2012

Jag kommer minnas det här året som ett ångest och stressfyllt år, med mycket gråt och förtvivlan. En otrolig frustration över att jag inte haft ett jobb med vettiga tider, och med en stabil ekonomi. Att månad efter månad inte veta hur mycket pengar som kommer in och när de väl kommit in har de rullat ut minst lika fort. Det byggde en inre stress att inte veta hur framtiden såg ut, att inte veta hur dagen efter skulle se ut. Att vilja jobba men ingen som ville ha min arbetskraft. Något som tär på både förhållande, familj, vänner och sambo, Hundar och hem. Många gånger har jag bara velat ge upp samtidigt som att jag vet att jag är för stark för att kasta in handduken. Jag vill komma dit jag vill, sträva efter mina mål.
 
Året har innehållt väldigt mycket hund. Träning med härliga människor överallt i landet. Kennelläger, Mh och röntgen. Spår och lydnad. Samtidigt som vi tjatat in vardagsbiten ;) Freja är på god väg att bli så som jag vill, hon är otroligt tacksam att träna med, och underbar att se trött! Hon är en envis rackare som inte ger sig i första taget och vi jobbar på där vi är och hoppas kunna ta oss ut på tävlingsplanen under 2013.
 
Leona lever verkligen in i senior rollen, Det enda som existerar för henne är ätbara saker och att kissa överallt ute. Däremot är hon speadad till 1000, vill vill vill göra en massa hela tiden. Lyhörd och vandrar runt utan koppel på de mest opassande ställena. Har hon inte tränat på några dagar så är hon riktigt fräsh att träna med, riktigt på hugget!
 
Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv det här året.Jag har lärt känna de bra och dåliga sidorna och försöker arbeta bort många av mina defekter. Klockan och jag kämpar fortfarande med att gå hand i hand vilket inte gått så vidare bra. Att strunta i smågrejer som irriterar och se frammåt, ta tag i nya saker och våga.
Ett år fyllt med mycket umgänge med vänner, sambo och familj. Ett underbart år på många sätt och vis. Nu blickar vi frammåt och ser otroligt mycket fram emot ett år med ett fast jobb schema, mycket hundtid och en massa underbara tjejkvällar/dagar. schopping, god mat och mysiga utflykter! Hejdå 2012.
 
 
 
 

Lycka <3

Julafton har passerat och vi närmar oss nyår med stormsteg. Vart tar alla dagar vägen? Dagarna innan jul begav vi oss hem till mamma för att mysa med dom några få dagar, super härligt att vara "hemma" igen och hundarna skötte sig bra! Några jobb timmar i Juldagarna och resten av tiden spenderades med Martins familj och hundarna. Långa härliga promenader som blandades med frustration över den lilla som vägrade lyssna och glädje när man inser att hon faktiskt kan bli trött på promenader ;)
 
Super nöjd med ALLA julklappar, alla kommer jag ha användning för och jag är enormt tacksam att jag har en sån fin familj och svärfamilj som skämmer bort mig! Bästa Julklappen fick jag dock idag.. Jag fick jobbet på bolaget!!! Lyckan är enorm och jag känner en sån jäkla lättnad. 2013 börjar så jäkla bra, med ett fast schema och ett bra jobb :D Tack!!!!
 
Nu ska jag beställa lite fina kläder till mig själv! Känner mig sjukt duktig idag som storhandlat och haft årets skidpremiär med finaste sambon! Tjao!

Julfirande

Äntligen har jag funnit kamera laddaren jag letat så in i (blabla bla) efter. Trodde sist jag letade efter den att Freja ätit upp den någon gång när hon var liten.. men nu hittade jag den äntligen :D
 
Idag ska vi bege oss hem till mamma och lillasyster för lite julfirande, allt är packat och klart. Ska ta mig en sväng i spåret med hundarna så de får rusa av sig innan den långa bilresan!
 
Hej så länge!

blockmongo!

Gah.. blir så trött på mig själv! Eller på alla andra?! Varför är det INGEN som lärt mig klockan för?? Hur ska man veta hur fort klockan går om man inte vet hur många sekunder det går i minuten och minuter per timme.. Min klocka går helt annorlunda än er andras så ni får ursäkta.
 
Jag är dock fruktansvärt trött på mig själv! Inte kommit i tid någonstans förra veckan! Hur lyckas man?? Ny vecka nya tag och idag stegade jag in på jobbet precis när klockan slog 8, framsteg, men inte bra!
Helgen tillbringade jag på sthlms mässan. Försvann en massa pengar men hundarna fick mycket gotta! Både igår och idag har jag och Freja tränat med de nya bollarna, och hon älskar dom! Leona har konkat på pulkan, vilket gått skapligt bra med tanke på att hon inte dragit något på länge länge.
 
Hundarna är trötta och jag med! I morgon ska jag fixa de sista julklapparna sen är jag redo för julafton.
 

Dagen har bara börjat

Dagen började sådär lagom bra. Vaknar 8.45 och ser att jag har jäääkligt bråttom att hinna till Tierp för anställningsintervjun innan 10, stressar upp mig ur sängen och påväg in i dushen slår det mig att intervjun börjar 9!!!! Fuck fuck fuck.
Min vanliga tur helt enkelt.. jag som verkligen vill vill vill ha det jobbet. Tar på mig ett hyffsat ansikte river runt i håret in med hundarna i bilen, meddelar att jag blir sen och kör som en jävla idiot till intervjun.. fickparkerar och sen in.
Tror intervjun gick ganska bra ändå, trotts 30minuters försening :/ Försökte få henne att förstår att komma försent inte tillhör min vardag.... :O  nåväl.. hoppas jag får jobbet på systembolaget. Det skulle göra mitt liv så mycket lättare nästa år!
 
Nu ska jag iväg till svärpäronen och tvätta ur all julmust ur bilen.. Jäkla skit!  Hade två backar som exploderade i bilen i helgen om någon lyckats missa den lilla detaljen. Ser ut som om någon spytt ner hela baksätet!
 
Det går bra nu ser ni! Frånsett all otur jag haft dessa dagar så har jag jobbat som en galning. Hundarna har fått noll träning och matte skäms oerhört över att mina fina kommer i andra hand nu. Får ta igen det på söndag! Då är det bara vi tre ♥
 

Vi två, du och jag.

12/12-2005

Idag är det din och min dag. Våran dag. 7år har gått och jag trivs bara bättre och bättre i ditt sällskap. I vårt liv.
 

 
 
Jag älskar dig och kan inte tänka mig ett liv utan dig.
 
 

nothing else matters

Hundarna ligger Lååångt efter i träningen nu.. och jag med. Ska vara glad om de får ordentliga promenader nu, mycket jobb på schemat, långa svettiga dagar vilket tar på krafterna. Tur att man har en sambo som tar hundarna på en sväng så dom får motionera lite!
Igår var värsta värsta dagen på länge. Helt slut i kropp och knopp, vill inget hällre än att njuta av den frostiga kylan ute med flickorna. Men jobbet kallar och jag fick en otrolig jävla överaskning när jag satte mig i bilen igår morse.. två julmust backar har exploderat i baksätet så det är julmust ÖVERALLT i bilen. Suck suck suck. Blir ju så trött på mig själv! Dom skulle bara stå där över natten och inte fanken tänkte jag att dom kunde explodera. Idag tog jag med mig Freja till crossbanan och lät henne rejsa runt medan jag slet med allt glassplitter i bilen. På onsdag ska jag rengöra sätena.. men redan nu ser bilen fasen bättre ut än innan ;) haha
Freja höll sig nära mig under hela proceduren. Så himla stolt över henne med lösträningen.. nu ska vi bara ta tag i "det andra" så hon blir lika duktig med det ;)
 
Leona fick åka till veterinären och sy 10stygn på halsen.. shit.. inte alls en vacker syn. Men hon mår bra och är överdrivet pigg som vanligt denna årstiden!
 
I helgen är det dags för stora sthlm.. längtar som sjutton efter alla goa vänner, vin shopping och hundsnack!
 
 

hundvärlden

tänk om det som hände, aldrig hänt. Då hade allt varit annorlunda nu. Tänk om hon aldrig hade blivit biten, då hade jag haft kunnat lägga tiden som ja la på sårbehandling, och andra hundar, på träning.  Jag hatar hund människor. Finns verkligen inget värre folk. Det har inte hänt något speciellt idag. Jag kom bara till insikt i hur 'omedvetet?' taskiga ens vänner kan vara när det gäller hundarna. JAg har fått höra ofantligt många gånger hur jag ska göra med mina hundar, att jag måste skärpa mig, bli hårdare, bli snällare osv osv men det är fan nästan ingen som sagt något snällt . Ingen som berömt mitt jobb med mina hundar. Inget 'vad duktig hon är' 'snyggt läggande' osv.. nästan inget sånt. och det tar verkligen på mig iaf. jag känner mig så jäkla dålig. hur mycket man än gör så klagar folk ändå. Och varför ska dom klaga på mig och min hund?! När de har en egen hund att ta hand om. Blir så less på folk, och framför allt ens vänner som inte kan visa en fin sida till en. som inte ens kan säga att man är duktig. Fuck You! Har ni inget snällt att säga så säg ingenting alls!