2dagar kvar

Lite snabb uppdatering kommer här:
Efter jobbet i Fredags tog vi bilen och firade "minijul" hos svärpäronen, julbord hemma hos dom med en massa skratt om konstiga saker som jag inte alls fattade, men det är väl så det ska vara :P haha. kvällen bjöd på mys framför tv´n godisätande och paketöppning. Väldigt mysig kväll!
Lördagen började med en lång sovmorgon, fort iväg för att köpa mustang grejer, in till stan för att handla jacka och skor till Martin. Hem snabbt för att packa och slänga i sig snabbmacaroner och korv. In i bilen igen slänga av Martin hos svärpäronen och sen iväg i bilen i riktning Norrtälje mot min underbara vän Hanna! Bilfärden gick långsamt, verkligen glashalt på vägarna och efter ett par väldigt onödiga felköringar så kom jag fram. Kvällen kryddades med en massa gott vin, skitsnack, Hanna, Anna, Jessica, Sofie och Ellinor.. kan det bli bättre? Somnade i stor sängen med Hanna och ellinor plus två envetna terriers som inte var trötta för fem öre. Flög fram och tillbaka i sängen och den ena bestämde sig att hångla upp mig mitt upp i allt.. jaa tillsist blev det några få timmars sömn.

Vaknade helt slut av Hannas irriterande väckarklocka, fixade till oss och så iväg, sakta men säkert till Älvsjö Mässan. När vi väl hittat parkering en bit därifrån var det dags att plumsa dit i snöovädret. Ett ex antal hundralappar fattigare och en hel del påsar rikare så kände vi oss klara för dagen. Och påbörjar resan hem som går i 20km/timmen.. kom iaf hem och då fick jag inte lov att köra hem själv för Hanna (vilket troligtvis var bra) så ännu en natt tillbringades hos Hanna, med vin, chips, och sanning eller konsekvens tog vi oss igenom natten och fick dessutom några få timmars sömn...
Vädret hade lättat något på måndags morgonen så vi hjälptes åt att skotta fram peugoten som envist gömde sig under snön.. efter en himla massa backa, köra fram, skotta så kom jag där ifrån och skrev ett snabbt sms "förlåt för att din parkering ser ut som den gör" till Hanna.  Den var inte vacker när jag lämnade byn..
Efter 2,5 timme var jag hemma. tack och lov!!!

Igår var jag in till stan och fick håret fixat. Julgodiset bakat, och idag ska jag försöka hitta motivationen för att baka pepparkakor. Termometern visar på -26grader och därför har det bara blivit två korta promenader med Leona idag.. fastän hon skulle velat vara ute hela dagen så pallar jag inte det.. för kallt för en långpromenad.

I morgon väntas jobb, och efter det blir det uppesittakväll i Myrby och på julaftons tidiga morgon tar vi bilen ner till Skövde om vädret tillåter. Så vi hörs och ses efter Jul helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback