ytterligare en tom dag..

börjar bli lite panikslagen för det där med jobb nu, finns det verkligen ingen som vill ha mig där ute? Känns som att alla har mitt CV på sin arbetsplats, men jag kanske inte passar in här uppe.. grubblar som sjutton på detta med jobb nu, ibland får jag världens panik att jag kanske inte kommer få ett jobb på väldigt länge, och vad händer då?! Jag lär ju bli sjuk i huvet efter ett tag :S Just nu sitter jag iaf vid mitt "kontor" det är så det kallas nu, vårat datarum har numera blivit mitt kontor, där jag tillbringar några timmar varje veckodag, söka jobb, blogga, finslipa cv..
Jag och Leona tog en riktig runda idag så hon fick springa av sig lite, tränade även lite iinför helgen och det känns bra. Hon gick riktigt fint faktist, men märkte att hon blir lite seg när man hållt på ett tag så ska försöka jobba upp hennes motivation lite. Hoppas det går bra i helgen :D Var iväg och vaccinerade henne igår också.. gick bra. Så nu är hon redo!
Hårfärgen blev bra igår, svårt att bleka slingor själv bara men blev väldigt nöjd, lite ljusare och utväxten sedan tidigare är inte lika synlig :) Nu ska jag sätta upp lite tavlor och sedan ta en sväng med Leona igen :)

Lite bilder från skövde veckan:
Nikita och Leona.
Leona och John.
ute.
donken bilder. Jimmy
Syster
Fest hos Jimmy.
Påväg till jätte farlig karusell.. Martin
Syster

har väldigt många fler bilder men orkar inte lägga upp fler nu.. får ta det lite pö om pö.

tillbaka til verkligheten.

Nu är jag hemma igen. Och har en massa saker att göra. håller på att torka håret så det sedan kan Färgas igen :D Sen blir det Lydnads träning och i em drar jag och Leona till stan för att vaccinera Leona. I kväll är det kräftskiva hos svärföräldrarna och innan det ska jag hinna med att köpa träningskläder.. Har inte lagt in några skövde bilder än men det kommer snart..

Matfestivalen var kanon, inte så mycket mat fick vi ner men det blev bra ändå.. Kul sällskap och roliga snurriga karuseller :P



klick klack...

idag blev det ytterligare en vända till stan för min del, mötte upp stora syster.. Handlade jätte fina underkläder, en skitsnygg klänning och klackskor. Ett par riktiga med rikitg klack, inga sånna där låga fula utan helt ok långa :D så nöjd :)
Nu har jag vart hemma hos syrran och städat en del, färgat hennes hår och snart blir det en sväng upp till beget för att möta upp en massa folk och deras hundar för att gå en vända med gruppen "walkingdogs" som jag skrivit om tidigare.. passar mig och Leona bra!

fångarna på fortet

det värsta med att ha tillgång till tv med kanaler är att man är fast, många bra serier som man följer och tyvärr en hel del halvbra. Men nu är det så att succén Fångarna på Fortet är tillbaka :D så kul och spännande, hur gammal var man inte sist när de gik på tv ? I forkarby klarade vi oss utan tv från okt- aug och vi klarade ss bra. Hade fullt upp på dagarna ändå, folk blev förvånade som sjutton när vi sa att vi inte hade tv och frågade hur vi klarade oss... ja nu kan man ju undra hur de klarar sig med sig själva om de lever endast för tv´n :P haha.. Tv är skönt, slappt och mysigt i lagom mängd men inte dagarna i ända. Nog om det.

I natt sov jag väldigt dåligt, vaknade flera gånger av sparkar i ryggen, gnäll och vändningar. Jag delade  säng med lillasyster som var närvös inför första skoldagen.. lillstumpan då. I natt ska jag iaf sova själv, vill inte offra min ryg i gnatt igen, den behöver vila! Sen drog jag ner till stan med storasyster och handlade lite grejer till lägenheten :) och en massa beckfilmer!! weeii.. i morgon ska jag ner till stan igen och handla lite kläder och hundgrejer är tanken :) 

Nu fångarna på fortet!

