löpartider..

underbart att vara hemma, underbart. Att höra Martin när han skrapar bilrutorna på morgonen, att känna kylan lyckas tränga sig in till kroppen genom alla klädes plagg, och höst vinden yr i håret. Jag älskar hösten! jag älskar när håret fryser till is för man varit så dum och ducshat på morgonen trotts att de är minus grader ute, jag älskar när man är tvungen att klä på sig upp över öronen när man bara ska gå och slänga sopor. Jag älskar att kunna vara ute i flera timmar och när varje höst vind fyller en med energi. Det bästa med vinter halv året är när man ser alltig somna, allt bara kryper ihop och drar sig tillbaka efter en hektisk sommar, så fint. En annan sak som är bra med hösten är att Leona är nästan omöjlig att trötta ut, så det blir en utmaning varje dag att få henne lite seg iaf :)

det är iaf skönt att vara hemma, i vardags rutinerna igen. det värsta är att jag har verkligen fått det mest usla schema från jobbet någonsin. fan dom verkar ju inte fatta ett skit. Jag har fått ca 2 dagar i veckan, en vecka har jag fått 4 dagar, alla på 2-4 timmar per pass.. hur fan är det tänkt att man ska klara sig på det?! blir så förbannad. när jag blev annställd så tyckte dom att det var bra att jag sa upp mig från mitt andra jobb så jag kunde jobba där mer och att dom skulle fixa ett bra schema men ja visst.. bra schema.. ja vet inte om de bara ät jag som tycker de är dåligt?! nää som sagt de här går inte.. går inte alls.
Det är inte heller kul att sitta hemma och vänta varje dag, beredd på att ta första bästa buss till jobbet. Vad fan tror dom.. man måste ju sysselsätta sig med något, ja skulle fan få myror i brallan om ja bara satt på ändn och vänta så att något skulle hända. jaja skit sak samma, löser sig ändå kanske.

är ledig nu resten av veckan och helg. så har försökt planera den så gott det går. idag blir det tvättning och städning i hemmet. sen ska ja in till stan och handla present till syrran och Martin. fredag ska jag träffa Elin. sen in till Enköping för inflyttningsfest hos Sandra. Lördag fyller martin år, det blir fulla bullar hela dagen. besök av släkt på dagen sen kommer lite kompisar över på kvällen för lite GH och lite spel spelande. trevligt. Söndag ska jag och Leona på aktiveringspromenad i Uppsala, troligen ska svärmor ninni med, och lilla bärta. får se hur dom gör.

Leona har börjat löpa. som tur är så gör det inte så jätte mkt eftersom zeus som vi ska träffa nästa vecka är kastrerad så dom kan nog leka ändå. möjligen att Leona försöker sätta på honom men :P 
nu ska jag återgå vardagen, och ta en sväng med hunden.


Juste.. jag har blivit moster. i Söndags Natt hände det. då blev isabelle in körd till BB, en jävligt jobbig stund hadde hon och dom räknade på att de skulle bli ännu jävligare, så dom valde att göra ett kejsarsnitt, och ut kom lilla Saga, vägde över 4000g så hon var inte så liten direkt. Känns så skumt att du blivit mamma bellan. k'nns som igår när vi satt och lekte med barbie, att tiden ska gå så fort va?! Grattis på dig syster! och Grattis på mig :)

tyvärr får man inte träffa Saga och isabelle förns dom kommer hem på måndag. eftersom svininfluensan hägrar så vill sjukhuset inte ta några risker. Båda bra och dåligt tycker jag.. vill ju se henne. Men på tisdag ska jag ta mig en titt :D


även vi kommer få tillskott av våran familj, av vad/vem kommer ni att få veta om ett tag, när ni minst anar. Dom flesta kommer nog bli riktigt chockade. och jag kan dock garantera att det inte kommer vara en baby, men de kan ta 9 månader. Om så skulle vara fallet så ska jag medela er innan denna där kommer inan för våra dörrar. 

ha de.







home sweet home

nu är vi hemma igen. kom hem i går för att vara exakt. Mötte en väldigt glad hund på arlanda som bokstavligen flög på oss när vi möttes, jaa hunden var Leona. en väldigt glad sådan. Underbara vovve, du får en alltid att känna en så välkommen :)
Semestern var underbar, ingen dag var den andra lik. Det bästa var att vi gjorde så himla mycket, veckan gick super fort. Inte en enda dag gjorde vi ingening. Vi hann se så mycket av rhodos att de känns som man sett mer än de flesta som semestrat där. Bodde på ett helt ok hotell, folket där var dö trista låg bara vid polen hela dagarna. fick myror i benen bara man tittade på dom. Resan dit och hem gick jätte bra, trodde jag skulle få panikattack men inget hände, inte ens en liten tår.

Som sagt vi hade de ganska nice, blev en hel del onyttigheter under resans gång som man nu får försöka klara sig utan :P  tog ca 215 bilder på hela resan så ni kommer få se fler men inte idag för nu ska jag ta en promenad med min vovve, och sen bär det av till jobbet ikväll. ha de

grisen då.

åhh det slog mig plötsligt att jag kommer vara utan min lilla gris i en hel vecka.. oh shit. det är alltid jobbigt att åka ifrån henne, även om man vet att hon kommer ha det jätte bra hos svärföräldrarna så är det ändå jobbigt.

Idag är jag Ledig. Ganska skönt faktist, hinner tvätta och dona lite så allt är klart. På lördag kommer hyresvärden och ska bedömma köket. så vi får sänkt hyra :) hoppas hon gillar det. ser fan mkt bättre ut nu är vad de gjorde innan måste jag säga. jag ska också hinna med att gå "kovägen" på typ 6km med Leona. har döpt den till det eftersom man går förbi en massa kossor. himla mysigt. sen blir det Lydnads träning ikväll har jag tänkt.
Martin fick hämta mig på jobbet igår, kom på när jag åkte dit att mitt busskort var slut och inga pengar på kortet så det blev middag på donken för oss och så skjuts hem :) nice.tandvärken kommer tillbaka lite då och då.. borde väl gå över helt snart, men alltid ska de vara nått.
Natten till söndag åker vi.. ååh dagarna bara springer på. jag hoppas att tiden inte går lika fort när vi är där, men de kommer det säkerligen göra, tyvärr..



"Man uppskattar inte det man har förens man mister det"


Fick en liten kusin igår, ett litet flickebarn. Grattis moster Ellinor till ditt 7de barn!!

oh happy day..

Jaa igår blev det till att jobba igen då. Jobbade igentligen bara till 13.45 men dom lyckades övertala mig till att jobba till 18.. såå hemskt med tanke på att jag hade världens tandvärk. vet inte varför för nu har de gått över men då gjorde de förjävla ont. Det var verkligen as segt att jobba igår, fattar inte att jag behövde stanna till 18 eftersom vi nästan inte hade några gäster. knas.
Åkte och handlade lite snabbt med Martin när jag kom hem. Så åkte vi förbi hans jobb för att hämta upp de sista till köket.. nu är de bara att lägga på bänkskivan sen är de klart! känns så jävla skönt, har redan börjat plocka in lite saker i skåpen :)
Det blev varma mackor, te och idol på kvällen. sen kollade jag på någon film "the girl next door" helt OK, lite överdriven men som sagt helt ok.

Idag blir de jobb fasst inte förens ikväll så de är skönt. 17-22 inte så många timmar men de funkar ändå. Innan dess så ska jag försöka hinna med att städa, sen ska jag och Leona promenera till Svista för att hämta cykeln. så omständigt när den står där borta..
På söndag åker vi.. känns helt galet, snart snart snart.. Är inte lika närvös längre men de lär ju komma lagom till när vi går på flyget.. :P tycker de ska bli greet!!


