Vemdalen here we come!!

Idag är det fullspäckat schema som gäller, eftersom jag inte gjorde ett dugg vettigt igår så har allt att-göra packats ihop på en och samma dag. Och det måste göras idag, för i morgon blir det Vemdalen för mig, Martin och 11st kompisar. Fullt ös medvetslös.

Martin lovade att väcka mig klockan 08 idag.. Men i stället vaknar jag av att en himla massa mobil signaler drar igång och jag skriker till Martin att han ska stänga av sina larm. Men inget händer.. så upp och hoppa för mig stängde av hans mobiler och sen ner i sängen igen för att i nästa stund bli klar vaken. Stog det 07.10 på klockan?! :O Upp igen, gapade lite mer på Martin.. inget svar. Började gå försiktigt runt i lägenheten och när jag började närma mig toaletten blev jag skit rädd. Tänk om han skulle ligga där på golvet.. va skulle jag göra då? som tur var så gjorde han inte det. Skorna och jackan var borta så han var nog till jobbet som vanligt.. fast utan telefoner. phu.. ingen idé att lägga sig efter den väckningen så nu har jag kommit igång rejält. Fixat iordning mig, tvättar och vart ute med Leona. Skrivit pack lista inför i morgon.. nu ska det bara packas och städas sen en massa annat.. så jag blir nog klar lagom till sent ikväll...

Igår kväll blev det en promenad sväng med Jenni, saknat våra promenader ihop. Så himla skönt att ha någon att vara ute och promenera med nu när det är kallt och man inte är så motiverad till att gå själv. Pratade en massa och efter en timmes promenad var det dags för mig och Leona och gå hem. Nöjd hund, nöjd ägare!!

Nu ska jag ner till tvätten.. ♥

Mitt år.

Detta året har varit väldigt upp och ner. Ett år som jag var otroligt taggad på, och hoppades på. Ett år fullt av möjligheter och utmaningar. Och så har det varit. Upp och ner och hit och dit. Humörsvängningar som heter duga. Många tårar men ändå så många skratt. Så många fall som man var tvungen att rycka upp sig från. ta sig i kragen och inse att detta är livet. Det är så här det är och kommer att vara. En riktig bergochdalbana. Människor som lämnat denna jord och människor som kommit till. Vänner som försvunnit och en del nya bekantskaper har kommit till. Några negativa saker som hänt i mitt liv är att jag varit arbetslös en längre perriod, 4 månader som kändes som ett helt år. Självkänslan som svikit och odugligheten tagit vid. Två underbart härliga släktingar som lämnade mig och min familj med ett stort tomrum efter sig. Jag blev rånad på jobbet, vilket tog nästan ett halvår innan man kunde stänga den dörren om sig.  Det possitiva som hänt är att jag fick mitt efterlängtade körkort, i april, min tur månad, det händer så mycket den månaden att jag längtar nästan dit för att se vad som händer April 2011. Min "bror" Love fick en son, lilla Nathaniel kom till världen. Lydnadsträningen tog fart och vi tog plats på tävlingsplanen igen. Vi lämnade vårat kalla lilla hus och flyttade in i en varm stor längenhet.

Något jag lärt mig detta året är att jag aldrig, verkligen aldrig kommer sätta mig i arbetslöshets träsket igen. Aldrig!
Jag kände mig så sjukt naken så det vill jag inte ens utsätta min värsta fiende för.
Att ta vara på varje dag, det är man på tog för dålig på. Väldigt många dagar som går åt till ingenting.
Att visa uppskattning till ens nära och kära.

Ta hand om och vårda de som finns runt om kring oss.

Ett underbart år som jag fått tillbringa med min underbara Sambo och våran hund.
Vi ser fram emot ett underbart 2011 fyllt med mycket skratt och kärlek♥

jul jul.. strålande jul!

Igår kom vi hem från Skövde efter underbart jul firande. Hade en hel mysig jul med perfekta julklapparna och underbara människor runt om kring mig, god mat och drivor med godis. Kan det bli bättre? :O Njet!

Dagarna går så otroligt fort när man är i Skövde, många man vill träffa, många som vill träffa mig. Hann iaf träffa mormor, morfar, mamma, Lillasyster, En hög med mostrar, kusiner och Malin. En perfekt hemgång. Första gången Martin träffade Malin, kändes ganska konstigt men ändå inte. Har varit tillsammans i 5år men det har aldrig blivit av att de träffats innan. Men det känns bra, känns bra att han tycker om henne. Hon är ju trotts allt en av mina närmaste vänner. En människa jag har tonvis med minnen ihop, och aldrig velat släppa ut från mitt liv. En männsika som det har gått upp emot 3år innan vi träffats och när vi träffas så känns det som om vi sågs igår. Underbara människa ♥

Nu är jag dock tillbaka till verkligheten. Jag skulle ljuga för er om jag påstod att det var en lätt resa hem. Alltid lika jobbigt att åka därifrån, lämna alla. Min älskade Lillasyster. Jag sårar henne så när jag åker därifrån. Och det gör ont. Fastän jag vet att jag nu när jag har en inkomst varje månad kan åka ner när som hellst. Så är det ändå inte samma sak som att vara där varje dag. Finnas där för henne.
Men jag vet att jag valt rätt här i livet, jag känner det. Jag trivs bra här uppe. Nya vänner och en ny liten familj, eller ska jag skriva flera vänner och ytterligare en liten familj? För jag har inte glömmt mina vänner, inte en enda av dem kommer jag glömma, även fast vi inte träffas lika mycket som vi gjorde då så kommer jag ihåg er, och ni kommer alltid vara mina vänner.

Dagarna fram till Torsdag kommer vara fullspäckade, har mängder att göra. Tvätta, städa, packa, handla. funderar på hur i all sin dar jag kommer hinna. Men det får bli som det blir. På Torsdag bär det av mot Björnriket med en massa vänner och min kära. Det kommer bli så Bäst. Ett nytt år står innan för dörren och jag tror det året kommer bli kanon bra!!

Lider av träningsvärk!

Just nu lider jag av träningsvärken från att bara pepparkakor. Ja det låter knäppt men så är det.. Skit ont i magmuskler, ben, och rumpa just för tillfället.. passade nämligen på att göra lite träningsmoment medans peppisarna bakades, vilket jag inte gör allt för ofta, och det känns nu.. Men skönt!!! - Nu känner jag mig duktig.

Pepparkakor, choklad kola, marianne tryfflar, och choklad fudge eller hur sjutton de stavas är nu färdiglagat.. Nu återstår "bara" packning inför julhelgen, städning, och matlåde lagande inför morgondagen.. och jag som bara vill lägga mig i soffan.. men som det ser ut för tillfället lär det inte bli någon sömn för mig på ett par timmar :(

2dagar kvar

Lite snabb uppdatering kommer här:
Efter jobbet i Fredags tog vi bilen och firade "minijul" hos svärpäronen, julbord hemma hos dom med en massa skratt om konstiga saker som jag inte alls fattade, men det är väl så det ska vara :P haha. kvällen bjöd på mys framför tv´n godisätande och paketöppning. Väldigt mysig kväll!
Lördagen började med en lång sovmorgon, fort iväg för att köpa mustang grejer, in till stan för att handla jacka och skor till Martin. Hem snabbt för att packa och slänga i sig snabbmacaroner och korv. In i bilen igen slänga av Martin hos svärpäronen och sen iväg i bilen i riktning Norrtälje mot min underbara vän Hanna! Bilfärden gick långsamt, verkligen glashalt på vägarna och efter ett par väldigt onödiga felköringar så kom jag fram. Kvällen kryddades med en massa gott vin, skitsnack, Hanna, Anna, Jessica, Sofie och Ellinor.. kan det bli bättre? Somnade i stor sängen med Hanna och ellinor plus två envetna terriers som inte var trötta för fem öre. Flög fram och tillbaka i sängen och den ena bestämde sig att hångla upp mig mitt upp i allt.. jaa tillsist blev det några få timmars sömn.

Vaknade helt slut av Hannas irriterande väckarklocka, fixade till oss och så iväg, sakta men säkert till Älvsjö Mässan. När vi väl hittat parkering en bit därifrån var det dags att plumsa dit i snöovädret. Ett ex antal hundralappar fattigare och en hel del påsar rikare så kände vi oss klara för dagen. Och påbörjar resan hem som går i 20km/timmen.. kom iaf hem och då fick jag inte lov att köra hem själv för Hanna (vilket troligtvis var bra) så ännu en natt tillbringades hos Hanna, med vin, chips, och sanning eller konsekvens tog vi oss igenom natten och fick dessutom några få timmars sömn...
Vädret hade lättat något på måndags morgonen så vi hjälptes åt att skotta fram peugoten som envist gömde sig under snön.. efter en himla massa backa, köra fram, skotta så kom jag där ifrån och skrev ett snabbt sms "förlåt för att din parkering ser ut som den gör" till Hanna.  Den var inte vacker när jag lämnade byn..
Efter 2,5 timme var jag hemma. tack och lov!!!

Igår var jag in till stan och fick håret fixat. Julgodiset bakat, och idag ska jag försöka hitta motivationen för att baka pepparkakor. Termometern visar på -26grader och därför har det bara blivit två korta promenader med Leona idag.. fastän hon skulle velat vara ute hela dagen så pallar jag inte det.. för kallt för en långpromenad.

I morgon väntas jobb, och efter det blir det uppesittakväll i Myrby och på julaftons tidiga morgon tar vi bilen ner till Skövde om vädret tillåter. Så vi hörs och ses efter Jul helgen.

Tack snälla!

Nu ser bloggen normal ut igen, tack vare snälla Ida !!! Så skönt att det är fixat och klart, man kände sig nästan lite trasig när bloggen såg ut som den gjorde. Nu är det bara ett litet problem kvar, jag skulle vilja ha Menyn brevid inläggen, så om någon har tips på hur man fixar det så hör av er! :)

Granen är nu klädd och igår tog jag och Martin oss till Gränby för att försöka handla in de sista julisarna, men så blev det inte, fortfarande några som fattas tyvärr.. men det får man väl försöka klämma in snart. Någon gång. Idag innan jobbet ska jag försöka hinna baka lite praliner som ska tas med till julaftonsfirandet. Börjar inte jobba förens om 4 timmar men tiden har en förmåga att springa på när man sitter här.

Har vart inne en sväng i stan på morgonen, och gjort lite bus. Självklart var tåget försenat när jag skulle hem. Och om inte det vore nog så väntade inte bussen in tåget så jag fick stå ute och vänta 1 timme tills nästa buss kom. Inte så sugen på att ta en promenad med hundarna på ett tag. Men det måste göras :) När jag stog där och väntade på bussen började jag fundera på hur länge man egentligen tillbringar i sitt liv på att vänta.. Jobbig tanke men helt serriöst. Man väntar på bussen, väntar på sin tur, väntar på någon.. alltid en himla massa väntande, som man skulle kunna fylla upp med något kul i stället. Jobbig tanke som sagt, men det är nog värt att tänka på ibland. Vem vill lixom ha tillbringat 20år av sitt liv på att vänta... Inte jag iaf..


Ny design på ingång.

Försöker mig ännu en gång på att fixa en ny bloggdesign, som ni ser så har de hänt något konstigt.. någon som har förslag på hur man fixar till texten hör gärna av er!!! Bloggdesignen har inte jag gjort.. den har jag laddat ner från minica.se´s blogg. Gå in där och kika, finns en del fina fynd!!! Nu ska jag springa och gömma mig tills bloggen är fixad :( ♥

nu skiter vi i dä!

Nä.. alltså helt serriöst, nu skiter ja i den där utmaningen, jag har säkert tappat alla mina få läsare så fort jag började med den och dessutom så har jag inte direkt tid längre att kravblogga. Hörde ni..? JAG har inte TID.. hahahah ojojoj det var längesen man kunde skylla på det. Men denna gången stämmer det. Kollade kalendern nyss och insåg att nästa vecka är det Julafton.. Det är sjukt. Så nu kanske ni förstår varför jag hoppar av kravbloggningen för jag har verkligen inte tid. Mycket som ska fixas plus jobb... Jag är Lycklig!
Jag slutar inte upp med utmaningen för att jag döljer något, det är bara det att de flesta som läster min blogg känner mig. Och vet därför var jag kommer ifrån, hur gammal jag är, vad jag har för brister och vad som är bra med mig. Så om ni behöver en uppdatering och vill veta något om mig så släng in en kommentar så lovar jag att göra ett inlägg. Och när jag får tid och lust då kanske jag tar tag i Utmaningen igen. Vi får se!

När jag gick hemma om dagarna tyckte jag att dagarna åkte förbi med en väldans fart.. Nu -ja nu rusar dom förbi. Försöker jobba på så mycket som möjligt denna månaden, så det känns att man är igång igen när lönen kommer. Längtar

På tal om det.. vad tycker ni om att man längtar till saker? ex, julafton, barn, pension, en resa, helgen ect?
Jag kan känna att det är okej att längta, man ska se fram emot livets läckerheter men man får inte glömma bort denna dagen. Nuet. Man ska njuta av varje dag. Det tycker jag.. vi diskuterade det på jobbet idag, därför de ploppade upp.

Nu ska jag städa iordning lite snabbt, sen laga middag, och kanske köä julgranen?! :O

Så mycket man vill hinna på så lite tid.

Helgen har bestått av mycket händelser. I Fredags var det mys faktor på hög nivå tills jag och M insåg att vi borde dra ihop en fest, vi var väldigt sällskaps sjuka och danssugna. Så telefonen gick varm och den enda som va inpulsiv och inte hade mycket för sig var Kimmo. Så han kom över och kollade på idolfinale med oss och en massa drinkar efter låg vi alla tre i en 90säng i datarummet och kollade film. Killarna slockande direkt och efter ett tag så tröttnade jag stängde av filmen och gick och la mig i dubbelsängen.

Lördag upp tidigt hem till svärpäronen, fika tog en promenad och sen lunch. Efter det tog jag bilen och plockade upp Tilde och Emelia i Uppsala för att påbörja resan till Enköping. Där väntades "Girls just wanna have fun" med make up, hår styling, fotografering, fika, och en goodiebag för endast 50kronor + att man får alla bilder som togs på en under kvällen. I rummet bredvid var det loppis/outlet där det fyndadet en del till skit bra priser! efter den galna dagen tog vi sängen om mcdonalds så jag fick kramas lite med Robban och de andra godingarna som jobbar där. Körde hem flickorna och kvällen avslutades med en bra film och mys med Älsk. Underbart härlig dag hade jag!!

Igår var det våran födelsedag, hela 5år fyllde vi och vi hade ingen som helst idé om hur detta skulle firas. Många planer för dagen blev krossade med tanke på en långsovmorgon och en lång frukost. På dagen blev det iaf en promenad med Leona och mot em blev det Julbord med svärpäronen, Sofie och Fredrik. Jätte mysigt och väldigt smaskigt.

Idag väntas jobb 12.30-21.30 sego tiden.. förmiddag går väldigt mycket fortare att jobba än efter middag.. men men. Sen har jag petra och boxrarna hela dagen idag fram till 17.. fullt upp. Men troligen sista veckan jag har Petra, sen lär det inte gå så bra, det krockar ganska ordentligt med henne och jobbet. :/

Nu ska jag promenera fram tills klockan 12,30 phuu.

9

Min tro

Klurig den där. Jag tror lite blandat, och jag tror på mycket, samtidigt som det är väldigt mycket som jag inte tror på. Något jag borde tro på och en annan sak jag inte vill tro på. Mycket tro i mitt liv alltså.
Men ur religion perspektiv så är jag ju Kristen, jag tillhör kristendomen, det är den som jag tillhör mest, som låter vettigast, roligast, mest spännande enligt mig. Sen så är jag inte felfri och följer den inte riktigt (läs inte alls) till punk och pricka.

Men men så är det. 

Gratis

Gå med i Gratis bio och

Samla ihop poäng till biobiljetter eller olika roliga persentkort,

perfekta julklappen!!

Gå med Här du också.

8

Ett ögonblick.

Ett liv är fullt av många ögonblick.
I alla fall mitt,
mycket som hänt i livet som väljer att förevigt stanna kvar i minnet och ploppa upp lite då och då.

Ett ögonblick som jag minns riktigt väl, är när jag var 11år. Mamma och hennes sambo kom hem från sjukhuset och jag och min stora syster väntade hemma på deras ankomst. De som åkte 2st skulle komma tillbaka och vara 3st.  När mamma och hennes Sambo kom hem så ställde dom ner bilbarnstolen på golvet och lät mig och min stora syster titta in den lilla babyn som anlänt till familjen. En liten liten flicka som sedan fick namnet Nikita låg och sov så fint. Jag och min stora syster var så stolta och glada över att hon äntligen kommit.
- När jag tänker på det idag får jag tårar i ögonen. Jag var så stolt och lycklig över att äntligen fått en lilla syster. Och hon var så himla söt, och väldigt väldigt liten. Att Nikita kom var nog det bästa som hänt i mitt liv. Jag älskar henne så oerhört mycket och jag önskar att vi kunde träffas varje dag. Jag saknar henne enormt mycket och jag tycker det är så himla jobbigt att jag missat så många år av hennes uppväxt när jag inte bott hemma. Jag skulle vilja finnas där, stötta henne, umgås med henne, och göra en massa syskon saker varje dag.





Det är nog det starkaste ögonblicket jag har, det som väcker flest känslor och minnen.
Snart är det Julafton och då tar vi bilen ner till skövde Äntligen för att fira med min mamma och lilla syster. Jag längtar nått så otroligt efter det. Så länge får det räcka med telefonsamtal :)

Önskar jag kunde vara hos dig!

Nu tar jag helg!

Torsdag idag och sista arbets passet för den här veckan är avklarad. Phu, super duper trött. Har slocknat som en gris varje natt. Vacknat tidigt varje morgon och sett ut som en gris långt in på förmiddagen. påsar under ögonen, kisar med ögonen.. och mosig i ansiktet.. som en gris! Men jag njuter varje gång jag tänker på att jag kommer få lön i Januari.. och den kommer sitta fin fint!!!! Har suttit och gottat mig i Jotex katalogen så när lönen kommer in blir det nytt sovrum i jotex stil.. hittat en massa härligheter där i ;) Det har sattits in nya fönster i vardagsrummet unde veckans gång, och idag var målaren här och fixade, han kommer visst hit i morgon igen.. Massa karlar hit och dit. Jobbigt när man har två hundar som skäller igång varandra, och lilla Leona är ju så orolig när någon okänd människa klampar in utan att vi är hemma. Men i morgon bara, sen ska det vara klart.

Ikväll blir det en promenad med Leona, hon har inte fått så mycket motion dessa dagar nu :/ hinner inte riktigt med klockan.. så det får vi ta igen tills på måndag då ska jag jobba igen. Känns bra på jobbet, mycket lättare när man lärt känna en del av gamlingarna nu.. suttit och pysslat med en del julgrejjer under dagarna, och på Måndag åker jag på att sjunga lucia sånger iklädd linne och ljus för dem. Det var inte igår. hahah men det ska bli kul!!

Nu ska jag åker gå till middagen,  efter promenaden med Leona senare ska jag nog däcka i soffan :D

7

Min bästa vän.

Denna spalten får mig att tänka tillbaka till lågstadiet. Ja.. då hade man fullt av bästisar runt omkring sig. En ena dagen och en ny andra dagen, och man böt/ delade bästis hjärtan och armband hit och dit.
Idag är jag omringad av underbara människor som jag kort och gott kallar för vänner. Människor jag kan prata med allt om, människor man kan snacka skit med, ringa när som helst om man behöver ventilera sig. Människor som jag gillar att vara med. Men ingen som jag kallar Bästa vän, för alla mina vänner är lika bra. Ibland på olika vis men jag trivs väldigt bra med alla mina vänner, och jag har hällre en bunt vänner än någon bästa vän. Många vänner ska man ha!!

Men om jag ändå ska välja ut någon så måste det bli Leona. Leona har ju sin egen motivering, hon är ju liksom hund och av den anledningen min bästa vän. ♥

Mår

känns som om natten blev/gick över på ett andetag. Svisch förbi bara, när jag vaknad funderade jag på hur det kunde vara möjligt att min väckar klocka ringde så tidigt. Jag hade ju precis somnat, men i själva verket hade mina 6,5 timmar gått. Fort fort. lika fort som dagarna, ovantligt. I vanliga fall brukar jag inte vara så trött när jag går till sängs men igår var jag helt slut. Emty. Idag kom Petra, så henne har jag fram till 17 snåret. Plus att jag jobbar från 12 idag fram till 21.. men de blir bra, pengar. Alfa kassan är skit, ja är för trött för att bli arg på dom men de fattar inget. Det enda som är possetivt med dom är att de följer lagen från punkt till pricka, vad det verkade dom iaf. Ingen inkomst därifrån verkar de bli..  men som sagt, jag är för trött för att bry mig. Nu ska jag ringa lite samtal, sen lunch, ut med hundarna och jobb!!



Helgen hos pappa har varit bra föresten., glömt att skriva det. Mycket barn, både Saga och lilla Nathaniel. Saga har börjar gå och pratar på väldigt med sina få ord, titta, vovve, och mamma, de orden flyger ut ur munnen på henne. Söt nöten. Lilla Nathaniel var bara som en korv än så länge, 6veckor, rund om kinderna, och åt och sov under besöket.. men han är fruktansvärt gullig. Inga bilder blev det. För ja hade inge batteri på mobilen :( får bli nästa gång.
På sändagen blev det en 2 timmars tur för mig, M och Leona som lånade med oss Cindy ut också.. hundarna sprang som galningar och ramlade ihop på golvet hemma av utmattning när vi väl kom hem! Skönt.

6

Min dag.

06.00- klev upp ur sängen.
06.20- Petra kom.
06.40- Frukost
07.05- "vila" lite i sängen
09.30- Vaknade igen
09.40- Satte mig vid datorn
10.30- Börja göra iordning mig
11.00- Ut med hundarna
12.00- Jobb
16.00- Lunch
16.30- Jobb
21.00- Jobb slut, hemgång
22.00 SOVA!

Väldigt intressant dag va?!

trött och sliten

omtumlande dag. vaknade 05.30 av väckarklockan, snozade 2ggr innan jag insåg att det var larmet som ringde och det var dags att gå upp. trött som en tok var jag och lullade omkring i boet innan jag kom på vad som skulle göras innan det var dags för sängen igen ikväll.

Kom iväg i bra tid till jobbet, hann med både frukost och en sväng med Leona. Timmarna sprang på till Lunch tid och på luchen snabbade jag mig hemmåt och gick ut med Leona, åt. sen tillbaka, sen vart det lite segare, sista timmer satt jag och gamlingarna och kollade på tv, och då trodde jag att jag skulle somna. Ögonen gick i kors, nästan så jag ville lägga mig raklång på soffan och sova tills i morgon. Men nu är första jobbdagen avklarad och det känns bra, väldigt mycket att ta in. Endel lite jobbigare bitar, men det är sånt man får ta, jag vänjer mig nog snart. En hel del tunga lyft så ryggen min känns kan jag säga.. Funderade tidigare på när jag ska hinna ta mig iväg för att träna, men det får nog bli på Fredag. För under jobbdagarna lär jag inte orka.
Lagat mat och städat toaletten har jag gjort nu när jag kom hem, snart ska jag hoppa in i duchen, byta sängkläder och sen sova ;)

Imorgon bitti kommer Petra, sen klockan 12 är det dags för jobb igen. Så ingen sovmorgon i morgon inte!! ♥

5

Vad är kärlek?

Detta måste nog vara den svåraste frågan man kan svara på. Det är så olika från person till person om vad man tycker.

Enligt mig kan kärlek vara mycket. Jag förknippar ordet kär men en vilja. På något vis. En längtan efter något. Kanske rent ut sagt ett beroende. Man kan aldrig få för mycket av kärlek, det blir aldrig stopp. Och man blir lycklig när man får den känslan i kroppen av att man är kär. En känsla, för det är vad jag anser att kärlek är, en känsla av välbehag, lust och vilja. Ett pirrande i magen som kan förknippas med fjärilar som gör en lycklig. En längtan efter mer och mer. Man kan helt enkelt inte får förmycket utav kärlek enligt mig.
Det jag kärlekar mest här i livet är min Familj, både föräldrar och syskon, men även Sambo och hund och nära vänner. Något som jag också kärlekar väldigt mycket är choklad, läsk, god mat, underbara efterrätter och mummsiga apptitretare.. Det gör mig lycklig.

När jag hör ordet kärlek tänker jag på älskar. På något vis är det samma ord men ändå inte. Det är något man håller väldigt varmt om hjärtat, något man uppskattar och tycker mycket om. Något man vill ha. Och det finns många och mycket som man kan förknippa med det. Det finns olika styrkor av kärlek. Jag är kär i min Sambo, men mina vänner och min familj tycker jag väldigt mycket om och dem kärlekar jag på ett annat sätt.

4

Det här åt jag idag.

  • 2 rostade mackor, 1 knäckemacka 1glas juice.
  • Pasta och sås, vatten
  • chips, juice
  • choklad bit och en tomteskum
  • 2 korv med bröd och en halv julmust.
Drack några extra glad vatten under dagen. Men detta var Söndagens konsumtion av mat.

3

Mina föräldrar.

Min mor och far är skillda, eller nä dom är separerade, har aldrig varit gifta, sedan väldigt unga barnsben. Jag kommer inte ihåg när de var tillsammans. Och inte gör det mig något heller. Jag är ett sånt där lyckligt "skillsmässobarn" om det nu stavas så.
Min mamma bor i Skövde med min lillasyster. Min mamma håller på med lite allt möjligt men hennes stora passion här i livet är design. Att sy och göra en massa nya grejer är något hon håller på med nästan dagligen. Hon är en väldigt påhittig filur och har alltid något nytt på gång. Min mamma är den ärligaste människan jag vet, hon säger alltid vad hon tycker och tänker. Hon har temprament men sammtidigt är hon väldigt varmhjärtad ♥ Alltå är vi väldigt lika, ja iaf med tempraments biten :P Hon är mamman man alltid kan prata med, dag som natt!
Min pappa bor i Nynäshamn. Sjukpensionerad eller om han är förtids ? jaja han är hemma om dagarna iaf pga en väldigt gammal arbetsskada som vägrar gå ur kroppen. Han är en glad liten fillur som alltid har något bus i kikarn. Älskar att skoja och jävlas med sina barn och gärna skrämma skiten ur deras pojkvänner. Han är en väldigt beskyddande far som finns till hands när som helst när man behöver honom. Han är långsint som en bäver och har aldrig fel, enligt honom själv ;)

Älskar mina föräldrar väldigt mycket och är så otroligt tacksam för att dom alltid ställer upp och finns här för mig.
Det går alltid att ringa dom när som helst och ber man dom komma hit så kommer dom på stört.
Dom är föräldrarna som sitter och lyssnar, diskuterar och hjälper en.
Dom har en förmåga att alltid göra mig på gott humör igen!