♥ 

lilla huset på prärien.

nu ligger vårat gamla boende på hemnet.se om man har lusst att kolla in. Jäte fina bilder på det och man märker att de stylat till det lite extra för att få fram det mysiga i huset. Bli dock inte kära i huset. Ni som har vart där vet ju hur det var. Och driftkostnaden har dom tagit lite väl i underdrift. den var en bit över kan jag då påpeka. Sorgligt att folk som säljer stora grejer som hus/bil /båt lurar varandra. De talar inte om om det finns något fel på "varan" utan håller sig gärna långt borta från sådanna satalsämnen där det kan komma upp. I stället framhäver de det possitiva och talar gott om "varan" tråkigt tycker jag att man ska behöva lura folk men sammtidigt är det ju smart av säljaren, om man vill se det så.

Blä blä jag tycker iaf att det är dåligt att lura folk. fegt.
jaja nu ska jag iaf gå en lång.. och jag menar lååång promenad med min kära hund. Vi ska promenera runt sjön är tanken. Vill att tiden ska gå lite extra fort idag eftersom jag inte är på toppen humör direkt :( vet inte varför ingen speciell anlening tror jag. Vaknade kanske helt enkelt på fel sida :P hahah

energy out.

helt tom på energi nu. Helt tom. Blev närmare 4 timmar på äventyrsbadet. Bara jag och Nicki. Jätte skoj hade vi, skrattade som galningar och tror att dom flesta som såg mig i barnvattenkanorna tyckte jag var en tönt.. så ännu roligare blev det. Åkt en massa rutchbanor, hoppade bland vågorna och åkte med stömmen, Vatten fall och ute bad. Nice som fan!! Men som jag sa, jag är helt slut. Fixade iordning lite rotfruktsgratäng och korv till oss till middag när vi kom hem och sen blev det en långis med Leona och nu ska jag snart slänga mig i soffan och bara vara :)

konfirmation

igår var vi iväg till kyrkan för att kolla när min kusin konfirmerade sig. Lite väl segt i kyrkan tog 2 timmar innan det var klart, men fint var det. Och på efter-fikat var det trevligt att träffa alla sina småkusisar. Efter det körde fia hem mig för att hämta leona och så drog vi till falköping för att käka lite tacos och mysa till en bra film. "Toothfarie" eller hur det stavas såg vi, jätte kul film :)

Nu ska jag och min kära lilla syster göra oss klara för att åka till äventyrsbadet i skövde. Innan det ska vi borsta igenom Leona IGEN.. ♥

Dagens.

Efter en massa tv tittande igår och sent i säng blev det sent upp idag. Men vad gör väl det, jag är ju ledig :D Nu blir det en biltur till stan för att handla på bolaget. Klockan 18 idag kommer lillasyster hem och då åker vi till storasyster för att tillbringa kvällen med tecknadfilm och lite vin får oss storasystrar :D en underbar kväll ♥




Det är vi tre ikväll!

Saknad.

shit vad det kan vara jobbigt att vara utan sin andra halva ibland. Saknar dig så enormt mycket Martin, fastän vi sågs igår morse. Konstigt det där, Men det känns som att vi vart utan varandra hela sommaren, nästan. Och när vi väl varit tillsammans så har vi haft full rulle med flytt, camping, hälsat på en massa folk, festat. Ja.. nästan aldrig varit själva.
Jag har en ovanlig känsla i magen, det pirrar och kittlar så fort jag pratar med dig, jag får ett leende på läpparna av att tänka på dig och jag vill bara vara med dig. Jag tror jag blivit nykär. Kan man bli det efter nästan 5år, eller vad är det som händer?!

Kärlek måste vara det underbaraste som finns, att verkligen vilja vara med någon. Att tycka om någon och finnas där för någon. Jag har turen att älska två stycken. Och båda två tycker att det är ockej, dom tycker till och med dom varandra, och mig. Jag skulle aldrig vilja vara utan er, jag vill alltid ha er i mitt liv.


Jag älskar er!
Martin & Leona

baby :D

Efter många om och men så kom jag er till skövde, tåget var inställt och nästa tåg kom först efter 2 timmar.. kul!! NOT. Så direkt när jag kom hem så åkte jag och Stora Syster och hämtade mamma på sjukan. Idag fick hon komma hem :D Skönt att veta vad det var för fel..
Mycket händer i våran lilla släkt. Vi ska få ytterligare en kusin som moster Ellinor ska få, det blir hennes 8de ^^ ja vet.. inga ord. Även min Kusin ska få en liten flicka beräknad på min födelsedag.. kul :D
Snart ska jag och stora syster gå på Walkingdogs uppe på berget, där möts en massa människor för att gå 1 timmes promenad med hundarna. Mys. Leona har hunnit leka av sig lite med john så jag hoppas hon är lite dämpad inför hundmötena :)
Nu ska jag försöka ringa Gävle BK igen för att efter anmäla till en tävling. Får hoppas det går :)

 


fullrulle.. hetsdag.

