magica de hex

Alltså jag orkar inte med mitt morgon humör längre. Sent i säng, blir väckt av lillan otäckt tidigt och nu 2 dagar på raken har jag inte hunnit gå ut med henne innan hon sätter sig för att kissa. Trotts att jag alltid skyndar mig, slänger på mig kläder och sen ut. Inte nog med det.. In efter kiss och bajsning.. av med kläderna, kryper ner igen och håller precis på att falla in i underbar sömn. ringer M´s väckarklocka och jag fåt putta liv i honom så han stänger av larmen. Ibland snozar han några gånger innan han går upp, vilket gör mig GALEN! Eller så går han upp direkt och tänder i princip alla lampor.. Vilket också gör mig galen. Jag måste försöka ändra mitt morgon humör. För det slutar med att curella devil hoppar upp ur sängen, svär och fnyser är jä*ligt otrevlig.

shit.. trött på att bete mig som en pms tant.


Läskig tidnings utklipp, hittat på google. Inte bara jag som är en suris då?! :)

Kommer dom in...

.. så måste dom banne mig komma ut.


därför beger jag mig in till stan nu.

Skraplott.

Gratisskraplott.se är sidan där du hittar information om skraplotter och aktuella erbjudanden om andra sajter. Just nu har dem ett erbjudande där man får 1 trisslott & 1 tialott gratis om man bloggar om dem. Lotterna kommer direkt ner i brevlådan efter ca 1 vecka!

Kolla in deras sida HÄR du också!

Morgonstund har ros i mun!

Varje morgon har jag gått och lagt mig igen efter första morgon kissen med Freja som brukar bli strax innan 06, men som alltid när jag gör det blir jag trött som ett stök när det är dags att gå upp och ligger kvar ett tag till, vilket gör att hela dagen blir förstörd och går åt. Idag när jag stog ute i det kalla så bestämmde jag mig för att vara vaken.. måste få in vanan att gå upp tidigt nu när det snart blir dax att jobba morgon pass på jobbet också.

I Fredags var det dags för besiktning av bilen och som självklart inte gick igenom.. så nu blir det till att köpa en ny bil.. Precis vad jag behöver nu!!! Fast om man ser det från andra sidan så är det alltid kul med en ny bil.

Min skruttibangbang jag glider runt i nu!


Senare på kvällen kom Kimmo & Lollo och hälsade på. Tacopaj och några kalla stog på kvällens schema, men tidig hemgång för dom gjorde att det blev tidigt i säng för oss. Lördagen bjöd på kanon fint väder, promenad med min lilla familj, några få timmars jobb, besök ut i garaget för att kolla på Sambons andra kärlek, sen film mys och godis :D Söndagen tillbringades i spårskogen med min fina stora. 2 spår i skogen båda med 2vinklar och 3 resp 5 apporter i. Anledningen till att jag valde att ha flera apporter i det sista spåret är för att hon genade (endel kallar det ginade) vid en vinkel på första spåret. Tanken var att hon skulle bli lite mer nogrann och fler apporter visdade sig vara en bra idé. Hon slickade spåret, lagom tempo denna gången och tog vinklarna som om de vore vägg runt om. Så himla roligt att se Leona brinna för något, hon är som eld och lågor när hon vet att jag är iväg och lägger spår. Sen är hon trött i huvudet efteråt och sover större delen av kvällen. Min fina ♥

Lill Fräsan fick också komma ut och glänsa lite, sitt, stanna kvar är väldigt bra nu! Ligg och kom är också på väldigt god väg. Hon har fortfarande väldigt lätt för att springa fram till andra människor, framför cyklar osv. Men träning ger färdighet, tur att man har grannar att träna på! ;)

Till helgen är det kalas för Martins del!! Har fortfarande inte handlat någon present men det ska jag nog hinna fixa. På Fredag blir det nog lite bus med kompisarna och lördag med familjen. Tanken var att jag skulle lurat iväg honom på Lördagen för att se Björn Rosenström men så blir det nog inte.. han talade om sina planer för mig lite sent så jag får se vad som hittas på. Något bus blir det nog iaf!

tur och retur.

