one more day.

tänk att det redan är lördag, skrämmande att tiden går så fort. Jag önskar att det kunde finnas en dag till i veckan. Så man hann med sånt som man håller på att glömma, men vad skulle den heta?! kanske är bäst som det är, det är inte meningen att man ska hinna med mer än man gör kanske.

Jobbat sista arbetspasset för den här veckan nu. känns skönt, behöver verkligen vila upp mig. Ta de lungt. I morgon blir det lite sovmorgon. en låång promenad med Leona, hon behöver verkligen få aktiveras lite, blir inte så mkt de dagarna jag jobbar, bara några korta promenader. Sen ska jag även träffa Emma i morgon, ta en fika, så får jag träffa hennes barn också, vilket känns lite konstigt. Hon är ca 21år och är redan 2barns mor. Hon passar som det, hon är en helmysig tjej. Men hon är den enda kompis jag har som är mamma. Så de känns lite skumt. Men det ska bli kul. Har inte sets på ca 4 månader.

Känner verkligen att det blivit höst nu, jag som är morgontrött i vanliga fall kommer nästan inte upp på morgonen när det är mörkt ute. Hatar det. är alltid så trött, och de få timmar de är ljust ute så jobbar man, eller så missar man det pga något annat. Jag skulle verkligen behöva hjälp med energin, jag vill bli piggare. någon som har bra tips? jag lovar att testa alla (seriösa) tips, och medela i bloggen hur det gått. ja vill bli en sån som hoppar upp ur sängen på morgonen med ett leende, och hjärnan på topp. Mitt hjärnkontor startas upp först runt 10på dagen. nå väl, tips vill jag ha, i drivor.

Martin kommer hem i kväll/natt. Sen åker han i morgon bitti. Så lär inte ses så många timmar. Men han blir nog glad när han kommer hem, jag har städat och gjort fint :)
Som ni märker så har jag inget vettigt att skriva. ha de !

forthoppiväg.

förlåt att jag inte skrivit på ett tag, har egentligen en massa att berätta men tiden bara rinner ut. Förstår inte att tiden ska gå så förbannat fort. Jag har jobbat alla dagar förutom en denna veckan, känns bra, de värsta är att det börjar kännas i musklerna i rygg och ben. Men ingen fara. Känns så fruktansvärt bra nu. Har lovat mig själv att inte säga Nej till ett jobbpass mer, enda skälet till att jag får tacka nej så ska det vara något inbokat som man inte kan omboka. Så det blir en hel del pass, och pengar i slutändan :)

Färgningen blev bra trotts att allt bara ville jävlas med mig den dagen. När jag står med färgen i håret som ska vara i 30minuter, och håller på att städa undan lite så när jag satte på vattenkranen bara small det till, och det forsade ut vatten, slutade, ännu mer vatten, det lät som om vattenledningarna i huset hade en fruktansvärd diarré, fast det luktade inte. Men lät. Lite smått panik började jag få när de va en si så där 10minuter kvar av verkningstiden på håret. Ringer Martin- som säger att de är luft i vattenledningen, ska NOG gå bra att dusha. Hoppar in och duschar, kommer ut med grönt hår. Tack tack, jävla skit, skulle aldrig färgat håret. Gick runt med det i två dagar och nu när jag tog en dusch igen så försvann den gröna nyansen. Good.

Det som hade hänt med vattenledningen:
Grannen hade tydligen fått en läcka och stängt av vattnet (fick höra det av en annan granne som hade blivit informerad om detta innan vattnet stängdes av.) Sen när de satte på vattnet i gen så hade det kommit massa luft i vattenledningarna, som gick att spola ur om man hade på kranen ett längre tag. Det värsta är eftersom vi har så gamla rör i vårat hus, så när rören "small, dunkade och hade sig." så lossnade det en massa järn från rören ut i vattnet och i mitt hår. KUL.

Vad tycker vi:
Jävligt dålig stil att ingen av grannarna sa till mig, när jag var hemma HELA dagen. åååh. arg. 

Nää hopp iväg och ta en morgon prommis med Leona, sen jobb.Martin har full rulle hela helgen han också, bilmässa i fre-lör sen ska han på fisketävling. Så i kväll blir det godis och film för mig och Leona.
Ha de.

slödag

idag är jag Ledig. Känns inte så bra med tanke på att jag verkligen vill jobba. Känns som att alla arbetskamrater har fått urusla tider denna månaden. Förstår inte. Förut så var det ingen som klagade på sina tider, fanns hur mycket som helst och ändå stog man där på passen med upp till fyra man kort. Vilket gjorde dagarna till Kaos. Behöver verkligen folk. Så vi anställde fler och nu klagar alla på att de fått för lite med tider. Chefen sa att om man inte håller i sina tider så kommer man bli av med dom och så har det nu blivit, eftersom folk inte ställer upp och så när vi verkligen behövder. åhh att man aldrig blir nöjd. Så är läget. Skulle verkligen vilja ha ett heltids jobb, eller ialla fall halvtid. så man har råd att överleva.

En slö dag är vad det är idag, seg i huvet orkar inte göra någonting. Ska färga håret nu och hoppas på att man blir piggare efter det. efter en dusch. Det brukar pigga upp en. I em ska jag träffa Elin. ska bli trevligt, har inte träffats på några veckor nu, så lär bli ett lååångt samtal :P


 

efter cykelturen igår med Leona så fick hon en välbehövd helkropps massage, såg verkligen hur hon njöt av det. Hon ville verkligen inte at tjag skulle sluta knåda på henne. Ryggen är fortfarande lite öm, stel. hoppas att de blir bättre snart. Massagen verkar hjälpa sakta men säkert. Vad vore en vinter utan drag? urs kan inte komma på vad vi annars skulle göra, dra pulka och skidor är det bästa vi vet. Hon blir så trött och tycker det är så kul. Och jag tycker det är skönt när hon blir nöjd och trött med dagens träning. nää de måste bli bättre med hennes rygg. Funderar på om man ska simma henne lite ett tag, då brukar de ju släppa på spänningar i kroppen. får se hur de blir.

nåväl dags att lägga i lite kemikalier i huvet så man ser ut som folk igen! tjao

borde jag?!

borde jag ringa eller inte?! vad har jag att förlora? och vad har jag att vinna?
Varför ska man alltid vara så rädd för andra sidan? rädd för något som man inte testat på, jag vet att jag verkligen vill detta, att jag måste göra detta, men någonting i mig gör mig rädd, rädd att jag inte kommer att klara det.

Det är jobbigt ibland att inse att man är vuxen, att man måste ta egna beslut i sitt liv för att klara sig. Man måste stå upp på sina ostadiga små ben, och våga. Våga Leva, våga chansa.
Jag önskar att jag hade någon som kunde bestämma åt en, att någon skulle bestämma vad som ska hända, tala om för mig att jag gör rätt. Varför ska man vara så rädd för att göra fel? är det fel att göra fel ibland? ingen är ju felfri, eller?

Ska jag ringa eller inte?
Jag ringer.
Men jag är väldigt rädd.

lite färg på tillvaron

helgen blev lyckad. jätte trevligt att dom var här och jag tror faktist att alla hade det bra, på kvällarna iaf, mornarna var det inte så många glada miner :P jag klarade mig undan baksmällan ganksa fint, vilket är ganska skönt eftersom jag jobbade i lördags. Ölspel och guitar hero spelades sen kollade vi på en massa roliga youtube klipp.
Nu är dock allt som vanligt igen. Måndag vilket innebär jobb, städa iordning efter helgens bravader och sen motionera hunden. Denna veckan är det inte så många lediga stunder för min del, mycket jobb, sen ska jag träffa Elin i morgon och försöka träffa Emma då också.

Var på Bio i går kväll. Flickan som lekte med elden. Fick det bli. Underbara stieg Larsson. Så fruktansvärt bra författare. Jag tycker både böckerna och filmerna är jätte bra. Dom blir nog bättre om man läst böckerna innan man ser filmerna tror jag, dom kan ju inte få med allt i filmerna och det är alltid bra att veta lite om handlingen innan man ser en film. Filmen vi såg i går var den andra filmen i trilogin, mycket mer brutal än den första, Martin tyckte inte den var lika bra som första men ja tycker nog att de låg jämnsides. Bra film, se värd om man gillade första filmen, annars kan man skita i och se den :)

I morgon blir det lite ny färg i håret också. Ska bli spännande, Vi valde ut en färg tillsammans igår, inte så ofta någon får vara med och välja hur jag ska se ut i mitt hår, men igår så fick Martin vara med. Hittade en ganska spännande färg. Är trött på att vara blond, och brunhårig så tog något mellanting. Ser ut att vara mörkblond. vet inte får se hur de blir. Ska bli skönt att bli av med utväxten och med den nya färgen kommer förhoppningsvis inte min utväxt synas lika bra :D

dags att åter gå till städningen. tjao

weii

vart och jobbat idag, väldigt trevligt, rullade på bra med folk hela dagen :) sen kom martin och Anders dit, så vi käkade, och handlade lite innan vi åkte hem. Så ikväll är det party. I morgon jobb, sen party :D så kul, väntar bara på att Joar ska hitta hit :P
Bilder från förra gången dom var hos oss:


som sagt ganska cp kväll :P hoppas denna blir lika rolig, om inte roligare :)

Ha de så bra

skövde.

veckan har varit helt otrolig vilket ni kanske förstått med tanke på att jag inte bloggat på ett tag. efter jobbet i måndags tog jag och Leona tåget till Skövde. Blev hämtade av syrran som körde hem mig till mamma. Sen kväll blev det, kom inte i säng förens vig 1 tiden och sen klockan halv 7 på morgonen blev man väckt av mamma och vi fixade i ordning lite till Nikitas frukost, sen blev det sång frukost på sängen och paket öppning för nikita som fyllde 9år :) Följde henne till skolan, sen kom stora syster och hämtade mig, vi fixade i ordning oss och den drog vi till Malin, där även Maja och Jennifer var. Har inte träffat dem på ca 3år så det var verkligen på tiden :P satt och snackade en massa skit och fikade, sen blev det promenad med dogsen. Frammåt 17 åkte vi hem på kalas hos mamma, Tårta :D gott gott. efter det middag hos storasyster och en sova vid 24tiden. Upp tidigt även nästa dag för att åka med syrran till Sjukhuset för återkontroll av nacke och minne (hon krockade i januari. :S) hämta lillasyster från skolan och hämta mamma från jobbet, sen åkte vi till Mormor på fika och varmamackor. En massa spel spelade vi sen lekte vi kurragömma och datten. hahaha så jäkla skoj. Vi betede oss som småbarn :p  skjutsade hem mamma och nikki, sen åkte vi hem till  storasyster och kollade film & mys. Sent i säng upp tidigt för att hinna med tåget hem. Så nu är jag hemma. Väntar på den där j***a rörmokaren som skulle kommit för 45 minuter sedan, han svarar inte heller när man ringer. gubbf*n.

Kommer leva på dessa dagar länge nu. Har inte skrattat så mycket som jag gjort på dessa dagar på väldigt länge. Så otroligt kul att träffa gamla kompisar, och umgås med familjen. Älskar min familj och mina vänner, ni är bäst ♥

ihelgen blir de också nice. jobbar fredag och Lördag, Sen kommer Anders och Joar vara här hela helgen :D kalas!

nu ska jag ut i trädgården och fixa. Behövs verkligen krattas :P tjao

sömnlös.

i natt var det inte lätt att somna. Jag har nästan aldrig haft svårt för det men igår kväll var allt fel. Sängen var obekväm, kändes som att den lutade. kunde inte hitta en bra slappna av possition utan allt bara kändes fel. Mitt i allt hör jag Martins tunga andning, han har då aldrig legat uppe sömnlös, sover så tungt och skönt. Helt plötsligt så blir jag pigg, varför varför?? vad har hänt med mitt sovande, allt gick så bra. La mig tidigt och vaknade tidigt. Känns inte kul att gå upp klockan 9 på morgonen, hinner inte göra något känns det som. Och nu har jag fastnat i det. Somna tidigt, vakna sent. Varför? lite självdiciplin behövs nog här. I vilket fall, sista gången jag kollade på klockan va hon halv två. Inte kul. Sen borde jag somnat. As trött i morses och hade lovat martin å göra frukost innan han åkte till jobbet. Inte så pigg på det, så Jag fortsatte att sova, han tycker bara jag är slö. tråkig. Hur kan du sova så länge?! Det är skönt. Plus att det inte alls är mys att gå upp när termometern står på 15grader, innomhus.

Gav mig fan på att jag skulle få i gång spisen. Och jajamen gick bättre än sist då det rök in en massa. Men nu så bara pang poff. Klart. det brinner som bara den!

Svärmor kommer klockan 13, blir en körsväng. Sen händer inte så mkt. Huvet är inte som det ska vara idag. Upptäckte på morgon promenaden med Leona att hon inte tar ut bakpartiet så som hon ska när hon springer. Känns inte kul. Får börja massera henne nu. Måste bli bra innan snön kommer. I vinter blir det Drag!!

nää dags att se till att det blir en dag av denna också. tjao

tjejsnack för hela slanten

idag har varit en väldigt skön dag. Försov mig idag, om man nu kan kalla det för det. Sov länge men missade inte direkt något, mer än några timmar på dagen :P En promenad med hunden, och sen ta bussen in till stan för att möta linda. Blev en lååång fika, och en väldigt god sådan :) Sen en sväng i en massa butiker, Har verkligen en jätte lust att shoppa loss men plånboken säger annat. Men vi sa att vi får ta och handla julklappar ihop. Det låter suveränt tycker jag! Hoppas man får en massa present kort i Present nu när man fyller år. Finns det något bättre att få?! Att handla kläder för fullt när plånboken är tom? Härligt.

En underbar dag som sagt. I morgon blir det kanske en lunch i stan med Linda :) Om jag inte ska jobba. Var med om en liten lustig sak i går på jobbet.
Kom dit och Mattias som hade skift frågade vad jag gjorde där :o "jag ska jobba" sa jag, till svar fick jag en följdfråga som löd "närdå?" svaret på den blev "17.15-21" medans jag står och byter om så hör jag flera som frågar vad jag gör där så går ut och frågar om de är något fel. "du står inte uppskriven." Malin min chef hade alltså inte skrivit upp mig när hon sa att hon skulle göra det :S skumt måste jag säga men blir man förvånad? Nej. Men men allt löste sig, jag fick jobba mina timmar iaf. Och Julia blev glad som fick gå hem tidigare än tänkt.

Helt otroligt vad konstigt det kan bli. Mitt medarbetarsamtal blev uppskjutet ännu en gång. Till på fredag. Känns inte så kul faktist Med tanke på att mitt kontrakt gått ut nu så blir man orolig om man verkligen får fortsätta. Och om det blir strul med Lönen, kan ju inte dela ut lön till någon som man inte har kontrakt på. jaja inte jag som gjort fel. Har ju bett att få ha de samtalet ett tag nu.

I morgon kanske det blir jobb, sånt får man ju inte veta förens halva dagen gått och man planerat in en massa annat. Lite synd, men ja pallar inte bara vara hemma och vänta på att få telefonsamtal. Just dom dagarna man sitter hemma och väntar så ringer ingen. så typiskt ;)
Men troligen blir det Lunch med Linda och en massa lydnadsträning med Leona. Vore skönt. En skogsprom. Om de är fint väder skulle sitta fint.
jaja nu ska vi spela lite GH sen sängen. tjao

snö?!

gårdagen var också en bra dag, känns som att det har varit några sånna nu, vilket är jätte skönt. Idag blev det sovmorgon. Ingen planerad men jag lyckades snoza från klockan 7 till klockan 9, de är nog rekord faktist. Anledningen till att jag gick upp klockan 9 var att jag hörde en jävla smäll på taket. Blev så jäkla rädd att skorstenen ramlat in så jag sprang ut och kollade, vet inte riktigt vad det var som lät, men skorstenen stog kvar iaf! Frukost och sen en varm och skön dusch. Och medan jag står och byter om så bara väller det ner snö från himmelriket. Förstår inte, vi är inte ens inne i November. Snöade kanske i 5 minuter, så lite ligger kvar på sina håll men mycket av det fösvann direkt. ÅÅh jag vill ha mängder med snö, massa minusgrader, julpynt, godis, varmt inom hus. Sätta på sig täckbrallor och vinter jacka och vara ute länge länge.. Jag gillar julen. Lika mycket som jag gillar sommaren. Men jag gillar dom på olika sätt.

Så idag gick jag och Leona in till Svista för att hämta cykeln som stått där ett par veckor nu. Cyklade hem och ställde in den i en av ute föråden. Så nu ska den bo där hela vintern. Ända tills sommaren är här. Jobb ikväll klockan 17.15 börjar jag. Men innan det ska jag ha 90dagarsuppföljningsasamtal med Chefen. Ska bli intresant. Nää som sagt massor att göra hela dagen lång. Ingen vila förens man gått och lagt sig. Små plock i hemmet står först på schemat så ja får väl se till att jag kan bocka av den.Tjao.

Ny design.

Ja nu har även jag fått hjälp med designen. Snälla Anna har gjort iordning den åt mig. alla vet vi ju att jag inte sirekt är bra på datorer men som tur är så är Anna det.  Tack gumman!

Gårdagen blev väldigt speciell, Började med att jag gjorde frukost om min kära och väckte honom när det var klart. Medans han gjorde eld i spisen så satt jag vid datorn en sväng. Sen ut och tvätta båten, tänkte ställa in den i garaget men där inne var det full knökat med annat, så det blev helt enkelt så att vi höst städade utehusen. Mycket som eldades upp, och en massa annat skräp som man lyckats samla på sig. Sopa och göra fint i garaget och in med båten. In på en kopp te och några kakor. Ut igenom med Leona på skogsvandring. blev en unda på 2 timmar, Leona var ganska trött efter det faktist. Hon stack faktist inte iväg en enda gång, hon kom dirakt när man kallade på henne. Underligt djur det där. Hon är ju faktist i hög löp så man blir chockad. Sen blev det ett snabbt ombyte och iväg till storvreta, käka på resturang med svärföräldrarna. Väldigt mysigt och gott. perfekt avslut på den dagen.

Idag har jag också mycket inplanerat. Först ska jag ut med Leona på en tur, städa och sen in i dushen. Sen ska jag träffa Elin en snabbis och sen köra med Ninni. Handla och sen åka hem med Martin. phuu. Händelserika dagar är kul dagar. Kom på att jag inte lagt ut några bilder på vårat lilla hus. Så det kanske man borde fixa någon dag. :) 

Ser väldigt bekvämt ut att ligga på tröskeln.

Björn däckat med leona på golvet. Martins 20årsdag.

 

Gävle fest.

Igår var en väldigt bra dag, trots att morgonen inte blev som planerad. Tanken var att vi skulle ha mys pys och bara ligga och dra oss i sängen men nej då. Klockan var nämligen 11 när vi vaknade och helt plötsligt 12. så upp och hoppa slänga i sig frukost. Hjälpa Martin med båtmotorn, som förövrigt fortfarande inte funkar som den ska. Sen bar det av till Brukshundklubben, där blev det inte heller som planerat. Hade hoppats på att ingen skulle vara där så man kunde köra lite agility. men det var många där. så kändes inte så bra att dra in en häglöpande tik på planen. Folket hade nog inte uppskattat det :( så det fick bli en runda i skogarna däromkring, vilket Leona tyckte var hel lungt då hon fick provsmaka häst bajs. vilket inte var så populärt varken hos mej eller Martin. Kändes faktist som att hon bara jävlades med oss när hon tog en bit här och var. Äckel hund!
Klockan 18 åkte vi iväg för att hämta upp lite folk och resan mot gävle påbörjades där det var inflyttnings fest hos Emelia och Björn. Martin var nykter för ovanligheternas skull, så skjuts hem hade man också :) Det var verkligen jätte trevligt. Och Linda och Magnus var där, var inte igår man träffade dom direkt så det var jätte skoj :)

Idag blir det ytterligare några timmars fix på båten. Den ska tvättas och göras fin. Sen ska vi ta oss ut på fiske någon dag har jag lovat! Ska även försöka fylla upp kylen idag. och sen en långis med Leona. det var allt gott folk! Tjao


mcdonalds

Ett jobb pass var allt som behövdes för att jag skulle må bra. Trevligt gäng jag jobbade med också, alla var väldigt glada idag! ikväll blir det till att laga mat med min pojk, sen en flaska vin till någon bra film, vilken vet jag inte än men får bli någon vi har hemma. I morgon blir det en runda i skogen för hela familjen, och seare under kvällen bär det av till Gävle för inflyttnings fest :)

det var allt jag hade att säga idag! tack.

plötsligt händer det

det är jobbigt när man en dag bara inser, när man inser att det inte är som man tänkt sig att det ska vara. Jag fyller snart 20år, och vad är jag? vad gör jag? alla mina mål vad hände med dom? varför är det massa ouppnådda mål? hur ska jag någonsin klara av dom? det känns som om det alltid kommer att vara så här, fastän jag vet att det inte är så. eller hoppas jag bara?!
Jag bara önskar att det kunde vara som när man var liten, att mamma kunde hjälpa mig. att mamma kunde ge mig det jag vill ha. Göra så att det blir så som jag vill ha det. men det kommer inte bli så. Jag fyller snart 20år och jag vet att jag måste ta tag i det. Jag måste se till att mitt liv blir så som jag vill ha det. Men hur ska jag göra? känns som om jag sitter i en båt. Ensam, jag har inga åror, ingen motor. och jag kan inte simma. jag bara väntar på att räddningsbåten ska komma och hjälpa mig.

Jag önskar att ja kan vakna upp i morgon och säga att allt är bra. Jag önskar att jag kunde säga att allt ordnar sig, men på något skrämande sätt så känns det inte som att det kommer att göra det. Och det gör mig frustrerad. Ska det vara så svårt att ha ett fast jobb, Heltid, inom det yrke man brinner för? är det för mycket begärt? Jag kan tilloch med nöja mig med deltid, inom ett yrke jag gillar. men just nu känns det hopplöst. Fasta rutiner och dröm jobbet är miltals härifrån. Det värsta är att bara jag kan ändra på det. men hur? hur i all världen ska jag göra?

frammåt marsh

har äntligen fått iordning på mina lediga dagar. Fått in lite rutiner så nu börjar dagarna att gå frammåt. I går blev det enlång promenad i skogen, trotts höglöp så var hon helt underbar, kom direkt när man kallade på henne. Förstår inte men vissa dagar vill hon bara vara med en. Skit mysigt :) Senare under dagen så blev det lydnads träning som faktist gick väldigt bra med tanke på att vi inte tränat på någon vecka, hade tilloch med Martin emd som kommenderade oss, ska be honom ta kort nästa gång så ni får se.

Idag blir det en sväng till Sävja för att träffa Elin. Efter det en körsväng med svärmor Ninni och så ska jag diskutera lite med körskolan :) goood..

Lite bilder från skolan kan vi slänga in iaf :)

Tider man saknar! Träna med sina allra bästa ♥

en liten saga.

igår blev det lite panik, vaknade vid 8 tiden och upptäckte att bussen går om 45 minuter, förstår inte hur jag lyckades men där stog vi jag och leona och fick till och med vänta på bussen. kan inte förstå att vissa dagar ska det ta några timmar för mig att göra iordning mig för att jag bara såsar runt och inte gör något vettigt. men inte igår inte. köpte frukost på pressbyrån i stan, och tog sedan tåge till Upplandsväsby, böt till södertälje pendeln, böt i älvsjö till nynäshamnspendeln. mycket bytande, men de tar ungefär lika långtid som att åka vanliga tåget bara att det kostar 12 kronor.. om man tjuv åker lite också vill säga :P
väl framme i Ösmo så kunde man andas ut, resan gick jätte bra. Jag var så sprallig inför att träffa min familj. (pappas sida) blev en pizza när vi kom fram promenad med hundarna. Och sedan gick vi upp till isabelle och Kim som kommit hem från BB i måndags. Så liten och söt lilla saga var. Och så snäll, jag vill också ha ett snällt barn. grät bara lite när hon blev trött. men tystnade direkt när hon fick sin napp.
Lite sugen blir man ju. sååå söt

Morfar Curt ♥

Pappa började tjata om att han ville bli morfar på riktigt men jag var noga på att påpeka att de lär ta några år till innan han får ett barnbarn av mig iaf. han får tjata på Fia i  stället, hon har iaf åldern inne.

var jätte kul att träffa alla igen. får väl ta mig i kragen och hälsa på oftare men de känns som man har så mycket annat för sig. Idag vaknade jag inte förens vid 9.30 ^^ urs.. skäms verkligen. har så mycket att göra idag, och ändå försover jag mig. men de är bara att försöka hinna med det mesta idag iaf. Hända tvätt står på schemat, promenad med Leona, och lite höst göra i trädgården. Martin ville att jag skulle tvätta båten, men känner mig inte riktigt manad att göra det. storhandling får det bli idag också. en riktig sådan, ska till och med skriva lista. nää låt dagen fortsätta.. tack.

tack dubbel tack!

Lördagen blev mer än väntad, bättre än väntad. eller ska jag säga mycket bättre än väntad?! Planerna gjorde så att Martins familj kom över på tårta vid 13tiden. klockan 17 åkte dom och det var dags för mig och martin att snabbt dra iväg för att handla snacks till kvällen, fort hem för att fixa i ordning och göra sig iordning.  Vid 19 tiden kom folket, ett härligt gäng. Det bjöds på olika Nacho chips och ett antal olika dipper under kvällen, som blev lite halvt torterade.  Kvällen bjöd på singstar, Guitar hero, och ölspelet.. som resulterade i att vi hade en naken "janne" i soffan :P det som gjorde kvällen så bra, tror jag var att alla var i gasen, alla vär där för att festa och ha kul. vid 05 tiden blev det säng dags, tack och lov. huvet var helt slut kört. nästan alla sov över, vilket är jätte mysigt på morgonen efter då man kan påminna alla om vad de gjorde kvällen innan. Kimmo och Louise åkte sist, vi satt nästan bara och käkade chips hela dagen :)
Det blev en heldel städning när folket åkt. Många spillna drinkar på golvet och om inte det vore nog så fick Martin 40ballonger och en massa serpentiner av Kimmo, som är uppblåsta, tack ock lov så är det bara ca 25 ballonger kvar. men var ska man göra av dom lixom. vill ju inte ta sönder alla :S det som är possitivt dagen efter är att man verkligen får städat hela lägenheten. det är alltid bra :)
på kvällen blev det film och kebab i bröd :D mysigt...

Idag ska jag på möte på jobbet, 2 timmar.. känns så onödigt att jag inte kan få jobba lite då också, några timmar till kanske?! kostar fan mer å åka dit än vad jag tjänar :s jaja.. blir väl ändring på det snart hoppas jag :) innan de ska det bli en lång promenad med Leona, eftersom det inte orkades med någon aktiveringsprommenad i går så får jag försöka koka ihop en egen :) jaja de var det.

tack alla för igår, verkligen as kul att ni kunde komma! vi ses i helgen på inflyttnings fest i Gävle, sååå skoj :D

tjaoo

Grattis Älskling

blev ingen inflyttningsfest hos sandra för min del idag :( var tvungen att hoppa in extra, vilket inte heller gjorde så mkt. heldag blev det. 8 timmar. ganska skönt faktist. var verkligen på jätte bra humör hela dagen, allt bara flöt på, härligt gäng jag jobbade med också. men så.. självklart när det äntligen blir en lugn stund över och jag tänkte städa upp lite vid kassan, så skär jag upp fingret när jag håller på att sopa.. blödde något så otroligt att jag kände blodsmak i munnen. hatar när det kommer så mkt blod, jag har inte ont av sånt i vanliga fall men måste faktist erkänna att jag mådde skit. nu har jag plåstrat om mitt lilla finger, men så fort man rör på de så drar de i såret. ååh så typiskt mig faktist :P

Idag/imorgon.. klockan är över 24 nu så de är ju idag, så fyller Martin 20år :) hittade en del presenter när jag gick på stan så får hoppas han blir nöjd. paketen är fina iaf :)
Så det blir fika klockan 13 med hans familj, och sen vid 19 tiden kommer det över lite kompisar för lite kalasande. ska bli jätte skoj!!

♥ Grattis Älskling på 20års dagen! ♥

panikeichen

inhandlandet av presenter blev lite väl kostsamma än vad jag först tänkt mig, syster önskade sig smink.. jag älskar att köpa smink så det blev en del, de värsta var att jag glömt köpa både kajal och ögonbryns penna som hon sa att hon önskade sig :S bajs. blir ändå tvungen att ta en sväng till i stan idag. Martins 20års present.. vad fan ska man köpa, man vill ju ge något speciellt. till tjejer går det alltid att köpa grejer, men måste nog säga att jag är helt slut på idéer. och frågar man så får man svaret "aah ja vet inte, tror jag" förbannade karlar, dom vet ju ingenting. om någon skulle fråga mig så skulle jag lätt kunna säga minst 8 saker jag önska mig.
Det värsta är att Martin har inte frågat mig vad jag önskar mig, men han vet precis vad han ska köpa, går runt och pratar om de hela tiden.. "det är verkligen du.." "passar dig prefekt.." "du kommer älska den.." tror ni jag blir tokig eller?!.. och nyfiken.
Ne det där med karlar är inte lätt, verkligen inte. har ni några förslag på vad jag kan ge så tackar jag inte nej :) komentera komentera.

så som sagt en sväng in till stan får de bli, en sväng med Leona till Svista för att hämta cykeln om den finns kvar vill säga :S inte bra att lämna en cykel där olåst flera dagar. innan det så kommer Martin hem på lunch, så jag ska lyckas laga lunch idag :s jaja de får väl gå. sen ska jag nog ge mig på och göra äppelpaj, fick en massa äpplen av svärmor, dom måste man göra något av :)

Tv abonemanget har gått ut. så ingen tv, ingen idol eller despret housewifes som kommer tillbaka på Tisdag.. aaaahhh hur ska jag klara mig. och just nu när jag typ har noll tider på schemat.. ännu värre. ska väl försöka fixa de någon dag. Martin satt i kö i 35minuter i går till tele2, jävla bajs företag. borde ha fler telefonister. så han gav upp, la på, sa att hanfår försöka göra det på datorn i stället.

jaja nu ska jag försöka hitta på något att ha till lunch. och mina vänner, glöm inte att ge förslag på presenter!! tackar och bockar