Hold It Against Me

Försöker verkligen vända tillbaka på dygnet, men just nu så verkar det inte fungera. Försökte gå upp klockan 07 idag.. men Nej Nej. Vaknade strax efter 08. Trött som en gris. Så här får det inte vara. Vi sover bort en tredjedel av livet om vi sover 8h/dygn. Bara det är skrämande. Tänk vad vi missar. Så nu ska jag verkligen kämpa med att sova mindre!!

Snart är det även dags för en spring tur. Ska bli fett nice!! Förra veckan klarade jag av ett pass i bassängen, denna veckan har det varit minus grader hela veckan och då blir jag inte så sugen. Så springtur får det bli!! shoop shoop!

Mycket annat är på g just nu, tur att jag är ledig idag så jag får strukturera upp mina mål lite. Jobb hela helgen.

30/3-2011

Det är verkligen slutet av Mars nu, i morgon är det den sista Mars och på Fredag slår månaden om till April. Underbart.

Mannen kom hem igår, något försenad men han kom iaf hem. Bjöd på fajitas som smakade mumma, dock inte lika gott som det vi åt hos Nilla men nära inpå. Pratade långt in på småtimmarna sen var det bara att återgå till vardagen. Jobb idag för oss båda. Jag jobbar dock kväll.. så allt är som vanligt.
Han blev väldigt nöjd över min förvandling här i hemmet :) Så nu är jag glad, och de tar emot att säga det men de börjar redan klia i shopping fingrarna igen :P

Nu kommer han!

Idag är det den 10de dagen. Vilket innebär att Martin anländer till arlanda idag och där kommer jag stå!! Längtar som bara den. Saknat honom massor och jag vill bara hem med honom bjuda honom på mat och prata om allt vad vi varit med om dessa dagar. Har nog aldrig pratat med honom så här lite. Inte ett prd på 10 dagar!! Bara några sms hit och dit.
blä..
men idag kommer han, så jag har packat upp Ullareds varorna, bytt gardiner och sätt upp allt annat som inhandlats, är super nöjd. Bilder kommer!! och nu ska jag bara dammsuga så är allt klart!

Tillbaka till vardagen.

Återhämtat mig (nästan) från Ullareds trippen med Hanna. Hade fruktansvärt roligt, tror inte jag skrattat så mycket på väldigt länge. Tror det mest berodde på för få sov timmar, och vin intaget.

Anlände till Jesper (som jag även kallar för min bror då våra föräldrar varit tillsammans i typ 15år, men han hävdar att vi absolut inte är syskon, på något vis.) Delade på en flaska vin sen några sovtimmar. Vaknade bra i tid men som vanligt när man har med karlar att göra så mosar dom hela ens planering så även denna gången. Han fick för sig att åka iväg för att handla frukost, vi fick vara barnvakt. Vi skulle vänta på honom medans han gjorde sig i ordning, för att han ville följa med till Gekås. Åkte och lämnade barnen. Äntligen framme på Gekås där vi verkligen struntade i honom. VI ville handla med varandra, därför gjorde vi det. Fullt med folk var det. Överallt. Lönehelg och allt!! Fick med oss hem rejält med grejer iaf. Och när jag kollade igenom det så var jag verkligen nöjd med precis allt. Det känns så nice!


Hem till honom där han bestämde sig, trotts att vi försiktigt försökte övertala honom om att han inte ville med på tjejkväll hos Nilla, så blev det så att han följde med. Efter att vi hade lämnat hans hund, han gjort iordning sig osv så var vi framme hos Nilla ca 3 timmar senare än planerat... KUL!

Blev bjuden på kanon mat och härliga tillbaka blickar på roliga minnen och jag bara hoppas så att han kände sig gryyymt utanför. Johan var också där en sväng, riktigt roligt att träffa dom båda igen. :)



Morgonen efter så ville jag bara få iväg karln. Och när vi tillsist skulle köra honom till spårvagnen så flippade jag på honom. Han ville verkligen inte lyssna, han ville inte fatta.. vilket resulterade i att jag började stor böla av ilska, jag har nog ALDRIG varit så arg någon gång. Det kändes som att det bara tog stopp så fort man sa något till honom. Han försökte övertala oss att köra honom till stationen i GBG för det blir då visst inte en omväg. Hur i allsin dar kan det inte bli det?? ja det blev ett väldigt stelt Hejdå till honom vid spårvagnen och när han gått ur bilen, jävlar va vi tjattrade hela vägen sen :P hahahhaha så himla kul! 