Jag önskar så att jag kunde träffa dom oftare än vad jag gör

Frågestund

Snodde denna frågespalt från Pernillas blogg :D

Hur lång är du: 163cm ungefär
Kan du laga mat: efter 4 månaders arbetslöshet så har jag lärt mig det ja!
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag jobbar på äldreboendet i Österbybruk
Vad har du på dig just nu: Fjällräven brallor och fleecetröja.
Har du någon fobi: Grodor och paddor!!!!
Hade du en bra kväll igår: Faktiskt en av de bästa på länge.
Vilket är ditt senaste inköp: Nya lackbrallor ;)
Din favoritdryck på morgonen: Mjölk.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.
Vad hade du sönder senast: tomteskumpåse
Vem pratade du med senast: Min stora syster
Varm favoritdricka: cola
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
Alkoholhaltig favorit: Vitt vin!! eller en mummsig san fransisco
När gjorde du senast något riktigt dumt: Oj, säkert dagligen
Saknar du någon just nu: Min familj
Någon jag stör mig på: HA! att jag aldrig får tummen ur dessa sega dagar :P
Intressen: Hundar
Senaste person du kramade: Martin
Senaste person du ringde: Min stora syster
Senaste person som ringde dig: Martin
Vad drack du senast: Julmust
Vill du ha barn: Självklart, när de blir dags.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, fyllde nyss och 22 känns lite jobbigt.
Har du rakat dina ben någon gång: Japp
Är du sugen på något nu: På allt onyttigt som vanligt.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0, ingen kaffe drickare!
Använder du hudkräm: Ja, ofta
Attraheras du av män med skägg: Hm både och.
Micro-pop eller poppa själv: Micro, i guess.
Brukar du baka: Ja, har mina tillfällen
Röstade du i det senaste valet: Ja
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, väldigt :)
Vilken låt lyssnade du senast på: säkert takida
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja
Vad tycker du är äckligt: Mycket, pytt i panna, blodpudding, diarré högar längs trottoaren
Har du pengar på mobilen: Ja

det går bra nu.

Jag och M konstaterade att det faktiskt är varmt ute idag. iaf till skillnad från tidigare dagar, då näsan frusit till is så fort man klivit utanför dörren.

Igår kväll blev det en sväng till ica, handlade hem en massa mat, blev lite julmust, julskinka skivor och sylta. mumma!! Lite jul ska det vara hemma också. Tog även en sväng till djurbutiken och tänkte införskaffa ett täcke till Leona. Och nej jag har inte blivit knäpp och ja hon klarar sig mycket bra i kylan men det är himla bra att ha när hon är ute längre tid tex ligger på gården och bara strosar runt. Så nej det är inget täcke jag kommer sätta på henne dagligen när vi ska ut på promenad. Inte än iaf. Hon har inte visat minsta tendens till att frysa på promenaderna, inte ens när de va -25 häromdagen. Men när hon var med M i garaget så huttrade hon lite :/ i vilket fall så hade dom kanon pris på täcken 100kr/st för alla oavsett märke, men självklart hade de inga i hennes strl så det blev bara lite hundgodis.

Gjorde ordning stor måltiden igår, dumt nog så gjorde jag väldigt god mat så det blev bara en matlåda tanken var två, och eftersom det bara var jag som åt så.. ja jag blev ju mätt iaf. Som en uppstoppad korv tog jag på Leona reflexvästen och så tog vi bussen till Skyttorp för att möta upp svärmor och ta en sväng med hundarna. Kul att ha sällskap när man är ute på promenad. Inte ofta det sker.

Gick upp 05.30 idag. Måste vänja mig vid det nu när jag ska börja jobba igen :) konstigt nog var jag på ganska bra humör när jag vaknade, brukar i vanliga fall vara värsta monstret om jag inte fått sova ut. Idag blir jag själv precis hela dagen.. M ska på julbord med jobbet och jag ska nog fira att jag fått jobb med vinflaskan för mig själv. Men de blir skönt det med. Pilla runt här hemma innan det är dags för att åka till pappi i helgen.

Slå in lite julklappar och städa står på schemat idag, sen ska jag väl börja plugga till medecin provet ja kommer ha på jobbet.. ojojoj.

2

Min första kärlek

Han kom in i mitt liv i slutet av 2005. Inte direkt kärlek vid första ögonkastet men efter lite fram och tillbaka så blev det ändå vi, sedan dess har det varit han och jag. Vi två. Jag ångrar inte en sekund av dessa åren, fastän vi varit med om väldigt mycket tillsammans, så har vi hållit ihop och funnits vid varandras sidor, stöttat och tröstat. Skämtat och skrattat. Han är jag och jag är han. Vi är vi. Vi är så fruktansvärt olika att vi blir lika. Han är den jag vill vakna upp tillsammans med varje morgon och gå och lägga mig med varje natt. Han är den jag vill leva med.

Tävling

Jag tävlar om ett väggord som jag designar själv från Wallstyle inne hos Milliez
Var med och tävla HÄR du med!






Jag tävlar om en av fem sagoboxar  från Sagoboxen.se inne hos Milliez
Var med och tävla
HÄR du med!





Jag tävlar om en av dessa söta nallar hos Milliez i samarbete med SwedishNew
Var med och tävla HÄR du med!

i got a job

jag har fått ett jobb, idag. På boendet och hemtjänsten här nere.. 3min hemmifrån och de känns så jävla gött! De bästa är att jag kommer kunna ha kvar hundarna också, så man får in lite extra, plus att Leona har sällskap några timmar om dagen. Så på måndag börja jag 07.. och jobbar fram till torsdag brevid några så jag lär mig hur allt funkar osv. Im so happy! Känns verkligen så gött! Nu äntligen kommer jag få in mina egna, ihop jobbade pengar, och sedan kan jag spendera pengar som bara är mina mina mina..  spendera med gott samvete! sweet!

Igår blev det en schopping tur med Linda, och de var jätte trevligt. Och blev tyvärr ganska dyrt också. Men med tanke på det jag köpt så var det ganska billigt. 2par brallor, naglack, armband, julklappar, ljus, handkräm.. mm. Sen när jag kom hem så handlade jag en del mat här på ica, och så hårfärg. Så igår kväll blev det hårfärgning och nu måste jag köpa nytt toalettskåp, kommit en massa brunstänk på det medan jag färgade håret.. men va gör det? håret blev iaf bra! Så brun och jämt fint hår har jag nu.. och lila lackade naglar. redo för mitt nya krögar liv :P hihi. Nu ska jag gå till djuraffären och köpa julis till Cindy, hon måste ju också få julklappar. OCh på lördag ska vi hem till pappa för lite julmys och dela ut julklappar!! MYS!


1

Presentera mig själv

Lynn heter jag som de flesta av er vet. Jag kommer ursprungligen från den lilla bondstaden Skövde och gick högstadiet i Tidaholm, därav min konstiga dialekt. När jag var 15 år packade jag väskorna för att bosätta mig i de värmländska skogarna och studera på hundsportsgymnasiet i ett litet samhälle vid namn Forshaga. Där träffade jag en himla massa härliga vänner och min närmaste och hårigaste vän Leona kom in i mitt liv. Efter gymnasiet tog jag på nytt mina väskor under armen och förflyttade mig till Enköping med min pojkvänn. Återigen var det dags att bygga upp ett "nytt" liv/ starta om på ny kula. Jag arbetade då i en djuraffär i sthlm. Januari 2009 slutade jag jobba i sthlm, blev för jobbigt med allt pendlande hit och dit och tog ett telefonförsäljar jobb inne i Uppsala. Senare sen fick jag jobb på Mcdonalds och strax efter det bosatte ja, L och M oss i ett hus strax utanför Uppsala. Efter en riktigt ansträngande vinter i det väldigt dåligt isolerade huset så bestämde vi oss för att flytta IGEN. Denna gången blev det en stor 3rummare i natursköna vallonbygden Österbybruk. Ett par stenkast från Uppsala. Då slutade jag på mcdonalds och gick hemma ca 4 månader, tills idag då jag äntligen fick jobb på boendet och inom hemtjänsten här i byn, så där börjar jag på måndag ♥
hm just de, min Mamma bor kvar i Skövde med min lillasyster, stora syster bor i Södertälje för närvarande, har nyss fått jobb där osv, invecklat bös så hoppar över det. Pappa bor i Nynäshamn särbo med sin Eva och en hel del av hennes barn bor där också, inte hemma då för de är de för stora för. Den yngsta är...20 borde han fylla snart. Så de bor inte hemma, de flesta av dom har fått barn själva nu så.. japp de va de. 

Så här är jag nu, detta är jag en tjej på 21år med en väldans blandning av olika dialekter bosatt mig i en vallonbyggd men min hund och sambo. Trivs som fisken i vattnet!

utmaning.

Har sett att många börjat med en utmaning nu och jag är inte helt säker på ifall jag orkar haka på. Men min kära blogg skulle behöva lyftas upp från de döda så kanske ska försöka mig på att beta av listan ändå.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Som ni ser så är det ju en bit. 30st. jaja. jag kör väl på så länge jag orkar/har lust ;)
Idag blir det stan med Linda, handla lite kläder och julklappar. MYS!
Gårdagen var den bästaste på länge, sån otrolig glädje jag kände i hela kroppen att jag kände mig som en duracell kanin. Energi som bubblade för fullt i kroppen och jag ville inte sluta göra någonting. Jag har nämligen blivit kallad på ytterligare en intervju. Den bästa, det jobbet som jag vill och ska ha! nästa vecka gäller det! Och imorgon då ;) ♥