Rädsla..

Vi är några brudar från gymnasietiden som ska spinga tjejmilen 2september. Jo.. jag ska också med. Insåg dock först idag hur jäkla långt 1mil är.. Gah.. rädslan för att dö innan målgång är enorm. Jag har insett att jag i princip måste ändra halva mitt liv för att klara av detta dumma påhitt.. (som i slutändan faktiskt är ett bra påhitt det vill jag dock inte låtsas om nu) Börja träna är det första hindret.. Tar fram kalendern och börjar kika.. ja men se där, jag får nog ihop en tid om två veckor när jag kan ha tid för att springa.. nää så illa är det inte men mitt yttre jag vill gärna dra ut på träningen så långt det går medan mitt inre skriker "varför sitter du vid datorn, dricker vin och käkar choklad din lata jävel, ut och skaka om låren i spåret lite." Det jag gör är att jag tar en klunk vin till, sätter mig på ballkongen och avnjuter en cigarett.. joo jag ska börja träna. Men inte nu.

Hissar och dissar.

Fann en lapp på rutan idag, ett smartskaft till företag hade väl tänkt det som reklam. Men när det regnar som spön i backen är det inte något vidare smart drag.. Bläcket var helt utsuddat av regnets droppar och pinsamt nog var bara loggan från företaget kvar.. Blir galet sugen att handla på Järnia.. eller?

Står i min egen värld och demar mina nudlar när en annan Demo kille ställer sig och demar läsk brevid. Otroligt intresserad och pratglad grabb... tills vi kommer till frågan hur jag hamnade i Uppsala när jag kommer så långt därifrån och jag svarar som alla andra gånger folk frågat, att jag träffade en karl och flyttade med honom.. Så vad gör den här killen? jo, han tar avstånd, pratar inte alls lika mycket med mig och tyckte då visst inte att jag var så intressant längre.. Att killar inte har något annat än sex i huvudet blev ganska uppenbart där!

Mina älskade hundar. Totala motsattsen till varandra men båda en kopia av mig. Jag älskar er. Känslan när man kommer hem efter jobbet och man möts av små tassande steg och svansar som håller på att slå ner alla skor från skohyllan. Pussar.. pussar. pussar.  Ingen kan någonsin göra mig lika glad. arg. ledsen. fundersam. taggad. och lugn som ni får mig. Friheten. Ansvaret. Jag vill inte uppleva en enda dag utan er.

RL kursavslut

Igår var det kuravslut på Rallylydnaden. Återigen har det varit super kul att vara hjälpinstruktör på Tinas Kurser. Lärorikt och en massa underbara skrattattacker! Ploytävling fick bli kursens avslut. Bäst tid vann. Prisutdelning, diplom. Super duktiga har dom varit! Om inte det vore nog så fick jag och Tina varsin choklad ask!! (Ni som känner mig vet att jag är svag för choklad, blommor och gosedjur- den som ger mig något sådant lever länge kvar i mitt minne!)

Hundbur införskaffades igår. En jätte stor! Freja får lätt plats. Kanske tom Leona samtidigt. Spårlina handlade vi på oss också. Idag blir det jobb in Uppsala. Innan dess ska jag hinna med en långtur med djuren och en sväg in på Arken Zoo för att köpa ett hundhalsband!

Schemaläggandet

gah.. satt halva kvällen igår med ett stort glas vin och planerade jobb och ledighet 3månader frammåt. Nu vet jag iaf hur jag kan jobba. Det dryga är att jag fortfarande inte fått schemat från Tierp A än så vill helst inte dela ut mina "kan jobba tider" till de övriga jobben. De som betalar högst lön får mig! Så är det.

Hoppas verkligen jag får mycket tider på Tierp så jag kan be den där nissen att fara och flyga lååångt bort från mig. Otroligt att man ska behöva stå ut med så mycket skit, anklagelser och fördommar bara för att man måste ha ett jobb.. Jag förstår inte.

Nästa vecka bär det av mot kennelläger med Freja. Mycket som ska fixas och inhandlas innan det. Så. Jäkla. Roligt!
Igår avslutning på Allmänlydnadskursen. Hon är duktig min lilla svarta! Diplom och kom på delad andra plats i ploytävlingen vi hade sen. Idag var det antijakt kurs igen.. Bitarna från den börjar falla mer och mer på plats men liten orkar inte så länge med så mycket nytt så vi får ta det lite piano. Satte in henne i bilen så hon fick vila lite, gick och lade ett spår.. och Freja Skriker i bilen.. (?) Aldrig inträffat förut. Ignorera och vänta ut tills hon blev tyst, sen hämtade jag henne.. shit. Hoppas inte det är något nytt hon börjat med! Däremot så gick hon spåret kanon fint!!! Bra tempo och näsan i marken helatiden! Rakt spår ca 50m med en strumpa i slutet. ååh vad glad jag är på henne. Lönar sig att backa bandet ibland.

Föralltid

Om jag kunde hade jag varit med dig dygnets alla timmar, minuter, sekunder.

Med dig känner jag mig levande. Med dig kan jag vara den jag är och du förstår mig precis.

Kärlek är bara förnamnet♥

Hundutställning

I helgen har det varit hundutställning i byn. Fullt med hundar är bara förnamnet. Korkade ägare som stänger in sina stackars hundar i tokvarma bilar.. Krossade bilrutor och räddade hundar. Endel kända ansikten men inte alls så många som jag först trodde jag skulle få se. Nu är det färdigjobbat för idag, kaffe, muffins, servetter. Allt har bärts fram och tillbaka hela helgen. Fyllts på och blivit tomt igen på noll tid. Om jag ska vara ärlig.. Jag hade hoppats på mer folk. Mer action i Serveringen. Det har varit dö trist. Däremot har jag fått tid att kika på hundar och små handla lite hundben och nu även 2 lampor som man fäster i halsbanden på flickorna så man ser var dom är när mörkret kommer. 2 dagar jobb kvar. Sen en dag ledigt. Från jobb iaf.

Hemmaplan

Återigen hemma efter en oförskämt bra dag. Det har varit riktigt fullt upp nu flera veckor så att sitta helt ensam hos svärföräldrarna med en bra bok, kändes välbehövligt. Kurser. Träningar. Jobb. Hem. Kärleksliv. Nöje. Sömn. Sen ska väl maten in där någonstans.. den blir det tyvärr som det blir med. Vilket betyder Huvudvärk och orkeslös. Måste bättra mig på att få i mig det jag behöver. Men hur ska man hinna med allt? Det blir som det blir.
Allt går som på räls nu iaf. som ett X2000 som spörtar rakt igenom dagarna. Veckorna. Och helt plötsligt är vi inne i en ny månad. Skrämmande. Men jag har kul.. Bara fortsätta så länge man orkar och vill. Imorgon är det bara på det igen. 5dagars jobb på restaurangen.. Något att se framemot är iaf hundutställningen som är i helgen som jag iaf kommer att få se, trotts jobb. Har tjatat mig till att få jobba i uteserveringen (!) Lördag blir det hem till Magnus och Linda för middag och mys!

"Du kommer dö i hjärtinfarkt innan du blir 25"

ta till vara på varje stund

Lev livet. Ta vara på varje dag i livet som om den vore den sista.  Gör man inte alltid det? Man gör ju alltid någonting, och väldigt ofta något man faktiskt vill göra. Sedan kl 12 idag har jag inte gjort någonting. Jag tog bilen hem till svärföräldrarnadär ingen är hemma. Jag bara är. Hundarna strosar runt. Katterna håller sig långt borta. Jag har bytt plats från baksidas vindstilla stekande sol, till framsidans smått svalkande vindar. Idag är det skönt. Idag är en sån dag då det var riktigt onödigt att jag duschade i morse.                                           JJag avslutar med att lägga upp en av mina snea bilder.

