Allt på en gång.

Midsommar helgen är över.. ack så skönt! Det blev en ganska hård helg med mycket god dricka, härliga människor, underbar mat ja, vad ska man klaga på..? jo. Alla mina kära myggbett.. Inga medeciner hjälper och jag håller på att klia sönder mig totalt på nätterna. Men de är bara att bita ihop så går det nog över. Massor med fix och trix innan vi åker till Borlänge i veckan. Tält, bajamajor, alkohol, konserter, festival. 5dagar!
Freja kommer vara hemma hos Tina och Pär, där vet jag att hon har det bra, varit där innan och de känner varandra ut i finger spetsarna vid det här laget. Freja fyller 1år på Torsdag. HJÄLP vad tiden rullar iväg.
Leona ska vi lämna hos pappa ikväll, så hämtar jag henne nästa vecka. Det blir nog bra tror jag.
Idag ska vi även åka och kolla på ett hus.. Ett efterlängtat hus som både jag och Martin verkligen vill ha. Verkligen. Det är bara att hoppas att det är lika fint som det är på bilderna och att säljarna vill ha oss. gah.. Ge mig!!
 
Freja och Leona fick bada dagen innan midsommar. Första gången Freja badar på riktigt. Hon var så himla rolig, fick värsta tokfnattet när det var dags att gå hemmåt igen.. Sprang som en galning. Nästa gång ska vi se om hon vågar simma lite ;)

Midsommar.

Idag är den dagen då jag efter jobbet gick raka vägen till kylen och hällde upp ett rejält glas vin. Midsommar, varmt som bara den. Kläning på och vinglaset i handen. Ut på balkongen och steka innan gubben kommer hem och ska dra med mig på något bus, vad det blir är inte helt bestämt än.
Gårdagen befann jag mig i dimma. En underbar dimma. Chockad över att jag för det första vågade ha Freja lös på planen vid klubben medan andra tränade brevid. Det var agility, bollar hit och dit. Skratt. mys. Chockad över att den lilla svarta höll sig till mig. Jag slängde boll och hon kom. Igen. Igen. Igen. Underbara hund.
Början till krypet påbörjades också.. Sakta men säkert.
Leona levde i sin egen lilla värld och höll nosen stadigt i backen. Ska bli spännande att se hur tävlingen går i Juli. Agility körde vi lite också, men som sagt.. damen ville inte fullt ut, hon ville bara tramsa ;)
 
Glad midsommar på er alla fina vänner. Nu återgår jag till balkongen och vindrickandet!
 
 
 
 

Sida upp sida ner

Boken tog slut på tok för fort. Sjukt bra, föll verkligen för hennes sätt att skriva och fastnade direkt i boken när jag läst en mening. Hon är precis som jag tänkt henne, klämkäck och härlig, samtidigt som även hon kan ha dåliga dagar och har en väldigt fint ordregister ;)   Helt galet bra - lätt läsvärd!

känslorna provrummet.

Blev en resa in till staden igår för att fylla på med lite nytt och fräscht inför sommaren. Trött på att inte ha några kläder att ha på mig.. Trött på att inte veta vad jag ska ha på mig. Nåväl. Finns alltid huuuur mycket kläder som hellst, men mest ska det vara stora tröjor, vida, genomskinliga. Och min kropp säger NEJ till sånna kläder. Det funkar liksom inte, jag ser ut som en stor jävla pansarvagn om jag sätter på mig en sån tröja. Trotts allt så har jag dock lyckats hitta en och annan som faktiskt sitter ganska vettigt.. men av hur många som jag testat?! Gah.. Om man bortser från de stora vida tröjorna så finns det faktiskt inte så mycket kvar. Inte så mycket snyggt kvar.
 
Testade ett par byxor igår.. En slim modell med regular midja.. De var skit bra på så vis att jag var tvungen att ha 2strl mindre än vad jag egentligen har Egoboost! Men.. hur fasen ser röven ut.. om jag drar ner linnet lite då.. men skämtar dom.. hur kan de göra byxor där röven ser ut som ett rejält fotbollsmål?! I frustration slänger jag av mig byxorna, och kollar inte på några fler på hela dagen.
 
Bikini testandet. Jag har fruktansvärt svårt att hitta en vettig bikini. En som sitter skönt, gärna när man står, sitter och ligger. En som sitter kvar när man badar (har tyvärr upplevt att den åkt av på tok för många gånger) Finns hur många olika sorter som helst. Haltineck går bort direkt,det funkar inte, jag går med kutrygg en vecka efter. Utan axelband, ingen aning om hur de ska vara.. men jag får B bröst av alla jag testat och det är inget som lockar mig. Jag vill helst gärna inte ha en bikini som ser ut som en BH, med raka axelband, ändå har jag 3st sånna hemma. En svart, En svart med orangea blommor på, och min favvorit, köpt i februari i år, orange skit fina detaljer.. meeeeen den passar inte. Vet inte varför, testat den flera gånger men den vill inte.. Så är det någon som vill köpa en bikini för.. 100:- (259:-) så varsågoda.. 
 
Så vad åkte jag hem med då? - 1marinblå och en svart tröja, paketpris Cubus. En T-shirt från Hm, underkläder. 
  • Jag behöver en personlig coach i shopping världen..
 

Hand i Hand.

Dagarna rullar på och semestern börjar närma sig. Mycket inplanerat men ändå mycket som består. Igår var det uppvisning på Forsmarksdagen, oj oj oj vad bra det gick! Kanon bra samarbete, bra flyt, härliga människor, och trevlig publik. Alla verkade nöjda med dagen, och det är huvudsaken. Vädret var kanske inte på topp enligt oss människor men hundarna höll sig pigga och frächa hela dagen!
Sean Banan uppträdde på scenen, På tok för kort uppträdande. Men man fick sig ett rejält skratt av att se honom. Han är ju bara för beng! haha. Nu ska jag återgå till mina sysslor... tack och hej! 

Den förste banan..

Sommarkvälls tankar

Kanske beror det på det härliga sommarvädret (läs urtrista grå regniga dagarna) att tankarna drar sig mot hösten. Vad väntar då? Hur ska jag gå vidare? Jag hatar att stå still på ett ställe för länge, eftersom jag numera bara hamnat på ställen där jag bara ska vara tills nästa, tills jag hittar det jag vill. Jag känner mig lite vilsen i mig själv när jag inte riktigt vet hur jag ska hitta ut ur det här. Men ändå lite pirrig. Att ha ovissheten framför sig är inte alltid så dumt. Men att veta är inte heller det. 

Första dagen på nya jobbet

En besvikelse. De lovade svett. Mängder av folk. Mängder av mat. Stress. Inget. Inget. Inget. Grym besvikelse. Hoppas att det beror på att det är Torsdag och de flesta fortfarande jobbar. I morgon hoppas jag på mer, annars får det va. Att stå och glo är inget jobb jag vill ha. Jag vill ha saker att göra upp över öronen så att timmarna skjuter iväg. I morgon börjar jag 13 och jobbar till... ? ska servera öl och jäger. Det ska bli spännande!

Freja strejkade idag.. Elisa fick en smärre chock och medelade att Freja försökt sig på sina planterings skills utan något vidare bra resultat.. hon övergick då till stekspaden som hon iaf förknippade med mat, den är inte hel om jag utrycker mig så. :/ I morgon blir det bättre. Så mycket bättre. Visst?

kennelläger 2012

Skrev ett lååångt inlägg om lägret. Nu är det borta. Fantastiskt! Dagarna på kyrkekvarn i Mullsjö med alla Hedeforsare var kanon. Underbart. Lärorikt och väldigt givande. Både för mig och min lilla svarta. För nu har jag fått bekräftat att hon är liten. Av dom minsta. Som jag såg. Spårade på kanon fint och det såg ut som att hon verkligen gillade det. Inkallningen försökte Elisabeth pränta in i mig att jag måste bli bättre på att berömma i rätt sekund och belöna i rätt sekund. Låter lätt, är sjukt svårt. Igår testade vi iaf och det gick bra! Jag börjar lära mig. Freja kan redan :) Jag måste bara bjuda in henne till mig och vara hennes resurs.
Träffade många fina vänner som jag ska försöka hålla kontakten med. Tack telefoni och facebook.

Reino spanar in alla ekipage!

Mer bilder kommer.. men inte nu!



Back in reality

Tillbaka till vardagen på en gång. Ingen återhämtnings tid. Ingen invänjningstid. NOPE. Ta tag i vardagen och inta platsen som sambo, vårdbiträde, servitris, matte direkt. Hållt på att försova mig både igår och idag men hunnit precis. Ingen hundträning än. I morgon är det dags för 3e tillfället på antijakt kursen.. jag har inte tränat ett dugg.. det går bra nu! HA!

Åkte till golfbanan och drog iväg några bollar igår kväll. På tok för längesen! 

Bildbomb

Detta är tydligen jag..
Mina fina systrar!
En dag i stockholm sommaren 2010.

Ett gäng med gamla bilder från mammas dator, hittade en jätte gullig på Hanna men hon skulle väl troligen döda mig om jag la upp den ;) haha. Dags att försöka få sig en blund innan morgon dagen. Galet taggad inför dagarna med Hedeforsen!!!

Bildbomben fortsätter

Fia, Jimmy, Jag och Nikki.
 Jag lyckas alltid!



 kolla Leonas blick!

Underbara dagar

Dagarna flyter på och jag känner mig mer lycklig nu än vad jag gjort på väldigt länge. Nu känns det bra. Jag är förväntansfull på allt nytt som kommer att ske i mitt liv. Till och med vardagen känns mer lockande än vanligt. Dock är jag fortfarande en helt vanlig människa som också har nedgångar i livet som uppmärksammas ibland. Men ändå så mår jag bra. Det är bara att inse att allt inte bara kan flyta på och att man faktiskt måste kämpa för att ta sig någonstans. Ingenting här i livet serveras på silverfat.

Lördagen spenderades för det mesta i sängen. Jag tog en rejäl sovmorgon. Åkte hem till Hanna för en härlig vin och spelkväll där även Jessica, Johan och Jenny var. Mycket trevligt. Söndagen tillbringades för mestadelen i klubbstugan där målning stod på schemat. Underbart rolig dag fylld med en massa skratt och klumpigheter. Nu är stugan jätte fin i sina nya ljusa färger! Vart och frissat till mig nere i frisörsalongen. Supernöjd. Dock lyser redan mitt konto rött och ångesten smyger sig på. Att penga problemem aldrig kan hålla sig borta (?) Känns som att man går på knäna för att få ihop det varje månad. Jobbar helatiden men ändå kan man inte slappna av en månad och bara andas, nä det är för mycket begärt. Den som kämpar mest, den överlever bäst.
I morgon efter jobbet går bilen mot Skövde, för lite mys med mamma och lillasyster innan onsdagens resa till Kennelägret!!! Super taggad!