jul jul.. strålande jul!

Igår kom vi hem från Skövde efter underbart jul firande. Hade en hel mysig jul med perfekta julklapparna och underbara människor runt om kring mig, god mat och drivor med godis. Kan det bli bättre? :O Njet!

Dagarna går så otroligt fort när man är i Skövde, många man vill träffa, många som vill träffa mig. Hann iaf träffa mormor, morfar, mamma, Lillasyster, En hög med mostrar, kusiner och Malin. En perfekt hemgång. Första gången Martin träffade Malin, kändes ganska konstigt men ändå inte. Har varit tillsammans i 5år men det har aldrig blivit av att de träffats innan. Men det känns bra, känns bra att han tycker om henne. Hon är ju trotts allt en av mina närmaste vänner. En människa jag har tonvis med minnen ihop, och aldrig velat släppa ut från mitt liv. En männsika som det har gått upp emot 3år innan vi träffats och när vi träffas så känns det som om vi sågs igår. Underbara människa ♥

Nu är jag dock tillbaka till verkligheten. Jag skulle ljuga för er om jag påstod att det var en lätt resa hem. Alltid lika jobbigt att åka därifrån, lämna alla. Min älskade Lillasyster. Jag sårar henne så när jag åker därifrån. Och det gör ont. Fastän jag vet att jag nu när jag har en inkomst varje månad kan åka ner när som hellst. Så är det ändå inte samma sak som att vara där varje dag. Finnas där för henne.
Men jag vet att jag valt rätt här i livet, jag känner det. Jag trivs bra här uppe. Nya vänner och en ny liten familj, eller ska jag skriva flera vänner och ytterligare en liten familj? För jag har inte glömmt mina vänner, inte en enda av dem kommer jag glömma, även fast vi inte träffas lika mycket som vi gjorde då så kommer jag ihåg er, och ni kommer alltid vara mina vänner.

Dagarna fram till Torsdag kommer vara fullspäckade, har mängder att göra. Tvätta, städa, packa, handla. funderar på hur i all sin dar jag kommer hinna. Men det får bli som det blir. På Torsdag bär det av mot Björnriket med en massa vänner och min kära. Det kommer bli så Bäst. Ett nytt år står innan för dörren och jag tror det året kommer bli kanon bra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback