motivation.

jag har tappat min motivation, fattar inte vart den tagit vägen, visst ibland är det skönt att inte göra någonting när man är ledig, bara strosa runt. Men idag vet jag att jag har endel saker jag bara måste göra men får liksom inte tummen ur. Jag har inte ens borstat tänderna än :S det är typ äckligt. Jag har vart påväg flera gånger men spelat super mario i stället, hur moget det nu är :P Det är skönt att ha en slapp dag om man bestämt sig för det, inte om det bara blir så, då får man skuldkänslor när man kommer på att man verkligen inte gjort något vettigt idag. Leona har inte fått någon promenad än heller, vi var ute i 20 minuter och byggde snögubben, då sprang hon runt lite, men ingen promenad, så det borde jag göra, men har som sagt ingen motivaion. :s hatar såna här dagar. Blir bättre sen när killarna kommer hem efter sin fiske tur, då hittar man på något.

Sitter och lyssnar på en spotify playlist som jag hittade på Loois blogg. Lugna, gamla, fina sånger. Känns bra!

snögubbe

vaknade ganska nyss, och det var inte så trevligt att gå upp som det brukar vara, öl burkar stod lite här och var, smulor över hela bordet, ja alltså allmänt smutsigt, förstår inte att det ska vara så svårt för killar att ta undan efter sig. Det är väl mycket trevligare då, när man kommer hem är trött och sliten och så är det rent hemma, jaja, jag har städat iordning det värsta iaf! skönt att få undan det tycker jag. Pojkarna är ute och fiskar, jag är Ledig :) ska plocka iordning lite till, sitta här och sen ska jag ut och göra klart min snögubbe som jag började med igrå innan jobbet :D den kommer bli STOR! skit kul att det är plus grader så man kan leka lite i snön, kramsnö- me like.

Gårdagen löste sig väldigt bra, min älskade kom och hämtade mig :) körde mig till bussen så jag hann iväg till jobbet, öste på till klockan 15 då jag fick min rast,  insåg först då att jag hade ont i magen och inte mådde 100, Men efter rasten så var det bara att gå in och ösa igen, tog aldrig slut på folk, lönehelg och hungriga människor, huja. men de gick bra, rullade på hela tiden och konstigt nog så kopplade jag bort att jag mådde dåligt, men efter jobb passet så kändes magen som en sten. Fattar inte, men det är väl så när man stressar runt för mycket, nu känns det bra igen :) kul när man sätts på prov på jobbet så där, man märker verkligen vilka som pallar stressen och vilka som inte gör det, vi var ett bra team igår och köttade på bra. Gillar mitt jobb dagar som igår. jobbigt bara att magen stressar sönder :s

bråttom

ååh börjar klockan 12idag, värsta såliga tiden, går inga bra bussar härifrån så om ja inte kan lura martn till att köra mig så måste jag sätta fart nu och sedan vara på jobbet klockan 10, inte så lockande :S
slutar 20 så en halvkort dag idag, skönt. Och ikväll kommer Anders och Joar hit, mys. Dom stannar hela helgen! :D så lite kalas blir det nog.. jaja sitter och väntar nervöst på att martin ska ringa mig så ja vet om ja ska ta bussen eller inte.. RING DÅ!!

därför älskar jag vintern

klagoinlägg

börjar uppriktigt sagt bli riktigt less på allt folk som går och klagar över vädret, vad är meningen med det?! ingenting ändras ju ändå. Bara så jävla onödigt snack att stå och prata om att det är kallt, för mycket snö, kollektivtrafiken är usel så fort det blir snö på backen. Urs orkar inte höra mer. Tror inte att folk i andra länder klagar och håller på lika mycket som vi, innerst inne så tror jag inte det. Men helt serriöst är det verkligen så hemskt med vintern?! är det inte mysigt med Snö, varmoboy, åka pulka, bygga snögubbar, gå promenader med massa kläder och bara pussas en massa med sin älskling?! är det så hemskt? Förstår inte att det kan vara så tillfredställande att klaga på vädret, vädret är som det är och det kan man inte göra något åt. Jag gillar vintern, samtidigt som den självklart kan ställa till problem, men det kan sommaren och värmen också göra. Man måste göra det bästa av situationen och bara njuta av var dag, hitta på en massa roligheter medans vi har snö.

Har inte bloggat på ett tag, har kännts konstigt, gillar att blogga. Även om man verkligen inte skriver ett dugg vettigt utan bara häver ur sig så är det skönt, kul på något vis. Helgen har vart bra. Mysigt att vara hemma hos pappa, och i Måndags sov jag hos Anna efter att ha jobbat några timmar, tog en fika på tisdagen sen tog jag och Martin bilen mot pappa, tog en timme längre tid än de brukar ta, åkte helt fel tid på dygnet, alla var ute, men vi fick hem våran älskade hårboll iaf :) så nu är allt som vanligt här ute igen, Leona som vaktar och jag som eldar på för fullt. Idag är jag Ledig och hemma :) börjar gilla dessa lediga dagar igen! idag är det tvätt och dammsuga som gäller, började med en promenad i morses med Leona, så härligt, hon älskar verkligen snön, men märks att det kommit väldigt mycket nu, endel snövallar hon knappt kan komma över. ser fett kul ut :P
Senare idag ska vi ta en promenad till Ulva kvarn, ta en sväng där, mysig promenad sträcka finns där, nu vågar man gå igenom kohagen iaf, på sommaren springer jag som en galning, om en av korna ser en så rusar dom mot en och jag blir skit rädd :P hahah. mycket mer händer inte här idag, men det räcker bra, för jag är Ledig :D ska drömma om lite inredning idag också, hittat min favorit butik!! så himla många ideér om hur vi ska ha det nu, så trött på att alla har typ likadan sängstomme som vi, byrå, mattor, prydnader, gillar inte ikea längre, blir arg, det är en bra och rolig affär, men eftersom de aldrig byter möbler utan har samma flera år i rad så har ju alla likadana möbler till sist, inte kul längre, men nu har jag hittat min stil som jag ska köra på. Nu blir det förvandling i det lilla huset :) kul.  ska lägga upp lite bilder senare idag, lite vinter bilder :D

kallt, tomt hus på landet..

.. ja där sitter jag nu. 9grader varmt inne, -22 grader ute. burr. Eldar som en galning som ni kanske förstår så hoppas de blir varmt foooort.

Helgen var bra, tror ingen missade att det vart ett riktigt bus väder. Men de gjorde inte mig något eftersom jag var inne mest helatiden och gick promenader på dagen då det inte var så jobbigt. Åkte hem till pappa i fredags, krångel med tåg och bussar hit och dit men tillsist så satt jag hemma hos pappa med ett glas vin och så käkade vi en massa ostar och kex :D somnade väldigt sent eller tidigt hur man nu ska se det, vaknade mitt på dagen på lördagen och tog en sväng med hundarna. Hälsade på Bellan och lilla Saga♥ är så kär i den lilla ungen så jag vet inte var jag ska ta vägen. Hon har blivit så stor!! 4 månader, bjudna på dop har vi blivit också! kul :) så mycket mer hände inte denna helg, ut med hundarna några svängar, tog en runda på pubben, sen jobba igår. Åkte klockan 8 från pappa, eller skulle ha åkt då men tåget var försenat så.. ja de blev som de blev. Tog mig till jobbet iaf, med hjälp av taxi från bålsta. Billigt?! Nej! 10minuter försenad och en sur skiftledare, vafan ska man göra då? tog ju till och med taxi för att kunna jobba, och ringde i förväg och sa att jag skulle bli sen. Men men.
Blev hämtad av Martin och hans familj när jag kom till Uppsala. sen åkte vi hem och sov! jobbar sent ikväll vilket betyder att jag ska övernatta hos Anna, spännande. Imorgon ska jag åka till sthlm igen och hämta hem min lilla Flicka, hon fick vara kvar hemma hos pappa eftersom jag skulle jobba igår. Så riktigt tomt är det här, jag har inget att göra, skit tråkigt :(

nu ska jag göra en ost och skink paj till Martin som kommer hem snart! :D

soo happy.

känner mig lycklig, väldigt lycklig. Även fastän inget direkt har ändrats och mina "problem" fortfarande finns kvar här så känner jag mig lycklig, konstigt det där. Bara för att jag skriver om det här så kommer det säkert ändras till olycklig lika fort som en handvändning. Men men. Gårdagen var loj, jag bara lullade runt och gjorde inte direkt något vettigt, klockan 13 vaknade jag upp ur min koma och hoppa in i duschen, fixa i ordning mig, baka muffins och negerbollar, sen började jag med maten lagom tills martin kom hem.

Idag bär det av till stan snart, ska luncha med Martin sen blir det att träffa Elin. Sen väldigt mycket pluggande, måste komma igång nu, har inte pluggat på några dagar, sket i det igår. jaja.