Båda hundarna är vaccinerade och klara. Det gick super bra, båda var lugna och tysta! lilla Freja väger nu 11.40kg nästan 3kg på 11dagar.. inte illa det inte!
Efter veterinären blev det lite hundben och hundmat inhandlat sen en sväng i skogen för lite svamp plock innan kursen drog igång.
Leona spårade jätte fint, jag borde lyssna mer på henne och inte tro att jag alltid är den som vet mest, efter sista vinkeln så började hon gå mer åt höger, jag envisades med att gång på gång föra in henne mer åt vänster där jag gått spåret, sen så lägger hon sig ner och stretar emot allt vad hon har och jag försöker säga till henne men då ser jag att hon hittat slut-apporten!! haha.. berömde Leona massor iaf! Andra spåret gick vi också på en åker men med gräs/sly upp till knäna.. man såg ganska tydligt vart man hade gått! Leona satt och skrek nästan när jag kom tillbaka efter att ha lagt spåret, galet taggad! Andra spåret gick fort som F** jag bromsade henne så mycket jag kunde utan att förstöra hennes fokusering, nosen i backen och hon gick verkligen fullt ut. Vinklarna tar hon gallant! Räta, som böjda. Roligt att se :)

Freja tillbringade tiden i bilen så länge och fick komma ut medans vi satt och fikade. Busa av sig lite med de andra hundarna.

Igår tog vi bilen till Pappa, kul att träffa honom igen, jag köpte med mig lite lunch och jordgubbar, som vi mumsade i oss. Pappa granskade Freja och tyckte att hon var väldigt fin :D Leona var fortfarande lite för tjock men det är på gång! Blev en långresa för lilla Freja.. men hon klarade av det bra, stannade en gång för kissning och när vi kom fram fick dom springa av sig lite och sträcka på benen.
Idag är det besiktning utav bilen som gäller, är lite nervös om jag ska vara ärlig!!

vaccination

Idag ska pluttan ta 12v vaccinationen. Spännande, fast samtidigt läskigt! Leona ska också få sig en vaccinations spruta lika bra att ta båda samtidigt.

Igår for vi iväg till Elisa mitt ute i skogen, hjälpte henne att packa lite kartonger inför flytt osv, sen fick hundarna springa lösa under promenaden i skogen.. Märks att Freja blir väldigt irriterad på Leona när Freja inte hinner springa med :P Leona är ju väldigt snabb, inte många som hänger med henne även om de är fullvuxna. Åt lite hästbajs, och Leona sprang fram till stängslet och fick sig en stöt.. skrek till och gick inte nära igen.. bra de! Freja fick se hästar för första gången.. mycket spännande varelser, inte ett dugg rädd, och inte för frammåt heller, hon stog och bara kikade, näsan gick som bara den och svansen svajade lite försiktigt. Spännande!

Väl hemma ringer svärmor och vill ta en promenad, Leona fick stanna hemma och Freja fick följa med en sväng.. JR Bärta tycker Freja är ganska läskig nu, Freja är nästan dubbelt så stor som Bärta.. hjälp! Sen blev det en sväng till jobbet för min del, hundarna sköter sig så fint när jag är borta, tysta och vilar. Bra att man tröttar ut dom lite innan man går hemmifrån! När Martin kom hem tog han ytterligare en sväng med dom så mycket spring igår för den lilla, men det är bara att ta det lugnt så hänger hon på bra.

Efter vaccination blir det kantarell letande, och senare spår och lydnads träning på kursen ikväll med Leona. Först ska vi ta en sväng med Jenni och hennes boxrar! Hoppas kameran vill fungera idag.

12v

Lillfräsan blir idag 12v. Kan lungt säga att hon växer så det knakar, förra lördagen vägde hon 9kg. Hon går till knäna på mig, så hög har hon också blivit! kollade tillbaka på bilder från i början när hon kom hem, vilken liten plutt hon var!! I morgon är det 12v sprutan hos veterinären som väntar. urs.. hoppas det går bra. Men dom små har en tendens till att skrika, och då går nog mitt hjärta sönder en aning! Efter veterinären väntar kurs för Leona, spårning och lydnad står på schemat, ska även passa på att plocka lite kantareller innan kursen börjar! Så himla sugen på kantarell mackor :D

Det är fullrulle här hela dagarna. Hundarna busar för fullt och Freja ger sig inte i första stund när Leona säger till henne att lägga av. Enveten som få, min lilla Frejsa!