Prestation

Den lilla svarta fortsätter att överaska mig. Igen. Igen och igen. Hon har blivit en riktig hund. Och snabblärd är bara förnamnet. Tränat lite ställande under gång lite smått här och där. Och aldeles nyss tränade vi lite (visserligen i köket-men ändå) Körde några ställande och hon stannar DIrekt. Pang bara. Testade att ta bort mitt "lilla" dubbelkomando jag använt mig av (den gyllene handen som precis i stund med komandoordet förs bakåt) och hon stannar. Om och om igen. Jag vet inte vad jag ska säga... men hon rockar sönder!

Paket älskarn!

Jag har alltid varit lite anti till att handla hem grejer från internet, men efter lite "rea endast vid internet handling" har jag nu upptäckt hur kul det är när man får ett sms, springer ner till posten och hämtar paket, hem för att snabbt som attan bryta upp förpackningen och testa känna och titta på det nyinköpta!
Låt mig presentera mina nya polare:

Via Buzzador fick jag chansen att handla hårstyling verktyg från dessa grabbar till ett sjukt bra pris! Nu har dom kommit och jag har beskådat mina nya leksaker länge och väl, nu är det upp till bevis om de fungerar bra på mitt ruffs.

 








Annars står städning och tvättning på schemat idag. pjhu.. ikväll blir de rallykurs i Östhammar!

Fantastiskt.

Helgen har sprungit förbi och innehållt massor med överaskningar för alla inblandade. Fredagen höll sig lugn, tog en sväng till Martins föräldrar och påbörjade bromsbyte på peugeoten. Dessa jäkla bromsar! man blir ju som galen! I Lördags hämtade vi upp svärmor och åkte till Björklinge för blandras utställning, inte alls närvös var jag (konstigt nog) jag skulle bara få en bedömning på Leona och känna på hur det är att stå i ringen innan det blir dags att ställa Freja någon gång. 7Hundar i veteranklassen och Leona vann över alla!!! Inte alls väntat, jag blev så glad att jag höll på att börja grina. Vidare till finalringen tog vi oss. Innan det var dags för den blev det en uppvisning i dogshow ringen, perfekt att öva lite på freestyle numret vi ska hålla på forsmarksdagen, såg jätte fint ut tyckte många iaf :) (då var jag illamående så nervös jag var!!!) Dags för finalringen där det ställdes 10st hundar, allt från 6mån till 7år. Vi vann bästa teamwork!! Om inte det var nog så vann vi även BOS (bäst i motsattkön) Den som vann allt var en hane, jätte tjusig, vilket alla i den ringen var, men min fina Leona vann av tikarna ♥
Helt galen dag. Det har knappt sjukit in än, men när jag ser alla grejer jag hade med mig hem vet jag att det faktiskt hänt!

Leonas tjusiga rosetter. Tv: BOS, Bästa Teamwork, Bästa Veteran.

Åkte jag och hämtade min kusin och hans kompis som skulle spela Paintball SM på Söndagen. Tackomys på kvällen sen blev det sängen tidigt. Inte alls mycket till sömn blev det eftersom grannen hade stor party.. :/ Körde pojkarna till Uppsala, sen hem till svärföräldrarna för att bara ta det lugnt. Hundana sprang på ute på tomten och jag satt och gottade mig i solen. Sen hem och däcka i soffan, kallsvettades resten av dagen, sov sov sov. idag är jag iaf på benen, dock inte helt ok i kroppen än. Men idag är det dags för anställningsintervju, bara att pigga på sig och se så fräch som möjligt ut!! Wish me luck!

