vrickat..

åh ibland vet jag bara inte vart jag ska ta vägen, just nu mer än någonsin behöver jag en vän. någon att prata med, ta en fika med, skratta med. åhh blir helt galen på tanken att jag inte har någon som man kan gå hem till när man behöver det. Är det bara jag som fortfarande saknar Forshaga livet?! att bara gå över till grannen mitt i natten, man vet att det alltid finns någon där för en, men nu är det tomt.

Känns som när man flyttade till forshaga, första månaden var den värsta i hela mitt liv, det var spännande, men så fruktansvärt skrämmande. 15 bast, utan föräldrarna som hjälpte en när man behövde hjälp, inte konstigt att man fick så bra kontakt med klassen, med sina vänner. Vi skulle blivit vänner för livet, lovade att vi skulle hålla kontakten och fortsätta träffas, rent jävla skit snack. urs.. jag hatar att tiden i forshaga bara flytit förbi, tanken på att det aldrig kommer att bli så igen är så frustrerande att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men sammtidigt så ångrar jag ingenting av det, absolut inte, det vardet roligaste jag någonsin varit med om, så lärorikt, så innehållsrikt.

Resan till Grekland kommer i en perfekt tidpunkt i mitt liv, jag behöver göra något helt sjukt, något vrickat, för att komma till rätta i mitt liv igen. Jag känner på mig att snart kommer det hända något i mitt liv som jag själv inte riktigt är beredd på, som kommer att göra allt bra igen. Så jag kommer upp ur svackan. Men tills dess så gäller det att inte ge upp.
Jag är så fruktansvärt glad över att jag har Martin, att han orkar med mig ibland alltså.. fattar inte. Jag kan alltid prata med honom och han ställer verkligen alltid upp för mig när det gäller allt mellan himel och jord, men ibland vill man ha någon kompis också att prata med.
Kommentarer
Anna säger:

Gumman.. Jag lovar dig att det inte bara är du som saknar livet i Forshaga och allt vad det innebar. Tanken att det inte blir så igen och känslan att många av oss glider isär är förjävlig. Det var svårare att hålla kontakten med vännerna, som nu finns i hela sverige, än man trodde och passa ihop det med det sk vuxenliv som man nu försöker leva. Men detta betyder ju inte att det är kört.. Allt är bara lite annorlunda mot vad man var van vid. Livet blir vad man gör det till, dags att börja leva efter det mottot kanske?

2009-09-06 | 14:59:27
Bloggadress: http://viccipicci.blogg.se/
Sofie säger:

Pluttan! de är ju bara att slå en pling. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort!

2009-09-06 | 15:17:12
Bloggadress: http://ekcaz.blogg.se/
hanna säger:

Vi har en timme emellan!! Fika kan vi göra hur mycket vi vill om vi bara tar tag i det! Som sagt är du inte ensam om att sakna forshaga, det var nog allas bästa år där borta...! Men vi får inte glömma varandra för det! Det är vi allihopa, så är det bara!! Jag är ledig tisdag, onsdag, ses över en kopp kaffe eller ett glas vin?? Tror tyvärr att vi måste inse att forshaga är förbi och det är bara titta framåt, men utan att glömma varandra! <3 hör av dig om veckan!

2009-09-06 | 20:07:36
Bloggadress: http://www.freewebs.com/fannyhija
Madde säger:

Ja, jag saknar oxå Forshagalivet!! :(

Dom bästa 3 åren!!

Kram Madde

2009-09-06 | 20:41:09
Bloggadress: http://madelenelundin.blogg.se/
linda säger:

jag kan inte vara forshagalivet, men jag finns alltid när du behöver o inte behöver mig :)

vi måste ses snart, jag är fika- o babbelsugen !

2009-09-06 | 22:58:10
Bloggadress: http://goodshoeswontsaveyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback