Egoboost

Gårdagens träning i bilder.
 
 
 
 
 
 
Denna hunden är så underbart härlig att ha med sig på planen. Så stolt över min lilla tjej som börjar bli en riktig drottning under träning. Underbara uppfödare som sålde denna guldklimpen till mig, underbara tränings kompisar som hållt mig sällskap och bollat ideér under tränings samanhang. Jag blir som eld och lågor efter ett bra lydnadspass, vill inte att känslan någonsin ska ta slut. 
 
 
Hon är min, bara min ♥
 
 
 
 
 

Freja bäbis.

Kikade in på Kennel sidan häromdagen och fick se att dom nu lagt in bilder på min finaste Freja där.. Jag blir aldeles varm i hjärtat när jag ser den lilla pälsbollen. Känslan att få hämta hem min aldeles egna, mysiga, pluttiga valp. Lyckligaste dagen i mitt liv <3
 
 
 
 
 
Ser lite måttligt trött ut på bilden då vi hämtade henne, tur att Freja tussboll är med så ögonen faller på henne när man kollar på bilden ;)
 
 

Slutkörda efter alla intryck på MH-banan. Önskar fler bilder från den dagen så ska tjata lite på kennelmamman där borta i götet. :)
 
 
 
 
 

Dagens alla måsten...

Idag är mitt största och främsta "måste verkligen göra" söka jobb. Bygga en säker framtid.. det låter som att det borde gå först.. Men som vanligt finns det saker som är myyyket foligare att göra..
 
 
Lydnad och spårträning med Jenni och Draken. Hon som bannar oss rejält när vi gör fel.. men lyfter oss upp till skyarna när vi gör rätt. Jag är så stolt över min svarta lilla fis. Och jag är så stolt över att ha en sån fin vän som Jenni som motiverar mig och sprakar mig i häcken ;)
En lång och varm promenad med dom gamla hönorna blev det sen.. så nu har jag placerat mig vid datorn.. i färd med att söka jobb.. jag ska "bara" äta lite lunch först ;)
 

Pics

Nu vill luren sammarbeta med datorn så då öser vi på med lite sommarbilder.
 
 
Hundbestyr är ordet. Jag är en riktig jäkla hundnörd men fruktansvärt nöjd med det. Är mina tjejer glada så är jag det!
 
 
 
 
 
 

Sommartider!

Det märks väl ganska tydligt att denna sommaren bjudit på många riktiga kanon dagar, med vädret på topp! De dagar jag inte jobbat har tillbringats med mina älskade. Jag kommer inte bjuda på några bilder nu, eftersom mobilen helt enkelt inte vill dela med sig av fotoflödet så får ni i stället fantisera om hur bra vi haft det så tar vi bilderna en annan gång.
 
Idag åkte jag in till Stora staden för att möta upp pappa och hämta Cindy som kommer vara hos oss några dagar medan pappa åker neråt i landet igen. Tänk vad tid det tar innan allt är klart efter en bortgång. Helt sjukt. Saknaden är fortfarande enorm och då och då drar tankarna iväg och jag vill minnas hur det var när han fanns hos oss. Tänk om man fick en sista chans att träffa de som vandrat vidare, en sista chans att säga dom där orden man aldrig fick sagt.  Men å andra sidan.. vad skulle det spelat för roll.
 
En sväng till skogen för att leta svamp med hundarna där vi kammade hem noll. Får vänta till i höst när det regnat lite så hoppas vi på tur då istället. En städad bil och trötta hundar fick jag med mig hem och nu ska jag återgå till jobb sökandet.. tjoho.
 
 
Lite badbilder måste man väl ändå bjuda på. Snodde dom från Elisa! ;)