högtider

årets sista högtider är nu snart förbi. Julen har alltid varit en högtid fylld med kärlek, bakning, klappar och pynt. Julmusik på högnivå och snön som faller.
Förutom att snön valde att lämna oss snabbare än den kom så har den mesta julkänslan fattats mig detta året. I stället för att tillbringa tid i julens tecken har det blivit många timmar på jobbet,flytt och städning av lägenheten, de få timmar som blivit över har tilldelats hundarna, och knäcken har fått kokas på småtimmarna. Trotts det fick vi till en riktigt bra jul, med mycket god mat, härligt sällskap och fina klappar.Men för första gången någonsin kan jag säga att jag är glad att den är över. Återgå till vardagen igen, där dygnets timmar är 24 och man har tid att andas.

Hoppas ni andra också hade en trevlig jul!!

Tiden går.

Snön är borta sedan länge.. känns inte ens som att den varit här, mer som en dröm. En julafton utan snö börjar närma sig och julstämningen är inte alls den samma.

Denna månaden har jobbet varit i fokus. Många långa dagar har tillbringats för att göra kunderna nöjda med julhandeln. Jag själv har fått jaga ihop tid för att få upp en gran och julpynt i hemmet. Medan man bollas mellan jobb och en lägenhet som ska flyttstädas så hinner man inte riktigt med något annat. Hundarna och jag själv har varit sista prio. Bortsett från dom dagliga promenaderna så har det blivit pinsamt lite träning. Tack och lov så har tjejerna tagit det med en klackspark och varit helt underbara ändå.

I onsdags var det promenad med 5 andra hundar på kvällen och på nytt ställe och Freja skötte sig helt underbart. Gick så snällt vid min sida utan att bråka det minsta <3 Innan det fick hon även leka med sina favorit killar Nitrox Och Nero. Bra dag för Lillskruttan. Leona plöjde igenom julklappspåsen igår och åt upp närmare 50tuggpinnar.. kräk och dålig i magen blev resultatet av det men nu börjar hon komma i form igen!

snön har anlänt!

En intensiv vecka på jobbet sätter inte stopp för en intensiv helg.
Tidig uppgång på lördagen för att skotta upp bilen och sen bli bogserad upp ur snöhögen kom jag tillsist till jobbet.. något sent :-o Bilade iväg till Hanna efter arbetspasset för en mysig vinkväll med henne, Johan och Sandra. Lika trevligt som vanligt att vara där. Sent i säng och sen vakna tidigt som attan till Hannas jävla väckarklockor som kan väcka dom döda :-P
Stockholmsmässan stod på schemat.. massa hundprat och shopping!!

Jag fick med mig två antiglid koppel, hundtugg och godis till tjejerna så dom var riktigt glada trotts att matte var helt slut i kropp och knopp när hon kom hem. Slocknade på soffan direkt ;-)

Denna veckan är mycket lugnare på jobbet så tjejerna får mycket tid. Efter långisen idag blev det knäck och chokladkola bakande här hemma och nu tar vi igen oss på soffan! I morgon väntar drag med tjejerna innan jobbet!!

Good shoes will save me!

Huset blir bara mer och mer ett hem. Varje möbel och annat småkrafs börjar hitta sitt rätta ställe och vi boar in oss. Julpyntet är uppe och just nu i skrivande stund faller snön som ett varmt täcke över hela omgivningen.
Skotta kommer nu bli ett faktum om mornarna, funderar på hur jag ska få iväg bilen i morgon till tåget gnager i huvudet.
Tidig morgon låter det som!!
Mitt i allt detta slog det mig tidigare idag att jag helt glömt köpa vinterdojor!!! Så raggsockor och gummistövlar blev outfiten när jag skottade nu ikväll.. bor man på landet så gör man ;-)

Imorgon om bilen går att hitta bär det av till Hanna efter jobbet. Stora sthlm står på schemat och pengar kommer att flyga!