Sitt stannakvar börjar ta sig. Det fungerar även jätte bra när det är dags för mat då lillan har en tendens att flippa ur, skälla och hoppa upp mot köksbänken. Nu sitter hon fint och väntar, ett och annat skall kommer då och då ;) Igår var det dags för kurs på BK, deltagarna var jätte duktiga, känns som att de börjar tycka att det är lite roligt att träna hund nu också :) Leona körde lite lydnadsmoment och trix innan kursen började så hon låg snällt och väntade i bilen.

Sen när 12v sprutan är tagen börjar det bli dags att boka in en tripp till pappa och alla hundar där. Längesen jag var där nu.. Älskar och saknar min familj så himla mycket, men snart blir det dags för lite roadtrippar igen, och då är ni först på listan ♥

Serriöst.

Helt serriöst, nu måste jag rycka upp mig. De senaste dagarna har jag gått runt som en jäkla mumie. Lättirriterad, Hungersur, kalla det vad ni vill men jag har inte haft något vidare stabilt humör. Jag är irriterad på mig själv och på alla andra.. varför?- ingen som helst anledning.

Samtidigt som att livet leker och känns så himla underbart så känns det inte alls som det ska nu. Väldigt blandade känslor som ni ser. Igår åkte jag runt med hundarna och Elisa, tanken var att vi skulle flyttstäda hos henne men eftersom vi glömt motivationen hemma drog vi iväg till Thuns och drömde oss bort i några timmar. Så skönt att komma hemifrån! Idag är det några få timmars jobb. Innan dess blir det lite städning och en promenad i det fina höstvädret :)


Jag och Freja försökte idag oss på att göra ett tassatryck på ena canvas tavlan. Det gick lite som det gick som vi ser ;) haha.. Försökte fylla i lite men det var svårare än vad jag trodde att få en valp att dutta tassen i färg och sen på tavla! Får göra ett nytt försök när hon blir lite äldre. Denna blir väl ändå sparad :) Leona får göra sitt avtryck en annan dag hon är med Martin i garaget idag, så de små djuren får lite tid ifrån varandra. Det kan dom behöva.

Spår.

Igår kväll var det dags för kurs med Leona. Packade in hundar och tränings grejer i bilen och sen bar det iväg. Stressade på som sjutton och hade världens panik verkligen, tills jag nästan var framme och kom på att jag tagit fel på tiden, trodde vi började 17, men vi började 17.30 så jag var i god tid :) Hann rasta av hundarna ordentligt innan det var dags att bege sig in i skogen och lägga spår. Båda hundarna fick följa med, skulle bli lite för tråkigt om Freja skulle sitta i bilen i 2timmar, och inte så snällt heller, så hon fick följa med, blev hon trött så kan man alltid bära henne. Men som vi alla numera vet så är Freja en väldigt speciell hund, och tar man det bara lugnt så hänger hon på. Hon skötte sig ganska bra, hon blev lite rastlös men i det stora hela så är jag nöjd!

La ett spår med 2 höger vinklar, och 2 apporter samt 1 slutapport. Leona jobbade på bra. Ner med nosen och snabbt som attan, tappade spåret några gånger men letade sig snabbt tillbaka, gick förbi första apporten men med lite vägledning hittade hon den, och sen satte hon fart igen, tog vinklarna kanon fint och apporterna likaså! Band upp henne och gick och la ett till spår. Etfter ett tag var det dags att gå det också, men fastän det inte hunnit mer än att skymma så såg man nästan inget i skogen vilket gjorde att både jag och hund virade bort oss en aning. Hittade alla snitzlar och slutapport och emellanåt fick hon upp spåret men för det mesta var det nosen högt i skyn och hon var på en helt annan plats i huvudet. Inte så smart att lägga ett spår som man får gå i mörker när vi är nybörjare!

Nöjd i helheten iaf. Första spåret är jag super nöjd med. Det som förstörde ganska mycket utav kursen igår var att Leona betedde sig som en galning när vi skulle förflytta oss. Hon har alltid haft det lite jobbigt med att gå med en massa hundar men ger man henne tid så brukar det gå bra. Leona var dock inte den enda som betedde sig illa i kopplet, vilket kan orsakat att hon inte kunde varva ner helt + att Freja var med. Träna, träna, träna

Hundarna sov iaf som stockar i natt, men lillan vaknade vid 01 tiden och sen igen 06. åh! Man blir så mör i kroppen! Ännu en kul grej igår var att Freja varken kissade eller bajsade inne en enda gång! Tjoho!! Känns som att jag lärt mig lite mer om hennes signaler nu, när hon är hungrig, nödig, busig osv.. så himla roligt!!

Börjar lägga på mig en rejäl förskylning som alla andra nu också. Igår hade jag så galet grym huvudvärk så jag viste inte alls var jag skulle ta vägen. Tack och lov att man har en snäll sambo då som tar ut hundar osv! Behöver jag skriva som alla andra att jag hatar att vara sjuk och bla bla bla, ni förstår väl det. Finns väl inte många som gillar att vara sjuk? nåväl, kurrera mig ska jag göra. På med varma kläder, och ta en promenad i staden med Hanna och Wille + deras hundar. Längesen nu, välbehövligt för både mig och Leona.

omotiverad och allmänt slut.

Har ni varit med om att när man tänker att vad bra det här går och så går det helt plötsligt inte så bra, precis efter tanken? Igår var det så. På kvällen låg jag och Martin och diskuterade om hur duktig Freja har blivit och att jag inte behövt gå upp på flera nätter nu för en kisspaus. Hon har heller inte väkt Martin en enda gång! Säkerligen bara för att jävlas så väcker Freja mig vid 03 tiden och vill ut. inte nog med det utan när vi kommer in igen så lever hon om i sovrummet så Martin tänder lampan och är påväg att stiga upp. Smartskaft. Så mycket sömn blev det inte för mig i natt. Har så fruktansvärt svårt att somna när hon väckt mig.

Det gick jätte bra igår på kursen. Rullade på bra och fina Leona fick agera provhund när vi skulle visa lite rallylydnad, det är verkligen hennes grej! Hon tycker det är så himla roligt :)

Freja skötte sig också jätte bra, tog en promenad i skogen, sen var hon hel lugn bland alla hundar!! Så stolt över mina fina :)

Även om jag bara skulle vilja gå och lägga mig så finns det alltid saker här hemma som bör göras så bara ta sig i kragen och sätta igång. Kloklippning står på schemat för hundarna, och ikväll är det styrelsemöte på klubben.

Fotoklok.se

Märkte att länkarna inte fungerade i förra inlägget så här kommer ett nytt.

Nu mot julklapps tider så sitter jag alltid med penna och papper och försöker ännu en gång komma på vad man ska ge i julklapp till sina nära och kära. Efter många ideér fram och tillbaka har jag kommit på att jag ska göra en fotobok, till vem nämner jag inte om denna får för sig att läsa på bloggen och ser vad den ska få. Det jag nu ska sitta och pilla med några dagar är en fotobok från Fotoklok.se

Man kan välja olika storlekar på böckerna, olika bakgrunder, former och storlekar på bilderna, med eller utan text på sidorna. En väldigt påhittig och rolig julklapp tycker jag!

Antingen kan man välja att ladda ner fotoklok programet till sin dator eller arbeta via internet, göra sin bok och skicka in/gå till kassan när den är färdig och betala.



Nu ska jag börja med min fotobok, resultatet kommer upp så fårt jag är klar!

Fotoklok.se

Nu mot julklapps tider så sitter jag alltid med penna och papper och försöker ännu en gång komma på vad man ska ge i julklapp till sina nära och kära. Efter många ideér fram och tillbaka har jag kommit på att jag ska göra en foto bok, till vem nämner jag inte om denna får för sig att läsa på bloggen och ser vad den ska få. Det jag nu ska sitta och pilla med några dagar är en fotobok från Fotoklok.se

Man kan välja olika storlekar på böckerna, olika bakgrunder, former och storlekar på bilderna, med eller utan text på sidorna. En väldigt påhittig och rolig julklapp tycker jag!

Antingen kan man välja att ladda ner fotoklok programet till sin dator eller arbeta via internet, göra sin bok och skicka in/gå till kassan när den är färdig och betala.



Nu ska jag börja med min fotobok, resultatet kommer upp så fårt jag är klar!

Veckoplanering

Måndag: Hjälpinstruktör på BK
Tisdag: Styrelsemöte på BK
Onsdag: Allmänlydnad- Bruks kurs Vid Norrskedika i skogen med Leona.
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: ?
Söndag: Jobba.

Veckan börjar väldig tbra, intensivt med hund träning vilket uppskattas av båda djuren. Det är full fart här hemma. Kissandet inne börjar gå lite bättre, dvs hon håller sig bättre och kissar mer ute, men fotfarande blir det minst 1pöl inne. Förra veckan under 3 timmar kissade hon 5ggr. 3ggr ute och 2ggr inne, förstår inte, det rinner bara rakt ut!

När era hundar var små, hade ni vatten skålen nere konstant då eller tog ni bara ner den ibland?


Tiden går jätte fort verkligen och man märker att hon växer som bara den. Numera hoppar hon upp i sängen. Det kunde hon inte tidigare. Men eftersom inga hundar i sängen får vara så åker hon ner lika fort igen! Börjar tro att jag fått en bullterrier i en schäfers kropp. Hon är så himla envis. Vet vad hon vill och ser till att få det så. hahaha..

shoppa!

Jag blir helt galen. Jag har sån himla lust att åka in till stan för att handla en massa nytt. Kläder, fina saker till hemmet, till hundarna. Men ekonomin är inte min kompis just för tillfället. Lönen som trillade in nu sist trillade ner i något hål. Så bara att vänta tills den 27e igen. Åh det suger verkligen i shoppar tarmen.

Numera har jag bara 2par byxor som är hela eftersom lilla Freja lyckats tugga sönder mina leggings. Tack!
Men 18dagar kvar tills den 27e så ja.. det är bara att vänta, och fördriva tiden på bästa sätt :P

Spöken.

Dagarna går väldigt fort nu kan jag säga, trotts att jag numera stiger upp strax innan 06 istället för 09 som jag brukade göra förr när jag var ledig och utan valp.

Pysslar runt här hemma hela dagarna. I Förrgår fick vi besök av Elisa som kom hit på en fika. Jätte mycigt och otroligt kul att ha en kompis här på besök!! På kvällen var det dags för kurs för mig och Leona, allmänlydnad med bruksinriktning. Verkligen en jätte rolig kurs som passar Leona väldigt bra eftersom hon får lära sig lite olika grejer, och det blir lite mer träning! Massor med knottbett i huvudet har jag skaffat mig också!
Freja är det fullgalopp på. Hon kissar, bitts, skäller och SOVER! Och ibland, men bara ibland kommer hon och vill mysa lite ;) Min lilla! Freja och Leona busar nästan hela tiden nu, Leona verkar tycka att det är väldigt skoj till och med! Och Freja blir trött.

Igår blev det några timmars jobb på kvällen och idag är det Fredag, en Ledig fredag, jag ska bege mig in till stan, handla lite mat och se om jag får tag i en tjej med en hundsäng som jag ska köpa till lillan. Sen blir det mys hela kvällen och Lördag + Söndag bjuder på jobb. Martin ska fiska med en kompis och Freja ska få följa med så hon vänjer sig. Leona tycker det är jobbigt när de slänger i grejer i vattnet osv, hon är ju vatten tokig, men om vi börjar träna Freja tidigt så kommer hon nog lära sig och vara lugn. Vi får väl se :)

Någon som vet hur man lägger upp filmer på bloggen?


10v

Nu har denna lilla krabaten passerat 10v sträcket. Livet leker och det är full rulle på henne. För någon dag sedan vagde hon 7,8kg, jag är fortfarande lite osams med hennes storlek runt magen, tycker hon är lite i minsta laget. Men ska vänta i 2veckor till och se om hon ökar något på det nya fodret.
Hon är i rörelse mycket mer nu än hon var i början så inte så konstigt att hon blir lite tunnare, sen drar hon i väg på storleken säger alla som träffar henne någon gång ibland. hihi.. min lilla

Freja och Bärta träffas, Leona leker polis.



Hon har börjat ta sig friheten att tugga på lite allt möjligt.
Just nu är blommorna hennes offer.



Var ute i skogen med min lilla familj igår och fann svart trumpetsvamp,
och 2 kantareller :( Kantareller som är godast!!!
Hundarna var trötta och nöjda när vi kom hem iaf :)

Idag blir det BK men först en sväng till jobbet för att säga Hejdå till Annika som väljer att flytta en bra bit här ifrån. Är så glad för hennes skull att hon hittat någon att dela sitt liv med, värre blir det för oss som "förlorar" våran fina vän. Men vad är annars facebook till för om man inte ska hålla kontakten. ;)

Grillad- men glad ändå!

