hmm ?!

jaa jag är fortfarande lite krasslig, verkar inte vilja ge sig helt men de får gå ändå. Känner mig så pass frisk att jag drog till jobbet igår iaf, och idag lyckades jag skrapa ihop några fler timmar, så det blir heldag även idag :) Skönt att jobba, skönt att veta att ju mer man jobbar desto mer pengar får man..
Men tankarna har börjat cirkla runt i huvet på mig. Nästa vecka kommer jag och resturang chefen ha möte, det är 90dagars utvärdering, och om jag skött mig och om de känner att dom behöver/vill ha mig kvar så får jag stanna.
Kollade häromdagen på platsbanken och såg att dom söker 8nya till våran resturang.. blir lite fundersam, vi är liksom redan över 50 pers anställda, hur i all sin dar ska dom haråd med alla människor?!

Ni kan ju förstå hur mycket snack de går i vårat lilla fikarum om rasterna, vem/vilka får gå?! varför anställa fler!? kommer jag få stanna?! åååh man blir ju som tokig. :P

Jag har nästan lyckats byta alla tider som jag hade vecka 39 vilket är jätte skönt.. en tid kvar nu bara så de är nog ganska lungt, ser verkligen fram emot att få åka bort, lång hemmifrån, bara njuta av att ha semester. Om de inte hade vart för flygningen så hade allt varit perfekt, är ju så himla närvös för att flyga.. vet inte varför med tanke på att jag flygit själv och så men de är ändå läskigt att vara så högt uppe, ska bli skönt att martin är med iaf, då är man inte helt själv :)

Nu ska jag skynda på och försöka få något vettigt gjort här hemma innan jag pinar iväg till jobbet. Ska ut en sväng med min lilla vovve, hon ser ut att behöva det..
Ha de så bra allihopa!!

vecka 39 händer det..



den 20de åker vi till Rhodos i Grekland :D
nästan görsta gången i mitt liv som jag åker utomlands.
såå nice!




snörvel

är fortfarande förkyld idag.. har inte blivit något bättre.. ååh man känner sig så ynklig, men sammtidigt så får man en hel del gjort, städade och tvättade för fulla gubbar igår, blev ett väldigt bra resultat, när martin kom hem så drog vi iväg oh handlade, käkade en bugare på mcdonalds, och sen hem och laga mat, för min del, martin började med köket, som det bara är kvar lite småfix på, känns så nice att få upp lite skåp.. :) nytt och fräscht.. sen blev det degande i soffan och kolla på en massa dåliga serier, tex "design med simon och tomas" och "grann fejden"

Alldeles strax ska jag hoppa i duchen, klockan 12 kommer svärmor hit och jag ska övningsköra lite, klockan 15 kommer martin hem och då ska vi ner på stan en stund för att fixa lite hemlisar.. i morgon får ni reda på vad :) sen händer nog inte så mkt..


Syns inte så jätte bra, men just nu ligger hon ute och mumsar på en kalvklöv..
låter inte så mysigt, men den är köpt i djuraffären.
Och dom säger att den ska va jätte bra fär tänderna ^^
god verkar den vara iaf!

tjao

sjuk

i Måndags blev det en resa in till Uppsala med Mamma och Björn, vi drog till Ackis käkade lite innan björn hade tid där, efter besöket så fikade vi en stund och sedan sa vi hejdå och mamma och björn påbörjade resan hem, medan jag drog mig ner på stan för att kolla in på bibblan, sen hämtade martin upp mig och vi stack iväg för att handla..
blev en gos middag när vi kom hem, jag som lagade mat faktist, händer inte ofta men nu på sistone har det varit ätbart så kanske blir fler gånger framöver :) hoppas martin iaf.. han börjar bli trött på att laga mat varje dag :P hahha..
efter maten tog vi en långpromenad med Leona, leona fick hälsa på kossorna.. såå jäkla söta, jag älskar verligen kor :) Leona däremot tyckte att dom ver lite läskiga.. sprang mot henne, och sen när dom ryckte till så blev leona skit rädd :P jaka tönt.. jätte kaxig när de gäller hästar men när de gäller kor så är hon inte så häftig :P

 Kände mig aningen nerkylld efter promenaden, och frös verkligen hela natten, trotts det blev det till att jobba igår.. efter några timmar så kände jag att jag skulle stannat hemma, frös hela tiden, koncentrationen var verkligen inte på topp, och jag hostade och nös flera gånger vilket inte är så frächt när man jobbar med mat :( jobbade iaf heldag. och var allmänt seg i huvet när jag skulle åka hem, missade första bussen, mobilen var död, gick inte att låna någon telefon i Enköping. Men när jag kom till uppsala så ringde jag Martin från en telefonkiosk och så fick jag skjuts hem <3
Idag skulle jag också jobbat men ringde och sjukanmälde mig, vilket har sina för och nack delar, första gången på över ett år jag sjukanmäler mig.. ju mindre man jobbar desto mindre pengar får man :S men nu har jag tid att bli frisk innan söndag så jag ska jobba igen..

jag har gjort upp en liten To-Do lista här hemma nu, som jag ska hinna göra innan martin kommer hem så han blir glad.. den blev ganska lång, det är mest städning, tvättning, diskning mm som står påd en.. så dags att sätta igång!

tjao

min lilla tjej..

ja jag älskar verkligen den där knasiga hunden.. hon får mig alltid att skratta och speciellt de senaste dagarna när hon har varit lite understimulerad och aktiverat sig på eget vis.. genom att springa maraton genom huset eller bara leka med alla leksakerna samtidigt.. knas.

Jag och Leona tog en lång promenad i Fredags, blev mycket längre än vad jag hade tänkt från början men eftersom mitt lokalsinne inte är av de bästa så gick vi lite fel.. lite väl mycket fel.. mitt ute i skogen och kom ut på en havre åker.. så tänkte att vi skulle gå samma väg tillbaka men så blev de tyvärr inte eftersom jag glömt av exakt hur vi gick dit :S jaja vi kom hem iaf, och Leona var jätte glad över att vi sprungit runt i skogen i över en timme :)
Lite bilder från promenaden..



























jaa det var en promenad med väldigt varierande terräng.. löv skog, barrskog, åkrar, höggräs, och träsk.. så de var ganska kul tyckte leona.. bästaste stället på hela jorden skulle hon nog sagt om hon kunde prata :P

nu måste jag tyvärr duscha henne, men de får bli när jag har köpt nya fästen till ute slangen, vill gärna inte tvätta henne inomhus, blir hår från golv till tak då :S inte så kul att städa..

I lördags blev det en sväng till Gränby, köpte brallor till martin, och jag fick en mobil och blonderat hår.. vet inte riktigt om jag trivs i det, har vart mörkhårig så länge nu så känns jätte naket att kolla sig i spegeln, men ja vänjer mig nog snart.. senare på kvällen drog vi in till olearys där vi käkade mat med lite kompisar, det blev bowling på kvällen och efter de en sväng till carl philips uteservering.. var verkligen hel sugen på att parta hela natten men umgänget segade till frammåt 01 så vid halv två tog vi bussen hem, hade en väldigt rolig cykeltur hem från bussen den natten, det var verkligen kolsvart på vägen, såg ingenting, så jag fick sitta med mobil och försöka lysa upp så mycket som bara gick.. förvånad över att vi inte ramlade faktist, men de gick bra vingligt :P  verkligen en toppen kväll.. :) bowlingen gick mycket bättre än väntat!! jag var inte sämst för en gång skull :D

igår var jag och jobbade en sväng, sen kom mamma och hennes gubbe in på jobbet, käkade lite sen körde dom hem mig :) idag ska vi in en sväng till uppsala innan dom åker..
annars händer inget, köket är snart klart så lär komma in en bild på det snart :)



Jag och min tjej


handla handla..

Konstigt att det ska vara så kul att handla, vad som helst, mat, kläder inredning jag blir lika glad av vad som helst :)

Idag höll jag på att försova mig igen, förstår inte, men de är så fruktansvärt skönt att sova!! men hann iaf med bussen till körskolan, och efter körningen mötte jag Linda i stan, tog bussn ut till IKEA där det blev lite smått och gott handlat, sen åkte vi ner till stan igen för att göra lite bankärenden och sedan skulle jag leta efter en bok som jag givetvis inte hittade ^^
Åkte hem med samma buss som martin och har precis Lyckats laga en god middag, pasta och sås :D super nöjd! Nu ska martin spackla lite i köket sen ska vi dra in till Gränby Centrum för att leta bok och se om vi hittar lite kläder!


första året på gymasiet?! minns inte..


grillkväll?!

jaa i går var en väldigt stressig dag för lilla mig :( men det gick väldigt bra ändå..
morgonen började med sovmorgon, vilket jag inte hade tänkt mig, ville vakna tidigt och grejja lite hemma men nej då! istället så hade jag en timme på mig innan jag skulle gå till bussen. sen blev det att springa till körskolan och efter körningen så fick jag springa till bussen för att åka till Enköping och jobba..jätte segt på jobbet igår, till de två sista timmarna då kom det in folk så att det blev kö iaf  :) konstigt det där att ibland är det tok mycket folk och vissa dagar är det nästan helt tomt.. måste alla människor äta samma dag, samma tid?! sen som tur var så fick jag skjuts till bussen för att åka hem vid 20 tiden, kom hem vid 22 och hjälpte martin med mat, och lunchlådor..

idag tänkte jag vara aktiv med min hund, och aktiv här hemma.. har tagit en snabb morgon runda med leona, sen har jag städat hela köket och ska väll fortsätta med resten av hemmet, sen ska vi gå och hämta cykeln vid bussen, och så ska det bli lydnads träning idag..
Jag ska nämligen anmäla mig till två lydnads tävlingar nu.. en den 22 september i skövde och en annan den 25 oktober i Nynäshamn. så nu har jag lite att sikta på, måste träna med störning bara och så jätte mycket störningar finns det inte direkt här ute på landet, men ska försöka fixa något.

Ikväll kommer Martins familj hit på grillkväll. kyckling spett och potatisgratäng med en stor sallad står på schemat, till efterätt vet ja inte riktigt.. får hitta på något gott..



vad vill hon?

jaja nu ska jag försöka hitta på något kul, har igentligen massor att göra så borde göra något av de.. tjao

fullspäckad helg..

helgens planeringar ändrades som vanligt i sista sekund :S alltid blir de så när vi planerat in en massa.. tanken var att vi skulle se film med linda och magnus på freda, släktträff med Andersson på lördag och sen ta tåget till sthlm för att fira pappa..

men som sagt lite ändringar i planeringen gjorde att jag fick jobba på fredag, när jag kom hem så blev det tv till ca 01 .. sent upp på morgonen och skynda iväg till släktträffen som var jätte trevlig.. lite mer än 70personer kom :S hann inte hälsa på alla, och dom ja hälsade på minns ja inte namnet på längre :P haha, tips promenad och kluriga lekar bjöds det på..
lördag kväll drog jag och Martin in på bio och såg "en sommar med Göran" verkligen en sevärd film, tror inte jag har skrattat så mycket åt en film på väldigt länge, speciellt ingen svenskgjord film.. men denna var verkligen lyckad.
i Söndags fortsatte vi med köks byggandet, sen blev det lite golf spelande och middag hos svärföräldrarna..

Leona har också haft en ganska bra helg, tog en cykel runda i lördags som hon blev helt slut av, blåste mot vind hela vägen hem.. :S inte poppulärt hos leona.. sen har hon fått en ny aktiveringsleksak som vi har testat. fick en pall av martin som jag slipat i ordning.. verkligen en jätte bra grej att gömma saker under så hunden får jobba lite för att få fram. leona gillade den jätte mycket..
 
en mobil bild som ja tog från annas blogg..
                                                    lång strut... :)

idag ska ja jobba kväll.. börar 16.. pissig tid. så tråkigt när man börjar så sent, gör verkligen inget vettigt dessa timmar man är hemma, man bara väntar på att tiden ska gå. slutar 23, så hinner precis med sista bussen till upsala,sen får martin hämta mig där, för jag missar sista bussen hem.. :S tråkigt.
På onsdag ska vi ha grillkväll här ute. martins familj kommer över.. ska bli trevligt. hoppas bara att vädret blir något bättre än de vart de senaste dagarna.. blåst som sjutton och nu regnar de :S inte kul.. men men.. nu ska ja fortsätta med att inte göra någonting tills bussen går :P ha de så bra

3år8mån

idag är det exakt 3år och 8 månader sedan jag och martin blev ihop, känns så läskigt att tiden går så fruktansvärt fort. men jag ångrar inte en enda sekund med honom.



2005-12-12

sommaren 2009

det värsta när man bor som jag.. mitt ute på landet är att man upptäcker det först, före alla andra som bara totalt förnekar det, men nu måste jag bara medela att höstan är på väg, i alla fall så håller sommaren på att ta slut, och då menar jag inte bara för att de regnar utan  nu har dom där jävla bönderna börjat pjöja(?) sina åkrar och det är det tydligaste beviset på att sommaren håller på att ta slut.. men ärligt talat så gör det inte mig så mycket, det kommer fler somrar och jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med sommaren 2009, den har varit som en vanlig svensk sommar regn/solsken.
det har vart med och mot gångar..

under denna sommaren så har jag nått ganska många mål som jag satt upp som jag skall nå innan 2010 tex så har vi flyttat till hus vilket har gjort livet med leona mycket lättare, märker verkligen att hon trivs mycket bättre här än i en lägenhet i Enköping. Jag har skaffat mig ett jobb jag verkligen gillar, mcdonalds. enda felet är väl att de ligger i Enköping och att jag måste pendla men eftersom jag trivs så funkar det bra. jag har slutat/börjat/slutat röka.. men de har ja visserligen gjort i ett par år nu men nu är de slut på de igen.. jag började springa.. nu har jag visserligen lagt de på hyllan men men. fixat tävlingslicens och vaccinerat Leona..

jaja jag har iaf fått mycket vettiga saker gjort denna sommaren, även fast det mest handlat om jobb och framtiden så känns det som att det varit en bra tid.

i Söndags fick jag värsta rycket, tog tag i ogräs grejen och tog bort nästan allt ogräs på hela grusgången, vilket var väldigt mycket, och det kändes efteråt, händerna var aldeles fulla med flåsor som nu äntligen börjat försvinna.. nöjd var jag när jag återigen satte mig på trappan och granskade mitt verk.. dagen innan blev gräste klippt och vi röjde undan i potatislandet så nu har jag fått värsta exemet på armen efter alla tistlar :S renoveringen av köket har även påbörjats.. väldigt spännande att se hur de kommer att bli, ska åka till ikea och köpa kök när martin slutat idag :)

nä nu ska jag fixa lite här hemma så de ser ut som ett hem . ha de

litet inlägg.

igår åkte mamma & co, har haft väldigt bra dagar med dom här uppe, fint väder och väldigt god mat.
Dom kom i Tisdags eftermiddag, då bjöd vi på grillade kycklingspett och potatisgratäng vilket uppskattades av alla :)
Onsdag morgon blev det en tripp till Stockholm där vi gick på Aquaria och spanade en sväng på gamlastan..
Torsdagen blev lugn, var bara hemma och njöt av värmen.. och när dom åkt öppnade vi en vinflaska och satte oss framför tvn en stund.
idag har jag varit iväg och jobbat, och det ska jag göra hela helgen.. :)

får bli ett kort inlägg idag, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva. :P

tjaao.

fullrulle

igår kom martin hem.. var så himla skönt att ha honom hemma igen och träffa honom, känns som om de har gått flera månader, antar att de gör de när man inte vart ifrån varandra mer än något dygn här och var i ett år. Nu är han hemma iaf och allt är som de ska va :P

Lovade att jag skulle gå med han till bussen i morses, och när jag vaknade kände jag att jag tagit mig vatten över huvudet.. var hur trött som helst, orkade verkligen inte gå up ur sängen, men eftersom jag lovat så var de bara att dra sig upp och ta på sig myskläderna och promenera 2km.. som tur var så stog cykeln nere vid bussen så kunde iaf cykla hem.. det jobbigaste var nog att martin var så pigg, förstår inte hur man kan vakna 05.30 och vara hur pigg som helst :S sen när jag kom hem åt jag frukost och satte på mtv som hade en massa bra musik att lyssna på, och sen zzZzZzZZzz ja.. jag slocknade verkligen vaknade igen klockan 09.50 och fick fart i baken.. måste städa och greja innan mamma och co kommer, och när dom kommer vet jag inte än :P ska ringa om en stund tänkte jag.. ska bara örja göra iordning gästrummet först så något är klart när dom kommer.

Martin kom hem med en massa fisk, mest torsk men även en massa andra lustiga fiskar som jag inte alls vet vad de är.. så nu är hela frysen full med fisk, kanske finns någon fisk diet man kan börja på.. skulle nog lätt räcka i 2 veckor..

en midsommarbild som jag fick från mamma här om dagen.. jag, martin, leona och Nikki



nu ska jag försöka få något gjort.. tjao

Hemma igen :D

äntligen är jag hemma igen.. känns så skönt, har verkligen varit skönt att vara hemmifrån en vecka men som sagt borta bra men hemma bäst!! På måndagen var väskan packad och det bar av mot Sthlm med två enegiknippen i kopplena.. en jobbig promenad måste jag erkänna.. en tung väska på ryggen och två pigga hundar som gjorde allt för att komma framåt :P lyckades ta mig välbehållen till busshållsplatsen iaf. På sthlm C mötte jag pappa eva jesper och tre av evas barnbarn. resan fortsatte ner mot Nynäshamn till nicksta kampingen där det blev familje middag och en och annan grogg.. På tisdagen åkte jag hem till Janina på en vin kväll, som även inehöll en hel del tvspel :) såå skoj faktist, var längesen man var så tankad på ett tvspel måste jag säga.. på onsdagen åkte jag hem till pappa för en dusch och sen till Handen för lite shopping sen tillbaka till nickstacampingen där vi hade kräftskiva med hela familjen.. mysigt och väldigt gott!! Torsdagen blev det tyvärr jobb.. sara körde mig till Uppsala där vi kkade lite lunch sen begav jag mig till Enköping för att jobba.. fick som tur var sova hos sandra.. annars hade jag fått åka taxi hela vägen hem vilket inte hade varit gratis :S men snälla sandra öppnade vänligt dörren för mig klockan 00,30. blev en natt macka och en dusch sen blev det sängen.. Fredagen åkte jag tillbaka till campingen för lite kalasande.. Lördagen var lugn tog en vända i nynäshamns butiker och sen åt vi thai mat i husvagnen.. Och idag blev det en resa till täby för att träffa Nilla en snabbis innan jag skulle hem...

En vecka med något för mycket alkohol måste jag erkänna men har haft väldigt trevligt!! kul att träffa lite kompisar och umgås med syskon man nästan aldrig träffar :)

i morgon blir det jobb igen och på Tisdag kommer mamma och hennes familj hit, blir antagligen en resa in till sthlm och en till furuvik.. mer är inte planerat.. Och i morgon kommer Martin hem :D ska bli så skönt att ha hemma honom igen.. saknat honom som bara den :)
tjaoo