Första dagen på länge.

Idag har jag flyt! Det känns så himla bra så jag kommer nog inte glömma denna dagen på länge. Idag har jag nästan inte varit hemma någonting. Jag vaknade 07.30 av att Gustav ringde, eftersom han har skaffat en hyrbil nu så kan inte jag ha Petra denna veckan, eller ja tills någon av våra bilar funkar. Han får inte ha hund i den bilen, Så det blev en Petra fri vecka. Så han ringde iaf för att medela att han var utamför, jag kilade ner och fick pengar av honom. Kröp ner i sängen igen och låg och läste en himla massa kapitell ur min bok. Man fastnar liksom, jag kan gå och tänka på den hur länge som helst efter att jag lagt ifrån mig den.
Gick upp, åt, fixade iordning mig, tog ut Leona på en rejäl runda, hem med henne, ut med Boxrarna, till ica, till bibblan, till coop. och nu är jag hemma. full rulle. Så nu ligger papprena till Akassan på lådan för sista gången, I hope! Så får vi se hur långtid de tar för dem att ta ett beslut. I morgon blir det en sväng in till staden, efter promenad med hundarna. Och på Torsdag ska jag på anställningsintervju!!!! tjoooho!
Nu måste jag rappa på lite, Maten ska vara klar till klockan 17 och jag har inte börjat!

my day.





solen går upp.

Vaknade tidigt idag, 5.40 rättare sagt, sovmorgon för att vara en Petra vecka. Ibland är det possitivt att bilen går sönder, men med tanke på att vi inte vet vad som är felet på den än, när vi får tillbaka den och vad den saftiga räkningen kommer sluta på så känns de inte ok. Dessutom körde Gustav av vägen för ett tag sen, har tydligen inte fått tillbaka sin bil än (?) så han skulle lämna Petra i morse med en bil som han lånat av en kompis.. men ja visst, killen har tur! Den bilen gick också sönder. Så han smög hit i 20km/h. Stackarn! Jag tänkte iaf börja dagen med en långpromenad med Leona så fort det blir ljust ute. Hon behöver verkligen en lång promenad. Är helt galen, igår på kvälls kissrundan tog det 15minuter innan hon slog sig till ro och satte sig för att uträtta sina behov. Myror i brallan kallas det. Understimulerad kanske är ett bättre ord? jaja.. Idag blir hon bli av med lite energi.

Har nog inte vaknat riktigt än känner jag.. fryser lite och gäspar titt som tätt. 

Igår kom Linda över på lite adventsfika. Förberedd som jag var (?) slängde jag ihop en chokladkaka som vi mumsade på. Senare när Martin kom hem hade han med sig en massa kakor och så drack vi lite glögg till.. mys på hög nivå!

1a ljuset

idag är det första advent. Helt serriöst vad fort tiden går. Igår kom en del julpynt upp, och idag kommer resten. Martin har nu dragit iväg med grabbsen på lite paintball lekande. Jag har satt på julmusiken och höjt ljudet. Högt ska det vara. Och glad blir man. Man kommer liksom i stämmning. Älskar denna mysiga musiken!! Jag ska se till att baka lit fika för om några/någon timme anländer Linda till byn och då blir det adventsfika ♥ lovely.

Leona har blivit "biten" av lille terrier Bärta igår när Martin var där. Ingen direkt allvarlig skada. Ingen hade märkt något, jag såg det igår kväll, en liten kal fläck på låret/ljumsken. pälslös och lite svullen men inget märke, så hon lär överleva. De där hundarna är så lustiga, Leona och Bärta alltså, ibland är dom värsta bästa vännerna, och ibland kommer dom inte alls överens. hm?!
Nä nu ska jag sätta igång här hemma så allt är på topp när bästa Linda kommer!



fullbokad... men ändå ensam.

Igår blev det utgång då en kompis fyllde år. Så vi tillbringade kvällen på Fame, där det spelades billjard och togs några drinkar ihop med gänget. Närmare små timmarna var det dags för några att dra sig hemmåt medan jag och Martin följde med Johan hem, kolla in hans studentrum och bjöds på snabbmacaroner och ketchup! Sen fick vi springa till bussen. Köpte med oss lite mat som vi mumsade i oss. Och idag har mitt huvud inte varit kompis med mig. Jag hade stora planer för denna dagen. Dels att Hanna och Ellinor skulle komma, men dom kunde inte sen :( sen att jag skulle baka pepparkakor och en massa julgodis. Men om jag ska vara ärlig så tog jag en långsovmorgon, käkade frulle och sen blev det en powernap så nu är huvudvärken borta och jag ska hoppa in i duschen och sen blir de till å sätta fart. Nästan allt julpynt ska upp idag och jag ska även hinna baka lite julgodis och laga mat. Så lite å göra ändå. Martin kommer hem sent idag.. han är iväg till garaget, och Leona är med honom. Så jag ska väl passa på att dammsuga och torka golven nu också.

i morgon har jag bjudit över Linda på adventsfika. Hoppas hon kommer vore super mysigt. Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Martin ska iväg och leka lite med "killgänget".. men men. lär nog hitta på något jag med!

Nu julmusik, dusch, sen julpynta!!! ♥

ett steg frammåt, två steg bakåt.

ja, intervjun igår blev en flopp. känndes inte alls bra när jag gick därifrån. Känder inte direkt som att vi klickade, jag och intervjuaren. men men så kan det gå. Har dock inte fått något svar än men är väl förberedd på ett nej. Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Bara att leta vidare. Har laddat på mobilen och ska ringa en del ställen fram till klockan 12 då tvätt tiden börjar. Sen borde jag ta itu med lägenheten, den är stökig nu. hade ingen ork varken i tisdags eller igår att röja undan så det har sammlat på sig.

Efter intervjun igår så tröstade jag mig med att gå in i djuraffären och kika runt lite. Blev ett platt, runt hundben. ser ut som en sån man kastar till varandra på sommaren (tänker inte ens försöka stava till det för jag är nog helt ute och cyklar då) sen fick hon en klövben. Och eftersom jag glömde köpa mat sist jag var i stan så köpte jag med mig färsk foder, något ultra bra och mega nyttigt tydligen, Leona suktar dock efter oxkötet hela dagen och imorse när ja skulle ge henne igen blev hon helt hispig. Inge snack om saken, hon gillar det. Men nej. jag kommer återgå till torrfodret så fort den här omgången är slut. Tycker bättre om torrfodret. Inget som behövs tinas upp och Leona funkar kanon på det så onödigt att byta anser jag. Men helt klart bra att ha om man vill toppa hundarnas vardag med något extra och naturligt.

Det har snöat på bra här. Snöade hela dagen igår och fortsätter nu. Det neggativa med att bo här är att de plogar så sällan. Martin får i princip skotta ut bilen från pakeringen på mornarna. Inte kul. Men självklart är det bättre än vad det var i Forkarby så jag ska inte klaga :P och det är himla mysigt när det kommer en massa snö!! Martin har förbjudit mig att börja pynta innan helgen :( jag som längtar så. Han säger att det ska göras helgen första advent inget annat, så det är väl bara att lyda antar jag :P


Bilder från julen 2009!

Nu ska jag återgå till mitt jobbletande!!! ♥

Blåser.svin.kallt.ute

tror inte att någon missat att det var världens blåsstorm igår. Shit alltså. det blåste svin kallt och jätte starka vindar. Och nu snöar det big time. Hoppas inte kollektivtrafiken störs av det idag. Jag ska ta mig till söder i sthlm idag och med tanke på att det är buss.upptåg. och pendel så kommer något av det säkert vara inställt/försenat. Jag gillar inte sthlm på vinter tid. Kollektivtrafiken suger då!

Hade svårt för att somna igår. Upptäckte att jag var nervös. Låg och tänkte på intervjun hela tiden. Men jag tror inte jag kan vara mer förberedd än vad jag är. Jag har tillochmed planerat vad jag ska ha för kläder. Och det blir blåjeans och svart skjorta. Det tror jag passar bra. I morgon ska jag börja julstäda och försöka pynta upp lite. Tror inte jag kommer hinna med allt i helgen annars utan att det blir stressigt. På fredag ska vi till någon bjudning lördag skulle det bli något liknande om jag inte minns fel, söndag är martin borta hela dagen och kvällen blir det väl fika.. adventsfika!!
jaja vi får se vad som händer. Jag hoppas på att jag får fira med lite vin i morgon kväll att detta är min sista lediga vecka. Men vi får se. Uppdaterar så fort jag kommer hem ikväll.. :D

början på något nytt.

Kanske är det här början på något nytt. Den här dagen. Den sista veckan. Jag hoppas på det men sammtidigt är jag rädd. Känns konstigt att ställa om sig så fort. Redan på måndag kommer kanske mitt liv se helt annorlunda ut än vad det har gjort de senaste månaderna. Sammtiigt hoppas jag på att det blir så. Jag vill ju att något ska hända.

Idag har jag varit på Arlanda på Anställningsintervju till en tjänst som säljare för American Express. Intervjun gick toppen bra och nu redan i morgon är jag bjuden på intervju nummer 3. Igår när jag kom hem till Jenni för att ta ut boxrarna på en sväng så ringde telefonen. Dom frågade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten och om jag hade tid för en telefonintervju. så det blev ett långt telefonsamtal som avslutades men att jag skulle komma på intervju nummer 2 idag.  Tjänsten innebär att jag börjar jobba redan på måndag. Snabba puckar med andra ord. Men sammtidigt som det känns konstigt att dra igång så snart och inte hinna ställa in sig på det innan så känns det bra eftersom jag verkligen behöver pengarna och ett jobb som jag trivs med. Och det tror jag att jag kommer göra på det här. Det låter så när de berättar om det iaf. Det låter bra, kul, utvecklande, och lärorikt. Hur det blir får jag som sagt veta i morgon efter 3de och sista intervjun.
Mycket mer har jag inte hunnit med idag. Jag är trött. Alldeles tung i huvudet och det känns som om ögonen går i kors. Vill bara slänga mig i sängen och sova.. Men med tanke på att klockan är strax efter 18 så kan jag inte med. Och sen så är det ju desperet housewife senare ikväll och det får inte missas :P
Nu ska jag spana lite på datorn sen ska jag för flytta mig till soffan och dega där resten av kvällen! Tack för idag. ♥

Tävling

Jag är med och tävlar på Millahs blogg om en härlig julpåse fylld med läckerheter från Godispralinen.se
Besök Millahs blogg och var med i tävlingen du också!!

kors i taket.

Väntar på att pastan ska bli klar så jag får i mig lite lunch ? middag ? hmm mat i magen. Sen ska jag klä på mig och bege mig ut i det kalla vädret för en tur med boxrarna.

Håret är färdig färgat och snart helt torrt. Har inte vågat kolla närmare i spegeln nu när håret har torkat. Såg ut som att de blekta slingorna skulle skina igenom mtt cognac färgade hår. Hm hoppas inte. och om det skulle vara så, så hoppas jag att det blev bra iaf. Orkar inte färga om håret nu på några veckor. Och det tror jag mitt hår håller med om. Det gillar liksom inte att bli fullproppat med kemikalier som fräter och sliter. För nu är håret slitet. Nästa behandling för mitt hår blir ett besök på frissan som får klippa bort de slitna topparna.
- Annars känns håret bra. Trivs bra när jag ser mina mörka toppar ligga mot axlarna. Skönt att det blev av!! Nu är jag redo för höst, vinter, kyla, snö, och jul.
- Men nu mat. 

Tasstrimning

Den bästa helgen på väldigt länge är nu slut. Och det känns bra att börja beta av ytterligare en vecka efter en sån dunder bra helg. Denna undrabara helgen har tillbringats med min kära Sambo, och det har varit så mysigt att få umgås och få lite egentid. Det var några dagar sedan vi hade det. I lördags när jag vart iväg och hämtade Martin på em så lagade vi iordning tacos/nachos en stor sallad, köttfärs, och taco chips blev det iaf!! smarrigt värre, vi klämde även i oss en del tomteskummisar ;) kollade på film långt in på småtimmarna. Tog sovmorgon på söndagen. En lång frukost och på det blev det en lång, kall promenad med Leona. Senare på kvällen for vi hem till svärföräldrarna på middag, och mys.
Nu är det ny vecka och nya tag. Jag ska städa igenom hela jäkla lägnheten, tvätta golv och fönster mm inför jul nu. inte idag kanske men i veckan iaf. baka julgodis :D

Igår tog jag en genom gång av Leonas tassar. Dom ser verkligen inge bra ut. Hon har nu svampinfektion i alla tassarna.. stackarn. Jag passade på att klippa klorna och trimma lite päls under tassarna så att det blir lättare att hålla tort och luftigt. Hoppas det blir bättre bara.. :/
Idag aldeles strax ska jag bege mig upp till Herrgården för ett träningspass för Jenni. Det behöver både jag och Leona. Få upp motivationen lite. Är inte så mycket för att träna i vinterkylan direkt. Men en trött hund tackar man inte nej till så jag får väl ta och träna med henne lite ;)

Blev ingen hårfärgning i Lördags så det får bli idag!! bild kommer troligtvis senare idag!!
ha en bra vecka allihopa!

blont blir till brunt.

Idag såg vi en Älh ko. Jätte srot och läskig.. huuu. Den sprang/joggade in i skogen från vägkanten typ när vi kom. Första Älgen jag ser i år, och första älgen på väldigt många år..  Vaknade tidigt idag, körde Martin till garaget och jag fortsatte sedan min bilfärd till Willys för en ordentlig stor handling. Mycket gottans kom med hem men kom på när jag åkte hem att jag varit så duktig att jag inte köpt med mig något godis, Förutom chokladen som ska användas till veckans julgodis bak. Ja.. för det är vad jag ska syssla med i veckan, baka lite smått och gott julgodis. mumms mumms.
I kväll händer inte så mycket. blir en lugn kväll, lite tv tittande, och så en promenad med Leona lär det bli.

I morgon ska jag färga håret, tänkte göra det idag men det skulle vara otvättat hår och jag tvättade mitt hår i morse, så får vänta tills i morgon. Köpte även med mig en sminkväska hem så har fixat iordning den ;) Nu ska jag ta mig något att äta, sen ska jag nog åka till garaget och hämta hem min Sambo!

♥ julafton 2009

Gratisgrottan!

Som ni ser så flyttade jag mig inte från datorn tyvärr :P men nu ska jag bege mig ner till tvättstugan och sedan får jag nog sätta igång och städa lite här hemma.
Kommer troligen fortsätta med bloggen i morgon eller nästa vecka.. ni får ursäkta röran tills dess :D

Hittade en väldigt spännande och rolig sida också när jag satt här och lekte. GratisGrottan Ge er in i djungeln och leta efter härliga gratis grejer.. för gratis är väl alltid gott? :) Värt att kika in iaf!!

hm.

Verkar inte som att jag någonsin kommer lära mig det där med blogg design..
ja.. jag har redan tröttnat. iaf för idag. Förstår inte varför det ska vara så svårt.. hur fasen har alla lärt sig göra sina egna bloggar snygga?  Tips Tips Tips Tack! Nu ska jag leka med något annat.

swing it magistern.

stavas verkligen magistern så?! jaja hur som helst. Idag är det Fredag, alltså helg. Nu för tiden ser jag Fredagen som en helgdag då jag bara kan njuta för mig själv och tänka för det mesta på mig själv. Alltså inga måsten tex som att städa, tvätta, men jag får göra det om jag får lust till det. Idag tog jag en tupplur efter att ha hämtat Petra på morgonen. Sen blev det ut på långpromenad med henne och sen en kort sväng med Leona. Tänkte ta en långis med Leona ikväll/em. Har massor med energi idag känner jag så ska fortsätta pilla lite med designen här på bloggen som ni ser så är det något litet som hänt.. Har fått upp motivationen till att försöka göra det själv ännu en gång. Men lär väl tröttna snart, så mycket koder och texter hit och dit och ja.. jag fattar fortfarande ingenting :P Men jag vill verkligen kunna ändra själv och inte belasta andra med det, och sen är det kul att ha något att göra om dagarna. Sen tänkte jag att jag ska överaska min kära sambo med att tvätta strumpor å grejer, han har tjatat nu i några dagar om att strumporna börjar ta slut. Och tvättkorgen börjar bli lite väl full.

Igår kväll ringde Jenni och ville ta en promenad med mig och Leona, så vi hakade på. Blev en jätte härlig runda på 5km. Verkligen skit fint där vi gick.. Det gick jätte bra med Leona och xacho, trotts att hon löper och han är avels hane så bara Jenni sa till hono så slutade hon och så sprang han iväg och lekte med Jassa i stället. coola hundar det där. Jag tycker så mycket om dom och jag är så glad att jag lärt känna Jenni. Man blir så motiverad till att träna och hålla igång sig själv och hunden när man ser henne och hennes hundar. :)
Det blev födelsedags fika igår hos svärföräldrarna. Svärmor fyllde och det firades med hembakad tårta och hembakade bullar! Super gott!!!!:D

Nu ska jag leka vidare här på bloggen lite..
♥ 

Möte

Igår kväll/ efter middag började Petra gny, Hon trodde väl att hon skulle hem tänkte jag och sa till henne att hon skulle gå och lägga sig ett X antal gånger. Men hon gnydde och lät ändå fram tills Martin kom hem och vi tog en sväng med hundarna tillsammans. Då exploderar hon utanför porten och det bara rinner och pruttar ifrån henne. Stackarn. Jag som trodde att hon bara ville hem, hade ingen aning om att hon var dålig i magen. Förstår inte hur hon kan blivit det heller, ätit sin vanliga mat och fick några godisar som hon brukar äta igår.. kanske var stressad?! Vaknade sedan klockan 04 av hennes pipande och tänkte att hon får faktiskt ta och vänta till 05.30 då jag tänkte gå upp. Men klockan 04.50 välter hon ner kompost gallret och börjar gå runt i lägenheten och gny. Fanns inte mycket annat för mig att göra än att klä på mig se glad ut och gå ut med henne.
Så jag försov mig i morse gick upp 07.50 fick panik, skyndade att göra mig i ordning. Äta frukost sammtidigt som jag packade väskan sen tog jag med båda sammtidigt ut för att rastas.
Det är inte lätt att gå ut med dom båda sammtidigt. De drar och lyssnar inte. Så inte att rekomendera. Sen började båda två skita löst. Gick och pruttade och det kändes som att vi alla tre lyktade bajs.. inte skoj. Lämnade dom hemma, sprang till bussen. Såg att jag glömt busskortat hemma men då från ingenstans kom Han, min räddare i nöden och gav mig sitt busskort. TACK!!! du snälle man för att du räddade min dag :) Väl på bussen kom jag på att jag glömt låsa för Petra, så om hon vill så kan hon ta sig ut och då är det slagsmål på högnivå, och eftersom Petra väger typ 20kg mer än Leona så blir Leona mos ganska snabbt.. PANIK! kommer iaf i tid till mötet med min jobbcoach. Himla trevlig tjej. Gav mig en massa tips och feedback! Efter mötet gick jag i rask fart till Martins jobb tog bilen och påväg hem i bilen kommer jag på att jag glömt körkortet. FUCK! tänkte att om jag blir stoppad av polisen så får jag väl dra ihop en historia om att jag glömt körkortet hemma och är påväg för att hämta det. Tack och lov så blev jag inte stoppad och jag tog mig hem.
Väl hemma så möttes jag av Leona i dörren, full av mjäll och aldeles hispig. Hon var rädd. De håller på att byter fönster i grannlägenheten och troligen var det därför hon var nojig.. hon gillar inte riktigt allt borrande och skit. Tog en promenad med hundarna var för sig och de verkar vara bra i magen båda två!! inget bajsade iaf. phu.. Om några få timmar ska jag åka iväg och lämna tillbaka Petra och sen blir det födelsedags fika hos svärpäronen där svärmor fyller år. Bra avslutning på en väldigt konstig dag. Längtar tills ikväll då jag får lägga mig i sängen och soovvaa!! :P
hihi..

mitt lilla smultron barn ♥

trötter.

Kvällen av slutades bra igår. Blev en del tv tittande och julkort pysslande. Sen när Martin kom hem så gick vi och la oss. Somnade väldigt fort. Men direkt efter hämtningen av Petra så slängde jag mig i soffan och försvann in i drömmarnas land. Har drömt så konstiga drömmar på sistone. Frustrerande och irriterande. Förstår inte varför. Kanske beror på att jag har haft en del humörsvängningar de senaste. Vaknar iaf av ett himla dunkande, borrande, springande i trappan. De har börjat byta fönster i min trapp så vilken dag som helst så kommer dom väl in här och för ett jäkla oväsen. Förstår inte var jag ska göra av hundarna bara. Får väl stänga in dom i varsitt rum. :/ Leona tycker inte om borrmaskiner. Låter läskigt antar jag. Så hon börjar flåsa som om hon fått kärringhetta. jaja.. ska bli skönt med nya fönster iaf, de nya är skit snygga. Och i morse såg jag även att jag vunnit ett par fina julgardiner på millahs blogg. så de passar ju perfekt ;) Nya fönster och nya gardiner!!! Igår fick jag ett litet infall av att tvätta golven, så det gjorde jag igår. Dammsög alla rummen och skurade golven. Så det var rent och fint i gårkväll iaf. Nu har jag gått in och ut med hundarna ett par gånger...
Blir väl att rensa några skåp idag. Så man får iordning överallt innan julens bravader.

Tack alla mina fina vänner för att ni finns här för mig. Känns så stöttande med era fina komentarer. Lovar att inte deppa ihop. Ibland är vissa dagar svårare än andra och då är det väldigt skönt att ha en blogg och få ventilera sig lite.  Ska försöka följa upp era tips så fort det går. :) Tack alla ♥

mina nya julgardiner som kommer ta plats i köket!!

käftsmäll efter käftsmäll

Är väldigt opepp och depp idag. Vill inget, orkar inget. Fördjävlig känsla men just nu vill jag bara lägga mig ner, somna, vakna upp och allt ska vara fixat men just nu känns det inte som att det kommer bli så. Fixat alltså, bra igen.. det kommer gå fram och tillbaka arga miner och sedan förhoppningsvis snart men troligen inte så är de fixat.. men då kommer väl nästa bakslag. JÄVLA SKIT! att det alltid, verkligen alltid ska vara något.

Att sitta hemma dag efter dag är inte så jag vill leva mitt liv. Jag går sönder, bit för bit varje dag när jag inser att jag verkligen inte har något jobb att gå till. Jag känner mig värdelös och så jäkla dålig. Söker och söker och söker jobb. Känns som att jag sitter här hela dagarna vid platsbanken på olika företags hemsidor. ringer och besöker arbetsplatser. Men nä ingenting. Varför?? Vad gör jag för fel?

Arbetsintervjun igår gick bra, riktigt bra. De var nöjda med mig och tyckte jag var riktigt duktig. Men jag är tvungen att tacka nej. Detta var ett jobb som jag var tvungen att resa mellan 3-5 timmar varje jobb dag. Och det skulle vara dyrt, lite väl dyra pendlings kostnader. Och när de inte kunde erbjuda fast schema vilket innebär fast lön så känner jag inte att det var något allternativ. Det funkar inte. Jag måste veta att jag har råd att åka till jobbet att det lönar sig. Men den säkerheten kunde de inte ge. Men jobbet verkade vara så bra, så kul och trevliga arbetskamrater och chefer.. SKIT

Och idag ringde jag upp och frågade min Akassa när jag får mina pengar. Fick då svaret att jag ska kompletera mina uppgifter. Jag måste alltså ringa min förra chef IGEN så att hon skickar in ett korrekt arbetsgivarintyg. För det förra var väldigt luddigt på flera punkter. ÅÅÅÅH orkar liksom inte bråka, vet bara hur jäkla långtid det tog att få fram de där arbetsgivarintyget förra gången jag var till och med tvungen att åka dit och hämta det. Så nu lär jag inte få några pengar innan jul. Så jag får låta Martin betala allt under julen och det känns så jävla jobbigt. Att han ska behöva betala för att jag ska kunna ta mig hem och hälsa på min familj. Jag måste be honom om pengar varje gång jag vill göra saker. När jag ska ladda på mobilen, köpa busskort, fika med någon kompis. FAN

Livet är inte på min sida längre och jag undrar när det ska bli någon ändring. När jag kan känna mig värdefull igen och när jag kan få känna mig duktig. När jag inte längre kommer att vara en soffpotatis som bara är hemma och oatraktiv- för det är så jag känner mig. Jag vill inte längre. Jag orkar inte. Jag är så jävla arg, och ledsen på samma gång. Och när folk säger "shit vad skönt å vara hemma hela dagarna" ja i detta blogginlägg så ser ni svaret på varför jag tycker att sånt folk är benga. Hur kan någon tycka att det är skönt att leva på någon annan, att inte göra någonting vettigt på dagarna? Hur är det möjligt??

john blund..

.. var fan är du?!

Natten har varit hemsk. Vi la oss på tog försent igår, dvs 00 tiden inte alls kul att veta att man ska upp om 5 timmar. Inte alls kul. Hade skit svårt att somna. Låg och funderade på om jag skulle gå upp och gå och lägga mig först när jag hade hämtat Petra klockan 06, Så pigg var jag. Men kämpade ändå och somnade. Vaknade 03.40 och fick för mig att jag försovit mig. Jätte jobbig känsla. Speciellt när jag insåg att klockan endast var 03.40 greet. bara å försöka somna om igen. Inte så lätt denna gången heller tyvärr..
Gick upp klockan 05 hämtade Petra, gick och la mig klockan 06 igen. Och hade ta mig f*n lika svårt att somna då. Låg och kämpade i 2 timmar sen somnade jag.. nu vet jag knappt vad jag heter. Huvet har försvunnit ner i kudden och jag måste göra i ordning mig, gå en rejäl runda med hundarna sen är det bara att åka..
Pigg som en mört.. eller inte.
Så nä, jag anser inte att John Blund är min kompis. För kompisar gör inte varandra besvikna!



så här känner jag mig idag. mossig och jävlig.

Ska bli spännande att åka på arbetsintervju. Komma hemmifrån, träffa folk. Hoppas det är ett bra jobb, tankarna har snurrat hela natten. har en konstig känsla i mig. Vet inte vad det är. Men jag ska dit så får vi se.

Pappas dag.

Igår var det tjej kväll här hos mig. Var inte alls sugen på vin i början eftersom jag och Martin hade tömt några flaskor kvällen innan :P Men blev ganska sugen under kvällens gång och det slank ner några glas ändå, som toppades med en cider och till sist en mintu shot. Och idag.. inte alls ont i huvet. Konsigt det där. Nu det sista har jag haft värsta skallebanken dagen efter lite vin drickande , likaså om jag dricker cider eller öl, blandar olika underkvällen, dricker samma. Spelar liksom ingen roll. Men idag var det ingen baksmälledag ! kvällen var mysig, en massa tjej snack och pizza käkande. så trevligt! Tog även sönder vinöppnaren så var tvungen att göra första besöket hos grannen och låna vinöppnaren. Spännande! tihi.

Idag har vart en lugn dag, sov länge, tog en långpromenad, besökte julmarknaden som var ihelgen. Köpte lite lingonglögg och kryddkorvar.. mumma!! nu är martin över och fikar hos sin pappa, jag har lite att fixa innan en ny vecka börjar. Och denna veckan blir tuff. Petra vecka, alltså upp klockan 5 på morgonen. Hoppas verkligen på att vädret är med mig, och att plogbilarna är på min sida. Första gången jag kör bil när det är vinter och snö, själv. Utan någon annan i bilen som guidar en.. Första vintern med körkort. Nervös? ja. Dessutom kommer jag nu få börja lämna Petra också, klockan 17 på kvällen eftersom Gustavs bil gått sönder. Bra på så vis att jag får mer pengar :D Men jobbigt eftersom jag inte vet hur timmarna ska räcka till denna veckan :/ men de blir nog bra.
Imorgon får Martin åka och lämna Petra på em för jag ska till sthlm på arbetsintervju!!! ohyeees. på Agria kundtjänst. Spännande. hoppas det är ett bra jobb som det är värt att åka till sthlm för varje dag eller om det bara är ibland. jaja.. intervjun är i morgon och alla frågetecken får jag väl svar på då. Nu ska jag kolla upp resväg dit..

Grattis alla Pappor :)

en löpande tik och en drös med rådjur.

igår var en helmysig dag. Tog en rejälrunda med Leona i byn och sen åkte jag in till stan för att möta Linda och spendera lite tid på ett mysigt fik och bara prata :) Så mys, längesen det bara var vi två, och det måste verkligen bli bättring på det, så vi har planerat in en resa till Kista galleria nu i november. Ska bara låta pengarna trilla in först. Sen blev det att åka med martin hem, äta middag, städa, svärföräldrarna kom på fika, klockan blev 21 de åkte hem och så vips var klockan en bit över 22 och vi bestämmde oss för att gå till kojs. trött som en galning var jag och somnade ganska fort iaf!!

Idag blev det tyvärr sovmorgon, ingen som hälst motivation att gå upp tidigt när jag inte har något inplanerat under dagen. Men vaknade strax efter 9 och tog med mig Leona ut på en tur i skogen. Tanken var spåret men det var helt igen snöat så vi gick runt lite överallt och så hittade vi en stig rakt ut i skogen att börja traska på. mysig promenad, och leona sprang runt med en pinne hela tiden. Sen när jag slängde pinnen när vi gått klart nästan hela skogsrundan så tjoade jag till lite så leona skulle se att jag slängde pinnen hon gick å luktade någonstans.. Då slänger jag pinnen rakt emot en hel drös med rådjur som jag inte såg alls. De gömde sig så bra bland träden så jag missade dom helt och tydligen Leona också. Men när pinnen landade nära dom och leona sprang emot dom så fick de panik och började springa. Och jag lovar de va typ 10-15 stycken. Över allt hoppade det fram rådjur. Och jag var ca 10m ifrån dem leona ca 2m.. Så jag blev så chockad och i ren reflex så bara skriker jag till Leona NEJ; KOM HIT!!! högt så hela byn borde hört mig.. Och Leona gör en skit fin vändning och springer fram till mig i stället för att springa efter de roliga rådjuren.. Det är inte ofta det händet. Inte när det är så nära rådjuren så jag känner mig gnaska bra nu alltså :P Att leona tycker att jag är roligare än dom :P tiihii 

Ikväll händer inte så mycket, blir nog ganska ensamt om ja gissar rätt så ska Martin till Garaget och jag blir nog hemma. I morgon kommer tjejerna Emelia och Tilde hit för lite käk och vin. blir spännande :P klockan 18 och då blir Martin i garaget då också :/ får väl umgås med honom på Söndag.. :P

upp ryckning.

Vaknade klockan 8idag.. 1timmes framsteg alltså. Har en förmåga att trycka på tok för många gånger på snoozeknappen som resulterar i - Förstörd dag.
Igår bekämmpade jag det mesta av vårat tvätt berg. Det mästa vilket innebar att jag inte hann tvätta allt, som fick reaktionen "Jag har inga rena strumpor kvar, tror jag.." av min kära Sambo. Jamen tack då.. tänkte jag. De är väl bara å ta sig till tvättstugan igen.. Det är dock väldigt skönt när det är klart. Allt är rent och tvätt korgen är tom!
Under tvätt timmarna som gick så satt jag sammtidigt och pillade med lite Julkort. Blev klart med ett som jag blev jätte nöjd med. Så kul att sitta och pilla med något annat än datorn :P
Några korta svängar ut med Leona blev det igår också. Hade ingen som helst lust för en långpromenad så då får det bli många korta.
Så idag ska jag plugga in Takida i öronen igen och bege mig ut i kylan för en redig promenad, som både Leona och jag behöver. Sen blir det en sväng till stan för en mysig fika med Linda. Sen hem med Martin vid 16 snåret, slänga ihop en hallonpaj sen fika med svärföräldrarna. Sen det jobbigaste som finns är att vi har en halv princesstårta i kylen, och 2 super goda kakor kvar här hemma. Och snart spyr jag rätt ut om jag hör någon säga fika igen. Inte kul att slänga en halvprincess tårta men den kommer heller inte räcka till svärföräldrarna. Och bjuda på för lite, det gör jag inte. Alla ska bli mätta och nöjda! Så som ni ser så måste jag ta en ordentlig tur med Leona idag (eller ska jag skriva med mig?) Känns som att jag går upp två kilo varje gång jag tänker på fika.. urk.

Ska iaf bli mysigt att träffa Linda och snacka en massa girltalk. i love it.


Leona drägglar som en tok när vi är ute. Hon vill ha mat mat mat och lite mat igen. Enda hon tänker på. Luktar och kissar överallt på promenaden. - oh yes. Hon löper. Så lite mat för henne, och mycket motion. Det är bara så fruktansvärt irriterande att hon bor framför garderoben (där maten är) hela dagarna. Ill blänger på en när man går förbi, som att.. host host, har du inte glömt något?!
Blä för sånt beteende. Det kommer hon inte långt på. Så numera bor vi i en kompostgallers delad lägenhet. Leona får inte vara i gästrummet, eller vardagsrummet. och inte heller sovrummet när vi inte är hemma! phu..
jaja.. 2 veckor kvar nu sen är det 6 månader till nästa omgång.

Vinn

Just nu är jag med och tävlar om ett presentkort värde 300:- hos SUMOpixMalin Karlstrands blogg, som man kan använda för att beställa olika fotoprodukter tex, Cancastavlor.



Gå in HÄR för att vara med och tävla du också!!

Vispgrädde med smak.

Jag har gått med i Smartson som testpilot och kommer nu att få chansen att få testa på den nya vispgrädden med smak av Choklad eller jordgubb. Hur gott låter inte det?! Gå med i Smartson du också och få chansen att testa på nya produkter.




Ett kanon alternativ till vanlig vispgrädde. Nu har man chansen att göra något gott och anorlunda utan en massa krångel!

21års dagen.

Igår blev jag hela 21år. Dagen som jag fruktat lite över var här, och det blev inte så jobbigt att fylla 21 som jag trott att det skulle bli. Vaknade till en otrolig höst dag, med väldigt kraftiga vindar. Trotts det tog jag med mig Leona på en 2timmars promenad, vi hade så himla mysigt. Hon var så söt när hon gick emot vinden och hela hon såg så liten och oskyldig ut. haha. Jag hade pluggat in Takida i öronen och då går promenaderna så mycket bättre. En otroligt bra start på morgonen. Tog bussen in till stan och parkade mig på arbetsförmedlingen för ett möte. Förstår inte varför vi var där, dom bara babblade på om samma sak som de sa det allra första mötet. Men men, jag var där, lyssnade och sen tog jag en runda på stan. Kikade på lite julklappar som ska inhandlas. Sen köpte jag ett scrapbooking set där man kan göra julkort! Så himla mys. Jätte nöjd med den. Så det ska jag sitta och pilla med idag :)

Strax efter 16 mötte jag upp Martin mitt "snöstormen" och vi satte oss på terassen för att avnjuta en underbar middag.

Fläskfilé med kantarellsås fick det bli för min del och Martin tog något nötkött och basilika kryddad bearnesås.


Efterätten var den minst lika god. Äppelpaj med grädde och chokladsås.

Mätta och belåtna gick vi över till bion för att se "due date" jätte rolig film vad det. Trodde dock att den skulle vara roligare men den var bra. Lite folk på tisdagsbion vilket är superskönt. Efter bion så tog vi bilen och försökte ta oss hem, sakta men säkert. Tog närmare 1 timme å komma hem. Det var inte ens plogat på motorvägen.  Men de gör så gott de kan.. var plogbilar ute lite överallt men som det snöade igår så är det svårt att hålla alla vägar snöfria. Vl hemma blev det paket öppning för mig, fick en underbar filt av Martin. Kan inte förstå hur han kom ihåg den filten. Såg den för jätte längesen och så sa jag att jag skulle velat haft en sån. Så roligt när man får något oväntat, som man vill ha men som man nästan glömt bort. Jag fick även en bok av Kajsa Ingermanson. Kanon bra författare så den platsat väldigt bra bland hennes andra böcker i min bokhylla :D Till sist fick jag en liten piller burk. hahaha så klockaren present. Men de pillrena skulle hjälpa mot allt, men de var beroendeframkallande så man får ta de med måtta. Och det lustiga var att det var små godisar i den... haha. lustig kurre!


Ut från fönstret från terrasen, fullt med snö som yr omkring.

Tillskillnad från nästan alla andra människor som var ute på stan igår så gillar jag snön. Tycker den är så himla mysig. Jag blir så lycklig och får verkligen fram barnasinnet igen. allt är vitt och fint och en massa fin belysning överallt. Alla är varmt klädda och myser runt bland skyltfönstrena.
Det var massor av folk jag mötte igår som verkligen klagade på snön, och jag förstår inte varför. Så onödigt. Alla vet att den kommer vaje år. Mycket eller lite, slask eller kramsnö.. men ändå allt de där förbannade gnället hos människor. Har de inget bättre för sig än å klaga på vädret. Finns väl annat man kan klaga på?! Vädret kan man inte göra något åt, det är som det är. Men man kan ändra lite på sig själv, ta på sig mer kläder. Bättre kläder.

Senare på kvällen tog vi ut Leona och hade en helmysig promenad med henne, hon blev verkligen överlycklig när hon fick se all snö som hade kommit. (På hennes senaste promenad var det ingen snö alls.) hon yrde omkring som en galning, sprang efter snöbollar, upptäckte att man kunde stå och kissa mitt i en snödriva!! hahah hon är för härlig!

Mina presenter ♥

Nu ska jag ta mig ner till tvättstugan, sen är det dags för att ta itu med julkorten :)
Tack för en underbar dag allihop!

Min dag.

Ska aldeles strax ge mig ut på en powerwalk sväng med Leona, sen duscha. In till stan för att sitta lite drygt 2 timmar på ett möte på arbetsförmedlingen. Möta upp Martin och mysa resten av kvällen med honom. Vad som händer får jag se.. Nämligen bara han som vet vad som hända skall. Den luringen.