En resa man aldrig kommer glömma. Men trotts att ha honom i hälarna helatiden så hade jag jätte trevligt. Var så himla kul att åka iväg med Hanna på en tripp, Måste bli fler sånna, ska bara få ekonomin på fötter igen så kan vi dra iväg :D jaa.. det blev dyrt. Men de var värt varenda öre kan jag lova! Super nöjd!!




Ullared!!!

Äntligen har alla bitar åkt på plats och allt känns kanon. Bilen är lånad av Hannas snälla mamma, Svärmor tar Leona vilket gör det hela mycket smidigare för mig. Jag är hos Hanna strax innan 14 så är det bara att gasa på när hon kommer hem från jobbet.
Boende är även det fixat, i stället för motellet för ca 600kr så sover vi hos "bror" Jesper första natten till priset av ca 200kr för avbokning av rummet. Det enda han vill ha ut av oss är gott sällskap och snålskjuts till Sthlm på söndagen, och det kan vi ju bjussa på med tanke på att vi åker förbi där ändå :)

Är så himla taggad. Lördagen kommer innebära tidigt upp ur sängen för att sen skynda sig till att trängas med alla shoppoholics på gekås, härligt. Kvällen däremot bjudet på alkohol med några gymnasie klasskompisar!! Sweet!

kanon helg låter det som.. nu ska jag bara börja packa..

kreaktiv dag..

Heter det så?

Jag har iaf varit väldigt aktiv idag. Full rulle från morgon till kväll. Blev sent i säng igår kväll, började städa runt här hemma så nu finns väl inget mer ställe att damma på.. Skönt att få rent och fint, men på Natten? - vad har hänt? Hur Ska jag någonsin komma tillbaka till sängen 22 och upp klockan 06 igen? Det är de tiderna som brukar hållas när Martin är hemma. Skönt att ha en rutin, det är det enda jag inte har nu.

ca 02 stängde jag ögonen och försvann i dimman, 06 vaknade jag, låg kvar till 08 och sen iväg till badhuset för några längder simning. Hem, Ut med hundar. In i bilen. Bilen krånglar, de är något konstigt fel med den.. så man ska varva lite extra så han går igång ordentligt så han inte får för sig att stanna mitt på vägen när han får lust.. och ja.. det är en Han. Svänger ut från parkeringen och gasar på lite extra, funderar på vad det är för nöt som står mitt i vägen tills han vinkar in mig.. HEJ polisen! Hann tänka väldigt många svordommar och ångra mig, hann upp i 50 på en 30 sträcka när han vinkade in mig. Och i ärlighetens namn så kör jag Alltid 30där.. möjligen 35, men fasen inte mer.

Skit nervös, och håller nästan på att börja böla, går jag ur bilen med körkortet i handen. Polisen kommer fram låter mig blåsa kollar körkortet och sen fick jag åka?! What?? Han stog ju med laser för bövelen.. hur kan han missat min hastighet. Frågade självklart inte utan tackade och skyndade fort därifrån (lagligt därifrån) Kommer in i Älskade (Hatade) Uppsala som självklart inte äger en enda ledig parkering, velar runt hit och dit till sist får jag köra ner i ett P-hus, min värsta fiende! Men men parkerade och kom självklart försent till AMF, Skoj!

Resten av dagen har rullat på ganska bra. Köpte lite ScrapBooking grejer, så nu blir det pyssel denna natten ist. Hem ut med hundarna igen, middag med svärmor, skypa med "svägerskan" Anna, sen föreläsning om fysisk träning för hund.. De va min dag det..

Sömnlösa nätter..

Att sova själv är inte min starka sida här jag märkt. Får ingen ro i kroppen och jag drar verkligen ut på det in i det sista. Spelar ingen roll vad klockan är. Trött känner jag mig inte, men kroppen är helt slut. Borde krypa ner.. för tillsist somnar jag..


Min dag i bilder.

Idag har jag tagit en promenad med Hanna och Wille. Tog en sväng till hundrastgården.



Super härlig promenad verkligen. Näste vecka blir det den andra rastgården. Ska bli lika spännande det. Leona är hel slut nu :)



Även Bärta och Leona fick sig en promenad ihop :)

Nu ska jag plantera blommor och plocka undan lite här hemma! Sen blir det Hemmagjord pizza och cola i kväll ;)

väntan på något gott.

Utrycket "väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge." Vad är de för skit?! Ja tycker att det är så "väntar man på något gott så väntar man alltid för länge" För så känns det. Ibland. Nu för tiden så känns de som att dagarna bara flyger förbi. Och det är både på gott och ont. För då kommer man snabbare till de roliga, men det går lika fort över, och det är ju inte kul.

