kurshelg 2

i helgen var jag och Freja iväg på Kurshelg nummer två med patrullgänget. Härliga människor med blandad kunskap är vi i gänget och olika hundar, Trotts det så sköter sig alla hundar och människor någorlunda Bra!

Jag är så otroligt stolt över min fina Freja som för set första beter sig riktigt trevligt mellan övningarna bland de andra hundarna. Men i träningen finns det inte ord som kan beskriva hur duktig hon är!!!

Igår genomförde hon platsliggning 5minrd fyra skott. Först i grupp och sen själv och glädjen som fyllde min kropp när hon klarade det är helt fantastisk!!! Det är så himla kul att se hur hon utvecklas i sig själv och med mig. Förutom platsliggning blev det bas träning, spår, och ljud patrullering.

Jag älskar denna hunden och allt som hon lär mig!!!


Borta kan va hur bra som helst men hemma är alltid bäst!! Krypa ner i sin egen säng med min fina man och att få mysa med gammel hönan är pricken över iet.
Nu är det lite jobb, hus bestyr och hundträning i veckan sen packar jag och Freja bilen igen för upptäcksfärd!!

Detta är rätt väg för oss.

Det händer så mycket i mitt liv att jag inte hinner med bloggen alls. Ber om ursäkt för det men dom flesta som läser vet vad som händer i mitt liv.

HUND. Jag älskar mitt liv just nu. Fyllt till bredden av bägaren med hundaktiviteter. Det är då jag mår som bäst. Förra helgen var jag i Märsta och utbildade mig till testledare för bph. Hur kul som helst. Träffade nya bekantskaper och tränade hund från morgon till kväll. Tjejerna var hemma med husse och hade en riktig fiesta helg, gissa om dom var glada när jag kom hem ;) Igår var första träningstillfället med patrullhunds gänget! Freja var väldigt trevlig att ha med sig men kunde verkligen inte spåra :( Första spåret på riktigt länge som gick skit faktiskt. Men men.. påt igen bara!

Idag tog vi en rejäl morgonpromenad på ny väg. Härligt soligt väder och fick till en bra platsliggning.Nu har vi vilat upp oss och ska ge oss ut för att träna lydnad :)

Ha det gott!