passa idag, men mycket viktigt och oviktigt ska hinnas med idag så dags att sätta igång!





hoppas det blir som vi vill idag.. då är 2010 verkligen det bästa året!! :D

slut.

är helt slut i kroppen, somnade runt 21 både i förrgår och igår, idag var det dags att jobba igen. Och nu jaa.. magen är paj.. jag mår liksom inte illa eller har ont utan det bara bränner i hela magen. Känns inte så skönt. Blir kanske bättre med lite mat i magen :) i morgon är jag ledig igen. Då är det en spännande dag. Många telefon samtal ska hinnas med och massa annat. Man är aldrig ledig som vuxen.. det känns både jobbigt och bra. Man har ju alltid något att göra. ooch ja lydnad ligger högt upp på listan i morgon :)

Älskar min tjej ♥

tävling avklarad.

ingen ville ta min tid i Fredags, så det blev en väldigt lång dag för mig. Att först hetsa runt på jobbet  för att sen åka hem ta en snabb dusch, äta middag för att sen sätta mig i bilen för att åka hem till Hanna. Först när jag satt i bilen påväg till Hanna så tänkte jag "va fan gör jag" första gången jag kör bil långt till ett ställe där jag aldrig varit, klockan 22.30 och skit trött. Men resan gick bra, riktigt bra till och med, hittade rätt och somnade inte framför ratten :p Fick sova i ynka välbehövda 4 timmar innan klockan ringde på morgonen.. Helt otroligt, längesen jag gick upp klockan 5 på morgonen och Väldigt längesen jag bara sov i 4 timmar!!! Resan till Skogås gick också bra, då var det Hanna som satt bakom ratten.. Mycket hundar var där, kallt och blåsigt ingen toa.. så vi höll på att frysa ihjäl och kissa på oss. Men vi överlevde det med :)
Är väldigt stolt över Leona den dagen, trodde inte hon skulle sköta sig så bra som hon gjorde med tanke på att vi inte tränat med andra hundar sen skoltiden. Och träningstillfällena innan tävlingen var inte så många dom heller. Kammade iaf ihop 55.5 poäng, skit dåligt för er som inte kan lydnad, man ska iaf få 160 poäng, då ni!! men jag är nöjd med hennes och min debut för denna sommaren. Och nu laddar vi inför nästa tävling. Måste tävla många gånger nu i sommar så jag vänjer mig vid tävlingar, det är jag som sänker hennes motivation eftersom jag är så jävla närvös. Det är skönt att ha med Hanna som är lugnet själv, hon smittar lixom av sig lite på mig. Och sen är hon väldigt bra på hundträning och kan hjälpa en och ge tips, vilket behövs ibland :)

Hanna fick 163 poäng och därmed ett 1a pris!!! Grattis gumman! <3

Idag har vi tagit en promenad i lövsta spåret och bara myst runt.. så skönt ibland! i morgon är det jobb och på Tisdag är jag ledig och har planerat in lite lydnads träning i stan med störning :) och sen ni... jaa då händer det!!!



din busing..

jag håller på att koka ihop ett bus.. Ett riktigt kul bus som några av mina närmaste vänner kommer att få vara med om.. haha. ja är så taggad och det ska bli så bra, eller till och med bäst. jaja ni får veta om några dagar. ja lovar!!!!!
jag säger nej till tanten med det andra jobbet och lunkar vidare, tänker inte flytta mitt arsle till något ställe där jag vet nästan att jag inte kommer att trivas. Jag väntar på min dröm, för jag känner att den är nära.
Ikväll blir det personalmöte på jobbet, sen efter de blir det brännboll och sen party för de som vill, tillbringar natten hos Anna <3 och sen upp och jobba ons,tors,fre, och på fredag efter jobbet tar jag brum brum till Hanna för att sedan tävla på lördag :D
ja vet jag vet, tjatar om de som bara det, men ja är så super duper taggad så de är sjukt. men nu ska jag ta en sväng med Leona sen ska jag förtsätta att pilla lite med mitt bus. :P

Bild

här kommer lite bilder, ja är på tok för dålig på att lägga upp bilder :(

Leona och Cindy hemma hos pappa i vintras
Leona och Bärta


Vårat nya tillskott i familjen, tyvärr har vi bara en kvar, de andra har dött :S



Dagens bild!!! underbart goda jordgubbar, 30kr på torget.. som hittat :P

kärlek.

idag var det uppstigning klockan 8, alltså sovmorgon för min del nästan. pigg och glad for jag ner till stan för att lämna tillbaka en tröja och i stället köpa ett par vita skor och strumpor för de pengarna. andra gången i mitt liv jag köper ett par vita skor, det är snyggt medans de är rena och av erfarenhet med de andra paret jag hade för något år sedan så brukar det inte vara så länge. Jag var även på en jobbintervju, vet inte riktigt vad jag ska säga om det, ja är så kluven. Jag vill inte växa fast på donken, jag har jobbat där i 1år redan och inte kommit någonstans, vilket gör att jag får panik!! jag vill göra något, något jag trivs med och bli något. Inte servera fett till människor som tillsist blir sjuka av alla plusmenyer och dippsåser. känns inte bra.. men däremot så gillar jag mina jobbarkompisar, trivs som fisken i vattnet. så ja det är svårt. jag ska tänka över mitt beslut noga, sedan får jag välja, i morgon ska jag komma med svar.

efter det gick jag och köpte jordgubbar och sen en glass.. mumma! åkte hem och tog en skogspromenad med Leona och hon fick även passa på att bada lite i skogsbrynet. Tränat lydnad och det gick så galet bra. Är så stolt över min lilla gurka. Hoppas jag bara hoppas att det går så här bra på Lördag på tävlingen ;D
På fredag tar jag bilen till Hanna.. ska bli så nice! Saknar henne och hundlivet.. men nu så sätter det fart igen.
Nu ska jag plocka undan här hemma sen börja med maten..

maj maj måne..

nu är det Maj och sommar. redan. Tiden går så galet fort.. Jobbar hela tiden känns det som, vart ledig en dag den här veckan, EN dag.. ni kan ju tänka er hur trött jag är. Från att jobba från ca0-max20 timmar i veckan så jobbar jag nu mera heltid. Väldigt sliten. Ledig i morgon dock, jätte skönt det värsta är att jag har massor att gör ändå, ingen vila här inte och sovmorgon är inte ens att tänka på. Städa, in till stan, tvätta jobbkläder, byta tröja, anställningsintervju (mer om det kommer i morgon) träna och promenera hunden.. jaa som sagt fullt upp. Tisdag är jag också ledig, men då är det personal möte så ja måste åka till jobbet ändå.. give me a break!! jag behöver Mat och sova, en dag där man bara kan ta det lungt, inga tider att passa, bara lulla runt i sin egen takt.. men men det blir väl när man är 65+.

Valborg jobbade jag men blev väckt av Martin som skulle på champagne frukost, så jag körda honom dit, örde ner lite folk till stan åkte till jobbet och svettades, sen tillbaka till folket käka sen hemma runt 2 tiden och upp för jobb dagen efter.. huja.. trevligt att man fick vara med lite iaf!

Nu ska jag återgå till min kyckling, wook, och ris måltid..