Spår & Lydnad

Igår bilade jag till Hanna efter ett kortpass på jobbet. Det blev 5timmar spår, lydnad och fika i skogen. Leona spårade på ganska bra, hon var inte lika snabb och stressad som vanligt, men inte heller lika noga. Men hon gjorde sitt jobb och hittade slutet :) Freja vet jag inte riktigt vad det var för fel på i början, funderar på om jag släppte på henne fel eller vad jag gjorde.. hon velade runt och kissade (!) tillsist hittade hon på spåret, tog vinkeln fint och spårade på till slutet. Fick en massa bra tips av Hanna som jag ska testa så att Freja får upp glöden och ett riktigt intresse för spårningen.. Nu ska det tränas! Visade upp våra inkallning skills och Hanna tyckte det såg mycket bättre ut än sist :P känns som att vi börjar komma någon vart nu, Äntligen!



Teja gick ett super bra spår efter att de avbrytit ett spår eftersom Teja inte alls gick som hon brukar. När hon gick andra gången.. jaa vad ska man säga, super snyggt!
Vilda och Jenny spårade också, och det gick väldigt bra det med :)

I morgon kommer min kusin och hans kompis som ska sova här till på Söndag, då de ska spela Paintball SM i Uppsala. Har inte träffat honom sedan i somras så det ska bli trevligt. Kul att man kan hjälpa till med sängplats när det behövs :)
Nu ska jag ladda inför morgondagen då Leona ska få visa upp sin elleganta sida i Utställningsringen, hon är för tillfället inte alls bra vän med mig eftersom jag duschade henne nyss.. hoppas hon blir gladare till i morgon :)

Till Salu

Lägger återigen ut min kära stålbur till salu. Högst bjudande är det som får den (Nypris 990kr. Ev. byte mot tygbur) strl 77x47x58 passar stora hundar tex Schäfer.

Hör av er om ni är sugna :)

Spårskogen.

Inser att jag måste ta tag i spårandet med Freja. Mycket man ska hinna, vill hinna, och gör, men sen helt plötsligt känns det som att man ingenting gjort.
Igår mötte jag upp Tina, Anna, Johanna och Anita för en eftermiddag med spår, uppletande och andra busiga hund aktiviteter. Spårade med Freja, och tycker faktiskt hon var ganska duktig. Vi har kanske spårat 6-10gånger, så man kan inte räkna med att allt ska flyta på. Men duktig var hon, och jag märker att hon mer och mer börjar förstå vad hon ska göra. En vinkel 3föremål (leksak +godis) Ska helt hoppa över leksaken nästa gång. Köpa spår pinnar och börja träna in sittmarkering. Samt ha pinnarna i spåret med godis nästa gång. Hon börjar iaf få upp nosarbetet och det gillar vi :) Leona körde uppletande, var som en barnlek tyckte hon nog mest. Stack ut, hämtade sin grej och kom tillbaka.. "sådär, där har du den" haha.. men hon uppskattade att få vara med mig och gänget för mys och träning i skogen!

Två trött mössor till hundar på kvällen hade vi här hemma iaf. S.K.Ö.N.T Kloklippning och långpromenad har det blivit idag. Jag hade inget annat än jobb inplanerat, så har passat på att fixa lite hemma och beställt hem lite fina grejer ;)
Den här snyggingen kommer hem till mig 20juni!

Imorgon efter jobbet blir det att ta bilen mot Norrtälje och Hanna för Hundträning!!! På tok för sällan vi ses, men alltid lika uppskattat varje gång det händer!

Fantastiskt!

I söndags blev det rallylydnadskurs med Tina. Våra kursdeltagare är super duktiga och verkar tycka det är skoj med Rally! Efter kursen tog jag och gick banan med Freja, Fick upp bra kontakt och hon lyssnade fint på mig! Trotts agility störning vid sidan av!

Igår var det allmänlydnadskurs, Freja Ägde! Grymmt jävla duktig hund jag har!!! Hon var super. Fantastisk. Underbart rolig att jobba med igår. Lätt för att ta kontakt med mig trotts störning från de andra i kursen. inkallningen gick, klockrent. Stannakvar både i sitt och ligg gick.. underbart. Denna känslan, att ha världens roligaste schäfer att jobba med, den är härlig!!!
Tog en sväng på planen med Leona också. Hon svängde om sina lurviga riktigt ordentligt. Super duktig hon med, min fina!

Idag bär det av hem till Tina för att spåra. :)

Helt sjukt!

Helgen har varit mer fuckad än vanligt. Hundarna har fått 0 uppmärksamhet och 0 mentalstimulans. (toarullar och äggkartonger har legat spintade på golvet) Vilket betyder att Jag har måttligt dåligt samvete för mina fina.
Jag tillbringade 13 timmar på jobbet i Fredags. hem, ut med hundar, sov 8timmar Duscha, ut med hundar. Jobba 13 timmar på lördagen. IT SUCKS! Man är totalt fuckad i skallen när det i omgångar kommer sjukt mycket folk som ska äta mat, gärna olika rätter, en och annan är allergisk, olika dricka... GAh!
I Fredags gick det kanon bra, allt bara flöt på som rinnande vatten. Igår.. gick det mindre bra. Stressade som djur med en busslunch på 30personer därav 26 ska ha avec till kaffet. Och gärna olika, olika storlekar, smaker, sorter. Rätt sort kom ut till rätt människa. Tog betalt och upptäckte att jag råkat ta betalt för en annan sort, la inte så mycket energi på det, var bara att fixa ett återköp senare. Tillsist fick alla det dom ville ha och alla var nöjda!
När alla åkt och det lugnat ned sig säger jag till chefen som totalt flippa, han menar på att man inte får göra återköp när det gäller kontanter, endast kort(?) Nu måste han ringa revisorn och tala om att det är en som gjort fel. Sist det hände fick han lägga in pengar från egen ficka. Alltså... va?! En kassa där man inte kan göra återköp, jag har jobbat inom butik och restaurang i flera år och har ALDRIG hört något liknande. Jag erbjöd mig iaf att lägga in pengar från egen ficka, men nej nej, det var (helt plötsligt) inte mitt fel. Han skulle fixa det där.

Tiden gick och det var dags för middag (10st 6rätters, 4st 3rätters) Amanda hade hela salen full med annat folk som åt middag och jag hade hand om dessa 14st. Det gick lite hackigt i början tills vinet kommit ut och sen flyter det på. Chefen stod hela tiden och frågade om och när han skulle förbereda nästa rätt.. Hur går det? Är dom klara? ska jag göra soppan? Sjukt störande när man försöker hålla koll på allt i skallen att han ska stå och tjattra.
Sjukt stressad hela kvällen och kände att allt var så oorganiserat på något vis. Allt var bara rörigt.
Går ut och lämnar huvudrätten till en av 3rättarna. "är den utan palsternacka?" HVETE!!!! Hade helt glömt bort att säga det till chefen, glömma kan väl alla göra?! :S Talar om att jag helt glömt bort att det skulle vara utan palsternacka.. och gubben flippar helt totalt. Han skriker att han inte kan göra någon, han slängde stekspadar, och var verkligen skit sur. Hade jag jobbat själv den kvällen hade jag sagt: Om du nu tycker att du är så jävla bra så kan du ju ta hand om detta själv! Sen hade jag gått. Nu Jobbade jag med Amanda, henne kunde jag inte lämna i sticket. Nåväl gästerna fick sin mat och resten av kvällen rullade på bra. Chefen pratade inte med mig förens vi sa hejdå på natten.

Jag är så jäkla trött på den *sgnwjsbngn* Han säger alltid att han är så bra. Han kan allt. Han har jobbat sig upp från ingenting till det han har idag. Han ska köpa en bil för 3miljoner. Upplandsbästa restaurang.
Om folk bara visste hur han behandlade sin personal skulle de aldrig äta där, varför jobbar vi kvar då?! - PENGAR! 

