tiden läker alla sår.

Om tiden läker alla sår vet jag inte riktigt om det stämmer. Dom kanske slutar blöda, men helt läkta blir dom inte riktigt. Dom går upp och ner, vissa dagar märker man inte av dom medan andra dagar värker dom mer än någonsin. För några dagar sedan tänkte jag på henne väldigt mycket. Varför hon valde att gå den vägen hon gick, men främst tänkte jag på att jag verkligen vill dela mitt liv med henne. Ha henne som en del av det. Berätta och visa vad som händer och sker. Jag tänkte på var i livet hon skulle befinna sig om hon var kvar. Hon kommer aldrig åldras. Inte med oss. Vi kommer alltid minnas henne som ung och fräsch.

Finaste vän, jag hoppas du har det bra där du är nu. Här kommer du vara evigt saknad <3

vändning

För bara några dagar sedan så kändes allt så rätt. Handen i handsken och drömmar som äntligen kommer gå i uppfyllelse.. men så helt plötsligt slås man av en idé som skriker rakt ut are det är rätt. Det känns spännande och läskigt men samtidigt så självklart. Att jag inte sett det tidigare! Nu har de förra målen suddats ut och dom nya är skrivna!!

planer.

kalendern börjar fyllas med aktiviteter. kennelläger, träningshelg, kurser och träningar, precis som det ska va.

förra året lyckades vi uppnå alla våra mål och detta året siktar vi högre och jobbar mot att nå våra nya mål!!
Jag är så förväntansfull och ser verkligen fram emot allt som ska hända!!!

2014 kommer bli awsome <3

vinter!

Snön har äntligen återvänt igen. Nu är det ljusare ute, men också kyligare.. ett extra plus är att jag är ledig tre dagar nu så vi hinner med massa bus i snön. Igår var vi hemma hela dagen, långis på morgonen. Fick fin besök av Elisa och sen åkte jag och Freja skidor fram och tillbaka till vägen för att slipa lite på framåt kommandot ;) det gick... tillsist. Bus i snön och hämta lämna övningar. Sen hängde Leona med ut och höll sällskap vid skottning och sopning av bilen. Hundarna var riktigt nöjda och jag också!!

I morgon ska jag försöka mig på att båda drar mig.. antingen på skidor eller pulka.. hoho, det kan bli både en hiss eller rejäl diss. Antingen kommer det gå sjukt bra och vars hysteriskt roligt.. Eller så kommer jag slå mig ordentligt och hundarna börjar slåss.. :0 nåväl, mitt mål är i år att få båda hundarna att dra mig på ett kontrollerat sätt. uppdatering i morgon!
De två sista bilderna är tagna i onsdags.. inte ett spår av snön. Dom översta är från igår, och idag har de snöat mer!!!

Nyårsafton

Efter jobbet på nyårsafton bar det av till stora syrran för att skåla in det nya året.

Skumpa, skratt, ölspel, dans.. långt in på småtimmarna. Hur trevligt som helst. Hundarna var självklart med och trotts att det smällde som bara den ute så hade dom fullt upp iinne med varandra och sovandes.

Hoppas ni alla hade en kanon nyårsafton och all lycka inför 2014!

2013

2013 är ett år som haft riktiga höjdpunkter och samtidigt djupa dalar. Ett år som fått mig att skatta glatt åt lycka och framgång, och gråta i ren förtvivlan över förlusten.

Nytt år och nytt jobb, Jag satte mig på hästryggen igen efter många många år, något jag inte trodde skulle ske igen! Utbildningar via jobbet i sthlms skärgård, Hur mysigt som helst! Hälsat på och fått mycket trevligt besök av gamla och nya vänner. Karatefyllor, Underbart goda restaurang besök och mysiga kvällar i soffan.Min fina härliga Farbror valde att lämna oss detta året. En chock, förtvivlan och otroligt mycket tårar följdes. Fruktansvärt jobbigt att behöva gå igenom en bortgång igen, tänk om man fick ha alla man älskar och bryr sig om hos sig föralltid och aldrig skiljas åt, då hade livet varit perfekt.<3

Hundträning och aktiviteter har spunnit på ordentligt detta året. Kurser, prova-på, tränings kvällar. Promenader med och utan andra hundar, ridhus och utomhusträning. Framgång och motgång. Kennelläger, introduktion i nya moment, och träning på nya platser och miljöer. Bph, lydnad, rapport och spår. Fullt ös medvetslös!

Detta året slutade på topp, Efter många års letande efter det rätta så hittade vi tillslut vårt hus på landet <3 Lyckan är obeskrivlig både för oss och hundarna. Skogen inpå knuten och staden är ganska nära ändå.Vi har nu Boat in oss och idag lämnar vi in nycklarna från lägenheten och fokuserar helt på vårat hus!Som sagt, året 2013 bjöd på mycket av både gott och ont. Jag är oerhört tacksam över att ha så fina människor runt mig. Som orkat lyssna och funnits vid min sida vid tunga stunder. Och skrattat med mig tills magarna värker när lyckan nått oss. Utan er hade jag inte varit den jag är idag. Ni får mig att utvecklas och vilja framåt i livet. Ha mer av det goda men ändå acceptera det onda i livet och besegra det. Stort tack till er mina oslagbara familj och underbara vänner ni är dom jag vill dela mitt liv med <3