orden räcker inte till.

Man tror att man känner någon. Tror att man vet allt. Men när verkligheten kommer ikapp en förstår man att man inte känner någon. Oavsett om det är en nära vän, familjemedlem eller släkting, så känner vi inte varandra. Vi känner bara till skalet utan på. Det vi låter andra få veta om oss. Vad som egentligen pågår där innanför skalet har vi ingen aning om. Hur gärna vi än vill tro att vi gör det, så gör vi inte det.

Så fruktansvärt frustrerande. Jag är så otroligt rädd att jag inte ens kan sova. Vet alla som jag bryr mig om hur mycket jag tycker om dom? Vet dom hur mycket dom betyder för mig?

Verkligheten kryper så otäckt nära att jag inte ens vill vara med längre. Återigen kommer alla känslor tillbaka som jag äntligen lyckats bearbeta. Skräcken. Frustrationen. Paniken. Känslan att man inte alls räcker till där man behövs. Prioriterar helt fel. Återigen kommer den där jävla frågan VARFÖR????!

Jag kan inte blunda.. för då ser jag en massa saker som jag helt enkelt inte orkar tänka på just nu. Låt mig få sova och ta tag i detta i morgon.Öppethus bilder.

 
Härlig dag som sagt. Mycket lek som stoj både för små och stora vovvar!
 
 
Dom här sattygen var också på plats tyvärr..
 

Öppethus

Haft en sjuk vecka.. jobbat. Varit på utbildning. Sen Öppethus på klubben. Känt mig otroligt slut och galet stressad denna veckan men gårdagen var lätt värt det. Underbart väder, mycket folk. Nöjda hundar. Så jäkla skönt!! Älskar att jag har så underbara människor runt omkring mig som håller mig på spåren och gör mig så glad!
 
Fina Hanna var även vid min sida denna dagen. Tränade lite passivitet under öppethus tiden och när alla åkt blev det agility och flybal! jätte duktiga var dom och Teja fattade nog fortare än Hanna hur flyball lådan fungerade ;) läckert att se hur fort det går för en hund att fatta!

 
Helt klart en Underbar dag med underbara vänner :)

i det dystra grå.

Tacklades med en bångstyrig Schäfer flicka på dagens promenad, fåglar och katter dök upp överallt och det enda den lilla svarta ville göra var att jaga! Så.. vi promenerade iaf Länge och väl och medan Freja höll på i sin egen värld, njöt jag och Leona av lugnet. Doften av sommarregn och av folk tomma gator.. underbart!
utedag.

Förvänta er inga bilder från idag. Kameran har varit det sista jag tänkt på när jag konkat på agility hinder. Skottat fram Tinas bil från parkeringen, puttat fram ACs bil från parkeringen.. suttit och myst i solen medan mötet hölls och sen blev det äntligen lite hund bus med Freja och fina Nitrox. Dom leker så fint.. underbart att hon hittat en så fin grabb. Sjukt synd att han har C-höfter annars hade han varit en kanon hane för henne..
Parkeringen är iaf numera plogad.. tur att det finns många bönder i krokarna som man kan ringa och få en hjälpande hand!
 
Nu 'är jag åter på hemmaplan och nöjd med allt jag hunnit med idag, plus att jag kört runt på ett släp vilket inte alls var så svårt som jag först trodde! Trött i kropp och knopp.

Vänner

Det finns få människor där ute som verkligen får mig att må bra. Får mig att le när det enda jag vill är att tjura. Får mig att känna mig behövd och som en vän. Trotts att dessa människor är få, så har jag hällre få sånna vänner än flera stycken som får mig att känna.. ja vad ska man sätta för ord på det som jag emellanåt känner.. frustration.. nä.. irritation.. ja kanske, inte vet jag. Men att ha vänner som alltid får en att dra på smilbanden och känna sig viktig det behöver alla. 
 
Jag tycker om er för att ni är som ni är. Jag tycker om er för att jag får vara en del av ert liv och för att ni vill ha mig som vän. Tack!
 

promenad genom bruket

Leona fick 1.5 timmes promenad genom bruket med nya hundar. Härligt för henne att få träffa lite nytt samtidigt som man får lite egentid med matte!!


Frejas lover boy!

Idag blev det en dejt med Nitrox, en härlig schäfer grabb i sina bästa år. De sprang lösa över åkrarna medan jag och tina bubblade på om både det ena och det andra. Gång på gång kom Freja fram till mig under promenaden för att påminna mig om att hon fortfarande var nära!Galet stolt över min underbara tjej!! Du är fantastisk!!!

Baka liten kaka!Bakar hundkex till öppet hus dagen på klubben. Återstår att se hur de blir ;-)

Luriga april!

Medan vädret växlar mellan kraftigt snöfall och solsken och plusgrader på en och samma dag passar jag på att blunda för vädret och aktivera mina tjejer istället. Igår blev det koppelträning till dagiset där det blev inkallning och bus, sen koppelträning hem igen! Lilltjejen sov som en stock!


Idag tog vi på klövjeväskan med 4kg och promenerade upp till herrgården för bus i snön och sen var hon helt slut.. för en stund iaf ;-)

tjejerna med koll

medan matte tvättar fönstrena och gör balkongen vårfin passar vi på att se ner på alla andra!vårkänslor.

Träning utanför Coop på förmiddagen. Miljöträning bland stressade människor och skallrande kundvagnar.
 
Mycket nya intryck och mycket att spana på! Freja vågade sig också på att ställa sig på en IKEA kundvagn medan den rörde sig! Härligt med en så orädd hund som hon. Energi boost!!!
 
 
Blev var sitt träningspass med tjejerna ute på parkeringen hemmavid också. Värmen gjorde dom lite loja men platsliggningen gick fint då ;)

Underbara April

April är äntligen här, det är nog den vackraste månaden på hela året. Älskar den!
 
Helgen tillbringades i Skaraborg.. där har dom vår "på riktigt" nästan ingen snö alls!! Krokusar och andra fina blommor växer fram i rabatterna och jag ångrar mig en aning att jag flyttade där ifrån. Älskar landskapet där nere! Så vackert..
Hundarna skötte sig faktiskt riktigt bra.. brukar vara bökigt att åka iväg med två stora hundar när man ska sova borta osv. Men det gick riktigt bra. Tränade inkallning och gå-fint-i-koppel med lillsyrran och hennes hund. Han är så otroligt kontaktglad.. vill vara till lags hela tiden! Sjukt kul hund.
Åkte hem till släkten på landet i Söndags där det blev långpromenad med allihop och två småhundar.. jobbigt tyckte Freja men varvade ner väldigt fort. De enda som inte uppskattade vår vistelse var katterna som flög åt alla olika håll när hundarna gav dem en utskällning.. Flickorna börjar bli tuffa i bilen!
 
 
Igår åkte vi ner en sväng till Elmia för att kika på bilutställningen! Sjukt fina bilar.. och Martin blev väldigt nöjd med vistelsen ;)