kärlek.

Nu äntligen börjar jag hamna i rätt bana igen. När allt börjar kännas bra. När livet är spännande och ganska kul igen..

begravningen var så himla vacker. Mycket människor som man kände igen från när man var liten, och så släkten. Min fina släkt.Älskade farbror. Jag hoppas du finner den ro, lyckan och kärleken som du är värd. Gladare man fanns inte. Jag kommer aldrig glömma alla minnen vi byggt ihop under åren vi fick med dig. Vila i frid nu älskade man <3

ett sista farväl

Idag går vi mot ett sista farväl av en underbar man. Min fina älskade farbror. Han som alltid var så glad och lekfull. En sista gång får vi ta farväl. Alla minnen snurrar runt i huvudet. Sista gången vi möttes, hans ögon och hans leende. Vill inte tro att det är sant. Vill inte höra. Vill inte förstå.

Farväl älskade vän <3

Vättern och Hjo hamn var ditt liv. Många helger och sena kvällar slipade och lackade du på din båt, blank som en möbel. Tidiga morgnar gav du dig ut för att fiska innan du med glädje återvände och tog emot turistbåtar i Hjo hamn. Nu har du gett dig ut på din sista resa mot okända vatten..

hundliv

jo, nog är det så att hundarna får mig att tänka på annat och bli riktigt glad!
Freja gick ett super fint spår och blir mer och mer intresserad av apporterna. Tog vinkeln mycket bättre nu än sist, men fortfarande inte bra. Lagom bra fart och tryck i linan! Kurs deltagarna var nöjda och vi skildes åt med att vi kommer fortsätta kursen! haha.. bra att dom tyckte det var kul!
Lydnad med Freja på klubben. Lita på hunden och var självsäker stod på mitt schema idag och Freja hade inte så mycket måsten.
Elisa och hennes son kom till klubben och Freja fick sitt första möte med ett barn. Hon är ju väldigt intresserad av barn eftersom de låter så himla kul och hittar på så mycket bus. Trotts värmen och trött i skallen hängde hon glatt med Max överallt på agilitybanan!Super nöjd med dagen!!

Kursavslut och kursstart.

Jag vill gärna skriva värsta inlägget om gårdagen som bara blev för mycket. Droppen i kannan som gjorde att det började rinna över och jag grävde ner mig helt i mig själv och kände att den jag en gång var, är för längesen borta. Självförtroendet är spårlöst försvunnet och jag hatar det. För jag vet att jag är bra och jag vet vad jag kan. Dagar som igår känner jag inte igen mig själv. Det är inte jag att gå runt och grubbla och trycka ner mig själv med en massa skit som jag innerst inne vet inte stämmer.
En del av mig säger att jag ska fan visa dom jävlarna som inte tror på mig, att jag är bra som jag är. Men en annan sida säger att det är lönlöst jobb. Det svåra är att "vara jag" inför människor som gör mig osäker. Det blir bara pannkaka av allting. Allt händer lite samtidigt nu och jag känner att jag verligen skulle behöva ett skjut uppåt nu för att verkligen må bra. Samtidigt som jag ser fram emot resan ner till Skövde nästa vecka, träffa mamma och lillasyster. Umgås med pappa och stora syster, så kommer det ändå bli en riktig skit resa. Begravningen. Fuck vad jag hatar att ta farväl av människor som har valt att lämna oss.
 
Idag är iaf en bra dag. Kursavslutning för Mixkursen i skogen med spår, uppletande och lite annat smått och gått i 4timmar. Sen bär det av mot nästa kurs som är första gången vardagslydnad. Ska bli sjukt kul att se vad det är för individer med på denna kursen. Hoppas att regnet inte skrämmer iväg folket idag.. eller att regnet håller sig borta.. det vore allra bäst :) En dag helt i hundens tecken och den känns så himla bra.

planera!

Schemat på jobbet är försenat inför juni. Och jag som inte har en planerad semester vill mer än gärna att det kommer i tid så man kan planera lite kul på dom lediga dagarna.. boooring!Nu ska jag ut och promenera mina tjejer. Lätt den bästa starten på dagen. Iaf när solen lyser och hundarna är relativt nöjda efter igår med träning och promenad.

dagens!

Åkte till svärföräldrarna och la ett spår på åkern. Medan det låg till sig tog jag en tur med dom här småttingarna. Tog spåret med Freja och hon gick jätte fint, reagerade bra på apporterna men jag vill ha hoten bättre markering.Avslutade vistelsen med en tur på åkrarna med tjejerna.
Och nu har vi precis kommit in från en lång härlig tur i kvälls solen!tvärtom

Dags att bege sig till jobbet efter 5 underbara lediga dagar. Känns ändå lite surt att jobba när alla andra är lediga och vara ledig när alla andra jobbar. Det blir lite bakvänt. nåväl. 2 dagars kneg sen ledig, sen blir det en tuff vecka! kötta!!!

Det har varit väldigt hundiga dagar nu. Spår, kurser, lydnad, cykelturer, agility. Långa promenader och svalkande dopp! Hundarna har varit nöjda och då är jag nöjd.


En fika paus i skogen.

Tog mig till skjutbanan, upp genom kalhygget och in i den mossiga skogen. Letade upp den perfekta stenen att sitta ner på och bara njuta av tystnaden. Känslan av sommar. Jag älskar det där. Att bara vara. Och så får man frågan varför man satt i skogen själv en timme mitt i solen, mitt på dagen. Testa själva, ni blir inte besvikna!

värme och vårkänslor!!!

Strålande solsken och värme, kan man ha det bättre? Veckorna som gått sedan sist har varit som en Bergochdalbana känslomässigt. Jag har inte orkat med mina funderingar i huvudet och försökt ta fram tankarna när jag orkat bearbeta allt som hänt. Självklart händer allt samtidigt!

Samtidigt som livet känns ledsamt och tråkigt så känns det också pirrigt. Fjärilar i magen, fina vänner, härliga hundar och en underbar familj och sambo. Jag tycker så mycket om alla ni som finns. Ni som orkar med mina veliga samtal om allt vad det nu kan vara. Jag tycker om er som får mig att skratta så hysteriskt att jag får ont i magen!

Dagarna springer på snabbare än någonsin, måste passa på att njuta av solskenet!

MUSCH BARF

 
Nu har jag fått tipset av en kär vän att testa på detta fodret. Det är ju kanon bra med färskfoder eftersom det kan ges i så olika former och på så många olika sätt. Fryst, tillagat, fäskt. Utspritt på gräsmattan, Göra ett godis träd, eller varför inte lägga det i ett märgben så hunden får jobba lite. Det ska bli jätte spännande och kul att testa på ett nytt foder och förhoppningsvis om hundarna gillar det så fortsätter vi med det!
 
Läs mer om färskfodret på www.musch.se