Att köra skiten ur en schäfer!

Igår mötte jag upp Jenni vid crossbanan för spårläggande. Trotts att jag är sjukt virrig i skogen och återigen korsar mitt eget spår.. två!! gånger så jobbade hon på riktigt fint. Apporterna blir roligare och roligare vilket är en fröjd!
vidare mot herrgården för att låta Leona och Jennis Draken bada för att sen köra ett appellspår med Freja och avsluta med svängar i linföringen.. hon gick så jäkla bra!!! det känns som att det börjar ta sig.. om jag bara kan sluta med att vara tjatig och otydlig så blir det nog bra :-)


Sen blev det en lång och svettig promenad med båda hundarna och Tina med sin fina Nitrox. Dagen avslutades med kurs i allmänlydnad, deltagarna har blivit så himla bra!!! jätte stolt över dom :-)

Slutet av Juni

Det är redan slutet av Juni. Känns som att somaren nyss började men nu är vi mitt inne i den och måååste passa på att njuta varje dag. Lediga dagar spenderas med hundarna. Freja körs på hård träning, lydnad varvat med spår har det varit sedan lägret. Det börjar ta sig! Bara jag slutar upp med mina onödiga tjatiga kommentarer och allt annat tix jag har för mig så kommer nog detta gå riktigt bra :)
 
Midsommaren kom och gick snabbt över. Det blev en sväng till pappa för att mysa med han och hans familj. Många många hundar på litet utrymme gick riktigt bra det med. Hundarna var helt slut när vi dagen efter tog bilen hem för att mysa med husse i soffan framför en bra film *bakis häng*  Upp på tok för tidigt på Söndagen och iväg på en bilresa ner till Trosa för att testa på rapport med Hanna och Teja. Rikitgt riktigt kul var det! Freja skötte sig jätte fint. Kom när jag ropade och sprang med en högt tempo både till och från mig!! Något som förvånade mig var att hon ylade en omgång i bilen.. aldrig hört henne göra något sånt men men.. ;)
 
 
Väldigt lärorik dag. Nu gäller det bara att hitta någon i närheten som vill köra lite rapport skick med mig :)
 
 

Kennelläger 2013

Vädret var på topp alla dagar. Svetten rann och skratten var många. Sena kvällar och tidiga morgnar, så ser ett läger med hedeforsen ut! Att träffa folk som man bara hört talas om, bli omfamnad med en kram och ett varmt " Hej, vad roligt att få träffa dig" Det gör att jag älskar att vara en del i Hedeforsfamiljen. Härliga människor och fina hundar.
 
 
 
 
 
"Myggor biter bara kåta människor!" Med det citatet avslutar jag den här uppdateringen. Mer bilder kommer sen, nu ska jag ge mig ut i skogen och spåra!

semester

Imorgon klockan 13 går jag av jobbet för en veckas semester! tjoho!! Bilen ner till mamma med lilla Freja sen blir det kennelläger fram till söndag. Ska bli så himla kul att bara vara hon och jag några dagar.

I Lördags blev vi bjudna på middag hos Linda och Mange vilket ledde till utgång och en rejäl bakfylla dagen efter. Trotts det tillbringade jag större delen av dagen på klubben med träning med uppvisnings gruppen. Hundarna fick busa med Johannas Ozzy medan trappen oljades in och fönsterluckorna målades.


Sen blev det om snabb dejt med Elisa och zero för lite bad vid rastsjön.


Idag är det städning, tvättning och packning som står på schemat och ikväll har jag vardagslydnads kurs!