Under konstruktion...

...

P&L

Taggar inför Peace and Love nu i veckan. Onsdag -  Söndag, party all night long.. känns tungt men fett kul! Midsommar helgen tog hårt, Förutom RallyLydnads kurs på Söndag morgon så sov jag mest den dagen. Helt slut i kropp och själ. Men kul som attan var det! Nu ska jag packa och dona så att allt blir klart innan Onsdag! see ya! ♥

Midsommar helg.





To do

Min To-do-Lista för i morgon är överdrivet lång.. hur i all världen ska jag hinna med den?! Det är bara att hugga i och bocka av! I morgon bär det av till Matte, blir lite grillning där och mys med honom innan det blir dags för de andra att joina oss.. :D det kommer nog bli en het ok midsommar ändå.. Det blir vad man gör det till

Hade en helt sjuk dröm i natt.. Helt galen var den. Det var Krig, precis överallt och snart skulle de börja bomba Sverige. Hade fullkomlig panik.. Sa hejdå till alla jag kände och kramade och pussade på dom, även folk jag inte träffat på år och dar. Alla var liksom samlade på ett ställe. Och innan vi fick åka var det någon som pratade ur högtalarna och berättade om alla synder/allt dumt vi gjort, riktigt obehagligt. Vi skulle skynda oss in i bilen och åka långt upp i norrland oh gömma oss i en stuga i skogen, varför? -ingen aning. Kanske för att det är det sista stället dom bombar på?  Sammtidigt var min mamma nere i Irak eller något sånt och jobbade med något.. skit skum dröm och jag förstår fortfarande ingenting.. Vaknade iaf med lite smått panik. Men insåg snart att läget var under kontroll här i verkligheten.. blää Hatar drömmar som är osammanhängande, som handlar om okontrollerat våld och elaka människor. Shit.
Nää.. nu ska jag återgå till att bocka av min lista!

Fick min lön igår.. Äntligen lönar sig allt slit!! Överlycklig tjej, HEJ!

Thomas òMalley

En vildkatts kung. Alla möjliga Disney filmer låtar har paserat mitt huvud dag.. Är det några texter som fastnar så är det dom.. dom är fina och oftast ganska påhittiga.

Midsommar närmar sig och det verkar ungefär bli som Valborg, inte alltför spännande helg med andra ord. Massor med planer hade vi men de har ändrats med tiden och just nu har jag ingen aning om vad som händer över huvetaget. Något jag däremot vet är att jag ska ha en midsommar krans - blommor plockade och redo att flätas ihop. Samt att jag ska äta en stor god hemmagjord jordgubbstårta!! Och eftersom jag fick lön idag så är den drömmen inte allt för långt bort. Får väl baka ihop den i morgon. 

Idag har vi hunnit med RallyLydnads kurs på fm. Fick göra en egen bana, väldigt skoj faktiskt. Sen efter kursen fick Leona leka med Johannas hundar i rasthagen :) Väl hemma så blev det en timmes promenad med boxrarna.. så nu är Leona däckad :)Det fina vädret har kommit tillbaka till byn också.. hoppas det håller i sig över helgen nu så det blir en fin midsommar :)

Nu ska jag städa lite på balkongen.. todélo!!

Före & Efter.

Före:


Efter:

9dagar sedan.

Vet knappt vad som hänt sedan sist. En snabbvisit ner till Skövde fick det bli när lillasyster slutade skolan. Lyckades lura med mig stora syster dit och det är nog den bästa roadtrippen jag gjort. Så mycket skratt!! kära nån.. ♥ Anlände på Torsdag em/kväll tog en promenad till ica med Familjen och köpte en glass :) Senare på kvällen gick jag och Storasyster hem till Markus och Linda för att titta på nytillskottet som hunnit bli 4månader redan!!




Hahaha.. sista bilden ser så rolig ut men är det något som ger mig ett glädje kick här i livet så är det bebisar, dom är ju bara för söta, sen hade Kim nyss spytt ner Fia, vilket inte gör mitt leende så mycket mindre ;) haha.. På Fredags morgon (aldeles för tidigt) var det dags för skolavslutning.
De stackars barnen fick iaf sig en rejäl kalldusch, Det spöregnade, och i brevet hem stod det att de som hade paraply fick stå längst bak så att alla kunde se barnen..

Det var nästan bara vi som inte hade med oss paraply, för vi ville stå långt fram så att vi skulle kunna se något.. dock så hade inte alla uppfattat det där med paraply längst bak. När det var dags för Nikkis klass så sprang familjen Karlsson längst fram och fotade som galningar!!

 

Ursäkta bildkvalitén men som jag påpekade, det regnade en aning. De stackars barnen var genom frusna, men jäklar va kul det var ändå. Efter avslutningen så paniksprang vi hem, varm dusch, te, bakelse och paketöppning väntade hemma. Med en glad Nikita blev det sen en sväng ner till stan för lite snabb shopping innan det blev dags för hemfärd för mig och stora syster..

Nu är jag tillbaka på hemmaplan och allt är som vanligt, jobb kantas med fest.. som det ska vara ?

CherryBerry!

 

 



Ge mig.

Ge mig lite Flyt
Ge mig Lyckan
Ge mig Viljan

Ge mig orken...

Söndag.

Riktigt seg söndag. Har verkligen ingenting inplanerat, nu har jag gått från rastlös till seg.

Fredagen bjöd på Lydnadstävling i Östhammar, Martin, Hanna och Sofie följde med som hejarklack. Tyvärr så fick vi endast 113p. 0ade platsliggningen IGEN! men sen gick det iaf lite bättre. Men Leona visade inga tecken på motivation eller glädje denna gången heller.
Igår var det dags för tävling i Tierp. Åkte dit själv och det var väldigt skönt. Kunde ta mig tid till Leona och inte bry mig om något annat. Var inte speciellt nervös. 8,5 på platsliggningen fick vi men sen dalade det långsamt ner. 0 på apport, hopp över hinder och läggande under gång vilket resulterade i 109,5p. Inte speciellt kul.
Något jag har lärt mig under denna helgen är att jag ska träna i skållande solsken, och i myggsvärmar. Och sen ska jag nog tävla själv några fler gånger, när jag känner mig trygg i det så kan någon få åka med.

Men det är bara upp med hakan och nöta på.. måste ju klara ett första pris någon gång. Men man märker verkligen att Leona inte är ung längre. Hon har inte samma aktivitets nivå och ork, det är lite synd men så är det ju. Alla blir vi äldre.

Åkte in till stan igår och tröst shoppade lite ;) Sen hem till svärpäronen för grillning. Idag ska jag ta mig i kragen och städa lite.. men först ska jag komma på något att äta..

Dags för tävling.

Efter en omtumlande dag på jobbet, öppnade och jobbade frukost för första gången själv.. kassan fungerade inte och inte allt för glada gäster, men jag överlevde! så har jag nu kommit hem. Ska försöka få till en snabb powernap innan det blir dags för tävling 19.00 i Östhammar. Hoppas det blir svalare i kväll så att Leona håller sig pigg och allert!! Inte så nervös än faktiskt, men det kommer väl. Idag följer bara Martin med och agerar fotograf. I morgon blir det också tävling, fast i Tierp, då blir det till att åka själv om jag inte lyckas få med mig någon.

Martin kommer tillbringa helgen på Tierps arena.. skulle också velat vara där men prioriterar Lydnaden i första hand, får bli en annan gång helt enkelt.

Jobbat på som en gnu nu det senaste, och strax ligger mina papper till företaget på brevlådan. Igår handlade jag in diverse kontorsmaterial. En skrivare/kopiator/scanner för ynka 500kr på Clas ohlsson.. tydligen ganska bra kvalitét också.. så passa på om ni behöver en :)



Långhelg.

Trotts att jag jobbat stora delar av helgen så har jag ändå känt att det varit långhelg. Myst med Sambon och bara haft det gött mellan jobb passen. Men både igår och idag har jag varit Ledig, då har vi passat på att ha lite utflykter. Igår bar det av till Upplandsväsby för Lydnads tävling. Både Martin och pappa följde med och de tyckte tillochmed att det var trevligt att få titta på. Är tyvärr otroligt besviken på Leona. Det var otroligt varmt och hon var väldigt loj, vilket resulterade i dålig motivation från hennes sida, trotts det kammade vi ihop 105p. Vet att det låter hårt att jag är besviken men jag vet att hon kan så himla mycket bättre. Jag har ju tränat på som bara den men ibland så fungerar det bara inte. Men nästa helg är vi på det igen och hoppas på lite svalare väder så motivationen är uppe på henne igen.
Efter tävlingen åkte vi iväg och badade hundarna, tog en mysigt promenad och mat på Grillen. Trevligt att träffa pappa igen.



På kvällen dök Niklas, Björn och Mela upp och det blev lite party. Jag har dock en rejäl minnes lucka från kvällen men enligt de andra så hade vi det trevligt iaf. Längesen jag blev så packad kan jag lova. Långsovmorgon idag, sen blev det en sväng in till Öregrund för att käka mat ocvh njuta av vädret och Ledigheten. Efter det begav vi oss hem till Martins Farmor på fika, mycket trevlig dag. Nu blir det lite kvälls fiske och sen sängen för att ladda inför 10-22 i morgon på restaurangen. phu..

Öregrund ♥

Studenten!!!

Ett stort Grattis till alla Galningar som tar studenten idag!!!


I förrgår var det 3år sedan jag tog studenten. 3år sedan jag höll på att försova mig från alltihop. 3år sedan jag sprang i panik till Ica för att köpa strumpbyxor till studentoutfiten för att trosorna lös igenom. 3år sedan jag hade min galnaste vecka någonsin. Shit vad roligt det var. Jag vill tillbaka till alla härliga människor och bryta mot skolans alla regler, jag vill hoppa ut genom fönstret och springa för allt i världen så fort det plingar på dörren. Försöka verka nykter när man pratar med fritidsvärdarna när man inte ens kan stå. Möta nya människor på varje fest.
Vakna full och somna full. Dricka löjligt mycket och dansa hela natten. Sova hela dagen. Filmkväll, top model maraton, singstar, hundpromenader, hundträningar, skitsnack, bråk, tjaffs, skratt, glädjetårar, kärlek, vargjakt, skrämas, nattspring i skogarna, roliga ljud från Johan, Pernillas skratt, Elins Koffein tabletter, Tessan och Alexzandras Lägenhet. VÄRMLAND♥



..Helt sjukt vad tiden har gått fort.. ♥

Run the world.

Lite uppdatering kanske är på tiden.. Idag är det första juni allts första dagen på Sommaren.. Det känns gött! Trotts att regnet öste ner i förmiddags så har dagen varit bra. Sitter nu och väntar på att håret ska torka så jag får skåda mitt senaste verk. Avfärgningen. När det torkat ska jag åter ställa mig i duschen för att färga håret igen. Bort med det gamla på med det nya. Bilder kommer i nästa inlägg. Och även recention på avfärgningen. Vet ingen annan som testat den och med tanke på att den kostade 160kr så hoppas jag att det fungerar.



Här om dagen blev det jordgubbsätande. "2-rätters" Kunde inte bestämma mig så gjorde en med jordgubbar, mjölk och socker. Den andra blev med Jordgubbar, kladdmuffins och glass, båda var kanon goda ;)

Så nu är frysen full med:


Och det är ju aldrig fel :)