21år idag.

ny hårfärg.

Ska färga håret mörkt nu igen, och tänkte då vända mig till mina kära blogg läsare och fråga er om ni vet någon bra färg som skulle passa. Vill inte ha för ljust, det ska liksom synas att det hänt något. Jag vill inte heller se för blek ut. Vill gärna ha någon varm färg. Så jag vill gärna ha lite förlag!! :)






ja det var lite bilder på hur mitt hår har sett ut, jag gillar att ha mörkt hår på hösten/vintern och på sommar halvåret ska det vara ljust.. nu har jag iofs underhåret mörkt men hela håret ska få en förändring nu igen men jag kan inte bestämma mig hur de ska se ut. Så om ni har några bra förlag så skriv en komentar ;)

En dag som denna.

Helgen har varit bra. I Fredags medans Martin var iväg på Företags party mm på sitt jobb så tog jag bilen för att åka in till Ikea, jula och plantagen.. Inhandla lite smått och gott, och det blev det! Var bara hemmifrån i 3timmar vilket chockade mig. Brukar ta väldigt lång tid att gå igenom IKEAs varuhus, men i Fredags var jag visserligen själv, viste vad jag skulle kolla på och då gick det lite fortare.
Passade på att köpa baterier till kameran så här kommer en bild på lite av det som inhandlades.



Köpte ramar som bilderna från Jenni fick sitta i.


Strax efter midnatt ringde Martin och ville ha hämtning och jag drog in till staden för att plocka upp honom. På lördagen drog vi till Svärföräldrarna, medans Martin hjälpte till att lägga plattor tog jag en sävng med hundarna. På kvällen var vi bortbjudna till Linda och Magnus på tacos!!! Kanon mysigt hade vi!
Igår valde martin att vara hemma med mig hela dagen och det kändes bra. Vi hade en helmysig dag. Med yatzy spel, matade änderna,var ute och gick, och när det var dags för middag så dukade vi upp till mys pys i vardagsrummet :D
Här kommer bilder från det!





Japp det var vårat vardagsrum..!

I morgon är det min dag.. ska bli spännande att se vad som händer då ♥

Sovmorgon men ändå uppe innan 6 :D

Idag har jag sån tur att jag har en bil dag! Jag har nämligen bilen aldeles för mig själv. Martin tog bussen till jobbet eftersom de ska ha någon personalaktivitet hela dagen/kvällen/natten, så jag får agera chufför! Men det gör inte mig något. Får då får jag ha bilen för mig själv hela dagen :)

Så idag hade jag sovmorgon till halv 6 i ställer för att gå upp klockan 5 som jag brukar dessa Petra dagar. Åkte iväg och hämtade henne sen la jag mig i sängen och läste ur min bok. Klockan 9 steg jag upp. Bra start på dagen tycker jag. Har vart ute en sävng med hundarna. Och ska väl aldeles strax in i duschen och fixa till mig lite så drar jag in till IKEA och köper lite smått och gott :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har bara Petra halvdag idag så hon åker hem runt 12- 13 tiden. Så jag ska försöka bege mig ut i spåret med Leona och gå en sväng. En lång sväng skulle behövas för fröken har en massa spring i benen!

Igår blev det en sväng till GränbyCentrum för att handla lite kläder till Martin.. när det var klart var Martin så snäll och följde med mig in på Åhlens och där hittade vi självklart lite smått och gott!! Lite julgrejer och sen glad/mugg underlägg och nya vinglas! Verkade som att Martin tyckte åhlens var en bra affär, lite roliga grejer att kolla in och så :D Nu ska jag börja göra mig klar för IKEA visiten :) ♥

Mina underbara vänner och jag.

Finns det något bättre än när man är omringad av underbara vänner. Som ställer upp, finns där och gör en glad?

Idag trodde jag att det skulle bli en skit dag. Igår var jag helt slut i huvet och begravde mig i soffan strax efter att jag kom hem från min Uppsala visit. Låg där däckad och orkade inte med någonting. Senare på kvällen pallrade jag mig till sängen och sov. Väldigt intressant dag -eller inte. Vaknade klockan 5 hämtade Petra och sen hem och la mig i sängen. Lika borta som kvällen innan. Trött och snorig. Gick upp halv 9, åt frukost sen ut med hundarna och när jag kommer hem till Jenni för att gå ut med Boxrarna så sitter det en lapp på dörren om att hon ska jobba längre, och bakom den lappen satt ett kuvert til mig. Och gissa om jag blev glad. Jag blev så chockad, hon har haft med sig kameran ut nu några gånger när vi tränat och tagit suveräna bilder på Leona och vad fanns inte i kuvertet om inte några jätte fina bilder på min vovve!!! Så otroligt glad blev jag!! Tack snälla Jenni för de fina bilderna, kom verkligen som en överaskning!

Jag har planerat in en vinkväll med tjejerna den 19 november, hemma hos mig. Det kommer bli grymt. Tyvärr verkar det bara vara Hanna och Ellinor som kommer men det blir kul det också, troligen lika roligt som sist när vi var hemma hos Hanna!! ;) Så det har jag planerat klart inför, vad vi ska käka och vad vi ska dricka för vin! Ska bli så kul!!!

Idag händer det inte så många knop, ska fixa i ordning mig, göra mat, städa i ordning sen när Petra åker hem så ska jag in till stan för att möta Martin och handla lite kläder till honom!! :) mys.

Försökte ta lite bilder igår på lägenheten, men kameran dog och vill inte funka med nya batterier.. ska försöka fixa det så lägger jag in lite bilder senare sen!

Silverhalsband.

Nu har Linn Lagerskog dragit igång en tävling på sin blogg och självklart är jag med och tävlar om att vinna ett super snyggt silver halsband från Silverbiten.se



Var med du också ♥


att välja rätt och fel.

Borde man inte någonstans i sig känna om man gör rätt eller fel? När man är påväg att göra något fel, och man vet att det är fel, varför gör man det? När man vet att det troligen kommer gå illa?

I April 2010 hände det. Det man tror aldrig kommer att hända en själv hände mig. Jag blev rädd och skärrad. Tänk att sånt verkligen händer i verkligheten, inte bara på film. Det finns verkligen människor som gör så här mot andra människor. Tiden efteråt var lite jobbig, Man reagerade på högt ljud, smällar, höga röster, snabba rörelser. Men efter ett tag kom man in i vardagen igen. Ingen sa något om det. Det kändes nästan som en del inte lottsades om det, och ingen annan utom vi som var där då kan veta hur det känns. Många säger att de skulle gjort si eller så, men man vet inte hur man kommer hantera situationen förens man ställs in i den. Jag blev själv chockad att jag betedde mig som jag gjorde. Jag var lugn, trotts att hjärtat pumpade i 180. Det trodde jag aldrig att jag skulle vara. Jag trodde att jag skulle drabbas av panik, springa där ifrån tills benen vek sig. Men jag var lugn och sansad.  Jag förstår att man säkerligen inte reagerar likadant kanske nästa gång man utsätts för något liknande. Det beror nog helt på situation och läge.

Nu här efteråt så förstår jag att det inte var så hemskt som jag då tyckte. Under den första tiden. Men det var fortfarande jobbigt. Man känner sig jätte fånig när man talar om det för folk men det är sant. Jag blev rädd.
Och det är okej.

Idag var det dags att möta dom. Dom som gjorde mig rädd, dom som gjorde oss rädda. Innan träffen var jag jätte nervös, vad kommer hända? Vad ska man säga? Tänk om dom är arga, tänk om jag börjar gråta för att jag är så nervös och rädd. Men det gick bra, med Jacob och Linnea vid min sida
(även de var med vid händelsen och alltså "offer") gick vi för att möta dom. Och känslan av nervositet  försvann sedan när jag hade dom med mig. Det var inte lika jobbigt som jag tänkt mig att det skulle vara. För jag var inte själv.
Efter mötet så har tankarna gått runt runt runt. Kommer jag att möta dom igen? Var, hur, när och vad kommer att hända då? Men jag tror inte att jag behöver vara rädd längre.


Det är inte fel att vara rädd efter att ha varit med om ett rån. Det är fel att inte prata om det. Att inte prata med varandra om det. När de som var med vid händelsen, Undviker det. Det är fel. Det är fel att inte ta hand om varandra, stötta varandra och finnas där. Tyvärr så är det några som svikit på vissa punkter därav en stor anledning till att jag valde att gå vidare i mitt liv. Jag kände mig inte trygg. Jag kommer aldrig förlåta denna människan för det. Den borde ha funnits där, för oss. Men vi försvann in i mängden lika snabbt som rånet var över. Inte brydde den sig om hur vi mådde. Inte bryr den sig om hur vi mår.

Idag kan jag äntligen stänga dörren, och gå in genom nästa dörr.
Jag kan avsluta det kapitlet och fortsätta med nästa.
Nu är det slut. IDAG tog det slut.
Det är över nu!

Dagen i bilder.

En bild säger mer än tusen ord sägs det, ja kanske är det så. Här kommer iaf lite bilder från dagen hitills :)




Promenad med Petra i fina höst vädret. - obs tunt lager med is på dammen!


Promenad för Leona och boxrarna.


Efter det blev det dags för kanon god Lunch!

Idag när jag var ute med Leona och boxrarna passade vi på att ta en tur i skogen, plockade lite skogsgrejer som jag sedan kommer ha till att göra julpynt, det blir dock närmare jul, måste torka det först. Lovar att ni får se när det blir klart. På väg hem möter jag en hel hög med dagis barn.. Först är det ingen som lägger märke till oss men efter ett tag ropar/skriker en liten pojke "woow hundaaaar" och dagis fröken kollar upp och ser chockad ut och säger det "ja gud vad med hundar hon hade du" hahaha.. jaa du skulle bara veta. Hon lät så himla käck och förvånad att jag inte kunde annat än att le tillbaka.
Sånna här dagar älskar jag

Nu är det tyvärr dags för tvättning, behövs verkligen men inte kul!!

supersnygga Julgardiner!

Super snygga Julgardiner hittar ni på www.textilonnet.se Det som är ännu bättre är att Millah nu har en tävling på sin blogg där man har chansen att vinna ett par av dessa julgardiner.

Och självklart är jag med och tävlar. Min favorit bland julgardinerna är denna:

Skulle passa super bra i vårat kök tror jag!

uppe före tuppen, och ganska pigg!

En liten snabb uppdatering får det väl bli här då eftersom jag inte haft någon ork att blogga de senaste dagarna.
I Lördags blev det en vända till Gränby, tanken var att jag skulle handla en kruka, pärmar och något annat som jag glömt :( men inget av det blev det. Det får bli på Torsdag då jag och Martin ska ta en vända på stan! I stället inhandlades en del julgrejjer, im lovin it! Julgrans glitter silver och röd, två juldukar med tomtar på och med "god jul" text. Och ett jätte fint jullok som även är en ljuslyckta.  super duper nöjd, denna julen smäller det!! Blir så glad av alla fina julgrejer, så mys ♥ Passade även på att gå på Hemtex rean där jag köpte två gråa hanhandukar med texten "vänskap/Vänner" kommer passa jätte bra i bad rummet. Anledningen till att jag valde gråa är för de vita brukar lätt bli missfärgade av all handsmuts. Jag fick även tag i en kanon present till Martin, så himla bäst!!! Kan inte skriva det här tyvärr om han skulle gå in och skriva men lovar att ni kommer att få veta till jul.

Sen tips på vad man kan köpa till sin pojkvän tas gärna emot, något mer ska han få men jag har ingen idé om vad.. så tips tack!!

I Söndags blev det 5km i spåret med Martin och hundarna, sen begav vi oss till svärföräldrarna för att lämna av B'rta och bilen, och sedan över till martinssyster Sofie, som bjöd på italiensk mat! Kanon gott som vanligt! igår var det dags igen för Petra-veckan, upp klockan 5, vilket inte jag var/är ett dugg taggad på, men jag kommer upp iaf!! Blev en sväng till Alunda Bk med Jenni, gick jätte bra på träningen, lilla skruttan.. Kanske blir det en till anmälning innan året är slut, vi får se, vi får se!!

som sagt julklapps tips till pojkvänner tas gärna emot :D

kort blogg inlägg..

Blir en kortis idag, mycket har hänt under helgen men det får jag uppdatera i morgon. Jag har nämligen slängt in mig i jobbsökar havet och fördrivit tiden där i ca 2 timmar nu. Nu är jag trött. Trött på att sitta här och skriva skriva skriva. Nu ska jag ut med Leona en sväng, duscha, sen lägga mig med en kopp te i soffan och bara vara.
I morgon ska jag upp klockan 05 igen för att hämta Petra.. fullt ös medvetslös! Blä!!

Hoppas det ger något nu då!!