Limpidimpi

Så fort jag sätter mig vid datorn kommer jag på så mycket jag skulle behöva göra, som nu. Diska. Vika tvätt. Mata och Promenera hundar. Men ibland behöver man bara lägga allt åt sidan för ett ögonblick, och försvinna in i sina drömmar. Bort från alla måsten och tvång. Dock varar det inte så länge eftersom jag verkligen behöver fixa iordning en del inför en helg, bara jag och tjejerna.
Om jag har turen att sluta i vettig tid idag, blir det en sväng för att möta upp Hanna för Hundträning. Om inte så blir det bara en lugn hemma kväll, beroende på när jag kommer hem. Martin och grabbarna ska iväg till Älvkarleby och fiska. Hämtade upp husvagnen igår och tji fick vi när vi inte fixar saker så fort det går sönder. Martin kör ut husvagnen, PANG! började fundera på vad det var som hände, tills jag ser att Martin drar som en galning i handbromsen.. totalt trasig. Den gick av. Gah... jäkla bilar. Nåväl.. drygt att inte ha handbroms när man är ute och åker med husvagn, men förr eller senare hade den gått sönder iaf. Nu blir det att köra den till garaget på måndag så grabbarna får ta hand om den..

Nää nu får jag väl beta av min to do ;)

4dagar kvar

Idag: Tvätt, foder inköp, Fika och planering med Anna, Jobb.

4dagar kvar, sen är jag ledig, iaf 1dag sen är det 5 dagar till på det. Jag.Vill.Sova!

Nissin Nudlar med Sobasås

Bloggar jag via mobilen och ska lägga upp en bild blir den alltid så här, på sidan. Sjukt störande. Vet någon hur jag ska göra då? Jag har en Android telefon, därför ingen App :( Så här ser iaf min arbetsplats ut. Igår gick det bra, tog inte långstund innan jag blev varm i kläderna! Dessutom var nudlarna sjukt goda!

Snart är det dags igen. Hundarna har fått springa lösa i Herrgårdsparken. Jätte duktiga var dem, Freja fick för sig att hänga på Leona ut i vattnet men insåg snabbt sitt misstag när hon knappt nådde botten ;) kallade in flickorna och de kom så fint!

 

En liten påminnelse i sommarvärmen. Tänk på era gullungar som får sitta i bilen under mcdonalds besöket, eller bankärendet. Det är inte så skönt efter ett tag!

Today´s the day.

Idag är dagen då jag ska återblicka till mina år som student. Dagen ska med andra ord handla om Nudlar, massor med nudlar. Är jag nervös? - Lite. Jag ska dema Nudlar, 2dagar nu och sen 2dagar i slutet av månaden. Spännande att stå själv! Sist jag Demade lärde jag känna sofia som demade samtidigt som jag. Nu ska jag då alltså stå där själv, eller ja.. själv kanske var att ta i ;) Hoppas på massor av människor som vill smaka!

Helgen har varit underbar, syrran och Jocke kom hit. Alkohol, god mat, spel, hundpromenader, skratt.. en ganska bra helg med andra ord. Det som var mindre bra, som ni säkerligen märkte med mitt tidigare inlägg är att jag och Elisa hamnat på tvären med varandra. Jag har insett min brist men dock inte hon vilket kan röra till det. nåväl, vi har ju varit väldigt bra vänner och det är bara att ta sig i kragen och lösa det.. om det nu är det jag vill, det vet jag inte än.

Att ha en nära vän är ungefär som att ha en pojkvän, man måste vara ifrån varandra också ibland. Ge varandra utrymme, och respektera varandra för att man är olika individer.

jag kan inte lita på dig längre

Jag hatar att jag sätter mig själv i sånna här situationer. Jag vill göra alla glada, vara polaren som alltid ställer upp, och sen sitter jag här och får all skit över mig. Jag måste lära mig att säga nej!  Jag tar åt mig på tok för mycket för att jag ska orka bära. Hur lär man sig säga Nej?

jag kan inte lita på dig längre

Jag hatar att jag sätter mig själv i sånna här situationer. Jag vill göra alla glada, vara polaren som alltid ställer upp, och sen sitter jag här och får all skit över mig. Jag måste lära mig att säga nej!  Jag tar åt mig på tok för mycket för att jag ska orka bära. Hur lär man sig säga Nej?

Adjöken.

jaha.. man ska inte hänga läpp för att man fått för lite jobb, inte högt iaf. Telefonen har gått varm och nu är vecka efter vecka uppbokad med jobb.. mamma mia! Ibland önskar jag att jag kunde hållt tyst ;) hejdå social liv med hundar, långpromenader, träning, sambo, sol, glass. Hej gamla tanter, gubbar, hungriga gäster och blek vita kropp!

nåväl, sommaren bjuder på mycket ledighet så nu måste jag jobba ihop min semesterkassa så jag kan unna mig det lilla (hoppas på mycket) extra under semestern. Det enda possetiva med att vara vikarie är att man bestämmer lite själv över hur man vill jobba. Glada miner om man jobbar mycket.. dock blir de sura när man inte jobbar.
Nu är det dags för hundklubben. Träning i mängder så hundarna blir lite nöjda mitt i allt jobb :)

bocka av

Förberedde mig på jobb i morse, om de skulle ringa och behöva hjälp nu på morgon kvisten. Ingen ringde, så typiskt när man är förberedd. nåväl, det blev tid för en hel del annat iaf. Nu har jag Deklarerat, ÄNTLIGEN. fick papprena för flera månader sedan men har inte fått tummen ur att göra det och igår kväll när jag dammade av papprena som låg under alla hundtidningar upptäckte jag att jag inte fått någon kod eftersom jag var tvungen att skicka in en NE blankett. Ringde upp dom och fick plats 122 i telefonkön!! gah.. nåväl, nu har jag ringt runt hit och dit och nu är allt klart. pjhu..

Har en väldigt lång lista idag som behöver betas av sakta men säkert. Bara att sätta igång :)

Maj maj måne, jag kan lura sig till skåne

Dagarna springer på och vi har nu klivit in i Maj månad, vilket känns underbart! Solen värmer lagom skönt och vårjackan kan man tom ha på sig :)

I Söndags lämnade jag hundarna, Leona till svärföräldrarna och Freja till Sara. Nervös för att Freja återigen skulle bli dålig i magen och tvungen att hämtas. Första natten hade gått sådär, inte vidare många timmars sömn hade stackars Sara fått eftersom lillan flåsade och gnydde. Lite kass i magen dagen efter men med lite ris i kistan blev damen bättre och var pigg och trevlig resten av vistelsen hos Sara. I går hämtade jag hem henne och det kändes så bra! Sara sa att hon gärna var hundvakt igen, vilket är väldigt kul att höra :)
Medan hundarna var bortflugna avnjöt jag och Martin en super god champagnefrukost hos Linda och Magnus, vidare för att kika lite på forsränningen och sedan till Ekonomikum med 20.000 andra människor.

















Stekande sol, svalkande dryck och härligt sällskap. Äcklig pizza till lunch utanför Lindas place, och sen bar det iväg till en hemma fest en stund. Varken jag eller Martin umgås något vidare mer värden för festen så vi kände att det passade bra att gå vidare efter någon timme, upp på staden för en donken måltid och sedan vidare till terassen och plock för goda drinkar. Tidigt hemgång och vaknade pigga och glada dagen efter!

Kanon dag/kväll/natt. Synd bara att ingen mer än oss var sugna på krogen :/ Men det får bli nästa gång :D Nu taggar vi om inför helgen då syster och joakim kommer. Det blir hundpromenader, alkohol och grillning på schemat! Innan dess lite jobb!