Hund update.

Var iväg till brukshundklubben i Torsdags med Jenni! Var där 1,5 timme innan medlemsmötet för att hinna träna lite. Både Jassa och Leona var lite ringrostiga. Och det märktes att Leona hade drömmarna någon annanstans. Gick bra i böjan med sen började hon sega till sig och höll koll på allt annat som hände och inte hände. La henne ner så hon fick träna lite passivitet i stället, och självklart så protosterade hon i början, gnydde och höll på men eftersom inget kul hände så var det bara att bita i sura äpplet och ligga kvar.

Jassa fick åka in i bilen och jag blev sittandes på bänken efter att ha bett Jenni om lite råd i hur jag ska gå till väga i träningen gällande ställandet under gång samt "däck"- huvudet i marken. Och som vanligt är Jenni en räddare i nöden när allt känns hopplöst och ger/visar bra träningsmoment. Leona gick som en klocka :D Trött hund-nöjd matte så åkte vi hem efter mötet på BK.



Jenni kör ställande övningar.



Jenni tog även fram metallapporten, efter en massa tjat så höll Leona kvar den i munnen - Motvilligt.

Den 28de är det dags för Rallylydnads kurs♥ och även tisdags träningen♥ på Klubben har dragit igång nu.
Är verkligen i behov av en bil just nu. Är såtaggad på träning men surt om de inte går för att man inte kan ta sig någonstans!! Varför är de så dyrt att vara liten för? :(
Kommentarer
Anna säger:

SV: Jaa komsi komsi! Du är mer än välkommen. Hihi. Duktig du är med Leona förresten. Tror det kommer bli en supersommar för er två :)

2011-04-17 | 20:59:12
Bloggadress: http://annispannis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback