Tävling

Jag är med i en Fototävling på sarina´s Blogg. Hon har massa spännande Fototävlingar, se till att vara med nästa gång! Detta är bidragen för denna omgången. Kom igen och rösta på den bilden du tycker ät finast. Temat är "Höst"

http://familjen-bus.com/2010/september/veckans-foto-bidragen-1.html#comment

pain.

alltså jag fattar inte varför inte min rygg blir bättre. Har haft ont varje dag i jag vet inte hur länge. Väldigt längesen jag hade en heldag utan ont i den. Så längesen att jag inte ens kommer ihåg om jag haft det. Nä nu måste jag komma igång med träningen så får vi väl se om de blir någon skillnad lixom. Men badhuset som vi har här har typ bara öppet 6-8 och/eller 16-20 så det har inte rikigt blivit av än.. dålig bortförklaring.. jag vet men så är det, orkar inte gå upp så jädra tidigt och slänga mig i en kall basäng. Eller så har jag så mycket annat för mig på dagen så jag glömmer bort det.

Igår blev det en sväng in till stan för att kolla köksbord, och nu har vi hittat det :D det perfekta köksbordet.. men. det är "någon" veckas leverandstid på det. så ska ringa samma butik fast i Enköping och se om det finns där :) Vill ju ha bordet NU!! Igår inhandlade jag också årets försla vantar. Hej och hå. Det är ju faktiskt på tiden nu. Det var 1grad igår på morgonen. Varje år så köper jag kanske 4-6 par vantar eftersom jag slarvar bort de flesta, glömmer en på bussen, tappar en.. ja ni förstår. Ska fasen hålla koll på detta året hur många jag inhandlar och se hur mycket pengar som går åt till vantar. För i längden blir det inte så billigt alltså..
Blev ingen promenad med Jennie igår. Det får bli i morgon. Kom hem så sent och så ville jag kolla idol så :P hahah

Idag blir det lunch med Linda på stan 12-13 någongång. så blir att åka in vid 11 tiden. Sen får vi se om det blir en sväng till Enköping eller om  jag bara åker förbi Gränby och kikar lite ;) har ju bilen idag så man får passa på att åka runt lite!

♥ 

äntligen hemma?!

Gårdagen var bra kom igång runt 13 tiden och satte fart med dagens "Att göra" frammåt kvällen blev det en sväng till BK, trodde jag bara skulle vara där en liten kortis men det blev lite över en timmer träning, tränade på alla momenten i klass1 och det gick bra, det jag blev mest chockad över var att hn klarade apporteringen så bra.
Det konstiga med Leona igår var att hon var lugn och samlad men så fort någon kom fram och skulle hälsa så flög hon upp mot den och blev lika galen som hon brukar bli. *skämmigt* Väldigt bra för både henne och mig att träna med störning, bilar kom, hundar skällde, klicker hit och dit, hundar sprang. ja.. Ni förstår. men hon förstod ändå grejen lixom, vi tränade mest på kontakten, för den måste stärkas mellan oss. Och nu tränar vi stenhårt på linförighet, kontakt, platsliggning, och ställande under gång. Och jag tror att det kommer att gå bra faktiskt. Så Jag ska nu anmäla mig till Tierp så får vi se hur det går och jag ska nog testa att åka dit själv och tävla så får vi se om jag är lika nervös som jag brukar vara.


Idag ska vi iväg och kolla på köksbord igen. Det värsta är att vi ska ha ett ganska litet men ändå ganska stort, så det är därför vi inte hittat något än :P knepigt det där. I em ska jag träffa Jennie också, ta en promenad med dogsen och sen ska jag vara hundvakt åt dom några veckdagar framöver. Känns bra. Som tur är så är dom inte hemma hos mig utan de är hemma hos henne, så jag behöver bara ta en promenad med dem.
Börjar äntligen känna mig som hemma här i byggden. Jag trivs här och det var längesedan jag kände så. Jag har kommit tillbaka till mitt liv och det känns så bra, Jag har kommit tillbaka till hunderiet och det känns ännu bättre. Shit vad jag har saknat att träna hund med kompisarna och nu börjar jag hitta lite hundvänner, det känns bra :)


Blommorna jag fick av Martin här om dagen ♥



Petra och Jag. mongobild. kolla på hunden inte på mig :P

chock.

igår viste jag att det var den 27de och när jag skulle skriva lite i min kalender som jag inte gjort på ett tag så såg jag att det är den 3e på söndag, hur gick det till? Kändes så konstigt. Alltså fyller Martin år på Söndag, vilket vi inte hade en aning om och därför bokat upp massor i helgen. Pinsamt. Blir till att avboka en del. Och nästa Helg blir det väl party här då :)
Våran dator har börjat dumma sig en hel del nu, den stänger av sig rätt som det är så man får skriva på ganska fort så man hinner spara. Så störande att skriva om allting..
Igår blev det en sväng till IKEA, dom byter fasen aldrig möbler, samma år in och år ut, och igår konstaterade jag och Martin att vi växt ut IKEA stadiet. Vi köpte gardin fästen, prydnadskuddar, sänglampa till gästrummet, matlådor och en potatispress typ det.. hmm värt att åka ändå till IKEA för det?! vet inte riktigt.

Idag ska jag börja städa inför helgen när vi ska ha lite kalas för släktingar mm. Vika mängder av tvätt, tvättade hela dagen igår så jaa.. lite finns det att vika ;) När datorn har skärpt till sig så ska jag lägga ut lite bilder av lägenheten, nu börjar jag bli riktigt nöjd faktiskt.

I kväll blir det en sväng till träningen på Brukshundklubben :) ska bli så kul att träna i grupp med nya hundar!

tjaoooo.

Dags att börja reflexer nu!

snorungar och sovmornar.

Fredagen rullade på bra, på tok för fort men ganska bra ändå. Köpte lite smått och gott i Gränby, 2 pekböcker till Saga som fyller 1år i morgon, det bästa är att den ena boken har några knappar som man kan trycka på som det är lite melodier i! En till Present till martin en fin "toa" skyllt. lite tejp och inslagningspapper. Passade även på att slänga in mitt cv lite här och där och nu är det bara att hoppas igen då. Hatar Arbetsgivare som inte hör av sig, ca 1 av 10 mailar eller singer tillbaka och då är det för att säga att aställningen gått till någon annan. Men dom andra 9då?! är det så svårt att skicka ut ett fjuttigt litet mail där det står att dom inte vill ha en? jaja det är väl bara att ta.

På lördagen blev det sovmorgon, och sen åkte vi hem till pappa. Blev lite middag och lilla Saga kom ner och fick sina presenter, en väldigt glad Saga satt och bläddrade i böckerna och gaggade runt. Hon har en massa ljud för sig nu, jösses vad fort det går med dom små liven. Känns absolut inte som att det var 1år sedan hon kom till världen.
Åkte hem igår och satt uppe länge och kollade på filmen med Will Smith på 3an "jakten på lycka" verkligen jätte bra film. sevärd för de som tappat hoppet. Nära till tårar ett antal gånger under filmen men som tur var var det ingen grinfilm :)
Idag tvättar jag, sen blir det en sväng ner till stan för att posta lite brev.
Sen borde jag kanske säga att det gick bra för Martin i fredags med bil tittandet så numera ingår även en
Ford Mustang 70á i våran familj ;) så nice!!!  Den kommer hemnu i veckan och då är det bara att sätta igång att slipa och måla så ska den nog vara snygg inför våren/sommaren 2011 :D


lilla Saga

jag lyckades :)

Snacka om att man lyckas när karln kommer hem med en bukett blommor! ha, det har inte hänt ofta men dom kommer helt oväntat. Martin glömde nämligen ringa mig igår om att han jobbar över 1 timme (samma incident hände förra veckan) kul täkte jag, maten var klar men jag orkade bara inte vara arg så jag sket i det men när pojkstackarn kommer hem beredd på att få världens utskällning så har han med sig blommor hem till mig <3 lovely. Så nu står min fina bukett i köket, bild kommer en annan dag, jag hinner inte ladda upp det nu.

För idag får jag låna svärfars bil och ska då passa på att schoppa loss i Gränby centrum och efter det blir det att ta med Leona till Brukhundklubben för ett rejält lydnadspass :)
Underbar dag men jag har lite smått brådis, bussen går om 1 timme och jag har en hel del att göra innan.. PANIK!
tidsoptimist javisst!



Vilka är ni?

Har ett snitt på ca 6st som läser min blogg dagligen, vilka är ni? vore kul om ni kunde skriva en liten kommentar så jag får veta vilka som följer min blogg. :)

Depression

Satt och kollade på tv i morse där dom tog upp det där med höstdepressioner. Jag är själv en av dom som lätt sjunker ner i dysterhet när det är mörkt, ruggigt och kallt. Fastän jag älskar hösten, och vintern!

Lite tips till dom som är som jag och som vill bli lite piggare i höstens mörker:
  • Passa på att vara ute när det är ljust ute.
  • Ha fasta tider, när man vaknar, somnar, äter
  • Motionera, träna eller var ute och gå.
  • Hitta på något även de dagar då regnet bara öser ner, var hemma och mys till det, baka ect.
Så får vi se om ni märker någon skillnad. Jag själv ska försöka testa detta nu lite :)

Igår kom Martins föräldrar hem till oss, vi tog en prommenad med hundarna och Petra betedde sig som ett freak, pinsamt men hon drog i kopplet, pep och lät hela vägen i ca 30minuter sen lugnade hon som tur va ner sig. Lagom till att idol började så kom vi hem och då blev det hem bakad hallon och blå bär paj och lite kakor som jag bakat, och dom tyckte det var jätte gott :) weeii pluspoäng till mig!
Idag blir det till att tvätta, har sammlat på oss ett rejält berg som behöver bli rent. sen ska jag ner till byns affär och handla vantar och tjocka strumpor, verkar behövas nu, kallt som sjutton om händerna på morgon och kvälls promenaderna.
Ha en bra dag allihopa ♥

*bilderna är tagna från google*

under ytan.

idag blev det en tupplur efter hämtningen av Petra. Bilresan till Petra i morse var konstig. Massa fladdermöss som skulle flyga precis framför bilen, en hare som vägrade lämna vägen, och en katt som låg precis intill vägen. Och om inte det vore nog så är det en familj som stylat sina brevlådor och satt ett älghuvud ovanför den på ett plank.. Jag blir lika rädd varje gång jag ser den!! snacka om att skrämmas. Fast på sätt och vis så ät det ju bra, för då blir man mer uppmärksam men jag får hjärtklappning varje gång jag ser den, kan inte var abra för hälsan.

idag har jag lite saker jag borde göra, ska bara se till att få den gjorda... skura ur kylskåpet eftersom jag hälde ut citronsaft i hela i morse.. så irriterande. Sen ner till apoteket, sen borde jag rensa avloppet på toa.. inte så jätte spännande men måste göras. Idag är det ett underbart väder, i morse var det "Risk of ice" som det stog i bilen, 3grader.. burr. Men nu strålande solsken och 13grader i skuggan. Så idag blir det en cykel tur med Leona. Har precis tagit en långvända med Petra, börjar gå ganska bra mellan dem nu, inte lika på varandra. Men jag får vara vaken och uppmärksam på dem hela tiden så att dom inte går runt och kaxar.  Vem vet dom kanske blir kompisar någon dag :P


Idag är första gången på riktigt länge som jag saknade Aska, schäfer tiken jag hade innan. Hon var verkligen jätte fin, fin kroppshållning och vackra färger. Och hon var jätte mysig när man var själv med henne, utan andra hundar eller mörkklädda män. Jag saknar att ha en schäfer, jag älskar dom. Så mycket att jobba med, så mycket tålamod man var tvungen att ha med sig helatiden så mycket lugn. En dag ska jag ha en schäfer til. Jag vill.





Jag önskar så att jag kunde gett dig ett bättre liv, att jag hade haft bättre kunskap om hur jag skulle hantera dig. Jag ångrar mig så för det du utsattes för och att ditt liv här på jorden blev på tok för kort. saknar dig!

löv.

Idag blev det också en överdrivet tidig uppstigning. klockan 5 ringde väckar klockan och det var bara för mig att hasa mig ur sängen.. Hämtade Petra, fixade frukost la mig i soffan och somna. hmm. inte kul. Men väldigt skönt. Nu känner jag mig utvilad och redo för att köra en städrunda här hemma. Ska försöka fixa lite ärenden också. Idag kommer Tilde till mig, blir en fika och lite tjejsnack :) trevligt. Annars händer inte så mkt.

När jag var ute på morgon promenad i morse så upptäckte jag hur mycket löv det ligger på marken, så var det inte här om dagen. Röda,  gula, bruna, och några gröna! Jätte vackert. Ny känns det verkligen att Hösten är här. Kallt som fasen på morgonen. Och så regnar det.. nästan hela tiden. Men vad gör väl det, jag har ju ny regnjacka och nya regn brallor :D så nu finns det ingen anledning att vara inomhus när det regnar :P

Fick vårat första klagomål idag också, Träffade grannen när jag skulle ut och gå och då sa hon "det är jätte bra om ni städar undan hundhåret på ballkongen för det ramlar ner på mina blommor." Det var väl bara att acceptera och tackade henne för att hon sa till.
Kom då på att ibland brukar vi faktist dra av lite päls från Leona om kvällarna och tänkt att det blåser ju iväg. Men jaha.. grannen gillar tydligen inte håriga blommor så då får vi väl ta bort pälsen sen då. haha :) Känns ju skönt att dom kommer och säger till oss så det inte är några sånna där störiga som ringer Hyresvärden för minsta lilla.
Nu ska jag fixa iordning både mig och lägenheten innan Tilde kommer!

Vintern 2009 ;)

Dagisgos.

Helt galen dag igår, vaknade inte förens klockan 14 fick lite mått panik över att man missat halva dagen och huvudvärken var tyvärr inte långt bort. Lyckades tassa ner till vallokalen och slänga in min röst iaf. Senare mot kvällen så virrade jag bort huvudvärken och kunde börja leva ett normalt liv igen! Kastade in Leona i bilen och drog iväg till Brukshundklubben. Första gången jag var där, inte en människa (eller hund) var där så Leona kunde springa runt som en galning hur hon ville. Hon är väldigt understimulerad nu så nu börjar hårdträningen för att få ner henne på jorden igen. Det märkter speciellt när vi körde lite Agillity hinder, hon bara susade fram. Viste nog inte vad hon höll på med, jag skickade henne på tunneln från ca 20 meters håll och hon bara flög in i den och ut hej och hå, galen panna. Tur att det inte var någon där då hade dom nog inte vågat gå dit igen. Hundjävlen går på amfetamin, ingen fara.. hon lugnar sig snart.. eller?!  efter ett tag så gick det iaf och gå igenom Lydnads momenten, som sagt lite finslipning behövs men jag tror det kommer gå bra. Ska bara besöka BK några fler gånger :P haha.

Idag vaknade jag och gick upp klockan 5! det ni.. satte mig i bilen för att hämta Petra (schäfer tiken jag är hundvakt åt) Och när jag kom hem ville jag inte gå och lägga mig för då vet jag att jag inte kommer upp igen. Och nu börjar klockan bli för mycket för en powernap.

scrapbooking

nu har jag suttit ett väldans tag med scrapbookingen också, fixat ett födelsedagskort till min stora syster och sen slagit in Martins paket ! så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig sen ikväll är det inflyttningsfest hos Jocke och Tilde som gäller! så vin idag igen då :)

jag försöker ju iaf..

ja, som ni ser så ser det inte direkt ut som det borde här inne på bloggen. Jag försöker mig nämligen på att ändra utseendet själv. Det är väldigt roligt när det blir bra och rätt men det tar tid.. suttit här i lite mer än 1 timme och se vad långt jag kommit.. :P ja det är en bit kvar men nu väntar jag på svar från den sidan jag hämtat info på. Jag vill ha kvar den fina bilden på Leona som jag har till vänster men med en annan bakgrundsfärg bla. och sen troligen svart färg på rubrikerna på mina gamla inlägg under "senaste inlägg" så ja, idag ska jag väl även försöka mig på photoshopen..phuu. Det värsta är att det står på Engelska där och jag är inte direkt en höjdare på Engelska. haha ja vi får väl se vart det här slutar. Förra gången gjorde Anna om min blogg, men nu ville jag försöka själv först innan jag ropar på hjälp. Jag har tagit hjälp av Designadinblogg.se jätte bra sida som min kusin Sarina tipsade mig om :)

Idag är Martin iväg och kollar på bil, får se vad han kommer hem med. Jag ska sysselsätta mig lite här vid datorn sen ska jag scrapbooka lite, och sen hinna med att simma i simhallen så man kommer igång lite med höst träningen ;)
Leona är bättre i magen nu också så nu kan vi börja träna på rikigt igen med godis som belöning, då kanske hon gör som jag vill igen :P

Har ni några tips om hur jag kan fixa de som är kvar på bloggen så lägg in en komentar i detta inlägget eller slå mig en pling, sms funkar ju också :)

snart är det jag som är kuuuung....

Den låten sitter som fast klistrad, det har bara varit disney låtar i huvudet på mig hela veckan. Men vad gör det? Dom är ju så härliga! så bra.
Igår fick vi besök av Björn och Mela, blev lite tacos ätande, sen chips, choklad och IDOL!! senare på kvällen kollade vi även på debatten och det var väldigt spännande, snart är jag nog redo för att rösta, ska bara kolla igenom lite till sen så.. PANG!

Idag får det fasiken bli klart med gardiner, tavlor, lampor. Är så trött på att det bara ligger just nu. Så jag får väl helt enkelt ta tag i det själv, så idag drar jag in till stan för att köpa lite spik, skruvar, och gardinfästen. Förhoppningsvis blir det lite mer också :D Blev ingen vända in till stan igår för att lämna tillbaka skorna så det får också bli idag. Fixade iordning kontoret jätte fint och ordningsamt igår, nu vet iaf jag vart allting är :P Ikväll tänkte jag mysa med några glas vin och bara ta helg. På måndag ska jag upp tidigt "för tidigt" för att vara hundvakt precis hela dagen.

Grattis!

Min älskade stora syster fyller 26år idag!
bara 4år kvar till 30 som hon påpekade igår ;)
puss på dig och ha en underbar dag!



♥♥♥
Älskar dig

frukost

hmm datorn stängde av sig när jag hade kommit en bit på det här inlägget.. skummt men vi börjar väl om då :P

Jag älskar mat, att laga den att äta den. Spelar ingen roll vilken tid det är på dygnet bara jag är hungrig eller lite småsugen så kan jag äta. Men nu i någradagar när jag vaknat har jag varken varit vidare sugen eller hungrig på morgonen, men när jag väl tar en macka så slinker den ändå ner och då först känner jag att jag varit hungrig..

jaja nåväl kom på det nu eftersom jag inte ätit frukost än men jag får väl ta och göra det snart :) Igår var det mycket resande igen och inte blev det bättre av att ena pendeltåget när jag skulle hem var inställt så fick vänta i 30minuter innan det andra kom. så pissigt. Hatar sthlm och Uppsala kollektivtrafik. Alltid ska det vara något. Men men igentligen så hade jag ju inte så mycket för mig men det är ändå läskigt att vänta på tåget mellan 22-23, finns så mycket skumma typer där ute tyvärr. Lämnade Cindy hemma hos pappa och satt och kollade på medans han tvättade fönstrena, duktiga han. Sen kom lilla Saga och isabell ner och hälsade på, då fick jag gulla med ett snorigt litet barn som snart fyller hela 1år! kära nån vad tiden går fort.. På tal om barn så känns det som om alla jag känner har en bulle i ugnen, eller ja många iaf. 2 i släkten, eller ja 3 om man räknar med min plast/styv-bror. och minst 3 av mina kompisar. Märks att man börjar bli äldre konstigt nog känner jag mig fortfarande som 19 :P  Alla blir vuxna så fort, skaffar familj och barn, och endel av dem (så som jag vill ha det innan jag får barn) har hus, fast tjänst, en arbetande karl, bil, körkort. ja ni förstår grejen, Svensson - i love it!

Vaknade i morse av att Leona satt mitt emot mig och pep.. ja fanns inte så mycket annat att göra än att skynda sig på med kläderna ner för trapporna och sen ut med Hunden.. Stackarn. Dålig i magen kan inte vara kul när man är hund och inte kan bestämma själv när man kan bajsa. Allt styrs ju av oss människor, när vi "orkar" ta ut dom då får dom lätta på trycket och förstå då om man är magsjuk.. ja fy fasen säger jag bara. Då springer man ju på toa stup i kvarten. stackarn.

Nu ska jag se till att6 få i mig något att äta och sen ska jag fixa i ordning våra pärmar som vi har och sen scrapbooking fotoalbumet på Leona som inte är helt klart än :) städa i ordning lite, sen in till stan köpa hundmat och lämna tillbaka ett par skor som gått sönder.

dripp dropp

det regnar ute idag, mycket dessutom. Ser verkligen höstigt ut och jag ska nog ge mig ut på jakt efter gummistövlar. Skulle verkligen behövas. Alla mina skor läcker in, inte kul att vara ute då.  Idag blir det en tripp till pappa, Lämna Cindy :(
Igår lackade jag naglarna, vilket jag inte gjort på väldigt länge... bakade scones, ochgjorde te till kvällen. Jag piggnade till under dagen, idag är jag lagom pigg. Det är inte så¨att jag vill ut och springa men hade det vart bättre väder så ha de jag nog gjort det :P

Igår ringde schäfer killen igen, så Petra som hunden heter ska komma hit nästa vecka, härligt med en liten slant iaf :D

Ska passa på att Grattulera min Kusin Sarina som fyller 25år idag, Grattis gumman!

Cindy jäspar

forgett and forgive

jaha.. ännu en tråk dag då. kommer inte på något roligt att skriva när jag inte gör något på dagarna alla är dom lika, vakna, äta frukost, ut med hundarna, sitta vid datorn, städa, ut med hundarna, laga mat och japp sen var dagen slut. åh skulle verkligen behöva ett jobb nu så jag har något att göra. Få ihop lite pengar så man har råd att leva lite..
Idag händer som sagt inte så mycket, jag har suttit på gratisbio.se en stund och samlat ihop lite poäng.. sen när jag fått ihop lite fler så kan jag omvandla poängen till roliga presentkort eller biocheckar så jag har något att roa mig med :P
I morgon blir det en resa till självaste stockholm och lämna Cindy hos pappa, eller ge tillbaka henne kanske jag ska säga, det är ju hans hund. Men jag har blivit så kär i henne nu. Jag älskar att ha två hundar, familjen känns fulländad då. Cindy är totala motsattsen till Leona, Cindy är lugn, hoppar inte, hon älskar att gosa (med mig, det gör inte Leona) Är suverrän utan koppel, sticker inte iväg, hon går alltid i en radie på 10meter från mig. Jobbig i koppel, trög tänkt. haha jaa dom är totala motsattser. kanske därför jag älskar båda så mycket. Cindy är absolut ingen tävlings hund, hon förstår liksom inte. och det är ett H#¤*¤# att lära henne. Leona däremot gör allt man ber henne om, hon vill lära sig och vill göra och vara duktig..

Jag vill ha en till hund, men då måste jag ha en bil och då måste jag ha ett jobb.. allt går bara runt runt runt.. Löser sig det ena så löser sig väl det andra också får jag hoppas på :P urs nu har jag klagar tillräckligt för idag.. sorry.

Mina bästa ♥

www.Gratisbio.se

För ett tag sedan gick jag med i Gratisbio.se där är det enkelt och smidigt att samla poäng som man sedan kan byta ut mot olika presentkort eller biocheckar.
Gå med du också på: www.gratisbio.se


it´s all coming back to me now.

Helgen har varit perfekt, framförallt Fredagen. Insåg hur mycket jag har saknat mina vänner från skoltiden och att det absolut inte får ta så lång tid som det gjort innan vi träffas igen. Så nu har vi startat en "vinring/vincirkel" då vi träffas testar olika och nya viner för att vidga våra vyer :P snacka skit och äta gott kommer också ingå :) så mys.
Lördagen var bara skön, när jag väl kommit hem så tjockade jag mig hela kvällen kollade på tjejfilm och bara var, så himla härligt ibland alltså. Igår fick Leona leka med två boxrar som jag kanske skulle passat men hon hade hittat någon annan som hon tyckte var bättre sen :( Leona badade iaf både i dammen och i en "lerdamm" så när vi kom hem fick och duscha.. med schampoo och hela köret.. Leona var inte så lycklig då :P nu är hon ren och fin iaf.. och sen på em tog jag Leona och Cindy en långpromenad och jag tränade lite med Cindy medans Leona fick träna på att sitta och titta på.. inte så värst kul tyckte hon men väldigt nyttigt. På prommenaden hem så insåg jag hur bra jag trivs här i östebybruk.. det är så fint överallt, lite gammaldags, sjöar, dammar, mycket hundar, skog.. ja perfekt helt enkelt.. nu fattas bara ett jobb. Men det kommer väl så småningom :D

idag ska jag förutom att ringa lite samtal, städa, träna Leona och fixa Martins födeledags present!
det är min dag det.. haha.

framochtillbaka hitochdit

igår blev det ett himla flängande över allt. Dagen började med en resa till sthlm för att hämta Cindy, sen hem ut med hundarna, iväg till Uppsala igen för att handla lite med Martin. Blev inget köksbord men lite sänglampor och annat smått och gott ;) idag blir det också mycket på resande fot, då jag först ska åka och lämna Leona hos svärföräldrarna och sen ta med mig Cindy till Norrtälje och Hanna för en mys kväll med tjejerna. Som ni förstår så är jag ibehov av en egen bil.. någon som har en bil över så hör av er !

Martin ska iväg på fiske i helgen så på lördag är det jag som har en egen tjejkväll med mig och hundarna :P Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa i ordning lite innan jag påbörjar min resa :)

var inte rädd..

Dagen igår gick snabbt och konstigt nog så känner jag att jag behöver vara hemma några timmar idag så jag hinner städa lite, eller ja främst dammsuga iaf. Igår blev det lunch med Tilde, och en runda på stan. endast en fotfil och en fotkräm blev inhandlat för min del, väldigt ekonomiskt :P så någon dag ska jag ta hand om mina fötter, de får aldeles för lite kärlek.
Åkte hem med Martin och närmare kvällen så ringde hundens husse (som jag skrev om i tidigare inlägg) han ville att jag skulle komma hem till honom, vis det gick väl br. Tog vägbeskrivning och allt och la på. Och precis innan jag ska åka frågar Martin mig om jag inte är rädd?! Tog inte långstund innan jag skickade tillbaka en fråga om vad jag skulle vara rädd för. "Ja men han bjuder ut dig till skogen på kvällen, en kille du inte ens klänner, det här vet jag inte om jag gillar" Och då förklarade jag för Martin att denna killen gjorde sig mycket till besvär när han sä'tter upp en lapp på ica hoppas att någon ringer, bjuder över det och sen våldtar eller mördar den. Kom då på att det var exakt så det gick till i en Beck film härom kvällen, så Martin fick mig att ta med mig en spray utifall killen skulle attackera mig. Då blev även Martin lite lugnare :P hahah
Killen var iaf snäll och om nästan 1 vecka så kommer den lilla vovven hit oh testar för att se hur det går, den var väldigt dominant och verkar inte lägga sig för något eller någon, lite tråkigt. Men Leona mjuknade till så de klarar av varandra om man håller lite koll så de inte moppsar allt för mycket.

Idag blir det en sväng till sthlm fram och tillbaka, därför jag är uppe så tidigt :D Hämta Cindy. Sern ska vi åka runt och kolla på lite grejer till lägenheten, förhoppningsvis blir det ett bord :D


Leona och Cindy i vintras ♥

rise up.

äntligen händer det grejer här hemma. Igår satte jag upp lappar på ica, jag vet tattigt men va fan ska jag göra då?!, om att jag vill vara hundvakt om det finns behov av det. Och där satt en lapp om en schäfer tik som ville ha hundvakt om dagarna, så idag kommer hon och hennes husse och ska träffa mig och Leona och se om det funkar bra :) hoppas hoppas hoppas!
Igår var jätte mysigt, fick besök av Linda och Magnus, åt lite Pizza, och efter det blev det kaffa för de som drack det och blåbärspaj till idol :D

Idag blir det en sväng in till Uppsala för att träffa Tilde och ta en fika, ska även ta en runda på stan och gå tillbaka med ettpar skor till DinSko som klacken gått av på. Har bara använt dom två gånger så det accepterar jag inte. Har dock inget kvitto kvar men jag har papper via banken på att jag köpt som där eftersom jag betalade med kort så hoppas på att det ska räcka :S Värt ett försök iaf!

Nu borsta igenom mitt jobbiga hår, och sen en sväng med Leona!

Så sugen på riktiga sommargubbar ♥

Live your life

Vädret har vaknat på rätt sida flera dagar i sträck nu och det känns bra. Soligt och fint, det tackar vi inte nej till. Precis kommit in efter morgonpromenaden och idag är jag igång. Känns bra, inte ett dugg seg och jag hoppas det håller i sig hela dagen. Känner mig fylld med energi och lust att göra saker, inte bara ligga i soffan! Två tävlingar till inplanerade, får hoppas att Hanna hinner känna sig säker i 2an innan så att hon följer med, annars får jag väl kidnappa henne :P I mitten av oktober i Nynäshamn och sen i Tierp. Och faktiskt så hoppas jag på ett första pris men ett andra pris skulle inte heller sitta fel :D Så träning är det som gäller.

I veckan händer mycket, idag kommer Linda och Magnus över på fika, väldigt längesen man träffade dom nu. I morgon fika med Tilde på stan och sen blir det att ta tåget till pappa för att hämta Cindy.. och Fredag åker jag på vinkväll hos Hanna :) underbara vecka!

Kul med lite kommentarer också det gillar vi :)
Föresten är den någon som är intresserad av Klövar och blod, isåfall har jag endel i frysen och eftesom varken jag eller Leona gillar viltspår så jätte mycket så tar de bara plats... hör av er så får ni!

Stolt hundägare

Helgen har bjudit på ett rikgit kanon väder och härligt sällskap. I lördags blev det tidig uppgång och bilen till Gävle, efter att ha kört fel några gånger så kom jag äntligen fram till rätt ställe och hann precis till anmälningen innan platsliggningen skulle börja :D phuu.. Hade velat bort nervositeten på vägen och när jag väl lämnade leona liggande i ena änden av planen för att göra platsliggningen så kom den. Efter ca 1 minut så skrek det bara i mitt huvud "snälla snälla har det inte gått 2 minuter snart?! återgå till hundarna?" Men nej det var en lååång minut kvar och min älskade lilla hårboll låg kvar hela platsliggningen :D så stolt. Blev riktigt nöjd med hennes insatts trotts att det inte blev några höjdar poäng så är jag verkligen jätte nöjd :) och det är väl det som räknas!? Söndagens tävling gick också bra, fast på ett annat sätt, hon 0ade plattsliggningen men hon gjorde Linförigheten jätte fint.. haha.. lika glad den dagen var jag över min vovve, och över mig själv som inte alls var lika nervös på planen denna dagen. Till och med min Tävlingskompis Hanna sa att det inte såg ut som att jag var lika nervös, mycket mer avslappnad :) det gillar vi!

Ny vecka med nya tag, och jag har massor med hemma sysslor väntandes på mig, och det ser jag bara framemot :) i Helgen är jag bjuden till Hanna på vinkväll och även Ellinor kommer dig, och jag antar att det blir endel hundsnack :P Härligt!




Hanna och Hija :)

Älskar mitt liv just nu ♥

D-dagen

Nu är snart dagen här, eller ska jag säga helgen. Tävlingshelgen. Jag är lite nervös. Eller ja nu ljög jag. Jag är faktist jätte närvös. Varför?- vet ej. Det värsta är att jag tror inte att det kommer gå så jätte bra. Har inte tränat så mycket som jag borde, och inte något på platsliggningen som hon numera suger på. Men jag får försöka se detta som en kul grej. Träning för mig själv. Det finns många bortförklaringar till att jag inte tränat så mycket som jag borde men ingen som riktigt håller. Så jag får helt enkelt ta dessa tävlingar med en nypa salt. Och se till att komma igång till nästa tävlings tillfälle istället. phu.. men jag är nervös. Och nu ska jag snart börja packa och då kommer det kännas på riktigt. Men jag förstår inte.. jag är så töntig.. Slappna av för sjutton. !

Beck

just nu är jag och Martin inne i vårat andra Beck maraton, dvs när det bara är beck som gäller varje kväll. Åh dom är så bra, har köpt upp nästan alla nu bara några få kvar och dem hoppas jag att jag snart får tag på :P Igår blev det strömavbrott, ett pinsamt sådant eftersom det var mitt eget fel men det fattade jag inte förens vaktmästaren stod i min hall och väldigt enkelt tryckte in en knapp på proppskåpet.. Pinigt, javisst! Jag hade, utan att märka det slått upp badrummsdörren på proppskåpet så att nödstoppen gått i. 

Idag blir det en vända in till Uppsala, sen storhandla med Martin. En sväng till båten för att kolla till den och sen laga iordning en härlig wook rätt som jag ska sitta och små äta av hela kvällen. I morgon bär det av till Gävle och Tävling. Jag är så himla nervös. Urs.. brukar inte vara nervös innan men nu är jag det, hoppas det går bättre än sist vi var iväg. Hanna kommer vara med och lugna mig, hon har den egenskapen utan att hon vet om det, hon är så lugn i sig själv så man blir lugn i hennes sällskap. Sen är det så bra att tävla med henne för jag skäms inte om de går dåligt. För jag tävlar ju bara mot mig själv och mina egna poäng. Och sen är det alltid bra att ha med någon som man känner och som kan hunderiet som kan ge en massa tips efteråt. :)

Längtar tills i morgon


Höst

Nu är det verkligen höst. Kalla vindar. Löven börjar gulna för att sedan bli bruna och falla ned till marken. På kvällarna är det stickande kallt, och man vill bara gå in för att ta en kopp te, eller ännu bättre om man har mjölk hemma, varm oboy :) Igår runt 22 tiden stog termometern på 5grader ute. Nu står den på 10grader.
Inte gör det mig något, jag ser fram emot en ruggigt kall vinter med mängder av snö. så mys. Jag tror att detta kommer bli den bästa hösten någonsin, eftersom det är 2010 och hitills ett väldigt bra år. Dock inte helt fel fritt, men ganska bra ändå!

Igår tackade jag och Martin nej till en skön kväll i soffan och tvn och tog på oss träningskläderna för att sticka till gymmet. Väl där så var det stängt. Ingen lapp eller något annat som tydde på varför de skulle ha stängt så vi tog med oss Leona på en powerwalk/jogging tur. Jävlar säger jag bara. phuu.. Likblek var jag när jag kom hem men fuck vad det var skönt att bli av med lite energi, svettig och känna sig duktig. Och kul att göra det med Martin. Vi har aldrig tränat ihop tidigare men nu är det bara att vänja sig. Vi har ju köpt gymkort och allt :)

Idag är det tvätta som gäller. sen har jag ett halvt A4 som jag ska hinna med idag. Mycket lättare när man gör listor på vad man ska hinna göra under dagen. Ikväll kommer troligen några kompisar över på fika, alltid trevligt med sällskap. Nu ska jag återgå till min lista :P

.

Jag försöker bli motiverad.

pilutta dig..

igår hände inte så mycket som jag först hade tänkt att det skulle göra. Tog en långis med Leona i skogen och borstade av henne.. förstår inte hur mycket päls hon kan tappa. Hon kommer att bli helt naken tillslut.. känns det som iaf. När Martin kom hem så klippte vi honom, gick en promenad med Leona och sedan låg vi och mös i soffan hela kvällen :)

idag blir det att ringa vaktmästaren så han får dra hit anticimex så silverfiskarna försvinner, vi har hittat några i köket, vilket gör att jag typ inte pallar att äta något som kommer från köket.. Utrota de jävlarna!!! fixa naglarna. Sen ska jag baka och träna ikväll.. nice :D