slödag

idag är jag Ledig. Känns inte så bra med tanke på att jag verkligen vill jobba. Känns som att alla arbetskamrater har fått urusla tider denna månaden. Förstår inte. Förut så var det ingen som klagade på sina tider, fanns hur mycket som helst och ändå stog man där på passen med upp till fyra man kort. Vilket gjorde dagarna till Kaos. Behöver verkligen folk. Så vi anställde fler och nu klagar alla på att de fått för lite med tider. Chefen sa att om man inte håller i sina tider så kommer man bli av med dom och så har det nu blivit, eftersom folk inte ställer upp och så när vi verkligen behövder. åhh att man aldrig blir nöjd. Så är läget. Skulle verkligen vilja ha ett heltids jobb, eller ialla fall halvtid. så man har råd att överleva.

En slö dag är vad det är idag, seg i huvet orkar inte göra någonting. Ska färga håret nu och hoppas på att man blir piggare efter det. efter en dusch. Det brukar pigga upp en. I em ska jag träffa Elin. ska bli trevligt, har inte träffats på några veckor nu, så lär bli ett lååångt samtal :P


 

efter cykelturen igår med Leona så fick hon en välbehövd helkropps massage, såg verkligen hur hon njöt av det. Hon ville verkligen inte at tjag skulle sluta knåda på henne. Ryggen är fortfarande lite öm, stel. hoppas att de blir bättre snart. Massagen verkar hjälpa sakta men säkert. Vad vore en vinter utan drag? urs kan inte komma på vad vi annars skulle göra, dra pulka och skidor är det bästa vi vet. Hon blir så trött och tycker det är så kul. Och jag tycker det är skönt när hon blir nöjd och trött med dagens träning. nää de måste bli bättre med hennes rygg. Funderar på om man ska simma henne lite ett tag, då brukar de ju släppa på spänningar i kroppen. får se hur de blir.

nåväl dags att lägga i lite kemikalier i huvet så man ser ut som folk igen! tjao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback