Kamera

Nu ska jag bege mig till staden för att påbörja letandet av en kamera!

Snart så..

Snart bär det av till jobb i 9 timmar. Lagom mör i kroppen efter gårdagens killing pass 7-21.. Men det är bara att kötta på.

Snart ska jag försvinna, när jag kommer tillbaka är jag utvilad. Full med vårluft i lungorna och varm i hela kroppen. Det kommer bli awsome! Ladda inför våren och sommarens läckerheter. 2011 kommer bli helt fantastiskt underbart.. det ska jag se till.


bägaren är full.

Just nu orkar jag inte mer. Ställer upp och finns för en massa härliga människor men just nu är det stopp. Mitt huvud fungerar inte. Jag kan inte sova, jag kan inte få timmarna att gå utan att tänka på det. Förstår verkligen inte. Orkar inte. Är det så här det ska vara? Sömnlös.Gråtfärdig.

När det kommer till kritan så vet jag inte riktigt vem jag egentligen kan prata med. Jag vill att någon ska förstå och hjälpa mig. Ibland skulle jag bara vilja prata med dig.. men jag har glömt bort vad du heter.
Jag orkar inte mer.. jävla hjärnspöken!!!

Prima!!

Idag är det Fredag, bara det är gött. Sen att det även innebär löning, fika i stan med Ida, storhandling och mys ikväll gör inte dagen sämre. Det som är lite dåligt med denna dagen är att räkningarna måste betalas, helt klart ett bland de tråkigaste som finns att göra. Det finns bara en dag som denna varje månad (löningsdag alltså) skit trist. Sen när denna dagen är slut så ska jag jobba 07-21 med 2timmar rast.. jag är inte så taggad på det. Inte på att jobba monster pass på lördag.

Snart bär det av till staden för att möta upp Ida, ska bli så himla mys. Fika och prata prata prata.. fram till klockan 15 någongång då jag måste fortsätta dagens ärenden.. Hatar att bara vara ledig stickdagar.. Ska försöka gå förbi bokrean och se om jag fyndar något bra.. Innan stan så ska jag ut med Leona och boxrarna. Snöar idag igen men det är bara -5grader idag.. Vet inte vad jag föredrar.. -5grader och snöar eller -20grader och strålande sol.. svårt. Älskar vårsolen som letat sig fram. Nåväl.. nu ska jag fortsätta min dag.

ny vändning.

Efter terrapi samtal med Jenni och terapi chatt med Pernilla igår så är inte valet längre så svårt. Jag tackar Nej till valpen. Hårt att göra eftersom jag så länge velat ha en men är det inte rätt så är det inte. Nu har jag dock tagit en ny vändning och ska leta mig fram till rätt ras som passar mig. Det kommer ta tid. Lång tid. Men jag har länge låst in mig på en ras och kanske är det dags att byta? Schäfern kommer dock alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Aska.Zack.Estrella.Nelly.

Nu ska jag gå till banken för att äntligen ha mitt möte som jag fått boka om X antal gånger.. Lämnade även in min semester ansökan idag till chefen.. hon såg inte så glad ut. Men 4veckor kan hon väl bjussa på.. och varje helg?! :O jaja.. vi får se om mina önskemål går i uppfyllelse.. Vill verkligen inte jobba bort hela sommarens härliga dagar!!

Nu känns det.

Begravningsdatum bestämmt. Jag har sett din sista annons.. Nu känns det. Just nu känns det. Det är så fruktansvärt tungt.. Älskade saknade Ellinor ♥


Valet och kvalet

Hittade vad jag sökte.. frågan nu är bara hur jag ska göra.. Väger för och nackdelar. Den största frågan är Snart eller sen.. Långtbort eller nära? Åh att livet ska vara så svårt.

Varför tvekar jag när jag äntligen hittat det jag sökt så länge efter?

Dagen i korthet

Jobbat idag.. Hlt slut i hela kroppen och funderar starkt på att strunta i alla hushållssyslor för att slänga mig i soffan och försöka bota huvudvärken. Efter allt städande igår återfanns aldrig Klickern, däremot så hittade jag en annan. Men letandet får fortsätta en annan dag.. Måste ha den rätta, speciella klickarn. Ett helt annat ljud i den jag hittade.. känns helt enkelt inte rätt med den. Mycket mer finns inte att säga om dagen..Fördelar för vissa, Nackdelar för andra.

Lilla syster har en ny, snygg mobil. Med en massa roliga spel och bra musik! Hon är nog bland de poppuläraste nu i klassen som har en sån frän mobil.. Det possetiva är att hon alltid kan ringa om det är något. Medela var hon är osv. Det neggativa är att hon ringer.. Alltid. Helt ointressanta samtal. Nyss ringde hon. Samtalet löd såhär:

L: Hallå?
N: Hej!
L: Är inte du i skolan?
N: Nej.. ja har precis slutat, men ja ringer dig ikväll så jag inte stör dig nu?!
L: okej.. Hejdå!
N:Hejdå

Så vad ville hon då? Jo hon ville alltså medela att hon ringer mig ikväll så hon inte stör mig nu.. vilket hon inte gjorde. Strax efter (alltså nu) fick jag ett sms "puss min älskade syster lynn hejdå" hmm jaja. Jag ha inga pengar så jag kan inte svara.. Bra att man är älskad och hon är minst lika älskad men igår fick jag 7 sms.. på bilder jag inte kunde tyda, helt meningslösa ljudmedelanden osv.. Tycker om dig också din tokhöna!!

Har precis kommit in efter en långpromenad i solen. Fruktansvärt härligt väder ute idag. Vår väder. Pippi fåglar som sjunger och alla är ute! Mys..
Ny färgat hår har jag också, är riktigt jäkla nöjd faktiskt, längesen jag var det, 4 färgningar för att få bort det blonda. Nu känner jag mig snygg med mitt röd bruna hår :)  Tack till kusin Sarina som gav tips på ett bra tonings schampo, verkligen så bra som du skrev i din blogg!!

Nu står balkongdörren öppen för att släppa in frisk luft i lägenheten.. Skönt och jag ska aldeles strax börja ändra om lite i garderoberna här hemma.. ett projekt i sig..

puss på dig lillpluttan♥

planer 2011

Nu är jag påväg in i förkylnings dimman. Frös hela natten, vilket gjorde att jag tog en lagom lång sovmorgon. Men tyvärr går det inte att häcka bara för att man är lite hängig. Tvätta, motionera hunden sen ska jag fortsätta leta efter den förbannade klickern som lyckats gömma sig på ett jätte bra ställe.. Förstår bara inte var?! :O

Igår vid sängdags låg jag och smidde planer för vad som hända skall under 2011. Mycket som vill hinnas med. Tyvärr är mycket sommar aktiviteter men har även försökt komma på lite aktiviteter till höst och vintern. Tror detta kommer bli ett toppen år!!


Sanningen

Hur vet man vad som är sant? Vill man veta vad som är sant? Jag vet inte vad jag ska tro. Samtidigt som det känns helt osannolikt så känns det som att det inte vore så konstigt om det är sant. Tanken gör mig på ett sätt irriterad, och rädd. Ibland så känns det bara så fånigt.

Jag har varit med om saker som jag verkligen inte kan förklara. Saker som jag inte förstår mig på. Får ihop. saker som gjort mig så fruktansvärt rädd. Hur vet man om det verkligen händer eller om det är huvudet som spelar oss ett spratt? Vill man veta sanningen? Vad händer om man vet?

Om det är sant så vill jag bara säga Tack, det är ömsesidigt. Varje gång vi träffades så hade jag kul. Kände mig alltid så stärkt efter våra tjej träffar. Du, jag och Hanna var det nya tjej gänget. Vi med våra vinkvällar. Du var en så fruktansvärt fin vän. Jag hade alltid kul med dig. Och jag ville verkligen hjälpa dig.. jag ville förstå. Jag önskar så att du fortfarande fanns här med oss. Med oss som älskade dig. Som tyckte om dig för den du var. En jätte härlig tjej. Snäll och väldigt fin vän.

Det känns inte som att du är borta. Det känns som att du bara är bortrest och att vi snart kommer att ses. Dricka vin och prata halva natten. Önskar så att det kunde vara så. Att du snart kommer tillbaka.


Du är så otroligt saknad, vila i frid Ellinor ♥

tlööt

Jag är så himla trött. Slut i huvudet. Vill så mycket men har ingen ork.

Blev väckt idag av chefen som ville att jag skulle ändra mitt jobbpass ikväll till i morse. 20 minuter senare stog jag på jobbet, bra jobbat tycker jag :) I morgon är jag ledig. Enda lediga dagen denna veckan. Vad som händer då vet jag inte än.

Mycket händer inte idag. Ska ut på en tur med Leona sen får det bli soffan ett tag för att hämta nya krafter. Känns som att jag börjar bli förkyld..

glasögon dagar.

Idag blev det glasögon för mig. En hel jobbdag med glasögon.. det var inte igår kan jag lova, och jag är lagom snurrig i huvudet nu. Linserna hade på något konstigt vänster gått sönder i morse när de skulle i. Så vad gör man inte. Ut i allmänheten med glasögon på näsan.. urs, en mardröm för mig som levt med glasögon ända sedan barnsben.. trotts att man får höra kommentarer om att man passar i det och att de är snygga så nääe ja vet inte. Jag känner mig nästan naken med glasögon. Känns som att alla stirrar osv osv.. skit fjantigt jag vet.

I
dag har det varit jobb på schemat. Hel lugn dag på jobbet, har nästan räknat ner minutrarna tills man går hem. Fruktansvärt tråkigt sånt där. En possitiv grej var att jag lärde känna massagestolen som står inklämd i ett rum. Så det blev 15minuters massage.. så fruktansvärt skönt! Gjorde så jä*la ont emellanåt men jäklar vad skönt det var efter. Känner mig som en spagetti i kroppen. Vi har helt klart blivit kompisar ;)

På tal om kompisar så drogs mina tankar igår till mina kompisar. En ganska lustig tanke som slog mig då var vad olika mina kompisar är mig. De som jag är nära vän med liksom.. Umgås ganska mycket med. På ett sätt är de alla lika. Snälla, roliga, och intressanta på något vis. Nu är det bra om ni som läser känner mig för då förstår ni lite bättre vad jag menar. Ta till exempel Pernilla: Vi umgick väldigt mycket under gymnasie tiden, hon var verkligen min BFF som man säger nu för tiden. Verkligen en jätte härlig tjej, som hade kontroll på sitt liv.. innan lilla jag kom ;) Hon var den nyttigaste männskliga varelse jag träffat.. någonsin Och då överdriver jag nog inte. Hon åt bra mat, nästan aldrig godis, om hon åt det så var det väldigt sällan. Upp tidigt på morgonen. Tränade osv. När vi träffades så lyckades jag olyckligt vis dra ner Pernilla i godisträsket. Som tur är så är Pillan en väldigt stark kvinna och åt endast godis i måttliga mängder! till skillnad från mig som gärna goffar i sig allt med överdrivet mycket socker i! Till utbyte mot godisträsket så fick Pernilla med mig på olika aktiviteter, ja.. hör och häpna. Hon fick mig bla att cykla fram och tillbaka till Deje (9km kommer ej ihåg om de var ToR eller enkel resa- långt var det iaf.) mitt i vintern.. dåligt plogad cykelväg hela vägen.. hem kom en slut Lynn med frusen cola och stelfrusna godisar.. var det värt det?- om det var!! Lätt den roligaste cykelturen någonsin! Hon har även lyckats dra med mig på spinning.. något jag aldrig mera gör om. Kunde knappt stå på benen efteråt.. trotts det så lyckades hon dra med mig ytterligare en gång till. Hon fick med mig till dans grejimoj.. skulle gärna göra om det igen. Det var super bra träning med riktigt roliga minnen! Inte alls ett mördar pass som alla andra träningar med henne ;P

Till en annan kompis, Hanna: En männsika som jag kommit närmare nu.. efter 3års kännedom har vi nu börjat umgås. Något jag inte lär ångra i första taget. Hanna är av en speciell ras. Tror verkligen inte att det finns många människor som är som henne.. hon vaknar alltid tidigt, oavsett när hon går och lägger sig så är hon uppe tidigt på morgonen. Hon har världens jobbigaste väckarklocka.. förstår inte hur en människa kan vakna till det ljudet och vara på gott humör! För det är hon.. alltid på gott humör,Självklart har denna kvinnan också ett himla temprament. Men endast om det behövs. Ända från morgon till kväll har denna kvinnan eld i baken. Full fart frammåt. Jobb, hund, häst, hus, vänner, vin alltså.. jag är snurrig redan. Förstår inte hur hon orkar! Hanna är som en duracellkanin, bara det att hennes batteri tycks aldrig ta slut. Hanna har efter mycket tjat fått ut mig på tävlingsbanan igen, vilket känns underbart! Hon hjälper alltid till när jag har något jag behöver hjälp med även om det gäller hund eller privat så finns hon där. Hon försker fortfarande lura upp mig på en av sina hästar, tack och lov så har hon inte lyckats ännu. Dock har jag faktiskt varit inne i boxarna, kamma och grejat.. och  hör och häpna gått bakom dessa monster stora hästar..!

Det jag vill komma till är att Detta är mina vänner. Helt olika mig, med krut i brallan, morgon pigga och allerta. Jag förstår inte att en människa som jag= Älskar att sova, är en segis, tidsoptimist, osv osv.. haft/har sånna här vänner. Helt otroligt. Så fruktansvärt skönt att ha er som vänner! Ni är mina förebilder, verkligen. När jag sitter hemma och slöar så brukar jag tänka det ibland.. Undra hur mycket Hanna fått gjort idag. Och då tänker jag att jag inte ska vara sämre så då blir det lite fart i benen och jag får något vettigt gjort iaf. När jag tänker att " I morgon ska jag träna/motionera" då tänker jag tillbaka till tiden med Pernilla och att det är nog lika bra att ta tag i den där träningen för jag mådde så jäkla bra efter.. När träningsvärken lagt sig. Jag älskar att ha sånna här vänner! För även om vi inte umgås just nu så får ni ändå ordning på mig. Jag blir eggad, ja får energi.. och det känns så bra! 

Och det här är inget pladder om att jag vill bli dom. För det vill jag inte. Jag är väldigt nöjd med mig själv, men alla har en förebild, någon "storasyster" som man kan se upp till. Jag vill vara mig själv, som har så härliga vänner runt mig. ♥

En stor kram till alla mina vänner där ute!!

Hårspray

Hårspray är bra till mycket. Inte minst till att fixa frisyren, men eftersom jag aldrig orkar pilla och dona med mitt hår så används det inte så mycket. Men idag fick jag tillfälle att använda mitt kära hårspray igen.. nämligen till att torka mina vackra rosor som jag fick i alla♥dag present av min fina Sambo. Hårspray är helt fantastiskt att ha till det. Torka blommor alltså. De gör liksom att blommorna inte skrumpnar ihop, blir bruna och fula om man vill sätta upp dem på väggen när det börjar bli dags. Så nu hänger mina fina röda i garderoben på torkning och lägneheten verkligen stinker hårspray.. tur att det är ett lukta-gott-hårspray!

Till Martin blev det ett scrapbooking album på alla♥dag, med bilder från våran tid tillsammans, blandade med dikter och text. Han uppskattade den verkligen. Tur det för det tog Xantal timmar att göra. Härligt att han blev nöjd iaf :)

Nog om det. Kort dag på jobbet idag. Lika flummigt som vanligt när man jobbar med Gabbi och Majvor.. härliga människor som får en att skratta högt ett flertal gånger under dagen! Hunnit ta en sväng med Leona och tänkte träna lite innomhus idag. Apportering och platsliggning ska vi finslipa på.. jag försöker få damen att ligga med huvet i marken på platsen.. problemet är att hon höjer upp huvet när jag kommer tillbaka.. tips någon?

Ikväll blir en lugn kväll med vin och gottans. Se någon film och bara slappa. Skönt. I morgon är jag Leodig.. så får se vad som händer då. Söndag= jobb.

Det är över nu.

Mamma och Lillasyster är nu tillbaka hemma i Skaraborg. Lite tyst och på något vis lite ensamt känns det nu. Saknar att ha någon flängandes efter mig som hela tiden vill ha något att göra. Spela spel, busa med och vara ute och promenera med. Tomt. Men snart ses vi igen och då blir det ännu mera busigheter! Dagarna har iaf varit kanon, verkligen tagit ut varje dag till max och gjort en massa varje dag.

Igår var jag helt slut när jag kom hem. Det var ganska tyst och skönt, så vinflaskan åkte fram och sen blev det riktigt tidigt i säng för att idag återgå till vardagen igen.. jobbet. Så nu gäller det att ösa på rejält på jobbfronten så man kan hitta på en massa skojigheter snart igen när man är ledig!

Igår när det var dags för en promenad med Boxrarna igen så fick jag några jätte fina bilder på Leona igen av Jenni. Tusen tack till henne ♥ Bilderna kommer vid senare tillfälle.

Var ute och tränade med Leona idag.. så himla sugen på tävling! Körde på en del med ställande, inkallning och fotgående. Gick kanoners. Inkallningen var inga problem, bra fart, och snygg ingång. Ställande gick också riktigt bra.. men mot slutet så började hon vela lite.. saktade ner, började ställa sig innan jag gett tecken osv.. men väldigt nöjd med hennes insats där. Fotgående övade vi mest position. Sakta sakta.. får se om den damen någonsin lär sig att hon har en rumpa där bak. Verkar som att hon helt glömmer bort det ibland.. men så vips så kommer hon på det. Finslip på det!! Årets debut ska jag anmäla till den 27de när det vankas löning ;)Bilder från Enköpings svängen i December.. ah ja vet inte ja..

tjillevippen!

Mamma och Lilla syster har anlänt till byn. I Fredags kväll anlände dom rättare sagt men det har varit full rulle och varken tid, lust eller ork har funnits att ge till bloggen.

I Lördags blev det jobb för min del. Fick trevligt besök av Sambon och lillasyster under dagen och Nikki stannade tills jag slutade. Mys! Idag har vi varit på en riktig långpromenad runt byn. Alla-hjärtans-dag-kort pyssel. Film tittande och dator spelande. Just nu går jag på resärv energi så det heter duga. För en gångskull kanske jag sover en hel natt :P Så slut! Men måste hålla igång för det är inte varje dag man träffar dom!!

I morgon är det alla ♥ dag. Då beger vi oss till sthlm för lite shopping och annat skoj. Sen har min kära lilla syster en massa ideér om vad vi ska göra.. frågan är bara hur i allsindar vi ska hinna med allt innan Onsdag? :O Det får bli ett senare problem. Nu är det dags för fika..

argh

åh humöret hoppar verkligen upp och ner och ibland så rinner bägaren över totalt. Trodde jag skulle börja stor böla när jag var ute och gick med Leona. Det är verkligen inte våran dag idag. Hon var helt tokig. Drog som en galning och ville hon lyssna?! Nej tack!

Ju mer jag sa till henne desto mer ville hon dra. Inte alls lyssna. Super hyper. Fram bara fraaaaammm. åååh. Så jäkla frustrerande. tålamod fanns det verkligen inte idag. Och tyvärr ledde det till ica för ett väldigt onödigt köp. På måndag när apoteket öppnar ska jag köpa något med nikotin i så jag slipper mina humörsvängningar. Får väl se om det hjälper. Men nu ligger det eländiga packetet i min ficka och jag känner att det var så otroligt dumt att ta den där cigaretten. Men va fan. Ingen är fel fri, livet är inte en dans på rosor. Men jag ska verkligen försöka. Som sagt på måndag blir det apoteket för att köpa hjälpmedel.

När jag var inne på ica såg jag en annons sitta uppe på några valpar av rasen Pitbull och jag blev faktiskt lite förvånad över vad det stog i annonsen. Rubriken löd: Riktiga Pitbull hmm finns det oriktiga?! iaf sen stog det att de hade valpar från dessa riktiga pitbullarna. En ras som helst ligger i soffan under en filt - wtf??! :O Pitbull är en hund med riktigt mycket motor, en arbetar hund. Och så skriver de så i en annons på Ica, är det serriöst? Vad är det för jäkla hundägare. Inte konstigt att hundar börjar bitas och bete sig dumt när de inte får göra av med energi. grrr. Det är ju inte konstigt att endel raser får dåligt rykte om sig när uppfödarna inte informerar sina valpköpare om att det är ett energiknippe de har i andra änden av kopplet.
Får verkligen hoppas att valpköparna har lite vett i huvet och kan den rasen de köper.

Mamma och Nikita är på väg. Tåget är en timme försenat men inte så konstigt med tanke på all snö som kom så hastigt. Så klockan 20 någongång hämtar jag dom :) Ska bli så kul!!!

Sitter och lyssnar på Cascada- låtarna gör att tankarna går tillbaka till forshaga tiden.. och dig.
Kan fortfarande inte förstå.  Du finns med mig hela tiden- Älskade vän♥

färdig!

Nu är jag klar med Martins alla ♥ dag present! Verkligen super nöjd med den. Helt klart den bästa presenten jag gett bort någonsin. Hoppas bara han tycker om den lika mycket som jag :) Det får vi se på Måndag!!

Bild kommer så småningom, kameran är trasig och min mobil är fortfarande från andra världskriget senare del så inga bilder från den heller.

frustrerande att man ska vänta så länge på att ge något som är färdigt redan nu.

life is

Goooood!

Vaknade på ett så otroligt bra humör idag. Åh helt underbart att vara så glad. Mamma min väckte mig strax innan 8 tiden och strax efter gick jag upp. Idag kommer dom. Min mamma och min Nikita ♥ ska bli så kul! Längtar! Förstår bara inte hur vi ska hinna med allt vi har tänkt. Hoppas verkligen att vädret är på våran sida så vi kan ta oss till sthlm och lite så!

Idag är jag ledig från jobb. Däremot ska jag ge mig ut i snöstormen med Leona och Boxrarna. Förstår inte vad som händer. Snöat konstant ända sen igår morse. Massor av snö har kommit! Ska även ta en sväng till djuraffären för att kolla om min apportbock som jag beställde för 1v sen ha kommit! Igår fick Leona Älgmärgben av Martin när han kom hem. Riktigt smarrigt tyckte Leona som låg och drägglade ner hela hallgolvet när hon bet av köttet från benet. Hon blir helt till sig när hon får något så mummsigt..

Tävling


Jag tävlar hos Millah om en väggdekor från Textarna.se

Jag tävlar hos Millah om en Fyll-i-bok - En Kärleksförklaring från Glimraforlag.seUtbrott.. panik

Igår var det dags för tvätt tid igen. Springer ner till tvättstugan och ska slänga i en tvätt efter jobbet och innan jag ska iväg och handla. Öppnar tvättluckan, och får nästan en allergichock. Är det något jag verkligen hatar så är det hundhår. Och jag lovar er det var fullt med vita hundhår i hela maskinen.. Va fasen. så jag var tvungen att köra maskinen på tomme innan jag kunde börja tvätta mina kläder. Tycker sånt är så fruktansvärt irriterande. Blä.

Sluta röka kampanjen går bra. Tredje dagen idag.. inte varit en dans på rosor kan jag erkänna, några mindre och större utbrott, frustrationer osv har dykt upp. Förstår inte att det är så men jag blir typ förbannad när jag får suget. Och blir jag irriterad över något så blir jag ännu mer irriterad eftersom jag aldrig hade brytt mig om det tidigare. Hatar verkligen detta suget.

Känner mig också lite halvt stressad över att mamma och Nikita kommer i morgon. Så mycket jag vill hinna göra innan, fixa iordning osv. Men egentligen har jag ingen anledning att vara stressad. Något som gör mig ännu mer stressad är att M´s present till alla hjärtans dag inte är färdig än.. Panikich. Men men, han har ingen aning om att han ska få något verkar det som. Jag har inte sagt ett ljud och har gömt den längst in i garderoben och där är han aldrig :)

Ikväll är det jobb som gäller igen. Har fått in lite tider nu ;) Känns bra.

SNÖ

Under natten har det kommit rejält med snö till oss här i byn. Det känns väl inte så skoj med tanke på att jag mer än gärna vill ha vår, asfallt, tunna skor. ååh. Jaja någon gång lär väl den komma, när man tittar ut nu så känns det som att det är låångt kvar.

Jag har kommit på nackdelen med att vara timvikarie, det är att när man inte får några tider så är det skit. Då får man inte så mycket pengar, det säger sig ju självt. Nu hoppas jag bara innerligt att någon blir sjuk.. om man får hoppas så :/ Så att jag får jobba på lite mer. Ring och stör mig på morgonen. Väck mig, håll mig vaken.. Blä. Just nu ser det inte ut som att Februari månad drar in så mycket pengar. phu..

Funderar på att sluta röka igen. Vet att det lät väldigt roligt med att jag funderar på det. Men ni som känner mig vet att jag slutat röka både 1 och 100 gånger men jag har börjat minst lika många. Grejen är att det gick så bra när jag bara helg rökte. Så det funderar jag på att göra nu igen. Det som blir jobbigt är att det är jobbigt att sluta. Så fruktansvärt. Men jag vet att det är så mycket bättre att inte göra det. Så nu ska jag påt igen så får vi se hur de går.

Kvälls pass idag igen. Innan dess hade jag änkt tvätta men det får bli i morgon kväll eftersom någon annan fått för sig att tvätta på morgonen brukar alltid vara ledigt på morgonen, och våran tvättkorg exploderar snart av all tvätt. 
Så jag får väl syselsätta mig med något annat bus tills jag börjar.  I morgon börjar jag 7 på morgonen vilket betyder att jag måste gå upp klockan 6.. hur ska detta gå ?min vackra

Leona är den hunden alla mobbar. Men sammtidigt är hon den hunden alla vill vara.

Igår ringde Jenni mig och sa att jag skulle följa med på Boxerträff. Sagt och gjort. Väl framme vid skjutbanan så öppnades bildörrarna och ut flög det boxrar, alla olika färger, storlekar, åldrar, kön. Ingen var den andra lik. Och sen.. Leona. Stackarn. Hon blev totalt söndermobbad. De sprang och skällde på henne bet henne i hasorna, ställde sig i vägen för henne. Men Leona sket i dom. Hon brydde sig inte. Tillsist så tröttnade Boxrarna på det och började följa efter henne, slicka henne i mungiporna. Allt var perfekt tyckte Leona. Hon tog täten vart de än skulle.
Underbart att släppa ihop alla hundar tillsammans. Sammanlagt var det 7hundar. Så himla kul. Man ser så tydliga signaler på dominans, underkastelse ja allt. När hundarna får vara för sig själva och ingen ägare lägger sig i. Otroligt rolig dag!! Fick även hem en massa bilder på datorn från Jenni. På tidigare träffar.När vi väl kom hem blev det snabbt ombyte för mig. För att i nästa stund sitta på bussen in till staden. Handlade på lite snabbt i maraton fart innan butikerna stängde. Väl hemma blev det färgning av håret och en riktig myskväll i soffan!!Idag blir det kvällspass på jobbet. Får försöka jobba ikapp alla dagar jag ska vara ledig nu i Februari. Som det är planerat kommer mamma och Nikita hit i slutet av veckan och stannar till på Onsdag. Så då måste jag jobba på ordentligt när jag väl kan. ♥

rastlös.

Har haft långledigt ifrån jobbet denna veckan. Jobbat endast tisdag onsdag, Det har varit jätte skönt. Behövligt. Men just nu känner jag mig så fruktansvärt rastlös. I torsdags tog jag Leona och bilen med till Rådmansö och Hanna. Hon har precis flyttat in i ett hel mysigt hus. Och min längtan efter hus bara skriker inom mig, jag vill också!!! Det var i alla fall jätte fint, och mysigt. Så Hanna på något vis. Det blev kanon god middag och några flaskor vin ;)  I Fredags åkte jag hem till svärpäronen på promenad och middag. Den kvällen var Leona helt slut. Hon gick och la sig tillochmed innan oss, det händer inte så ofta.

Igår mötte jag upp Anna och Hanna i Knivsta. Vi åkte gemensamt till tåg stationen och lämnade blommor, tankar, ljus. Det var så fruktansvärt jobbig. Det låg så mycket blommor, ljus, kort.. så vackert. Helt plötsligt så insåg man att det var på riktigt. En så fin människa. Älskad av så många.
Jag uppskattar verkligen att vi åkte dit tillsammans. Vi alla kände henne. Väl. Jag har inte gråtit så här mycket som jag gjort dessa dagar på evigheter. Senare under kvällen så tog det bara stopp, huvudet var tomt. Det kom ingenting, jag tänkte ingenting. Kände mig så fruktansvärt känslokall på något vis. Men mina tårar tog slut. Det gick inte mer. Orkade inte. Tänker på dig varje dag. och försöker förstå, men det kommer jag aldrig göra.


..

Mitt huvud är ur funktion. Jag fungerar inte. Vill inte tro att det är sant. Snart bär det av till Hanna, vin står på schemat och vi dricker för dig. Prata gamla minnen. Åh du älskade vän.. hur kunde det bli så här? Vi söker efter svar som vi aldrig kommer att finna. Vad var det som hände?

Du är så otroligt saknad från så många människor. Vi älskar dig ♥

.

2011-01-31

Förra året i januari månad miste jag en närstående släkting. Det var första gången jag var med om att någon jag kände gått bort. Det tog hårt, så fruktansvärt hårt. Jag minns än idag hur jag trillade ihop i en hög på golvet och snyfftade, grät, skrek.

Påväg hem från pappa så hade precis tågen börjat gå igen efter en "olycka". Lite halvt irriterad över att tågen inte riktigt var i tid, trött och ville bara hem. Alla som är vana att åka tåg vet vad olyckor beror på. Att jag skulle känna denna människa som hade orsakat olyckan var för mig helt osannolikt. Det kan inte vara sant. Denna vackra underbara människa är borta för alltid. Att öppna upp facebook statusen till denna människan var som att stanna upp hela livet för ett ögonblick. Jag visst varken ut eller in. Grät stora floder tillsammans med en gemensam kompis via telefon.

Kändes som att vi grät i en evighet, spekulerade i det, tänkte, beskyllde oss själva, och skänkte tankar till familjen. Fortfarande kan jag inte förstå att det är sant. Att en sån fin människa har lämnat jorden är helt ofattbart. Det känns konstigt nu. Tomt på något sätt. Tårarna är slut. Hjärnan är tom. Jag kommer nog aldrig förstå att det är sant, så känns det nu. Jag vill inte tro. Jag vill att du ska finnas här, bara ett telefon samtal bort.

Du är så otroligt saknad. ♥ Vila i frid vännen ♥


plötsligt händer det

Just nu händer det så sjukt mycket i mitt liv. Jag är så fruktansvärt taggad!!! Tyvärr vill jag inte säga riktigt än vad som håller på att hända, om det skulle ligga en sten på vägen som gör att planerna inte riktigt går i hamn, så räcker det med att jag blir besviken.. inte ni också. Men just nu, känns det skit bra. Jag svävar på moln, känner mig nykär.. jag vet inte, men jag är "gör lyckli"

Igår var det Leonas dag, Leonas 6års dag! (6år, kan inte fatta att hon redan är 6år!!! HJÄLP) Jag tog med henne på ett jäkla äventyr till ösmo för att träffa pappa och Cindy så att Leona fick leka lite. Leona verkade vara nöjd med sitt födelsedagsfirande. Hemma hos pappa har det flyttat in en liten krake på 10månader. En liten chihuahua blandras som heter Molly. Så sjukt söt. Allt detta är pappas Sambos påhitt och pappa tycker väl inte mer än att den är söt. Han tycker det börjar påminna om en djurpark där nu, 3 hundar och 1 katt räcker bra tycker han. Var på resande fot i dryga 7 timmar igår, var hos pappa i 4.. Så nu ska jag helt klart alltid ta bilen dit igen. Aldrig mer pendeltåg!!! Tycker bara att det är lite läskigt att åka i stora staden.. men man lär sig väll :S

Nu är det jobb fram till på Lördag. Kvällar hela veckan, skönt med sovmorgon ibland men inte kul när man inte hinner umgås med sin sambo. Men det får vi ta igen i helgen. Nu ska jag sätta mig och framkalla lite kort har jag tänkt.♥ Massor med kärlek till dig mammas älskling