Blev rejält grillad igår på träningen vid herrgården. Ena kvinnan som brukar vara med och träna tycks alltid ha något att säga emot. Allt man säger har hon svar på. Det gäller hundfoder, kurser, hull, uppfostran.. alltså precis allt! Gårdagens Grillning gällde att jag nämde att jag påbörjar min intruktörs utbildning (igår kväll) vilket gjorde att hon utbrast "VA? DU?- varför då? Och vad har DU för utbildning och erfarenhet av hund" Jag blev verkligen helt stum över hennes uttalande att jag verkligen inte fick fram ett ord. "okej.. om vi säger så här.. jag har en hund som skriker som en galning när den kryper- vad gör jag då?" fortsätter hon. Och jag fick inte fram ett J*VLA ljud. Jag var fortfarande helt i chock. Så fortsatte det ett tag tills hon hade rabblat klart sin ramsa.
Jag önskar bara så att jag skulle kunnat ta mig i kragen andats och sen bara öst på, men egentligen. Vad får jag ut av det? Man märker ju uppenbarligen att denna människa inte är så lycklig och nöjd med sitt eget liv när hon måste klampa på alla andra. Men nästa gång (om det blir någon nästa gång) ska jag gå på henne och säga ifrån, för så kan man ju bara inte bete sig mot andra människor.

Igår kväll var det då dags för mig att aggera hjälpinstruktör på Allmänlydnadskursen som drog igång. Jag och Tina som jag går med hade inte hunnit prata ihop oss men liten inprovisering och tjuvkik på henne gjorde att träningen flöt på bra. Jag hann bli varm i kläderna och komma in i lärandet. Vilket var skönt. Sjukt taggad!!!

♥ 

Kurs.

Freja och Leona har varit med Martin i garaget undertiden jag jobbat i helgen. Det har gått ganska bra, bara hoppas att svärmor kan låta bli att "vara snäll" när Freja "verkligen vill ut ur buren" Men det ska nog snart vara ur världen. Martin har sagt åt henne att hon inte får göra så med våran hund ;) Förstår henne, det är svårt men även ett måste.

Freja har sovit hela nätterna när hon varit där. Helt slut när hon kommit hem, det uppskattas av Mig som älskar att sova hela nätterna :D

Idag blev det en tur till Herrgården för träning med hundarna. Freja körde jag bara lite socialträning med. Medans Leona fick en genomgång av Lydnads momenten klass 1 + fjärren i 2an. Springa av sig på baksidan av herrgården och fick en genomgång av pälsen. SHIT vad hon fäller nu! Det är helt galet. Ikväll blir det kurs på Klubben. Hjälpinstruktör är det som gäller så hundarna får självklat följa med. Tänkte åka dit lite tidigare så jag hinner träna och promenera lite med mina ♥
Jag har även lyckats klippa klorna på Freja en 2a gång. Denna gången klippte jag nästan alla klor. Bara pytte pytte lite så hon vänjer sig. Men hon är så duktig min lilla!! Är så stolt över henne :)

Hade även fått ett mail från uppfödaren, blev så himla glad när jag läste det. Kort mail men väldigt fina ord. Uppskattas mycket och jag känner verkligen att jag har deras stöd! Tack så mycket!

Lycka

Igår blev det en sväng till Bk för att träffa kända ansikten och träna hundarna lite. Blev inte så mycket träning för den lilla, mest passivitet och socialträning bland hundar och människor. Hon skötte sig gallant, min lilla pärla!
Leona tog några agillity hinder, passivitets träning och sen två vänder i rastrundan som kryddas med lite utmaningar längst stigen; inkallning, ställande, läggande, fot och linförighet osv.. trevlig promenad.

Fick även en förfrågan om att gå som hjälp instruktör på 1kurs, antingen den som börjar på Måndag eller den på Onsdag. Jag kunde inte riktigt välja så jag tog båda ;) Ska bli så oerhört kul och skönt att komma igång med instruktörs kursen, sakta men säkert :) väldigt lycklig tjej, hej!

I helgen händer inte mycket, det blir kvälls jobb både Lördag och Söndag. Lördag Fm drar jag och Martin in till Stan för att kolla in IKEAs loppis. Inget annat planerat direkt.