Ett stort grattis till min älskade syster som fyller 25år idag!!

its a beutiful morning.

vaknade idag, i Sandras soffa. klockan var på tok för mycket för att jag skulle vara vaken. Måste sova 8timmar per natt, men ibland så blir det inte så, och då fungerar inte huvet som man vill. Sov iaf väldigt gott, i ett varmt mysigt duntäcke, stor skön soffa. perfekt.
Klockan var 06. Och kvart över var jag på väg till jobbet. kallt som bara den, ytterligare en anledning till varför man inte ska vara uppe denna tiden. kommer knappt ihåg när jag var uppe så tidigt senast.. Jobbet gick bra. allt gick bra. Så himla skönt att träffa sandra. pratade hur mycket som helst  om allt och inget. Skönt att ha pratat ur sig lite. Sen träffade jag Elin och det blev en himla massa prat då också. hon ser saker ur andra synvinklar än vad jag gör. himla skönt, man får en annan syn på livet. Underbart.

Blivit en himla massa jobb de senaste dagarna. I fredags kom Kimmo hit, käkade tacos och drack öl, väldigt mysigt. Lördag så satt jag och martin för oss själva och lirade Guitar Hero. Skit kul faktist, längesen vi spelade det.

Idag blir det en långis med Leona, Martin ska ha möte med företaget så vi får gå själva idag.Ha börjat gå en långis tillsammans tre dagar i veckan, jätte härligt. Nää nu ska ja se till att få lite mat i magen :) ha de nice..

ris & ros

veckan har varit bra, den har gått otroligt fort, redan torsdag dag och klockan är på tok för mycket med tanke på att jag precis steg upp ur sängen. Jag och martin kom på att vi åker redan nästa vecka!! om 10 dagar.. helt sjukt vad tiden går.. börjar få lite smått panik, har tvingat martin att inte prata så mycket om resan dit utan bara ta det med ro så att jag inte får värsta panik attacken. vet att det inte är någon fara att flyga, herregud jag har gjort det tre gånger varav en gång själv, men det är fortfarande pirrig, nervöst, lite ont i magen.. mycket panik :P  Det ska iaf bli skit kul att komma iväg på denna underbara resan.. :)

Idag är jag Ledig. Jätte skönt, funderar på att baka, är så fruktansvärt sugen på choklad så kommer nog bli en promenad till Bälinge butiken för att inhandla ingredienser.. Det är ju bara 8 km fram och tillbaka :S fyy.. men Leona blir glad och jag blir glad när jag får äta kakor :) Idag ska vi även dra iväg för att handla lite till resan, växla pengar, fixa linser.. jaa det ska vi göra.

Igår träffade jag våran hyrevärds mamma.. Verkligen en trevlig kvinna.. NOT. ååh tack och lov så sa jag till mig själv att en gammal kärring ska inte få förstöra min dag och s blev det som tur var. Hon började tjata om att hon ska hämta potatisen i vårat land snart, och vi måste komma över och hämta rosen som vi fått av henne, vi behövde ju inte ta den men de var ju en gåva från henne ^^^ååh Skickade dit martin när han kom hem.. jag orkade verkligen inte med henne, hon har verkligen problem med att vara trevlig mot människor. urs.. jaja så nu har vi den där rosen hemma hos oss, ganska fin. så nu slipper vi henne på ett tag hoppas jag :P

nää nu ska jag leta upp ett gott recept som jag ska baka :) ha de bra

09dagen

idag är det 090909 dagen.. kommer ni ihåg förra året när det var 08 dagen, ett jävla ståhej i hela sthlm.. vilken stad är det som har riktnummer 09?! borde ju bli hedrat lika mycke som 08dagen.. eller?! jaja nog om det. Ikväll blir det jobb för min del, kort dag idag igen, 4 timmar, men skönt att komma hemmifrån lite. Idol i går var skoj. Alltid kul att se en massa folk göra bort sig, men ganska starkt också av dem som är med att de vågar.
Lite mobil bilder, kommer här, har tyvärr inte blivit så mycket bättre på att fotta nu när jag har en fungerande mobilkamera men några bilder kan man lägga in :)

Ego bilder är alltid kul :)

Leona väntar på att man ska kliva upp ur sängen.. tråkigt att sova.



