innanför skalet finns en gråtande flicka.

i morgon blir det tävling!! Min duktiga lilla vovve, som egentligen inte är så liten, har inte börjat löpa, vilket innebär att det blir tävling i morgon!! känns bra, spännande, nervöst?! ja troligen. Men det ska vi koppla bort i morgon och om inte Jenni följer med så funderar Martin på om han kanske ska ta och följa med för en gångskull. Men jag vet inte om jag vill ha med honom. Inte denna gången. jag vill se hur hon går först, nu när jag legat i så med träningen. Tänk om hon blir distraherad av att han sitter med i "publiken" springer till honom.. Nä jag vet inte, å andra sidan vore det jätte kul och skönt att ha honom där.

Idag är jag ledig från Petra, från alla hundar. Och tänkte därför ta bussen ner till stan för att handla upp ännu mera pengar. Julklappar står nog på schemat. Är så sugen. Kan inte hålla mig. Och det bästa är att jag redan köpt några. hihi.. Älskar det!
Igår bestämde jag mig iaf för att fira jul hemma hos Mamma iår. Det känns bra, det är där man ska va. Med mamma och lilla syster och bara mysa sig igenom hela julen, små äta och jäsa på soffan. Längtar så tills jag kommer hem igen. Men först ska dom komma hem till mig och det tycker jag ska bli helmysigt!!

Nää så fixa iordning för myskväll här hemma, gå ut och träna lite smått med Leona och sen in till stan. det blir thaimat efter att Martin slutat jobbet och jag tänkte passa på att köpa med mig några vinflaskor hem ;)

Lite bilder från förra vintern och förra boendet.



Så vackert men så kallt.

Bild1 infarten till vårat förra hus. - ganska jobbigt att skotta den uppfarten kan jag lova, med tanke på att den fortsatte en bit bakom huset och upp till garaget fram till grannens hus..
Bild2 Tomten. Helt underbart att se Leona Springa dä så att snön bara yrde. Väldigt stor som ni ser :)
Bild3 vårat hus. där vi bodde. så mysigt men så kallt.

Saknar det huset men ändå inte. Jag tror bara att jag saknar att bo i hus. Tomten, friheten, hunden kunde vara ute hur mycket hon ville. Fanns alltid något att göra. Men jag trivs väldigt bra här också. Till och med bättre än i det huset, värme, bra hyresvärd, Nära till bussen, affären. ja allt är bra här ;)


Kommentarer
AL säger:

hej ! min tävling är avslutad :) gå in på min blogg och kolla om du vann :)

ha en bra dag :)

2010-10-22 | 19:30:09
Bloggadress: http://leftys.blogg.se/
Hanna säger:

Jag är helt kär i ert gamla hus!!

2010-10-23 | 22:12:39
Bloggadress: http://lahija.blogg.se/
Matilda o Eboni säger:

I know the feeling! Våra hus är så charmiga men så jäävla kallt och när som helst kommer mössen att kunna bita sig igenom väggarna!

Men såå skönt att bara kunna släppa ut hundarna. Men just nu är de fler nackdelar att bo här än inne i stan så nu längtar jag tills vi flyttar=)

2010-10-24 | 20:51:52
Bloggadress: http://www.dreamteams.cybersite.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback