lördagmorgon

mycket händer inte här idag, tidigt i säng för min del igrå, var helt slut. troligen beror det på tidig uppgång de flesta dagar denna veckan. vaknade klockan 9idag, ätit frukost och vart ute med hunden. Nu ska jag ducha sen blir det att åka till stockholm vid 14tiden :) ska bli kul !!  have a nice day. ♥

oj juste glömde berätta om en kul/ond grej som hände igår. Vi byggde en snötunnel till Leona igår, och hon verkligen dampade ur när hon väl fick springa igenom den, fram och tillbaka, hon bara rusade. Sen så kommer Martin gående, påväg in.
-va gör du? "jag"
- Hon spräckte mitt ögonbryn. "Martin"
- Va?! Hur då? "Jag"
-hon hoppade över tunneln istället för att springa igenom den, ja var inte beredd. "Martin"

fattade snabbt att det inte var läge för att skratta, så följde snällt med Martin in för att kolla hur det såg ut. Och då gick det inte, jag garvade så jag trodde jag skulle dö. Han började också skratta lite iaf, men kära nån vad kul det såg ut. Hela ögonlocket hade svullnat upp och man såg knappt hans öga :D ganska kul alltså. Väntade ca 1 timme sen drog vi till bolaget för att handla, många långa blickar efter oss blev det. Mansmisshandel, jamenvisst! Svullnaden gick inte ner någonting igår och när jag vaknade i morses så blev jag rädd. Svullnaden är nere och han är alldeles lila runt hela ögat. Han kan iaf se normalt idag. ser ut som om han fått en rak höger.
så kom ihåg nu alla, det är farligt att ha hund!

snowflakesfaling.

nu har det slutat snöa. skönt säger jag :) ska ut och skotta upp det sista för i år, får vi hoppas! har hunnt med allt jag skulle göra idag, eller allt jag hade tänkt göra idag iaf :) dammsugat upp allt hund hår, tänkte nu ta med mig hundborsten och borsta ur hela Leona ute. där ska hundhåret vara, ute. dammsugaren får gå varm när vinterpälsen åker av. Hatar när det ser ut som om man bor i en hår boll. Hatar hundhår som flyger runt. Då får man dammsuga nästan varje dag. Inte mig emot. Dels har jag något att göra då och sen blir de så fint när håret är borta!!

I helgen blir det till att åka till Janina, såå taggad på det! :D

bildöverföring.

tänkte rensa mobilen på bilder, verkar inte gå så bra. Först hängde sig musen så var tvungen att starta om datorn, nu så fort jag klickar på en mapp så ska datorn tänka, seg öppna mappen. får hoppas att det kommer lite bilder snart då. kommer aldrig ihåg om jag ska trycka på memory stick eller phonememory. det är alltid något jag glömmer av, så ofta rensar jag min mobil på bilder lixom. jaja. Idag är jag hemma igen. Vaknade tidigt idag, 7.30 innan klockan ringde :) tänkte att jag skulle ligga kvar tills klocka tingde klockan 8 men ändrade mig genast då jag alltid brukar somna om och är as trött när jag ska gå upp så då är jag först uppe på benen klockan 9, då är hela dagen förstörd. Satt uppe igår och kollade på motorjournalen med Martin, ganska kul för en gångskull. Hatar att titta på det i vanliga fall men igår var det helt ok. Satt även och spelade Maxiyatzy. vann varsin gång :D kul att spela spel ibland! Idag vaknade jag tidigt som sagt så idag ska jag försöka hinna med en massa, har käkat frukost och vart ute med Leona en snabbis, gick in eftersom jag kastade bort hennes boll, ytterligare en. Ligger väl bollar i hela Forkarby som är hennes, kommer väl upp när snön har smält. gjorde rent spisen för att sen tända och göra det varmt i stugan, märks direkt när det är mer än -10 ute, då är det kallt även inne. Men nu så börjar det bli varmt.

Duscha, dammsuga, tvätta, diska, och träna apportering står också på schemat, sen är väl klockan så pass att Martin kommer hem, då ska maten vara klar. Känns skönt att ha lite att göra. Sen ikväll får vi se hur det blir. Tanken var att vi skulle på party i Enköping ikväll, men eftersom vi inte har någon hundvakt så får det bli en annangång. I morgon ska martin ha grabbkväll och jag drar till stockholm på en vinkväll med Janina :D längtar!! Dit får även Leona följa med så det är skönt. Som i Forshaga nästan, då kunde man ha med hunden överallt, spelade ingen roll om man skulle hem till någon bara att släppa in hunden! så ska det vara :) Hon är en del av mig, bjuder man mig så bjuder man henne :P Kamera batterierna ligger också på laddning, tänkte lägga ut lite bilder därifrån någon dag här med. Men nu lite mobilbilder:



Lite bilder fick det bli iaf. 1. Leona 2. Martin pimplar 3. Jag har tråkigt och gör figurer på snön 4. Jag och Leona 5.Bärta och jag 6. Bärta 7&8. Leona ute och drar pulka

Nu ska jag se till att det blir lite gjort här idag. see ya. ♥




















efter regnet kommer solsken.

efter att ha tvättat, diskat, skottat käkat lunch, och vart ute och dragit pulka med leona. så är det 1 timme kvar tills Martin kommer hem. Vad finns det nu att göra? Som vanligt när jag startar datorn så går jag in på mailen först i hopp om att ha fått ett roligt mail från något jobb som vill anställa mig. Men nej. Bara en massa skit mail med reklam eller facebook. så pissigt det känns då. Går in på platsbanken och kollar en runda.. inga nya jobb :( vad gör man nu då?

En dag kommer jag ha ett heltids veckojobb, en dag. kanske borde jag njuta av dessa dagar som jag är Ledig. Men jag kan inte. Jag måste ha en massa att göra annars spricker jag. Myror i brallan liksom, och det sorliga är att mina nära och kära får ta skit av det, jag går runt och surar, klagar, muttrar. Ja allt, ena stunden kan jag skratta andra gråta. Jag blir liksom inte trött när jag bara går hemma, jag blir seg, det gör mig sur! Om man hade levt förr så hade jag verkligen inte bangat att jobba som potatisplockare, men nej då, vi skaffar en maskinjävel som gör jobbet. Till sist kommer hamburgare och pommes serveras ur maskiner, man säger vad man vill ha och vips så kommer det lagom varmt ut ur en lucka.. de enda som kommer ha råd att leva är de som uppfinner dessa apparater. Så alltså om jag ska ha råd att shoppa, käka godis, festa, och roa mig så måste jag uppfinna något.. frågan är bara vad?

Nu ska jag sitta här och drömma om framtiden. ♥

STOP

vad händer vad händer. Smhi lovade att det skulle komma 1dm snö, det hade jag kunnat leva med. nu är vi uppe i två. fy bubblan. Det värsta är att Leona verkligen skulle behöva gå, springa, leka av sig all sin energi. För idag är hon som en bomb, som bara tickar snabbare och snabbare och som håller på att explodera, det vill vi inte vara med om. Hennes damp ryck ska hållas utanför dörren. Tack och lov så är det inte direkt kallt ute -4. på så vis så klarar man av att vara ute en stund. Hoppas på att det inte blåser så mycket. Det är jobbigt.

Halkbana igår sög. Helt ok så där men det var mest broms övningar på olika underlag. Ingen sladdning, ingen handbroms. Inga som tappade kontrollen över bilarna. Sånt hade jag velat testa på. som tur är så har jag sladdat runt lite på egenhand. men hade vart kul och göra det ordentligt där. Det läskigaste var iaf, när man skulle åka i bilden som snurrade runt, alla mina vänner vet att jag har lite väl ont av sådant där. Karuseller som åker okontrolerat och jaa urs. Ryser i hela mig. Igår fick jag nästan panik och jag åkte inte hela vägen runt pallade inte. Sa åt henne att jag inte skulle klara det men ville gärna testa ändå. Skönt att få känna på lite iaf. Enligt min mening så är det inte meningen att människan ska vara upp och ner. Var helt slut i huvet igår när jag kom hem, helt utpumpad. Fick ingen fika alls där igår vilket sög ännu mer. Dricka sig mätt på vatten och omogen banan på 6 timmar var inte så nice. Tack och lov så var maten klar när jag kom hem så bara att fylla på mitt tomrum :) Klockan 20 var jag redo för sängen men tvingade mig själv att vara vaken en stund till halv tio sov jag som en stock. Helt slut.

Idag är det inget inplanerat, jag är LEDIG! så en långis med Leona får jag se till att göra. Tvätta och små städa lite. annars finns inte så mycket mer att göra skotta snö behövs. så skönt att göra som man vill endel dagar, inga måsten, inga tvång. Ha en bra dag! ♥

hets inlägg

sammanfattar lite snabbt vad som händer dessa dagar. Igår blev det till att hoppa in och jobba lite extra. Klirr i kassan :) Skit trött var jag hela dagen, gick som en zoombie men det rullade på fint. Inte direkt min grej att gå upp 6.30 flera dagar i sträck. idag sov jag iaf till klockan 8, sköönt! men lite hets idag också, ska nämligen iväg och göra halkbanan så man kan stryka den från listan så jag får mitt körkort någon gång. Min puls går i 180, varför vet jag inte. Känns inte som om jag kan varva ner. Inte ett dugg nervös för halkbanan heller, vilket chockar mig men har inte riktigt haft tid för att känna efter. Känns som om jag har massor att göra men i själva verket så är det inte så mycket. Hjärtat bara slår fortare och fortare. Ska försöka köra avslappningsgrejet här någon dag så jag kan slappna av. Urs. Men men. Nu ska jag studsa i duschen sen promenad med Leona. det ska sitta fint! sen blir det att brumma runt på halkan :D

Tankarna springer iväg.

helgen har varit helt underbar, hade verkligen inget inplanerat, vi har bara vart Lediga. Bärta kom till oss i Fredags då jag och svärmor brummade runt i stan en sväng. När martin kom hem bar det iväg för att hyra film och handla lite. mys pys framför filmerna sen en runda med dogsen. Lördagen bjöd på en pimpel runda, jätte mysigt, hundarna fick stanna hemma och vi tog med oss fika korgen i stället. Härlig dag att vara ute och fiska på. Hem och käka, sen in till stan en sväng för promenad med hundarna. Kvällen bjöd på vin, spel och en massa skratt. Har inte skrattat så mycket på VÄLDIGT länge kan jag säga. Urs.. fick nästan ont i magen :D Lång sovmorgon på söndagen och iväg med hundarna på långis och fika med varmoboy i snön.  mys. Laga soppa ihop och sen baka lite sockerkaka.

Vi har nog inte tillbringat så här mycket tid till varandra på jätte länge. Verkligen, inte heladagar en helhelg. Verkligen att rekomendera när man vart ihop x antal år, man blir verkligen nykär. Ville inte att helgen skulle ta slut. Förstår verkligen varför jag älskar honom så mycket som jag gör ♥

Men igår kväll började tankarna komma tillbaka, dags igen för en otroligt tråkig vecka, inga jobbtimmar. Det är städat och fint hemma.. Vad fasen ska jag göra? blir verkligen helt galen av sånt här. Några körningar hit och dit men sen är jag hemma. Kommer det någonsin bli bättre?! man pratar hela tiden om det men hur ska man göra för att det ska bli som man vill ha det. Ibland bara försvinner orken och jag vill bara lägga mig ner och vänta, men inget händer. Känns som att jag har kämpat så länge för att ändra på det här att jag inte längre vet hur jag vill ha det. Skulle jag verkligen bli nöjd om jag ändrade på min tillvaro. Om jag flyttade, böt jobb?
Martin säger helatiden att det blir bättre, att vi ska hitta någonstans att bo, känns skönt att ha någon som stöttar men fan jag börjar bli så trött på att höra de orden. Känns helt meningslöst nu, känns som att det ska vara såhär och kommer att vara såhär hela tiden, alltid. Och det orkar jag inte, tanken på det gör att min pulls ökar och jag får panik, svettas vill bara här ifrån, Hoppas bara att någon ska komma och rädda mig. Det jobbiga är att jag måste rädda mig själv, jag måste kämpa, men när man har gjort det månad efter månad så känns det ganksa hopplöst sen. Bajs.
Nu ska jag ut med Leona och gå.. gå gå gå. ♥

mobil- av

Kursen igår var trevlig, och bra. Passivitet stog på schemat. Inga problem för Leona, tyckte mest att det var kul att ligga och titta på flippade hundar som skällde och hade myror i brallan. Gick väldigt bra med tanke på att Leona inte vart inne i ett rum med massor med hundar på ca 2år.. Nice. Fick en genomgång av åres kurser och jag blev verkligen jätte sugen. Blir nog en tävlingslydnadskurs för mig och Leona. Blev hämtad av Martin efter kursen och medans han var iväg hos päronen en sväng så satte jag igång med stor bak. Blev lite bröd och en massa kakor :D Leona låg däckad resten av kvällen vilket var jätte skönt!

Dagen hitills har varit jätte bra, vaknade tidigt låg och drog mig för att efter en stund inse att jag inte kunde somna om, Upp ducha iväg på promenad med Leona. Övningsköra och nu sitter jag här med två hundar vid sidan om mig sammtidigt som jag käkar lunch. Lilla Bärta ska bo hos oss hela helgen. Känns konstigt att ha en liten hund springandes nere på golvet men de ska väl gå bra. Planer för helgen - inga ideer om helgen - Alldeles för många. Får se vad som händer och sker. Just nu har jag stängt av mobilen och tänker inte sätta på den på några timmar. Jag är nämligen Ledig idag!

husmor.

ledig idag, i morgon, övermorgon, dagen efter det, dagen efter det.. ja många dagar är jag ledig nu vilket är TRÅKIGT! på helgen är jag mer än gärna hemma, så mysigt att umgås med Martin och hitta på saker bara han och jag. Men att sitta hemma en massa dagar och inte ha direkt något vettigt att göra är tråigt. Har dock bokat in en del i veckan som ska göras, städa och tvätta ska också hinnas med sen ska jag ge mig på stor bak i morgon, bröd bullar och kakor skall göras. Mys.

Idag började dagen halv 8, stolt över mig själv som går upp så tidigt utan direkta tider att passa, ut med leona, svärmor kom över brummade runt i Uppsala, Kom hem nu och ska byta om och packa väskan för att gå in till Svista för att gå på kursen, hoppas det kommer en del. Mitt i veckan ganksa tidigt på dagen är inte någon bra tid för de flesta människorna men några hoppas jag på. Kommer sitta fint för både mig och Leona att komma hemmifrån och göra något spännande. Sen åker jag med martin hem och då är det träning som gäller för att sedan börja med maten. Det är min dag det :)

Börjar verkligen tröttna på detta schemat när man vips är ledig hur mycket som helst, jag pallar inte sånt jag blir tokig om jag bara är hemma. Sen jobbar jag tre dagar och sen är jag ledig bajs länge igen.. urs säger jag. Hatar det!

trött.

söndagen var jätte mysig, jobbade lång pass på lördagen, och Söndagen var alltså vilo dag, vaknade sent, och mös runt hela dagen med älsk och Leona, hyrde två jätte bra filmer och mumsade chips  till dom. Åt en härlig lax och potatis middag :D och ja.. det var mys hela dagen. Långpass idag igen på jobbet, trött som en gris har jag varit och bara flummat runt. haha skönt det med ibland. Fick iaf ett toppen schema i februari.. Sjukt nice, jobbigt bara att det är många sena kvällar vilket tvingar mig att sova kvar i Enköping. Hmm.. lite jobbigt, känns som att jag knappt kommer vara hemma något under hela februari :( jaja mars blir iaf bra när lönen trillar in och jag kan shoppa igen :D längtar. Nu ska jag äta mat, sen är det sängen.


"dreaming in mono"

fattar verkligen ingenting av våran nya kampanj grej på Mcdonalds, om den ändå kunde vart på svenska så hade jag kanske förstått vartannat ord. Men engelska oh no. jag fattar inget. vad handlar den om?! Får prata med mina medarbetare i morgon och hoppas att någon kan förklara för mig på ett sätt som jag förstår. Vissa saker är bara hopplösa att förstå.

Jobbat idag, väldigt få timmar, imorgon blir det några få igen. Kört bil och sen hem för att käka pannkakor med älsk. för att sedan fika winerbröd och hemma bakade choklad muffins. underbart.
Gårdagens promenad i stan var mysig. Leona passade på att leka stadshund vilket innebar att lukta på alla fläckar som fanns och dra i kopplet. Längesen hon hade koppel på sig nu vilket märktes i armarna på mig.. Phuu värsta tränings passet. I morgon tänkte jag avlägga någon timme till min julklapp som jag fick av mamma, Wannabe yoga cd och bok så jag ska få lite mer muskler, hitta mig själv, bla bla jaa vi får väl se vad det är för något i morgon. Spännande! hoppas att det blir ett skönt och avslappnande pass så man kan köra det ibland när stressen tar över i livet.
Pratade med chefen idag om att göra om mitt schema så jag får längre pass..  hoppas det går, orkar inte åka två timmar för att jobba tre. Det funkar inte längre, vill inte byta jobb eftersom jag trivs så bra med mina jobbarkompisar. Hoppas nästa månad bjuder på ett kanon schema :)


Livet måste gå vidare.

Ibland måste man bara se frammåt, inte kolla bak utan bara fram. Jag orkar inte längre, känns så själviskt att bara fortsätta som om inget hänt. Men tyvärr så händer det en massa tråkigheter nu, lite överallt. Men mitt liv måste gå vidare, hur jobbigt det än är. Men jag måste hitta en väg ut ur min bubbla innan jag blir tokig. Bubbla av för lite jobb, för lite pengar. För mycket tid på resande fot och bara en massa tomma löften, börjar uppriktigt sagt bli riktigt trött på mitt liv som det är nu. Riktigt trött.

Igår var jag ledig, och den dagen tillbringades med min underbara Leona ute i naturen. Lite städning, övningskörning och tillsist muffinsbak. Martin drog med mig på Bio på kvällen för att pigga upp lite och det gick väldigt bra. 2012. Riktigt bra film. Onsdags bio is the shit. Nästan helt ensamma i salongen och det var nästan helt tyst. Underbart.
Idag tog jag mig i kragen och slängde in lite cvn hit och dit i staden. Hoppas hoppas. Drömde lite på åhlens om en massa nya fina grejjer till hemmet men inget sånt för min del förens körkortet är klart. Lunch med Linda på Cupido.. skit god sallad och en massa tjejsnack. Sen hem gång. Ikväll tar jag med mig Leona in till staden för en promenad där, längesen vi gick en runda på stan och nu har jag hittat lite mysiga parker man kan strosa omkring i. Nice. hoppas på en trött vovve sedan. I morgon är det några få timmars jobb. Likadant på Lördag.

Vill inget hällre än att vara hemma hos min familj nu.
Tänker på er där hemma

början på det nya året var allt annat än bra.

Tänk att bara ett telefon samtal kan vända upp och ner på allt.  Från att skoja lite med mamma när jag svarade i telefonen till att ligga ihop krupen som en hög på golvet och snyfta, gråta, skrika. Måste detta verkligen hända? Nu? dig?

Du har betytt så mycket för våran familj, alltid ställt upp, varit så oerhört mysig. Så go. Att åka hem till dig och din man var det bästa man kunde göra när man var liten, Leka i bäcken, Mysa med katterna och hönorna i stallet, döpa alla katter. Leka kurra gömma i erat stora hus där det var helt omöjligt att hitta gömställena. Den läskiga fågeln som sitter ovanför trappan som man var så rädd för när man gick under, att den skulle vakna till liv. Det svala men underbart goda fikarummet.
Att komma hem till er och krama om er, och när du tog min hand så höll du den med ett stadigt grepp länge, kollade in i mina ögon med dina isblå färgade och log. Man var alltid välkommen, och man ville nästan inte åka hem igen. Man kände sig så välkommen hos er.

Men vad kommer hända nu, varför blir det så här? Jag har aldrig gråtit så här mycket i hela mitt liv. Det tar aldrig slut med tårar det bara rinner och rinner.

Jag önskar verkligen jag kunde vara hemma hos min familj just nu, just nu när de behöver mig som mest, krama om varandra och bara finnas för varandra. men just nu går det inte, inte just nu. Känns som om jag redan skulle vart där nu i så fall, inte komma så här i efter hand. Jag hade velat ta farväl, ta hennes hand och krama den så som hon gjorde med min.
Den snällaste kvinnan som fanns på vår jord har precis lämnat den. Är det rättvist?


RIP. Maj-Britt "Moster" 11/1-2010

kalas :)

gårdagens kväll var jätte mysig, Hade Linda på besök, mycket tjejsnack och några glas vin sen hade timmarna sprungit på så bra att det var dags för sängen. Fasade verkligen för denna dagen då bussen skulle gå 8.25 från svista, ca 2km här i från. Och jag kom inte i säng förens 00-01.. vaknade ändå i hyfsad form, började gå till bussen och insåg att jag aldrig skulle hinna, men vips så stannade en taxi och frågade vart jag skulle och körde mig till bussen eftersom han skulle ta samma väg ändå. Väl på bussen så var det en jätte trevlig chaffis som pratade på ett tag tills han insåg att jag var trött och inte orkade lyssna.
På jobbet var det dags för mig att hålla kalas för sörsta gången, Lina utbildade mig och gjorde det verkligen jätte bra, hon visade och berättade allt för mig. Kalaset gick kanon, hade super kul och fick även måla barnens ansikten för första gången. Indian, tiger, katt och leopard.. jaa nu känns det som att jag kan dom :D Sen blev det några timmar i kassan innan jag skulle ta mig hemmåt. Påväg in för att byta om så ser jag att jag har blivit "godkänd" som kalasvärd :D Får sällskap av Elli till bussen och i Uppsala blev jag hämtad av Linda som körde mig hem.. Underbara dag, allt har bara flytit på! Och tillråga på allt så kommer Martin hem snart!! så nu ska jag fixa lite här hemma så det är fint!

Leona

Kanske är jag ett hundfreak, eller så bara älskar jag att ha en nära vän som alltid ställer upp för mig. Som alltid finns här för mig, vare sig jag är arg ledsen eller oerhört lycklig. Hon försöker alltid göra mig på bättre humör, glad. Och hon lyckas alltid i slut ändan. Jag kan inte vara arg på någon som henne, hon är bara bäst. Hon är alltid här. Orkar med mig när jag mår som sämst och finns här när jag behöver prata av mig. Hon får mig alltid att gå upp på morgnen, och ut på långa promenader, oavsett tid på dygnet och väder.

Jag känner mig alltid lugn och trygg i hennes närvaro. Om något skulle hända så skulle hon hjälpa mig.

Att ha en vän som henne går inte att beskriva hur det känns. Det går inte att förklara hur mycket hon betyder för mig. Hon är mitt allt och jag skulle aldrig byta ut henne mot något i världen. Ett liv utan henne hade inte varit ett riktigt liv, det hade varit fruktansvärt tomt. Tråkigt. Vem skulle jag då ta hand om? bli arg på, skälla på och sen efter bara någon sekund krama om henne och älska henne. Hon kan göra mig så frustrerad, jävlas med mig, hata mig, samtidigt som jag alltid vet att hon bara menar väl, att hon innerst inne tycker väldigt bra om mig.

Hon fyller 5år snart, sista januari, fem år..


Jag älskar dig Leona, jag hoppas du finns hos mig för alltid♥

mår illa.

tror faktist jag har ätit lite för mycket godis.. eller missat några vitaminer som kroppen behöver för ibland får jag läskigt ont i magen och mår lite illa hela tiden. mitt eget fel jag vet men, så tråkigt att laga mat till sig själv, och äta själv är ännu värre. urs.
Ska börja städa lite smått här hemma så det är fint tills ikväll då Linda kommer :) blir en mysig tjejkväll med en massa tjejsnack och några glas vin! så städning är högsta prio idag. men nu ska jag ta en riktig långpromenad med min lilla vovve, i det soliga vädret! det mår nog både hon och jag bättre av :)

vad hände?

gick och la mig igår 01.30.. när man väl börjat kolla på despret houswife så kan man inte sluta, sen var jag inte ett dugg trött. När jag till sist stängde av datorn och skulle gå och lägga mig så insåg jag hur tråkigt det är att vara själv hemma. Urs. Tänk alla dom som alltid går och lägger sig ensamma om nätterna, lider verkligen med er, finns inget mysigare än att ha någon att krama om :)

Vaknade idag med världens träningsvärk i låren, fattar inte hur det blivit såhär, jag är ju inte direkt typen som tränar så måste vara någon typ av stelvärk.. ont har jag iaf. Jobbade några timmar och är precis hemkommen, vart tvungen att cykla från svista eftersom siste bussen ända hem redan gått, så cykla i -20 2km är inget att rekomendera, är helt genom frusen nu och mår illa.. urs. Blir en runda DHW ikväll igen så får jag hoppas jag mår bättre i morgon, då det vankas jobb.

alone

nu är jag själv, helt ensam i det lilla huset, mitt ute i ingenstans. Måste erkänna att det är lite läskigt. Skönt att man har Leona här iaf. Annars hade jag inte klarat mig.
Martin drog iväg med killgänget till idre i morse. Ganska glad att jag inte följde med, är tillräckligt kallt här, hade aldrig överlevt. Men det är väldigt tomt här utan honom :(
Jag och Leona har bunkrat upp med godis, chips och cola. som ni kanske förstår så har jag inget nyårs löfte vad gäller att sluta äta onyttigt :D man lever bara en gång och varför ska man välja bort det goda från livet?! Jag eldar som en galning men känns inte som att det blir varmt ändå.. Leona pajade ryggen under nyårs helgen trotts uppvärmning och ned varvning innan pulka dragning så brast något i ryggen, så det blir hundsim nu.. Hon klarar inte av att hoppa in och ut genom bilen, jobbigt att se att hon har ont, men hon kan inte behärska sig, ändå ska hon springa runt som en galning. förstår inte riktigt hur hon tänker.. jaja.. rehab gånger 1000, sen får vi se hur de blir.  

nu ska jag och Leona lägga oss i sängen käka en massa så våra sockerhalter går upp i max och kolla på despret houswife :D kan det bli en bättre tjejkväll?

2010

första inlägget i år.. weeii!
I onsdags drog vi ner till skövde för att hälsa på andra sidan av min familj, mammas sida. Blev en ganska sen ankomst, men lite utdelning av julklappar och sen satt vi och pysslade lite med Nikitas julklappar som hon fick :) mys. Leona fick busa av sig med John innan det blev sängdags vilket  behövdes efter en lång bilfärd. Mycket myror i brallan på henne! Nyårsafton åkte vi in till stan för att köpa en present till min mamma som fyller 45år snart. Blev ett jätte fint halsband som blev mycket uppskattat. Underbart god middag hemma hos mamma på eftermiddagen och sen drog vi iväg till några kompisar för att fira nyår där. Även syrran och hennes karl var där! mycket nya och lustiga spel spelades, vilket innebar en dunder fylla.. Tolvslaget blev det full rulle med raketer och champange :) sängen klockan 3!
dagen efter var seg, fruktansvärt seg, tillsist tog vi oss till mamma och drog lite pulka med Leona och nikki. Efter några timmars mys där så tog vi med oss stora syster för att åka hem till forkarby. Idag blev det jobb för min del och syrran har åkt till pappa!

Bilder från nyår:



1: lejon: mannen i huset, fixar lappar till spelet. 2: Martin skulle visa sexställning med min syrra, ganska galet.
3: såpa och Bea. 4: Jimmy syrrans karl.

Mobilbilder som ni kanske märkte, bara dessa som såg någorlunda ut. Kul kväll, galen kanske är ett bättre ord :P