Blir ingen tågresa till Skövde idag,den är framflyttad till i morgon bitti, så upp innan tuppen ska jag då. Får väl se hur det går. Så idag har jag förberett mig på att vara hemmifrån i över en vecka, kommer hem lagom till september och avslutar denna sommaren med Matfestivalen i skövde :D Idag har jag städat, fått nya skåpsluckor och garderobsdörrar :D Sen burit ner alla tomma kartonger och nu tänkte jag ställa mig och fixa iordning en drös med matlådor till min pojke så han klarar sig :)

ingen förändring på mamma tyvärr.. Hon får ligga kvar på sjukan ytterligare en natt. Hoppas att dom hittar felet på henne, alltid lättare när man vet vad det är för fel. I morgon ska jag hem och pussa på henne och fixa iordning tills lillstrumpan kommer hem på Fredag, då ska vi ha en sommarlovs vecka ihop, försöka hinna med så mycket kul som möjligt. Hon har sina önske mål den lilla.. ganska många så vi får se vad som hinns med.

Jag och min lillstrumpa ♥

helvetesnatt.

sovit i sammanlagt 6 timmar i natt.. från 22-08.30. Blev väckt av telefonen vid 02 och kunde inte somna om förens strax innan 04 och då ringde det igen. Min älskade mamma åkte in på sjukan och min stora syster uppdatterade mig hela natten. Så nu tar jag tåget ner för att hålla mamma i handen. Urs.. hatar sjukhus och hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Läkarna kan ju ändå sin grej, fast det känns läskigt när dom slänger i en piller, röntgar, kör slangar genom strupen och ner i magen. fy..
Jag tror och hoppas att det är ett Magsår som kommer läka snabbt men jag vet inte, hon har haft ont så himla länge. Och vi trodde det hade gått över men tydligt hande det inte det.

Men nu kommer jag hem till dig mamma och allt kommer att lösa sig, allt kommer bli bra. Jag älskar dig Mamma ♥

jag börjar tröttna.

i Söndags frågade Martin mig när jag trodde att jag skulle tröttna på att bara gå hemma. Då svarade jag att jag nog skulle klara denna veckan men sen är det kört. Men som jag känner nu så är det kört redan idag. Jag vill jobba, inte bara vara hemma och inte göra någon nytta någonstans. Jag får abstinens. Gymkortet är inhandlat och nu ska jag anmäla mig till lite tävlingar så jag har något att pyssla med på mina långa timmar. Är det någon som kan rekomendera ett jobb i Uppsala/ östhammar så hör gärna av er :)

Dagen igår var lång. Städade och tvättade kläder hela dagen. Aldeles strax ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta en lång promenad med min lilla håriga varelse.
ps. Ni får gärna komentera :D ds.



m&m´s

sitter och trycker i mig m&m´s, dom är verkligen goda och man kan aldrig sluta när man väl börjat :/ Det dåliga med godis. Nu har jag lagt in en massa bilder pa datorn så lite ska få komma upp idag. Har städat hela lägenheten. Packat upp väskona och dammsugat, nu bråkar jag bara med tvättmaskinerna. Det står på dem att de är klara om 1,9min efter typ 2minuter står det att det är 1,13min kvar hmmm kommer ner efter 1,20minuter och då står det att det är 16min kvar.. phu. Gillar inte tvättmaskiner i hyreshus. De enda jag gillat är de i Enköping det tog 40min för en maskin även om man tvättade 40 eller 60grader. Kanon.




Gotlands bilder. TRäffade Sofie och Oscar, käkade lunch med sofie första dagen sen dagen efter drog vi iväg och badade med Sofie, Oscar och deras hundar. Väldigt mys. Sen på em/kväll blev det ett resaurang besök med dem- Ett väldigt roligt besök med en klantig servitör. :D Glass i gladdbaren efter det och sen körde de runt oss för att visa olika ställen på ön. Mycket trevlig kväll :)



Träffade även Björn och Emelia. De tog oss på en rundvandring i Centrum och på kvällen blev det restaurang besök en sen några barvändor som fulländade kvällen. Vem som var fullast är svårt att svara på men ingen kom hem nykter iaf :D Lyckad kväll med en massa skratt!!

Det var våran Gottlands resa det :D Värt att åka dit!

hej hopp...

nu är jag hemma efter en kanon kryssning med gamla jobbar gänget. en Väldigt blöt kväll som gjorde att jag hade ont i huvet dagen efter, vilket inte händer så ofta. Men det var det värt. Och hem resa blev det inte för min del. Martin hämtade mig i Värtahamnen och då begav vi oss till en lugn kväll hemma hos Pappa. Tidigt dagen efter drog vi till Gotland för att fira våra kompisars förlovning och hälsa på Sofie, Oskar och deras hundar. Underbart mysig helg med min Älskling :D:D mer kommer i morgon för nu ska vi mysa i soffan innan verkligheten hinner ikapp en i morgon. Martin jobbar och jag är hemma... urs.

Kryssning

idag drar jag iväg på en kryssning med mina förra arbetskamrater från donken. några av dem iaf. Ska bli spännande och kul hoppas jag på. Sitter och försöker boka bussen från Uppsala men måste ha bokningsnummret vilket är lite klurigare att få tag på. Men vi får se hur det går.
Igår tog vi en sväng med båten. Mycket trevligt, blev väldigt stolt över Leona som skötte sig väldigt bra. Satt stilla och bara njöt. Senare på kvällen blev det lite fiske för min och martins del. en och annan Sutare, vilket innebär att jag numera även har ett PB i sutare på ca 2kg :D weeii..
Filmen i måndags var bra. Det fick bli Robin hood. Den var bättre än vad jag trodde, och jag och martin fick sällskap av Linda och Magnus :) myspys.

inflyttad och klar

ja nu bor vi äntligen i våran lägenhet. En jäkla skillnad från att bo i det lilla huset i ingenstans till att bo mitt i österbybruks centrum. Jag trivs bra här. Det lilla vi bott. Lägenheten är fin, inte riktigt klar än men tror att det kommer bli bra när allt är på sin plats. Många hundar bor det här också, mest stora hundar vilket passar oss bra. Vi har dock inte fått någon hundkompis än, men det kommer väl.
I Söndags åkte vi till Furuvik, en mysig dag med väldigt mycket skratt. Sen dess har det typ regnat, varit någon fin dag och några soliga timmar men annars grått. I Lördags hade vi inflyttningsfest med många roliga människor. Gick på eldfesten och invigde pizzerian under oss. Regnade som ett as på natten så hela befolkningen i österby trängdes i det lilla öltältet på festivalen. Trångt blött men väldigt roligt. Idag har det stått städning på schemat och nu har vi fått igång både internet och tv. ikväll blir det Bio med förhoppningsvis Linda och Magnus annars går vi själva. Jag vill så gärna se trollkarlens lärling :D den verkar så bra.

Plötsligt händer det!

Nej jag har inte vunnit på triss. Idag har det äntligen blivit den dagen. den dagen då vi äntligen ska få flytta in i våran lägenhet. Den är dock inte helt klar med renoveringen och det blev fel tapet i köket. Men dom fixar, gör om och gör rätt :D så idag ska vi åka runt i Uppsala som galningar och handla nya möbler att fylla vårat hem med. Vårat hem!!!! weeeii.. jaja jag får väl inte sitta här så mycket mer för idag. Jag har sagt till Martin att jag är redo för att åka men är inte klar på långa vägar, ska bara sminka mig, borsta håret, tänderna.. jaaa jag är tjej :D:D igår handlade vi på ÖB för ca 900 kronor.. hur fasen lyckas man med det?! kollade in kvittot och såg att alla varor låg på uppemot 29 och neråt.. ganska mycket varor alltså. Upptäckte när vi kom hem att det mest bara var skit. tvål, hårinpakning, balsam, aceton.. inget till lägenheten alltså. Vilket betyder att det bara var jag som la i kundvagnen.. aootsch... skynda fynda. :D
Nä nu måste jag röra på mig!!