hemmakär!

Igår lämnade vi inte tomten. Inte ens upp till postlådan gick vi. Kratta löv, kasta boll, rensa rabatter, tugga ben och dricka kaffe i solen. Underbar dag!!Släpade fram en av dom gamla kistorna som stått i garaget för en upppiffning, spännande och kul tidsfördriv!
Skulle kunna vara hemma hela dagarna på våren, så himla underbar årstid!!

känslor!

Känslan som uppstår när allt bara faller på plats. Efter tårar, gråa hårstrån, svett, smutsiga kläder och otaliga timmar. Tålamod, konsekvens, skratt och glädje.

Plötsligt händer det när allt bara faller på plats. När du och jag blir vi. Och jag vill vara med dig jämt. Alltid. Föralltid.

Spåret idag satte verkligen startskottet för all träning och allt jävla slit. 4av 5föremål hittades. Attityden och lusten i spåret, den var underbar. Så på men ändå noga. Apporterna markerades riktigt fint. Attityden idag. Du &Jag känslan. Lusten att vara med matte och inte med någon eller något annat. Jag älskar den. Jag älskar dig.Vår framtid ihop ser väldigt ljus ut!!

livet.

Rädslan att tröttna på något är enormt. Att tröttna på jobbet som man tillbringar så mycket tid åt. Hur gör människor som jobbat flera flera år på samma jobb, har dom aldrig svackor? Tröttnar dom aldrig och bara vill lämna allt. Byta jobb till något nytt och spännande.

Jag tröttnar väldigt fort på saker om det inte händer något nytt, om jag inte utvecklas och ställs inför nya prövningar. Samtidigt som jag vill ha tryggheten.

Det viktigaste av allt är nog att ha en rik fritid. Jag pratar inte rik som i pengar, utan en fritid som förgyller dagen. Som man längtar till.

Jag älskar min fritid. All tid med hund är guld. Utvecklande, Spännande, framåt och bakåt, upp och ner. Energikrävande men ändå så energigivande!

Hundarna tar fram så mycket känslor i mig som jag nästan aldrig annars känner. Inte på samma vis. Mina hundar tar upp mycket av min fritid. Men även klubben. Söker jag en hundfri zon så tar jag mig till en restaurang eller sätter mig ner och pysslar. Det finns så mycket som livet erbjuder så man behöver inte fastna. Vill man så hittar man fort livets guldklimpar.

Värdera livet och gör bara det man känner för. Det man vill. Och visst måste man jobba för att få pengar, tak över huvudet och mat på bordet, men man behöver inte nöja sig med vilket jobb som helst. Hitta det som du vill göra, byt om du inte trivs och se till att dom 40timmarna du tillbringar på jobbet inte känns som ett måste. Utan som något kul och spännande. Nöj dig inte med det lilla när du kan få så mycket mer!