Leona fick ett mumsigt märgben av Martin häromdagen.. väldigt uppsattat!

nää nu ska jag ta en dusch sen ska vi ut på prommis :) tjaoo

grattis

Idag har det varit en väldigt bra dag tycker jag, tog mig till jobbet idag för att jobba några få timmar, kändes bra. inte helt frisk än så de är skönt att börja med lite timmar. Orkar inte bara vara hemma hela tiden. Blir så rastlös. Efter jobbet blev det stor handling, Martin står just nu och lagar kyckling och ris.. duktig pojke :) Jag själv håller på att tvättar, måste ha rena kläder till grekland resan!!! 12 dagar kvar, börjar pirra lite måste jag säga, vill vara där nu, njuta av värmen, bada, vara full.. åååh så nice. bara softa med min älskling. Leona vill helst inte att vi åker, hon har det väldigt bra nu. i Lördags var hon ju med på marknad, Söndags Svampplockning, i går var hon med mig in till stan och idag har vi tränat lydnad.. hon är väldigt kär i livet just nu.

Ikväll blir det fruktsallad och IDOL på tv.. så jävla skoj att de börjar nu.. wiii.. tv nörden = JAG
Anledningen till att de blir fruktsallad ikväll är för att jag måste dra ner lite på godis nivån, socker halten i min kropp är nog galet hög.. :P så godis endast på helger, jag har försökt med det typ 1000 gånger men de är ju värt att testa igen :) haha..

Måste lägga in en liten gratulation till min kära vän Emma som har fått sin dotter Julia nu :D Grattis gumman. ♥

Sorry mannen.

jag har haft en väldigt knepig helg, humöret har hoppat från super glad till verkligen förbannad, fattar inte. måste ha något virus som sitter och jävlas med mig i huvet.
Igår var verkligen en mysepys dag, satt i mys kläder med en filt om mig, och gjorde precis ingenting, förens martin ringde och sa att han bjudit sin syster på middag hos oss. inte så nice med tanke på att jag faktist är sjuk. så upp ur mjukis outfiten och på med jeans och en tröja, städa lite snabbt och sen sitta i soffan och vänta på att dom ska dyka upp. så fort jag gör något så känns de som om jag ska få hjärtinfarkt, verkligen ingen ork i kroppen. Jag har vart hemma i fyra dagar nu.. varför blir de inte bättre för?!

Gick och såg den där bio filmen "Game", en ganska brutal film måste jag säga, riktigt grabbig, bara en massa våld och porr, men de va en del brudar där också så jag var inte helt själv :P den var bra. lite mer än bra kanske till och med.

Idag blir det en snabbis in till Uppsala, fixa lite ärenden och sen åka hem med martin. sen får ja gå en långis med Leona, hon rensade bordet igår när vi var hemmifrån, fattar inte, hon har kanske gjort så max tre gånger i sitt liv, dom andra två var när hon var skendräktig, ååh ajjabajja dumma vovve. hon fick skäll, och konstigt nog så tog hon faktist åt sig, kände mig väldigt duktig då!

nä nu ska jag lägga mig i soffan några timmar tilla jag får hoppa in i dushen och dra in till stan.. ha de

vrickat..

åh ibland vet jag bara inte vart jag ska ta vägen, just nu mer än någonsin behöver jag en vän. någon att prata med, ta en fika med, skratta med. åhh blir helt galen på tanken att jag inte har någon som man kan gå hem till när man behöver det. Är det bara jag som fortfarande saknar Forshaga livet?! att bara gå över till grannen mitt i natten, man vet att det alltid finns någon där för en, men nu är det tomt.

Känns som när man flyttade till forshaga, första månaden var den värsta i hela mitt liv, det var spännande, men så fruktansvärt skrämmande. 15 bast, utan föräldrarna som hjälpte en när man behövde hjälp, inte konstigt att man fick så bra kontakt med klassen, med sina vänner. Vi skulle blivit vänner för livet, lovade att vi skulle hålla kontakten och fortsätta träffas, rent jävla skit snack. urs.. jag hatar att tiden i forshaga bara flytit förbi, tanken på att det aldrig kommer att bli så igen är så frustrerande att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men sammtidigt så ångrar jag ingenting av det, absolut inte, det vardet roligaste jag någonsin varit med om, så lärorikt, så innehållsrikt.

Resan till Grekland kommer i en perfekt tidpunkt i mitt liv, jag behöver göra något helt sjukt, något vrickat, för att komma till rätta i mitt liv igen. Jag känner på mig att snart kommer det hända något i mitt liv som jag själv inte riktigt är beredd på, som kommer att göra allt bra igen. Så jag kommer upp ur svackan. Men tills dess så gäller det att inte ge upp.
Jag är så fruktansvärt glad över att jag har Martin, att han orkar med mig ibland alltså.. fattar inte. Jag kan alltid prata med honom och han ställer verkligen alltid upp för mig när det gäller allt mellan himel och jord, men ibland vill man ha någon kompis också att prata med.

mint och cacao tryffel

överaskningen igår blev väl inte riktigt som väntat.. maten var klar klockan 15 och bordet dukat, allt var klart, martin skulle komma hem klockan 15.. men minuterna gick och kvart i 16 ringde jag honom och låtsades att jag hade rast på jobbet. Han berättade att han jobbade över lite eftersom han inte hade bråttom hem, jag ljög ihop en liten historia om att leona var dålig i magen och att de var bäst att han skyndade hem så hon fick komma ut. Bilen rullade upp på gården och Martin öppnar dörren för att släppa ut Leona och går ut med henne, Han märkte inte alls att jag stog i köket, att det var dukat, och att de luktade mat ^^ Så jag gick ut efter han och ställde mig på trappen, sen hostade jag till en gång och han bara flög runt och stirrade på mig.. han blev väldigt överaskad kan jag säga.. rädd till och med :P haha inte meningen att skrämmas med de var jäkligt kul!!

Mer hände inte under kvällen vi åt mat, matin fixade lite extra med köket sen satt vi bara i soffan kollade på en as dålig film och åt chokladpudding!

Idag var det en seg dag, mår lite bättre än i går men de går verkligen i vågor. vi drog till Björklinge, stötte i hop med samme, handlade lite, sen drog vi på marknad i Ulva, var mest en massa skit men köpte oss varsin tryffel, och åt korv, Leona var väldigt poppulär där, träffade en man som sålde röding som gissade på att hon var 7månaderoch hon var absolut den sötaste han hade sett, hon bjöds på röding, bamse korv och vanlig kokt korv. Väldigt gott tyckte leona som var hyper hetsig på alla dofter och all mat som låg på marken.. ett paradis dom där marknaderna <3
Ikväll blir det bio, vi ska se "Gamer".. fick biljetter till den när man handlade på jack and jones. så de ska bli skoj, den verkar faktist ganska bra! Innan bion så ska vi fixa lite i trädgården, martin är ute nu och klipper gräs.. duktig pojke! leona är bara allmänt CP och springer brevid gräsklipparen, när martin säger till henne så blir hon ännu gladare och kör ett seger varv runt gräsmattan för att sen spring brevid martin igen.. den där hunden.

suprise!!

ja dagarna rullar på, och för varje dag som går så är vi en dag närmare resan. Jobbat nästan hela veckan, vilket har gjort att jag nu fått sjuk anmäla mig idag eftersom jag känner mig som en snorboll. inte alls nice.
Körning igår och sen till jobbet, en jobbig dag eftersom humöret inte var på topp, hann inte med något möte med chefen, får bli en annan dag, orkar inte bry mig om det just nu, vill bara bli frisk.