8dagar kvar tills Martin kommer hem, i morgon är det 7 dagar. Tur att det går fort. Men vill ha hem honom Nu!! Känner mig skit ensam. På dagarna går det jätte bra, då tänker jag knappt på att han är borta, men på kvällarna.. dessa ensamma kvällar. Urs säger jag bara. Hatar dom. Svärmor har sagt att jag får sova där, men känner inte riktigt för det, är livrädd i de där huset mitt i skogen, vem vet vad som lurar där ute?! Visserligen har jag ju Leona som vaktar mig men tyvärr så är inte hon så betryggande. Självklart skulle hon skydda mig om det skulle hända något men njää känner mig inte så trygg där borta. Och ja tror ja skulle känna mig ännu mer ensam då. Om jag sov där. För där har jag typ aldrig sovit själv. well well. jag sover hemma, det är skönast, då kan man komma och gå som man vill. Det bästa med att bo hemifrån ♥

John blund är inte min kompis idag, han är nog och söver någon annan skulle jag tro. Men jag skulle vilja sova nu. Men känner mig inte direkt trött. Ska väl göra mig klar för natten och ligga i sängen och bläddra i min nya panduro katalog, här ska de beställas grejer :)

sweetdreams

Inte helt ensam ändå.

Helt slut var jag igår efter allt jobb och en lång sväng i naturen med Jenni gjorde inte direkt att jag blev piggare :P Men det var skönt. 10 plus i skuggan och knall blå himel, det bästa är att de är lika väder idag.. Välkommen våren!
Tjejkväll blev det ändå, kan ju inte banga när jag bjudit hem folk så Gabbi kom och Matilda kom upp för en kort visit.. Bra kväll, blev full nästan direkt.. Tror verkligen det beror på tröttheten och dåligt med mat i magen under dagen.

Vaknade med huvudvärk -självklart! Trodde int ejag skulle ta mig igenom dagen men tog mig i kragen och gick upp, nu mår jag lite bättre iaf. Ska ta en dusch, promenad med Leona, köpa en cola och en macka på bageriet, sen blir det jobb 16-21.
En riktig återhämtnings kur ;)
Är det någon som har tips på hur man blir av med baksmällan dagen efter, eller hur man slipper den osv?


lite av en tjejkväll..

Idag är det full rulle. Jobb 7-13 har nyss tryckt i mig lunchen och ska snart bege mig till Jenni för en hundpromenad med henne. Sen blir det jobb 16-21. Efter det följer flickorna med mig hem på lite vin drickande. Blir nog inte långvarigt i kväll men något glas kan man nog häva i sig ;)

I morgon är det återigen dags för jobb 16-21 så lite sovmorgon får man iaf ;)
Nu ut med Jenni..


nya ljus grejjimojer.. nu fattas bara nya ljus också!

Alone.

Är nyss hemkommen från Arlanda. Har lämnat av Sambon och svärfar där. 10 dagar kvar nu tills jag får kramas och pussas med honom igen (Sambon alltså, inte svärfar). Känns så fruktansvärt tråkigt. Nu är jag själv liksom. Tomt och ödslig lägenhet. Vad ska man hitta på då? En massa ideer flög förbi mig i huvudet på väg hem från Arlanda. Kanske åka till pappa över natten. Om jag nu vågar, brukar vara en del bilar i sthlms trakten och det tycker jag är lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Sen jobbar jag i morgon kväll.. men jag börjar 16 så det är ju egentligen ingen fara. Om jag lyckas lura dit stora syster så åker jag på momangen.

Men annars då..? Ska jag sitta här själv ända tills Fredag när det äntligen händer roligheter? Okej, Onsdag är det föreläsning men annars händer inte så mycket, enstaka jobb pass. ååh. Frustrerande. Borde gå och lägga mig och hoppas jag inte vaknar förens på Fredag.. då är det dags för Ullared :D

Nä.. Ensamt är det iaf. Sen kanske det är tröttheten som busar med huvudet men blev faktiskt lite sur över vad min svärfar sa idag. Ja.. jag tog åt mig.. och kanske för att det stämmer, eller kanske för att jag är så trött på att det ibland (läs ganska ofta) känns som han inte gillar mig. Han påpekade iaf att Vi borde bättre oss med att hålla tider, egentligen tror jag han syftade på mig för det är oftast jag som sinkar oss, men det är sällan jag kommer för sent liksom. Så att man missar något, eller stör osv. Om det inte gäller mig själv då för då gör det ju inget. Men om jag är med någon så brukar jag iaf komma inom ramen att det är OK att komma då. Vet inte om det som sagt är tröttheten som gör att jag brusar upp lite.. Men sen påpekade han min körning också.. så tror det va han som vaknat på fel sida. Han liksom "frågade" om ja hade kommit i den där fasen så man alltid kör lite för fort, jag bara flinade och sa.. "jaa så kanske det är" Men för bävelen han kan ju inte påpeka att vi är sena och sen klaga på att ja kör lite för fort. hmm jaja.. jag ska nog gå och lägga mig..

10 dagar som sagt tills du kommer hem♥

Äntligen Helg.

Tänk att man fortfarande kan säga "Äntligen helg" nu som man gjorde när man gick i skolan. Det var en befrielse. Skolfritt, bara vara med kompisar och ingen tanke på kommande veckas prover osv. Nu ser jag mer att Helgen är nästan som vanliga dagar. Ibland händer något spännande och ibland är det jobb.

Idag blev det jobb några timmar, riktigt surt att kliva ur sängen 06. Har blivit bortskämd med sovmornar nu det senaste när jag jobbat kväll. Men idag var det dags för ett morgon pass. Lagom till att jag ska gå hem så vräker snön ner.. Inte så skoj.

I morgon blir det upp alldeles för tidigt. Strax innan 05 ska jag upp. Håll er inomhus då mina vänner, för jag ska ut och köra. Fram och tillbaka till Arlanda. Phuu.. lär inte vara så pigg.. men det blir tidigt i säng i kväll så får vi hoppas jag är någorlunda på humör i morgon när Sambon åker iväg.. 10 hela dagar.. urs. Längesen vi var borta så länge från varandra nu.. well well, han får kul och jag får kul. det är det som räknas!

Ska strax ner till ica för att handla lite till middagen som blir Kyckling och en stor sallad! Mys kväll idag.. Tänkte att det ska vara klart tills M kommer hem.

Kaffe drickande med Tompisen :)

Kanon bra dag blev det idag trotts morgonens hemska väckning. Färgade håret på morgon kvisten.. ingen utväxt och någon nyans rödare blev det ;)
Jenni bjöd över mig och Leona på nybakad sockerkaka, och kaffe.. Och nej jag dricker inte kaffe. Men ibland blir det liksom inte av att säga det, utan det är bara tacka och ta emot. Så kaffe med mjölk och socker. Men det var faktiskt inte så farligt som jag först trodde att det skulle bli. Helt okej faktiskt. Kanske berodde det på att Jenni hade ett ganska gott kaffe ?
I vanliga fall så tycker jag att Kaffe är så onödigt, lika onödigt som en cigg. Beroende framkallande som precis allt annat här i världen men varför dricka något så beskt när det finns en massa goda drycker annars. Varför lägga till en last till? Nä så kaffe blir det bara i vissa enstaka fall, som de tillfällen när jag inte kan säga nej.
Sen blev det en härlig promenad med hundarna.. och en massa tjejsnack på det :)

Jenni lovade också att ta hand om mig när Martin var borta så jag inte behöver vara själv så mycket, det låter ju kalas bra tycker jag :)
En riktig tompis de där ;)
Hundtränings planer börjar tas vid också.. Jenni utbildar sig just nu till Rallylydnads instruktör, vilket blir kanon, då kan vi träna med henne sen när kursen är avslutad!!
Nu ska jag nog ut och baka lite kakor :)

Mina godingar :)

bilande i rummet brevid.

vaknade av ett himla liv. Kan då inte förstå att folk börjar jobba 07 (ok jag är en av dom men ja jobbar inte med bygg) det är liksom inte ok att väcka mig med en sånt jäkla oväsen. Kändes som att dom bilade rakt in i huvet på mig.. låg kvar, försökte sova, men till sist blev ja så förbannad att ja klädde på mig och gick upp. Ingen idé att försöka sova.. när ja kommer upp ordentligt, gjort frukost osv så blir det tyst.. Tyst i hela huset. De har väl fika rast nu kan jag tänka mig.. funderar på om ja ska hoppa in i duchen innan de kommer tillbaka. Om de håller på när ja är där inne lär jag bli tondöv för evigt.

Igår var en kanon dag. Kimmo fyllde år så efter jobbet blev det en sväng in till Uppsala för 1 timmer bowling som slutade i 1 timme extra ;) Så 2 timmar bowlade vi. Tjejerna var nyktra och killarna tog sig några glas. Jätte trevlig kväll verkligen. Skönt att bara vara vi fyra. Och super skönt att kunna åka bilen hem och må bra dagen efter :)

Idag blir det inte mycket gjort. Jag ska som sagt springa in i duchen innan bygggubbarna är tillbaka, Sen lite snabb städ. Är ledig idag, men med tanke på det fina vädret så ska jag nog vara ute hela dagen i princip. Ringa Jenni senare och se om hon vill promenera med mig..

Dessa har vi fått av Sofie, (Martins syster) och hennes kille!

Super snygga, passa skit bra i V-rummet!

Leva livet..

Just nu känns allt så himla bra. Riktigt bra. Trotts allt jobbigt som hänt nu i början på året så börjar hoppet om att detta trotts allt kommer bli ett väldigt bra år. Många planer håller på att smidas och de flesta inkluderar min kära vän Hanna och Hund.. kan det bli bättre?

Just nu planeras resan till Ullared som kommer ske nästa helg. Eftersom jag har väldigt svårt att få tag i hundvakt då Martin ska iväg till USA och min kära svärmor också ska bort så ser det lite mörkt ut på den sidan. Därför får det nog bli så att Leona får följa med ner till Ullared. Kanske att man kan lämna henne hos mamma på vägen ner.. jaja vi får se.. finns ju sätt att lösa det på som sagt.

Idag var det vårkänslor på hög nivå här i byn. Strålande solsken och 3plus i skuggan, ledde till en promenad på 1,5 timme med Leona. Hon var lös precis hela vägen och var verkligen jätte duktig. Tränade lite inkallning och läggande undergång. Nu är jag verkligen tävlingssugen!!

Här hemma är det ett himla liv. De håller på att bila i badrummet hos grannen för det är en vattenläcka där. Så.. ett himla liv är det. Hör knappt vad jag tänker. Men de skulle vara klara i morgon sa de men vi får väl se..






Min lilla stjärna.. ♥

löften är till för att hållas.

Så nu försöker jag hålla mitt löfte om mer bilder i bloggen.


Vågade mig på ett nytt recept idag.. Kyckling gratäng = buddinamnam



Passade även på att ge mig ut i det fina vädret och träna lite med Leona. Platsliggning.



Fotografierna från Jenni sitter nu uppe på väggen. I sovrummet.

- tanken var att jag skulle jobba nu. Väl på jobbet så upptäckte jag att jag sett fel, det är nästa måndag jag ska jobba. Roligt värre!! Nope. Hetsigt sms skickas till chefen "Ge mig mer tider" såå nu är det bara att vänta. Här hemma finns inte så mycket mer att syselsätta sig mer eftersom jag varit så kreaktiv tidigare idag...

Rubrikfattig.

Förstår inte att det ska vara så himla svårt att komma på någon rubrik ibland. Ibland är det bara tomt på den fronten, som idag.

Helgen har varit bra, bortsett från i Fredags, så har övriga helgen bjudit på de mesta jag kan drömma om. Blev en lång sovmorgon på Lördagen, ut en sväng med Leona, käka pizza, gick en bit till. Hem och spelade dator, städade in till stan för att gå på Bio, käka BK och sen spela biljard. Bara jag och M ♥ Känns så himla underbart. Hade verkligen en helmysig dag med honom och väldigt skoj. Gårdagen bjöd inte på mycket mer än jobb. Med det var skönt att vara inne på banan igen. Varit ledig/sjuk på tok för länge så skönt att vara inne på banan igen :)

Idag blir det jobb igen. Börjar inte förens klockan 16 så har tänkt hinna med en del innan. Städa, göra matlådor, gå till djuraffären köpa en ny klicker och en schäferkarda står på listan också. Leona har börjat fälla vinter pälsen.. verkligen det värsta med att ha hund. Ligger små högar överallt i lägenheten men nu ska dom bort. Och då är bästa vännen en schäferkarda. Bra tips om ni har en lite små långhårig hund, eller en med mycket under ull!


Din dag.

Det var så himla fint igår. Det var verkligen du. Allt stämde så bra ihop med dig. Jag är så glad över att jag var där. Att jag fick vara där. Ett sista farväl.  Alla känslor, alla tårar. Det var starkt. Hårt. Så otroligt jobbigt. Vi bodde och levde ihop i ca 1år. Det var så himla skönt att bo med dig. Vi var så himla olika, men ändå på något vis så lika. Vi har så många minnen ihop. Många minnen som bara du och jag delade. Som ingen vet om. Våra skämt och våra historier. Nu blir det inga fler. Jag har mist min vän. Jag har mist dig. Du kommer evigt vara saknad. Du var en av oss. Du var vi.

Jag önskar bara att allt kunde vara en väldigt dålig dröm. Att du fortfarande fanns med oss. Är så otroligt svårt att inse att det nu är slut. Att du aldrig mer kommer vara med oss. Att vi aldrig mer kommer sitta och prata över ett glas vin.

-Jag kommer ihåg när jag äntligen kommit fram till Hanna för en trevligt återseende med klasskompisarna, du kom ut och frågade om jag behövde hjälp med att bära upp mina väskor.
- Jag kommer ihåg spindeln i badrummet som gjorde oss så äcklade att vi skrikandes sprang runt i lägenheten och letade efter en tillräckligt kraftig sko som skulle kunna ta död på den. Sen rädslan att göra det. Shit vad vi skrattade åt oss själva.
- Kvällarna jag kom in till dig och satte mig på din stol, vi var aldeles tysta och tittade på någon film. Vi sa inte mycket, och det var så skönt.
- Och ibland samtalen vi hade inne hos dig. Våran egen tid. Tjejsnack på hög nivå..

----många minnen är det.. och minnen lär det få bli..----

Älskade Ellinor, min ängel med vingar ♥

Dommen

Nu är jag tillbaka från besöket på vårdcentralen.. Lång tid tog det och jag förstod knappt hälften av vad min läkare sa eftersom han bröt på amerikanska. Men tror det blev rätt till sist iaf. 10dagars penicilin kur för mina små halsflusar. Smittar ej, typ bara vid överdriven kontakt. Borde inte gå runt och hångla med någon på en sisådär 6dagar. Annars ska det vara lungt. Pillrena är nog de största jag svalt i hela mitt liv. Blev lite rädd när jag såg dom först men det gick bra. Nu är det bara att hoppas på att jag snart blir bättre så jag kan svälja ordentligt.  Gör så jäklans ont att svälja så jag undviker helst att göra det.

Tvättar för fulla muggar idag. Duktiga jag :)
Så.. det var det.

Du..

En eloge till min kära Sambo vill jag ge, för att han står ut med mig i mina sjuklingstider. Han passar upp på mig med en massa godsaker från affären, plus att han tar ut Leona på en sväng på morgonen vilket uppskattas enormt. Håller verkligen tummarna för att han inte blir smittad av mig. Jag vädrar ur lägenheten varje dag, byter sängkläder efter varje natt.. så jag bara hoppas nu att han inte blir sjuk!

Vaknade 03 inatt. Kunde inte somna om. Nu är mina halsmandlar ömma och väldigt svullna. Smög upp ur sängen och la mig i soffan så jag inte skulle störa M när han sov, somnade fram och tillbaka under 5 timmar. Tvekade inte en sekund på att ringa vårdcentralen, så ska dit 14.30 idag.. Hatar att det blev en sån sen tid, men så är det ibland. Sjukanmälde mig för första gången på jätte länge idag. Känns så konstigt att göra det. Känns på något vis inte rätt.. men ibland måste man.

Jag vill verkligen blir frisk nu, händer så mycket nu på vår/sommaren så jag har verkligen inte tid för det här. Vill mysa så mycket som möjligt med M innan han beger sig till USA. Men mitt imunförsvar vill inte riktigt fungera så..



Jag älskar vavamva ♥

vårdcentralen..

Gårdagen tillbringades i soffan. Verkligen hela kvällen. Började känna mig bättre runt 19tiden och passade därför på att ta en väldigt kort sväng med Leona. Maxat 5 minuter alltså. kommer in och känner att ja börjar få svårt att svälja igen.

De på apoteket rekomenderade mig att gå till vårdcentralen idag om det inte var bättre. Och NEJ det är inte bättre. Men känns dumt att komma efter 2dagar med besväret.. sen hatar jag vårdcentralar. urs.. har inte vart på en sån på flera år.. Vill verkligen inte gå. Absolut inte själv, men ibland måste man inse faktum att man är vuxen så det är väl bara att kravla dit.. Kanske.

De menar på att pencelin  ska hjälpa. Jag tror inte jag har ätit det någon gång.. ååh varför mig för??. Jag vill vara frisk. Glad, ha en massa ork och göra roliga grejer. Dessutom är det första gången jag sjukanmäler mig lätt på 1år. Läskigt.

Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv. Sen får vi se om det blir vårdcentralen idag eller inte..

idag skulle det varit din 23års dag finaste vän ♥

Hej halsfluss!

John blund och jag har återgått till att vara ovänner. Verkar liksom inte fungera så bra mellan oss, men ett liv utan honom fungerar inte så hoppas han får för sig att komma tillbaka igen.
Som sagt, nästan helt sömnlös natt. Vaknade med en stor klump i halsen, inte en sån där gråtklump utan en ajklump. Ont som bara den när jag sväljer och när jag äter känns de som att ja ska kvävas. Tugga tugga. Jag var inte så pigg i morse när jag begav mig till jobbet.  Hem efter en kort dag på 5 timmar, sov i 1 timme, sen ner till Apoteket och frågade om de möjligtvis kunde hjälpa mig.

Då sa hon att hon trodde jag höll på få halsfluss! Har aldrig haft det tidigare.. Så mycket möjligt. Fick lite piller av henne som hon rekomenderade att ja skulle ta så många som möjligt av, så kanske det inte bryter ut. För än så länge är det bara ett Kanske. Hon rekomenderade mig också till att gå hem och knapra alvedon eftersom det såg ut som att jag hade feber. Tack! lätt bästa komplimangen idag!

Vandrade ut med Boxrarna en snabbis sen ica för att köpa upp ett Jag-Är-Sjuk-Föråd laddat med bananer, choklad, shakear (inte för att jag vill gå ner i vilkt utan endast för att jag knappt kan svälja) en stor cocca cola. Så strax ska jag bädda ner mig i soffan och kommer inte fram förens jag är frisk!!

Så sammanfattningen av denna dagen. S.K.I.T Blev ingen resa till pappa för att mysa med han och storasyster.. JAG bangade! Brukar alltid vara hon annars. Samt Troligen halsfluss! Skojig dag hörrni!
Mammas argument var att det var alkoholens fel.. pyttsan, de va troligen bara för att ja varit nykter för länge, den röstar jag för ;)

All I Need Is You

http://www.youtube.com/watch?v=4YhEo7QQ_jk&feature=related

Den här låten är så himla bra. Den får mig att tänka tillbaka på tiden i Forshaga. På er. För allt vi betydde och betyder för varandra. Vänner för livet. Tillsammans har vi tagit oss igenom sorg, lycka, skratt, och hat. Vi har alltid funnits där för varandra. Delat allt. Vuxit upp tillsammans och blivit ett. En familj, en enda stor familj.

På Fredag tar vi varandra i handen för att ytterligare en gång tampas med sorgen. Sorgen efter en av oss. Jag hoppas verkligen att det blir den sista gången.

Flera gånger har jag frågat mig varför sådant här inträffar, varför det blir så här. vad händer egentligen när man lämnar jordens yta. Vart tar man vägen. Kommer man glömma bort sina nära och kära som man levt med här. Kommer man vara alldeles ensam och tvingas börja om igen? Hur många gånger man än ställer den frågan så vet man att man inte kommer att få veta svaret förens man försvinner själv. Och kanske är det lika bra.


Tack till alla mina underbara vänner som funnits vid min sida igenom det här. ♥

Bra grejer!

Äntligen.. Äntligen säger jag bara. Så happy. Min förkylning börjar sakta men säkert ge med sig. Och det tackar jag helgens bravader för. Både Fredagen och Lördagen bjöd på alkohol vilket visade sig vara bra för förkylningen. I Lördags kväll kom Linda och Magnus, då stog jag,Kimmo och Martin i full färd med matlagningen. Det blev nötkött, stor sallad, och grillade grönsaker.. smaskigt värre. Lite små snaks vid sidan om sådär var brie ost och kex.. Super härlig stämning hela kvällen, Och på söndagen kändes det som att ja inte var förkyld alls. Febern var som bortblåst. Feels nice!

Nu är det bokat och klart. Om mindre än två veckor beger sig min älsk ut på äventyr. I 10dagar till USA. Tycker de ska bli jätte kul för honom.. men fett synd om mig, som tur är så har jag redan lyckats boka upp den mesta tiden när han är borta så tiden lär nog gå fort :)

Nu ska jag städa iordning efter helgen..

Sweet!

Helgen började kanon. Igår tog jag mig in till staden för att göra av med lite pengar. Nöjd med mina köp, blev dock inte mycket eftersom jag verkligen försöker SPARA! Sen blev det en sväng till MediaMarkt för att 1 timme senare, massa prov fottning komma ut med min nya älskling ♥ Donken stog på tur och jag goffade riktigt ordentligt, inte ofta man är förbi donken nu längre så få passa på när man har möjlighet :P
Åkte hem till Bjön och Mela, kolla i lägenheten tog en kaffe (för de som drack det) Sen hem till Kimmo och Lollo kollade in deras lya och tog med oss Kimmo hem för lite öl.hävar.kväll :P Trevlig kväll som slutade sent. Idag var jag inte uppe med tuppen med 10 steg jag ur sängen och började ta tag i dagen. Stor god frukost hade pojkarna plockat ihop och nu har jag städat här hemma..

Invänta kvällen på att Linda och Magnus ska anlända för mer mys!!


Detta är min nya älskling! Så nu kommer bloggen uppdateras lite oftare med bilder :)

Grattis till er!

I natt fick Leonas förra ägare Emilio Carlman en liten dotter med Linda Månsson.
Dottern ska heta Kim var 3480g och 51cm när hon anlände till jorden kl 00.07!

Stort Grattis till er! ♥


Dumt att klaga.

Jaha.. dagen blev inte som det var tänkt. Istället för att åka till staden.äta donken.och promenera med Hanna och Wille. Så sov jag ett tag och upptäckte att jag tappat orken någonstans på vägen.. Vaknade vid 15 tiden, klädde på mig alla varma kläder som fanns i lägenheten, för att sen påbörja en långsam promenad i det fantastiska vädret med min håriga vän.
Strålande solsken, 4 plus grader i skuggan.. kan det bli bättre? Dock så var inte konditionen den bästa, blir nästan anfådd bara jag står still så att vara ute på promenad är ungefär som att springa ett maraton lopp för mig just nu. Nu.luktar.jag.illa.

Mitt under promenaden när jag har mamma i andra änden av luren så ser jag något på marken. Stannar. Kollar länge och väl. Blinkar. Sen utbrister jag: mamma!! (mamma är mitt upp i något som diskuteras för tillfället och svarar lite rädd, jaa?!) Jag hade hittat 100 kronor på marken. Plockade upp 100lappen och la den i fickan. Fort. Så att ingen skulle se. Kändes för ett ögonblick som att jag stulit pengen, men samtidigt var glädjen så stor. Händer det här? Jag har då aldrig hittat en så stor peng.

Lyckligt promenerade jag vidare. Min lyckodag kanske? Köpte mig en trisslott på ica (inte för pengen jag hittade, den läggs på valpspar) Vinst på den också, dock endast 25kr men alltid något. Så 2Mars är kanske min tur dag. Livet är inte så pjåkigt när man är sjuk och febrig. Det kan vara riktigt bra också :)

Nu har jag tacklats med evighetsdisken.. förstår inte hur mycket disk de kan bli på bara någon dag. Men skönt att den nu är borta!! Nu ska jag återgå till min soffa ♥

strålande solsken ;)

Ner till jobbet i fjuttiga 3 timmar, nu sk ajga snart slänga mig i soffan med en härlig bok för att slumra tilld det är dags att gå till bussen. Sen väntar mcdonalds mat i Uppsala för att sedan möta upp Hanna och Wille för en tur med hundarna.

Fortfarande feber, och hostan blir bara värre och värre känns det som. Lock för öronen konstant. Ja.. jag klagar. Men just nu är alla på jobbet inne i en klago perriod, och jag ska väl inte vara sämre? :O Något som är possetivt med att vara sjuk är att det är tillåtet att inte göra ett dugg.. bara vara, vila, kolla film, äta gott, tucka synd om sig själv. Plus att man somnar fort.. iaf jag. ;)

Jenni kanske kommer över en sväng med hundmat i em.. fick köpa en säck eukanuba av henne för 200 kronor, 20kg riktigt bra kap tycker jag. Har visserligen nyss köpt en säck men det går åt så det är mer än välkommet!

Nu.. mot soffan och böckernas värld!

Nu kom det..

Har länge kännt att förkylningen hängt över mig som en hök och just idag kom den. Vaknade i morse och kunde knappt prata. Slem.Hosta.Snor åh vad jag inte har saknat att vara sjuk. Men men är man vuxen så måste man ta sig i kragen och bege sig till jobbet ändå. Tycka synd om sig själv har man då int alls tid till att göra. Innan jobbet blir det en långtur med Leona och boxrarna. Phuu.. hoppas ja har tillräckligt med ork för det!

Blev ingen kamera igår.. men mycket pengar åkte från kortet då jag gick lös på staden. Så i morgon blir det att köpa en kamera sen får jag inte shoppa något mer förens den 25e Mars då jag och Hanna tar oss ner till Ullared för att handla upp så mycket pengar som möjligt på kortast möjligast tid.. eller nått sånt ;)


hahah så himla gó bild alltså. Google it is!