Känns som att allt kommer lösa sig nu ♥

Äntligen Hemma

nu sitter jag här hemma, vid datorn, som jag brukar göra när jag är Ledig :) får verkligen passa på att njuta nu, för snart, snart börjar mitt dröm schema, eller jaa min dröm vecka iaf, vet inte hur de andra veckorna blir, har inte fått schema för dem än men första veckan i Mars är underbar! mycket jobb, och det är så bra tider så jag kan sova hemma hela veckan! det är man inte bortskämd med nu för tiden. Just nu bor jag i min Väska. På fredag blir det en tripp till pappa för att lämna Leona där när jag jobbar på söndagen.. En låång söndag kommer det bli. Åka från Nynäshamn till Enköping på morgonen, inget jag ser framemot, men så blir det när jag inte har någon som kan kissa Leona på dagen. piss. Ska bli trevligt att träffa pappa iaf :)

idag händer inte mycket, Ska laga lite matlådor, tvätta sen ut en sväng med Leona i snöovädret. Okej lite överdrivet men de snöar iaf. Och det gillas inte. Har skottat tillräckligt med snö för i år tycker jag. men nej nej de tycker inte vädret, ut och pumpa biceps bara, fuck. Plugga ska jag göra också. Det är min dag det, lika intressant som vanligt, or not.

saknar dig

shit vad jag saknar dig, skulle vilja vara med dig varje dag, hela tiden..






Älskar dig!

..

vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik, ibland är det så lätt, men ibland orkar jag inte ens tänka på de. Hemma nu äntligen efter många dagar på resande fot, kom hem i Lördags, jätte mysigt att  få dela säng med sin älskling igen, men det varade inte så länge för idag sover jag hos Anna och på fredag är det  Martin som ska bort. blä. Men man uppskattar timmarna man har tillsammans bara mer och mer nu när man inte ses så ofta, eller jaa vi ses ju ganksa ofta men inte lika ofta som innan, som när jag hade ett normalt schema och kunde ta bussen hem efter jobbet, det var härliga tider det... hmm..

Helgen i Skövde har vart bra, önskar att tiden inte ska gå så otroligt fort hela tiden men tiden lyssnar inte på mig. den bara rusar förbi och vips så står jag där på tågperrongen igen. Hann inte ens med hälften av de jag skulle velat men hann med mycket ändå. många mysiga promenader med Leona, hon fick leka av sig med John. sen umgås med familjen. sola melody solarie :D äta underbart god middag. shoppa lite smått med mamma, kolla film långt inpå natten med stora syster.. ååhh försökte verkligen vara vaken så mycket som möjligt nu när jag var hemma, la mig sent gick upp tidigt, men sista dagen pallade jag inte, och då hann jag inte åka iväg och träffa Malin :( En bra helg, en fartfylld.
Begravningen var jätte fin, kom väldigt mycket människor, vilket inte förvånade mig, stor släkt och fin människa som gick bort. Vet inte vad jag mer ska skriva, går liksom inte att beskriva hur det var med ord så jag hoppar över att ens försöka.

Jobb idag som sagt.. kväll sen jobbar jag heldag i morgon.. money money money.. Jaa får väl hoppas att de blir lite klirr i kassan. mycket här i livet gör att penarna åker så fort dom kommer in på kontot.

Alla hjärtans dag igår var hel mysig, gick en lååång promenad med Leona på förmiddagen, så himla fint väder, sen käka gurk och morotsstavar framför en film. in till stan för att hyra en till, lagade Mat och la oss i sängen igen för att kolla film. så himla skönt att vara hemma lite, mysa och bara strosa runt. Inga måsten utan bara ta dagen som den kommer. nää nu ska jag göra mig i ordning så jag kommer iväg. Ha de nice!

Skövdäää

tidigt upp idag, riktigt tidigt, mysigt att få pussas hejdå med sin älskling, inte så ofta jag ens kommer ihåg när han åkt på morgonen för jag är så trött. Men idag var jag vaken och det var mys, fixa smörgås till honom och vinka hejdå. Klockan 9.50 måste jag och Leona gå till bussen senast, ska gå på i Svista, bussarna härifrån gick så dåligt idag. sen blir det att åka till Enköping för att gå på tåget till Skövde. Ska bli skönt att komma hem till mamma lite, men de känns inte rikitgt som jag landat sen förra veckan när jag var borta större delen. Men men, måste hem. Det ska bli trevligt att träff sin familj igen :) sen kommer jag hem på Lördag. Så nu är de lite brådis med allt, har inte riktigt packat klart än :S sen en sväng i duschen. jaja jag hinner!


Glöm inte att uppvakta era nära och kära på Alla Hjärtans Dag (Söndag). Jag har sett till att gjort något riktigt fiffigt och oväntat till Martin. Alla vet vi att vi kanske kommer få något litet på denna dagen iaf, ganska förutsägbart, men se till att göra det till något de aldrig kunnat ana, då är det mer spännande :)  Jag ska iaf fixa de sista nu när jag är i skövde!
Nu är de Kelly Clarksson och resväskan jag ska umgås med! tjaaaooo



aj.

åhh så typiskt. Har ont i öronen idag, hur längesen var det igentligen?! fattar inte vad det kan bero på. Ont i båda liksom, innuti. Känns som om det slagit lock för dom. Martin tror det beror på att jag rensar öronen dagligen med topsy (hatar gultklägg)men fan då borde jag fått ont för längesen ju. Har slltid rensat öronen onödigt mycket. har inte blivit bättre på de 2 timmarna jag vart vaken så känner på mig att det kommer hålla i sig, vad det nu är. Så typiskt bara att jag ska träffa Elin idag, vill inte smitta henne "om de är någon smitta" eftersom hon är gravid. men de senaste gångerna vi bestämmt att ses så har jag blivit sjuk eller så har jobb dykt upp. så känns som att jag måste gå nu.
Igår gick jag och Leona till Ulvakvarn. Långprommis. Tränade på att gå i koppel, känns som att man glömmer av det där med koppel när man bor på landet. Men det gick bra. Ingen träningsvärk idag så hon gick väldigt bra. Frukosten har slunkit ner och snart ska jag sätta på mig dagens outfit också så man kan börja dagen på riktigt, ibland är det bara så skönt att mysa runt i morgonrocken! promenad med djuret och sen in till stan för att hitta en svart skärp till min lilla syster. sen träffa Elin :)

igår gjorde jag nog världens godaste kladdkaka med krossad choklad i, recept finns på tasteline.se underbart god!! kul att göra något nytt och som blir gott. ska nog ta en bit innan jag klär på mig :D ♥

rent och fint.

älskar våran dammsugare, han gör alltid ett så bra jobb när man kör runt en runda i hemmet. Dammsugaren är faktist mitt bästa köp. Älskar den, Levde utan dammsugare ca 4månader i Enköping och ni kan ju täka er hur de såg ut, fick sopa golvet en gång i veckan typ men de blev ändå inte rent. När dammsugaren kom till vår familj så har han fått gå varm, många gånger har man fått byta påse. Han äter så bra :D igår efter min och Leonas 2timmars promenad ^^ så fick jag världens städ kick, böt sängkläder, dammtorkade, skura toan, dammsugade, plockade undan en massa skit. och sen diska. Jätte fint blev det. Vi brukar inte ha så jätte smutsigt, men jag älskar när det är välstädat, inte en massa damm i luften de ska va rent och fint! idag händer inte så mycket, ska leka lite vid datorn nu, sen ska jag plugga. en dusch och sen en promenad med hunden :) låter som en perfekt ledig dag.

i morgon ska jag träffa Elin, var längesen nu så ska bli trevligt. Och på torsdag blir det till att åka till skövde, fika med mammsen och sen sola på melody!!! bästa solariet någonsin, synd att inte Uppsala har ett sånt, då hade jag inte behövt vara så blek. Men uppsala är inte så bra som man tror. fattas mycket i denna staden som jag skulle vilja ha, Billiga fik. och melody solarie, ja två saker fattas iaf :P annars så är det rätt ok!

en timme max.

ett snabbt litet inlägg blir det idag. Har lovat mig själv att jag bara får sitta här i ca en timme, har så tok mycket annat att pyssla med så hinner inte med mer dator, sen ska leona få sig en rejäl promenix, med koppel idag! väldigt längesen hon hade på sig det men när man bor på landet och ska ut på promenad så måste man ha koppel, iaf när det är vinter, för det är bara plogat på bilvägarna och där är det inte kul att springa lös tycker jag. plumsa i snön är jag ganska trött på nu, idag blr det en motionsrunda som heter duga. Precis ätit frukost och ska vänta en stund tills vi smällt maten sen så :)
Igår på jobbet var det helt galet, helt sjukt alltså. Så grymt mycket folk. Men det gick bra, såg lite grisigt ut på resturangen men alla fick sin mat iaf, tids nog :P var helt slut när jag till sist fick gå hem. Martin var så mysig och hämtade mig vid jobbet ♥ fastän han var jätte trött. vore verkligen skönt med körkort snart så jag kan brumma hem själv när jag slutar så sent.  Nåväl. dammsuga ska jag göra idag, känns som om man bor i en hårboll, så sjukt mycket hår överallt här så en omgång med den blir det. nä nu ska jag kika runt lite sen blir de promenad. ha de

moveyourbody

som vanligt ändrade planer under helgen. Jobbade sent i Torsdags så sov hos Sandra och Melinda var även där. Kollade på någon film och sedan var det dags för sängen. Fredagen bjöd på fika med tjejerna, sen dags för mig att åka hem och byta om till party outfiten. Dags för tjejerna att go wild på joarblå, jag dök upp på förfesten 20 och vid 22.30 gick vi till Joar och dansade så att fötterna nästan åkte av. Gick hem ganska tidigt, kom i säng ca2 och då hade vi klämt i oss en kebabtallrik innan så mådde hyffsat dagen efter då det var dags att gå till jobbet. Lite segt var det men man är bara ung en gång :) Hade iaf skit kul, skönt att bara gå ut vi tjejer, dansa, fnittra, snacka skit. allt som hör till :P Kom hem igår och då var Martins kompis Joar kvar här, käka tacos och såg en film. Idag är de återigen jobb som gäller, sen är jag Ledig.. vet inte om jag ser fram emot det, de enda som ska bli skönt är att jag kan vara hemma, känns inte som jag träffat varken Leona eller Martin nästan något denna veckan.. saknat dom massor.. sen blir det skövde, onsdag eller torsdag för min och Leonas del. kommer hem lagom till alla hjärtans dag så det blir mys för hela slanten :D

 

sweet

alla mina vänner vet att jag är en godisråtta, älskar allt som har onödigt mycket socker i sig, godis, chips, kakor, bakelser, tårta, bullar, läsk. Ja allt. har aldrig haft några problem med att trycka i mig en massa, inte utåt sett iaf, det enda som riktigt blivit berört är ekonomin. Men det har jag inte tänkt på så mycket eftersom att det är så gott. Men eftersom jag vet att det är ohälsosamt att trycka i sig enorma halter socker varje dag så har jag laggt det på hyllan.
Jobbet på mc donalds har inte heller gjort livet så mycket enklare, då det slunkit ner en och annan burgare hit och dit. Gott ja men inte så vidare bra.
Nu är det då så att jag har slutat upp med allt snask i vardagen, endast fredag och Lördag är sånna söta dagar då jag får mumsa i mig hur mycket jag vill, och kära nån vilken smak skillnad det är, allt är så mycket godare. mer sött, mer saftigt, ännu underbarare.
Känner mig väldigt duktig då det gått 2 veckor som jag inte ätit godis på veckodagarna. Stolt. Det som känns lite jobbigt är att jag är så slö, vilket är förståligt för det min kropp livnärt sig på och mått bra av nu har försvunnit och tillsätts bara 2ggr/ vecka, Fredag och Lördag. Och jag får lixom en socker kick när jag väl äter något sött. Åt snabb mat för kanske 3 veckor sen senast, och är ännu stoltare över det. Det är något jag verkligen kännt av som inte är bra för mig, mått illa när jag kommit hem, magen gör uppror. Nu för tiden är det massa frukt, och matlåda på jobbet varje dag. Så fort jag får ett sug, vilket jag fått i princip varje dag så äter jag mat eller syselsätter mig på annat vis, städar, tar en promenad.
Och det är just det som är jobbigt, suget, när magen bara skriker efter socker och jag blir "sjuk" det känns så, kroppen bara ger sig, orkar inte. Kommer oftast när jag kollat tv/ film på kvällarna, jag har alltid tuggat på något då, och igår var jag propp mätt. Konstigt. Men jag tacklar det bra med tanke på att det inte finns en enda sötsak hemma så finns det inte så mycket att göra åt. Bara gilla läget.

Idag jobbar jag kväll, vilket innebär att sova över hos Sandra :) I morgon ska vi dra och fika, nice. Fredagar får man frossa lite. Och varför inte göra det med tjejerna?! sen stor handla med Martin, på kvällen blir det bowling och några bärs. det ska sitta fint. Helgen blir det jobb, jobb, och jobb. Så får inte bli så jätte sent för mig på fredag, måste sova!

skrääckis.

jobbade igår, och det gick bra, kom en buss på 20pers ca 20minuter innan jag slutade, ganksa iriterande. Men de flöt på och fick gå när jag slutade ändå :) Sandra och Maelinda mötte mig på vägen hem till sandra. Vi skulle ha mys kväll och det blev lite mackor innan vi bäddade ner oss i sängen för att slå på "Chucky" eller vad den heter, några dockor som springer runt och dödar för dödandets skull. Inte så läskig som jag tyckte sist jag såg den, typ 10år sedan :P somnade till filmen och vaknade utvilade i morses, frukost, en tur med hunden sen drog jag hem. Ska sova hos Sandra i moron igen och har då lovat att följa med och fika på fredagen :) mys! annars händer inte så mycket idag, tvättar och ska snart börja med maten. annars lungt och skönt! ♥

skeppohoj

jag hade en oturs dag igår, någongång ska dom komma men det är inte kul, verkligen inte kul. Bussen var försenad ca 10 minuter. Gick av vid skolgatan för jag tänkte att expressbussen borde gå därifrån men icke då, sprang till klostergatan, inte där heller och fick springa till centralstationen. Och då visar det sig att bussen gick 5över, inte 10i.. bajs, tur i oturen kanske men jag hade verkligen sprungit för allt i världen och astman gör sig självklart påmind. Får igång normal andning efter typ 20 minuter på bussen, och busschuffören kör så långsamt så jaa kommer fram till enköping 10minuter innan jag börjar, ringer jobbet och ursäktar mig. Kommer 5 minuter försent och får stå i lobbyn. inte alls kul men jag "är ju så duktig där ute" blää som tur var fick jag stå lite i kassan och dt också annars hade jag dött. Slutar 8 minuter över, var så mycket folk så hade ingen chans att gå, springer till bussen, missar bussen, ringer Martin och min älskade pojk hämtar mig ändå 23.30 i stan :D mys. Kommer hem astrött. Och ser att någon jävel drämt upp sin bildörr i våran bil, så världens buckla. Blir till att polisanmäla och se om någon hör av sig. Shit de finns fan folk till allt, ofta man inte säger till om man "råkar" köra på någon eller ha sönder något som är någon annans. Nej inte acceptabelt. Martin låg och tänkte på bucklan i bilen länge igår och hade svårt för att somna stackarn :(

Nu har jag lagat matlåda, käkat frukost, vart ute med Leona, duchat och packat. Bussen mot jobbet går 13.05 idag och jag slutar 23.00 urs.. som tur är ska jag sova hos Sandra, ska bli jätte kul att träffa henne igen!
Får hoppas att denna dagen blir bättre än gårdagen.

Lysande.

ura månaden som jag fruktat så¨för är här. Februari, med sitt Jätte roliga schema. Myke timmar dålig tid på dygnat. Det värsta är att jag inte fixat någon jag kan sova hos :S lite jobbigt som sagt. Annars får jag väl försöka cykla hem från svista, det funkar ju. Inte kul om det är 18- och klockan är en bit över 00. Men men. vill man ha pengar och leva livet så får man lida lite för det.

Helgen har vart helmysig. Aldeles lagom av allting. Lagom av vänner, vin, tv, snacks, pojkvänn. Allt lixom.
Kom hem till Janina runt 17 tiden, åkte buss hem till henne och käkade några mackor. Kollade på yberjobbiga "sweet sixteen" och sen ut på långis med Leona. Hem börja laga mat, dricka lite vin och cider äta mat, bli övermäta och döds trötta. Ligga och garva ihjäl sig till "men in black 2" sen total däcka i sängen. I Söndags vaknade jag också sådär gör tidigt. runt 8 tiden. Tidigt för att vara mig och en söndag. Låg och väntade på att Janina skulle vakna och sen blev det långis med Leona som var lite dålig i magen efter att ha ätit upp nästan alla hundben som fanns i lägenheten. frukost och sen åkte vi hem. Åt middag med martin som btw fortfarande ser ut som en slagskämpe. Nu är ögat lila/svart :P sen kollade vi en massa avsnitt från outsiders, mycket intressant :)

ikväll blir det jobb, så ska försöka gå en tur med Leona i skogen nu så hon får rusa runt lite. Skönt för henne är det iaf med det nya schemat, hon behöver typ aldrig vara ensamhemma, i så fall är det bara en två timmar. Nice.  de va allt gott folk!


Föresten så fyllde Leona 5år igår :D Grattis!