I morse blev det en cykel tur med Leona, vilket behövdes, hon har verkligen spring i benen idag. Tanken var att vi skulle åka och bada lite idag men eftersom vädret inte är med oss så får det vänta till en annan dag. det blev en resa in till stan för en dubbellektion på körskolan sen handling och hem. Martin vet inte om att jag sjukanmält mig idag, han tror att jag kommer hem klockan 22 så jag hoppas han inte har planerat något för jag har städat och gjort fint och ska nu fixa till en god middag och ikväll blir de lite smått och gott till tvn.
ska bli så kul att se hans min, han tyckte det var jätte dumt av mig att åka till jobbet idag eftersom natten inte vart allt för kul.. torrhosta så de känns som att man rökt i 40år.. minst. Sen vill han gärna att jag är frisk till Grekland. Han är rädd att jag hamnar i karantän om ja kommer till flygplatsen så här.. SVININFLUENSA!!! nää martin kommer hem snart så ska börja med maten nu :) ha de


"Mod att leva"

igår var en väldigt bra dag måste jag erkänna, trotts att jag började tidigare än planerat och att jag var nära på att missa bussen , så blev dagen bra.
Har gått och pinat mig med tanken om att jag inte alls har nästan några vänner här omkring Uppsala, dom enda som kan räknas till vänner är Linda och Sandra, och dom träffar man tyvärrallt för sällan, dom andra är bara bekanta, folk jag känner, kolegor, och exkolegor, som man vet namnet på men inte så mycket mer. Jag pinade mig med tanken på att det alltid kommer att vara så här, ensamt. Man känner ingen på bussen, ingen man kan hejja på på stan, och ingen att hälsa på och ta en fika med.. så jäva töntig tanke jag vet men ibland känns det som att man måste vara lite neggopeggo mot sig själv för att få uppleva det bättre en annan dag. så som sagt igår blev en såndär bra dag.
Stod och väntade på Bussen i Uppsala och då kommer lollo "jobbkompis" och ska åka samma buss, verkligen jätte härligt att träffa henne, hon motiverar mig alltid till så bra saker, att göra något med mitt liv och att jag kan bli det jag vill bara jag kämpar lite för det, underbar människa, borde bli psykolog, men tror inte hon har någon tanke på det :( Blev iaf på väldigt bra humör när jag fick prata med henne, och att träffa någon som man känner är inte så vanligt för mig nu för tiden så det var verkligen upplyftande. Senare på kvällen dyker det upp ett välbekant ansikte i kön på mcdonalds.. Knapp stog där med sina lumpen polare och ville käka lite, verkligen jätte skoj det också, han gick på skolan i forshaga och vi kände varandra inte så jätte bra men fasen va kul de var att träffa han :D hann inte prata så jätte eftersom jag jobbade men de få minuterna lyfte mig resten av kvällen!

Idag tog jag tidiga bussen in till stan, satte mig på ett café läste tidningen och käkade frukost, sen blev det körskolan och efter det en sväng till biblan för att låna lite böcker..  älskar verkligen att läsa, tyvärr så blir det inte så mycket av det nu för tiden men det är verkligen mysigt att bara sjunka in i en annan värld.
Denna gången blev det "Mod att leva" av psykologen Hans Olav Tungesvik
har inte börjat läsa den än men den verkar handla om hur man ska ta sig ur svåra situationer i livet, verkar jätte bra.


Cindy visar hur stor mun hon har?!

Nu ska jag fixa och dona lite innan martin kommer hem, veckan är fulspäckad med jobb och körningar så får passa på att städa och greja medan man har tid. ikväll blir det en långprommis med Leona.. tjao